Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám windows (296 db)

Laptopomon hogy tudnám windows 7 (32bit) újra telepíteni CD nélkül? Valaki eltudná mondani részletesen, esetleg egy linket ahonnan le tudnám tölteni win 7?

Vírust kapott a gépem és újra kéne raknom,de ilyet még sajnos nem csináltam.

Legjobb válasz: Én csak azt tudom hogy a windows 8-at hogy kell ujratelepiteni és az kb 16 perc de azért megnézem

Én csak azt tudom hogy a windows 8-at hogy kell ujratelepiteni és az kb 16 perc de azért megnézem

Hogyan tudnám Windows XP szervizcsomag 3 mellé feltennia Windows 7-et ( többi lent )?

1 merevlemezre ( ASUS P4PE alaplapom van )

Legjobb válasz: most jut eszembe a Lunixot azt parancssorokkal kell kezelni az-az úgy értem h pl. így?.: c:\Documents\klé vagy valami ilyesmi?

A kérdező hozzászólása: most jut eszembe a Lunixot azt parancssorokkal kell kezelni az-az úgy értem h pl. így?.: c:\Documents\klé vagy valami ilyesmi?
Csak másik partícióra tudod telepíteni, ha nincs akkor létre kell hoznmi egyet. Telepítés menete: http://7win.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=680092
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Canon Multipass L60 Hogyan tudnám Windows XP-n működtetni?

Megnéztem a gyártó honlapját nincs csak 95-98 as windows oprendszerre. ez a típus és sehol máshol nincs. olvasataim szerint le kell tölteni egy másik nyomtató driver-ét ami csak windows 2000-re van ezt kell feltelepíteni az xp-re és a windows update-el kell xpre kompatibilizálni van ezzel valakinek tapasztalata?


Hogyan tudnám Windows indításkor az automatikus bejelentkezést megcsinálni?

Windows 7 operációs rendszerem van. Csak 1 felhasználó fiók van létrehozva rajta, és az is rendszergazda. De amikor bekapcsolom a gépet, nem jelentkezik be automatikusan a fiókba, hanem még nekem kell rákattintanom a (egyetlen) felhasználó fiók ikonjára.

Legjobb válasz: Start/Futtatás beírod: control userpasswords2 enter utána kijelölöd a saját felh. fiókodat, és kiveszed a pipát a számítógép használatához jelszót kell megadni felirat elõl.

Start/Futtatás beírod: control userpasswords2 enter utána kijelölöd a saját felh. fiókodat, és kiveszed a pipát a számítógép használatához jelszót kell megadni felirat elõl.
Nekem a control userpasswords2 nem mûködik Windows 7-en. Helyette a start menü keresõjébe ezt írd: netplwiz. Ugyanaz az ablak fogad mint a control userpasswords2-re XP alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sikerült. :)

Internet Explorer böngészőm helyett mindig a Google Crome látható a gépemen, hiába próbálom visszatelepíteni. Windows Internet Explorer 8-as verziót. Hogyan tudnám visszatelepíteni?

Legjobb válasz: Windows XP-ben tudom. Vezérlõpult/Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései. Windows, Nem Windows, Egyéb. Itt mind a kettõt (Chrome, IE8) bejelölöd (akár három böngészõt is be lehet jelölni). Ha nincs a listában az IE8, akkor ott van bal oldalon a Windows összetevõk hozzáadása. Megnyitod, bejelölöd az Internet Explorert.

Windows XP-ben tudom. Vezérlõpult/Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései. Windows, Nem Windows, Egyéb. Itt mind a kettõt (Chrome, IE8) bejelölöd (akár három böngészõt is be lehet jelölni). Ha nincs a listában az IE8, akkor ott van bal oldalon a Windows összetevõk hozzáadása. Megnyitod, bejelölöd az Internet Explorert.
Tisztelt kérdezö ! Én is igy jártam mint te . Nekem is internet explorer 8 volt a gépemen egyszer csak ara lettem figyelmes másként nézet ki és kiderült internet explorer 9 re váltot magáto, a frissitéssek miat mert az a legujabb internet explorer böngészö. A Frissitéséket én teljesen lezárattam a számitogépemen nehogy megint 9 es böngészöm legyen mert nemtetszik az. Szereintem zárd le te is az ilyen frissitéseket és megmarad a régi

Kéz alól vett: ASUS Eee PC 1005HA Netbook. Legális: Microsoft Windows XP Home Edition, SP3. Recovery partícióval, Német nyelvû Windows-al. Hogy tudnám Magyar Win XP-re átinstallálni egy pendrive-rõl?

