Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám varázsolni (33 db)

Hogyan tudnám a mikrofonom hangját kicsit mélyebbé varázsolni mert most vékonyabb a hangom mint valójában?

Legjobb válasz: Nem vékonyabb a hangod, mint valójában, csak máshogy hallod vissza. Mindenki azt szokta mondani, amikor meghallja a saját hangját, hogy jaaaj, nem is ilyen a hangom.

Nem vékonyabb a hangod, mint valójában, csak máshogy hallod vissza. Mindenki azt szokta mondani, amikor meghallja a saját hangját, hogy jaaaj, nem is ilyen a hangom.
Egyetértek. Ráadásul az sem mindegy milyen hangszórón, illetve hangfalon át hallgatod magad. Egy 1000 Ft-os texos bóvli cuccon szinte értékelhetetlen hangok jönnek ki.
A kérdező hozzászólása: Samsung hd tv-n hallgatom
Naaaaa !!! Így nem beszélünk !
Naaa, még nincs karácsony! :) G.

Bérletre elhasználható cafeteriát hogyan tudnám kp-vá varázsolni?

Tehát arról lenne szó, hogy nekem csak 1 számla kell egy budapesti felnõtt bérletrõl, hogy a munkahelyen ki tudjam kérni az árát. Vagy ezt hogyan szokták az emberek? Nekem nincs szükségem bérletre, de cafeteriát csak erre adják!

Legjobb válasz: oda kell menni egy veled egykorúhoz a bérletpénztárnál , hogy bérletet akar-e venni ha igen akkor szépen megkéred, hogy kérjen neked számlát ez neki nem kerül semmibe és neked is jó amikor még bkv-val jártam hozzám is odajött egy nõ ,hogy kérek e neki számlát és kértem ,mert nekem nem került semmibe szerintem te is próbáld meg vesztenivalód nincs

oda kell menni egy veled egykorúhoz a bérletpénztárnál , hogy bérletet akar-e venni ha igen akkor szépen megkéred, hogy kérjen neked számlát ez neki nem kerül semmibe és neked is jó amikor még bkv-val jártam hozzám is odajött egy nõ , hogy kérek e neki számlát és kértem , mert nekem nem került semmibe szerintem te is próbáld meg vesztenivalód nincs
"jó magyar fajta még ebbe is a rosszat látja" Csak szólok, hogy ez adócsalás. Bûncselekmény. Még jó, hogy lesz, aki a rosszat látja benne, ez nem a nemzetiségtõl függ. Más kérdés, hogy az ostoba adózási rendszer miatt csinálod és én is kérnék neked számlát, ha megkérnél rá. De ez azon nem változtat, hogy ilyet nem szabad csinálni elvileg.
# 5 Semmi köze a jó magyar fajtához, hanem inkább ahhoz, hogy az okosabbja azonnal levágja, hogy azzal, hogy neked számlát kér egy általa vásárolt cikkrõl, meg is valósította a csalás, és ha a számlát még a te nevedre is állíttatjátok mondjuk ki, akkor a magánokirathamisítás tényállását. Én elhajtanálak.
Átveszed a bérletet, aztán eladod valamelyik online aukciós portálon. Vagy kimész a józsefvárosi piacra és veszel számlát, csak ez utóbbival jól megütheted a bokádat, ha lebuksz. És fõleg nem legális.
A kérdező hozzászólása: hát most facebookon még felháborodott egy nõ a bérletes csoportba, hogy mi az, hogy én csak 1000ft-ot engedek belöle :D :D :D :D Igazából nekem csak annyi kéne, hogy valaki vegyen egy bérletet és kérjen róla nekem számlát.
Próbáld valami értelmesebb embernek adni, annak a felháborodott néninek biztos olyan jól megy hogy nem kell okoskodnia a pénzzel hogy menjen valahogy.
A kérdező hozzászólása: náááááájsz. vesztenivalóm max annyi van, hogy a jó magyar fajta még ebbe is a rosszat látja és majd még elkezd nekem ugatni.