A Magyar Win XP, egy program segítségével a pendrive-ra már fel van telepítve.

Legjobb válasz:
Hozzá jutottam egy olyan írásos információhoz, amely szerint ha: * * * A telepítés elindult, akkor a pendrive elkészítése sikerült. Viszont a Windows telepítõje (az XP-é biztos) nem ismer minden SATA merevlemez meghajtót. Ilyenkor a telepítés elején meg kell nyomni egy gombot (figyelmeztet is, hogy külsõ forrásból származó meghajtóprogramok telepítése miatt nyomjuk meg az F6-ot), ami után van lehetõségünk arra, hogy valamilyen adathordozóról (Kislemez, CD, ) telepítsük az adott meghajtóprogramot. * * * És itt a probléma megint, mert csak CD vagy Floppy-ról ad lehetõséget ezt telepíteni, ami ezen a Netbookon nincs. Tovább azt írja: A gyakorlatban érdemes lehet olyan telepítõ CD-rõl készíteni a pendrive-ot, amin már szerepel az adott SATA merevlemez meghajtóprogramja, így a telepítéskor már nem kell a meghajtóprogramot vadászni. * * * No de hol van ilyen telepítõ CD mikor a Windows XP régebbi kiadás mint maga az egész Netbook???

A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hozzá jutottam egy olyan írásos információhoz, amely szerint ha: * * * A telepítés elindult, akkor a pendrive elkészítése sikerült. Viszont a Windows telepítõje (az XP-é biztos) nem ismer minden SATA merevlemez meghajtót. Ilyenkor a telepítés elején meg kell nyomni egy gombot (figyelmeztet is, hogy külsõ forrásból származó meghajtóprogramok telepítése miatt nyomjuk meg az F6-ot), ami után van lehetõségünk arra, hogy valamilyen adathordozóról (Kislemez, CD, ) telepítsük az adott meghajtóprogramot. * * * És itt a probléma megint, mert csak CD vagy Floppy-ról ad lehetõséget ezt telepíteni, ami ezen a Netbookon nincs. Tovább azt írja: A gyakorlatban érdemes lehet olyan telepítõ CD-rõl készíteni a pendrive-ot, amin már szerepel az adott SATA merevlemez meghajtóprogramja, így a telepítéskor már nem kell a meghajtóprogramot vadászni. * * * No de hol van ilyen telepítõ CD mikor a Windows XP régebbi kiadás mint maga az egész Netbook???
A leírás annyiban téved, hogy XP esetén CSAK floppy meghajtóról adhatod be a drivert, CD-rõl nem. Az egyetlen alternatíva a driver integrálása, ami viszont nem nehéz. Nem találnod kell olyan telepítõt, hanem készítened. Ehhez az nLite nevû programra van szükséged, aminek a használata eléggé magától értetõdõ. Beadod neki az eredeti telepítõt, majd utána a SATA drivert, és õ pedig a kettõt összekutyulja, és ad neked egy új telepítõt. Ezt kiírhatod lemezre, vagy pendrive-ra, és máris menni fog a telepítõ a SATA meghajtó mellett is.

Windows 7-re feltelepítem a videokártyám driver-eit, de utána nem indul el. A Boot-Logo még bejün utána lefagy kis időre majd ujraindul a gép. Windows 8-on tökéletesen működik csak windows 7-et rossz. Hogy tudnám megjavítani?

Video Kártya: Nvidia GT520

Legjobb válasz: Windows 7re nem is kell drivert feltelepíteni. Legalábbis nekem felismeri egybõl, csak nyomok egy frissítést neki az eszközkezelõben, hogy a legfrissebre lefrissítse.

Windows 7re nem is kell drivert feltelepíteni. Legalábbis nekem felismeri egybõl, csak nyomok egy frissítést neki az eszközkezelõben, hogy a legfrissebre lefrissítse.
A kérdező hozzászólása: Akkor ugyan az a probléma lép fel, ugyan úgy nem indul el...
Én azt az egy dolgot nem fogom soha megérteni az emberiségben, h ha nem muszáj valamit újabbra cserélni akkor mi a hóttak haláláért cserélgeti? Régebbi miért nem jó? Mire az egyik játékom elkezdett böfögni, h ugyan pakoljam már fel a frissebb drivert, a vidire, addigra már 2 verzióval volt jobb... Ha valami mûködik ne javitsd meg.
A kérdező hozzászólása: Mert a régebbivel is ugyan úgy szar... Akármeik verziójú drivert használom.

Honnan tudnám letölteni manuálisan a Microsoft Office 2010-hez a frissítéseit, vagy hogyan tudnám engedélyezni hogy letöltse õket a Windows Update-on keresztül?