Apple iPhone 4G készülékemet mely 6.1 verzióval fut, hogyan tudnám függetlenné varázsolni? Van még rajta sajnos hűség idő így a hivatalos mód kilőve.

Legjobb válasz: Kicsit pontosítsd hogy milyen telefonról van szó. iPhone 4g nincs. Esetleg iPhone 4, iPhone 4s vagy 4g technológiát használó iPhone?

Kicsit pontosítsd hogy milyen telefonról van szó. iPhone 4g nincs. Esetleg iPhone 4, iPhone 4s vagy 4g technológiát használó iPhone?
Ha külföldi függõ, akkor tudok neked segiteni. irj rám, ha aktuális.
A kérdező hozzászólása: Igaz hülyén írtam. Sima 4. Magyar T-mobil függõ...de félek ha esetlegesen sikerüle ki is sütni akkor a T-mobil tudomást szerez róla ás nyakamba varrják a kötbért. Ami Apple készüléknél nem kis összeg.
OMG. Nem azért nagy a kötbér, mert iPhoneod van, hanem mert drága telefont vettél. Amúgy sanszos, hogy letiltják ha függetleníted, pláne ha nincs kifizetve még a telefon.
Ha meg ki van fizetve, akkor függetlenítik, mivel a telefonra nem lehet hûségszerzõdést kötni azt csak az elõfizetésre lehet. Azt meg ugye nem bontod fel.

Hogyan tudnám a kevés hajamat minél dúsabbá varázsolni?

Na szóval, arról lenne szó, hogy jövő héten bálba készülök, de fogalmam sincs hogy mit kezdjek a hajammal..nagyon kevés, ám eléggé hosszú. Nem akarok fodrászhoz menni, mivel csak valami egyszerűen nagyszerű alkalmi viseletet szeretnék a hajamnak kölcsönözni..kérlek segítsetek! .. minél több ötlet annál jobb..előre is nagyon köszönöm! :)

Legjobb válasz: 1nem tudom van-e de ha nincs akkor rohanj el egy drogériába hajdúsító samponért 2ha ez megvan akkor szárítsd úgy a hajad hogy közben lefelé hajolsz(növekedéssel ellentétes irányban) vagy esetleg használj hajhabot

1nem tudom van-e de ha nincs akkor rohanj el egy drogériába hajdúsító samponért 2ha ez megvan akkor szárítsd úgy a hajad hogy közben lefelé hajolsz(növekedéssel ellentétes irányban) vagy esetleg használj hajhabot
amúgy a hajdúsító samponnak az a neve h Loreal Volume Collagen

Biztonságosan szeretnék számítógépezni. Újratelepítés nélkül, hogy tudnám teljesen tisztára varázsolni a gépemet? Jó lenne ha picit gyorsabb lenne.

Legjobb válasz: Pont az újratelepítést zárod ki, pedig ez a legbiztosabb módja. Vannak erre takarítóprogramok, de csak több-kevesebb a siker és eléggé nagy a rizikó, hogy valamit tönkreteszel..

Pont az újratelepítést zárod ki, pedig ez a legbiztosabb módja. Vannak erre takarítóprogramok, de csak több-kevesebb a siker és eléggé nagy a rizikó, hogy valamit tönkreteszel..
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az a legbiztosabb, csak nem akarom, mert utána nem tudnám megcsinálni az internetet.
CCleaner. Utána sem lesz teljesen tiszta, de a szemét felét leviszi a gépedrõl. Távolítsd el a nem használt feltelepített programokat...
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-winoptimizer-f.. Az Ashampoo WinOptimizer segítségével akár egy kattintással optimalizálhatjuk a rendszerünket. A szoftver négy egysége a Gyors vizsgálat, a Teljes vizsgálat, a Modulok, valamint a Backup. Alkalmas a Windows összetevõk vizsgálatára, a fölösleges adatok végleges eltávolítására, illetve Modul rész használatával az Optimalizálásra, a Rendszerbeállítások módosítására és a Diagnózisra. A program ingyenes használatához, regisztráltatni kell a megjelenõ oldalon, egyéb esetben korlátozottan használhatjuk.
Én a Norton Ghost programot ajánlom. Ajánlott a progit CD-re kiírni, mert ez kell a helyreállításhoz. A telepítést tiszta partícióra érdemes végezni. Ha minden fennt van a gépen, (A Norton Ghost is), akkor másik partícióra biztonsági mentést kell készíteni a teljes partícióról a Ghost-tal. Visszaállítás: A Ghost Cdrõl kell bootolni, és a (Recovery My Computer) menüpontnál a vissza állítandó partíciót kiválasztani. Ingyenes megoldás: pl. a Cobian Backup program. Magyar nyelvû. Élesben még nem próbáltam , hogy hogyan lehet vele visszaállítást végezni. Gépkarbantartáshoz ajánlom az AVG 2011 free vírusírtót, és az AVG PC Tune Up programot.