Sajnos voltam olyan ügyes hogy elsõ használatnál arra kattintottam hogy nem kérek semmilyen frissítést hozzá... és az érdekelne hogy lehet e utólag engedélyezni és ha igen akkor hol vagy hogy, hogy letöltse automatikusan õket... vagy ha nem akkor honnan tudom õket manuálisan beszerezni?

Legjobb válasz: Milyen windowsod van?

Milyen windowsod van?
A kérdező hozzászólása: 64 Bites Win7 Ultimate
A kérdező hozzászólása: ha engedélyezem neki akkor a Windows Update-on keresztül tölt le mindent... de mivel letiltottam és nem találok sehol semmi erre utaló beállítást így sehogy sem tudom át állítani hogy engedje frissíteni és akkor sem kérdi meg még egyszer hogy akarom e a frissítéseket telepíteni ha újratelepítem az office-t, csak akkor ha windowsostul ujrateszek mindent

Windows Wista Build 6000 A windows ezen példánya nem eredeti! Hogy tudnám megjavítani?

Amikor beléptem tegnap a rendszerbe ez jött ki, próbáltam már különböz? programokkal orvosolni a problémát, parancssort is bevetettem, de továbbra is fenn áll a probléma. Meg lehet ezt valahogy oldani?

Legjobb válasz: 1 es de sajnos már sajnos számitástechnikai boltokan illetva webáruházakban vistát. Én tavaly nyáron nagy nehezen az utósok közöt levõ windows vista ultimate t vettem meg egy Budapesti webáruházból de csak otvolt már . Egész Szombathelyen nemlehetet kapni Ott csak egy helyen 64 bittest 50 ezerért Én 32 bittest vettem 30 ezerért. Mostmár csak a tisztelt kérdezõ a vaterán vagy az apródon tud vistát venni. Én nagyon utálom a windows 7 et és az xp t is.

1 es de sajnos már sajnos számitástechnikai boltokan illetva webáruházakban vistát. Én tavaly nyáron nagy nehezen az utósok közöt levõ windows vista ultimate t vettem meg egy Budapesti webáruházból de csak otvolt már . Egész Szombathelyen nemlehetet kapni Ott csak egy helyen 64 bittest 50 ezerért Én 32 bittest vettem 30 ezerért. Mostmár csak a tisztelt kérdezõ a vaterán vagy az apródon tud vistát venni. Én nagyon utálom a windows 7 et és az xp t is.
Vedd meg és írd felül a "nem eredetit". Akkor lesz eredeti.

A gépemben két merevlemez van az egyiken windows 7 a másikon pedig windows xp. Indításkor a windows 7 indul hogyan tudnám az xp-t betölteni a 7 helyett?

Legjobb válasz: Én nem ajánlom mert valahol olvastam, hogy az xp megöli a Win7 bootszektorát.4 ...... A biosban valahol át lehet állítani, hogy melyik partícióról bootoljon.

Én nem ajánlom mert valahol olvastam, hogy az xp megöli a Win7 bootszektorát.4 ...... A biosban valahol át lehet állítani, hogy melyik partícióról bootoljon.
Nem partíció, hanem két merevlemez van. Start menü -> futtatás -> msconfig -> boot fül Itt mit látsz, küldj már egy képet. Ha a timeout 0 akkor emeld fel mondjuk 30 másodpercre. Szerintem valahol errefelé kell keresgélj, de azért nem 100%
Az alaplapodtól függõen - ha nem úgy van beállítva, hogy induláskor te választhass - valamelyik funkcióbillentyût kell nyomva tartani bekapcsolás után. Nálam például az F11-et. Ekkor, miután a szükséges mûveletek lezajlottak, megjelenik egy ablak, ahol kiválaszthatom, melyik HDD-rõl induljon az oprendszer. Alapból a C-rõl, ha csak simán indítok, de ha a másikról akarom, akkor használom ezt a módszert. Hogy a te alaplapodnál melyik ez a billentyû, illetve van-e nála ilyen lehetõség azt neked kell kiderítened.
Nem lesz ez így jó. Hiába bootolnál a másik vinyóról, amig nem közlöd a géppel, hogy azon oprendszer van. Ahhoz bele kell írni a WIN7 bootszektorába az XP-t is mint oprendszert. Bootolsz a Win7-el, majd letöltöd ezt ( http://neosmart.net/EasyBCD/) , elindítod és a többit itt megtalálod: (A 8. ponttól olvasd) http://neosmart.net/EasyBCD/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!