Hogyan tudnám feldobni, trendibbé varázsolni a szobámat?

14 éves vagyok szeretem a lila-rózsaszín? dolgokat. A falam is ebb?l a két színb?l fog majd áll,vagy esetleg tudtok egy jobb színalkotást és esetleg mivel tudnám feldobni,érdekesebbé tenni a falamat???Tet?téri szobám van de elég nagy 5*6 méteres és egy szekrénysorom van amibe be van építve az íróasztalom esetleg tippeket h tudnám berendezni???Vagy tudtok még vmi csajosat ami feldobná trendibbé tenné a szobámat???Lécc csak normális válaszokat Köszi

Legjobb válasz: A youtubeba írd be, hogy room tours, sok videót fog kiadni, nézegesd végig, és mazsolázz!

A youtubeba írd be, hogy room tours, sok videót fog kiadni, nézegesd végig, és mazsolázz!
nézd meg az Ikea honlapját, ott is van egy halom cucc, normális árakon. hátha találsz valami jó ötletet. vannak lila v. rózsaszín kis asztali lámpák, takarók, függönyök.
A kérdező hozzászólása: Az ikea nem rossz de az a baj h szegedi vok és itt nincs.
Szerezz hatalmas posztereket valakirõl/valamirõl, amit szeretsz, kereteztetsd be, és akaszd ki a faladra. Nekem barackszínû a szobám, és nagyon sok minden van benne, az egyik falon van kiszögelve 3 CD, két hatalmas poszter, és vagy 20 kisebb. Az egyik nagy poszter felép szív alakú post-itekkel kiírtam a kedvencem nevét úgy h egy postitre egy betû :) Van egy fekete ilyen.. szinte átlátszó tülldarad, olyan 5x1 m-es felfeszítve. A másik falon egy hattalmas poszter van, olyan 2x1 m-es. Van kék-sárga polcom a falon, egy baldachin a fotel felett, nem az ágy felett. Fekete szõnyeg meg két kisebb narancssárga is.

Hogyan tudnám újra hófehérré varázsolni a fehér ruhákat?

Párom fehér munkásruhái már nem igazán fehérek, inkább kicsit szürkések. Vettünk neki új nadrágokat és a színeik eléggé elütnek a régi pólóktól. Segítsetek!!

Legjobb válasz: Sajnos a fehér idõvel vagy sárga, vagy szürkés színû lesz. Ha nincs benne mûszál, lehet hypozni vagy bioponba áztatni, de az igazság az, hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de ahány darab, annyi szinû. Ez a fehérrel és a feketével is így van.

Sajnos a fehér idõvel vagy sárga, vagy szürkés színû lesz. Ha nincs benne mûszál, lehet hypozni vagy bioponba áztatni, de az igazság az, hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de ahány darab, annyi szinû. Ez a fehérrel és a feketével is így van.
Tipp: Mosás elõtt áztasd Trisós vízben.Amikor belerakod a mosógépbe, a mosópor mellé öntsél 2 tasak sütõport, majd indítds el.Amikor az öblítõprogihoz ér, kapcsold ki és önts a gépbe 1 bögre citromlevet(azért ne feledd az öblítõszert se).Majd indítsd el a gépet hogy csinálja tovább a programot.Én már rég így csinálom és tök jó, bevállt. Sok sikert !
Na-perkarbonát.A dm-es foltsóban is ez van, de lehet kapni 100%-os kiszerelésben is.A színes ruhákat nem fakítja, kiszedi a foltokat, és gyönyörûen fehérít.Nem teszi tönkre a ruhákat, és környezetbarát.
Új Persil Green Power!!! Elõször felismeri a különbözõ foltokat, és csak UTÁNA tisztítja ki õket! Még a személyigazolványukat is elkéri :D
HA hiszed ha nem nekünk a tesco-s mosógél vált be Tesco mosógél colors). Igaz, hogy nem az elsõ alkalommal, csak a másodikra és bár a foltot nem mindig veszi ki, de a fehérséget visszadja. Elsõ alkalommal nem árt, ha minimum egy 12 órára beáztatod a mosógéles vizbe és csak aztán mosod ki egyosszú elõmosatásos programban, ahol az elõmosáshoz is a tesco-st használod és 60 fokon kimosod. Nem viccelek nekünk ez jött be. A gyerek body-jai a legsárgábbak mindig, és azokat is kifehérítette, sõt még a színes ruhának is visszadja a szép színét és nem lesz olyan fakó.
Én a fehér ruhákat mindig olcsó folyékony mosószerrel és egy adag domestos fehérítõvel mosom 60-70 fokon.A régi nemigazán fehéreket is 2-3 mosás után kifehéríti.

Hogyan tudnám a Windows 7 Start Menüjét Klasszikus nézetűvé varázsolni?

Sajnos eleddig nem sikerült átállítani, mert nekem ez a két oszlopos verzió nem gyere be. Az XPben olyan egyszer? volt, itt meg nem is lehet?

Legjobb válasz: Hello! hát figy, most néztem , jobb klikk majd személyre szabás, utána ott lehet állítani témákat, de valószínû hogy csak a háttere6t is lehet. Remélem segítettem ;)

Hello! hát figy, most néztem , jobb klikk majd személyre szabás, utána ott lehet állítani témákat, de valószínû hogy csak a háttere6t is lehet. Remélem segítettem ;)
Tálca üres része, jobb egérgomb, Tulajdonságok. Testreszabás. Álltsd be Klasszikusra.

Galéria ágy alját hogy tudnám barátságossá varázsolni az újszülött babám számára? Bövebben lennt!

Másfeles panelben lakunk,most lett berakva a nagylányomnak egy 170 cm magas (ágy aljánál mérve) galéria ágy,alá került a kiságy és a fürdet?,hiába van zenél? forgó szerelme a kiságyra,eléggé lehangoló látvány a kiságyból az ágyrács látványa. Mivel tudnám eltakarni,ami egyszer?,és vidám?

Legjobb válasz: nekem is galériaágyam vanb, és úgy van megoldva, hogy a matrac alá (de még a rács fölé) egy színes szövet van berakva (direkt erre vettük méretre pontos), színes virágos. IKEA-ban nagyon jó vidám mintájúak vannak. tudom, ettõl még látszik a rács, de szerintem barátságosabb tõle :) remélem érthetõ voltam!

nekem is galériaágyam vanb, és úgy van megoldva, hogy a matrac alá (de még a rács fölé) egy színes szövet van berakva (direkt erre vettük méretre pontos), színes virágos. IKEA-ban nagyon jó vidám mintájúak vannak. tudom, ettõl még látszik a rács, de szerintem barátságosabb tõle :) remélem érthetõ voltam!
A kérdező hozzászólása: Értettem! :) Köszönöm a válaszodat! :)
Én tudod mit csinálnék a helyedben? Fognék egy ügyes kezû embert és rajzoltatnék vele az ággyal egyforma méretû rajzot...lehetnek csillagok, vagy mesefigura amit akartok és azt odaszerelném...:) Vagy fognék egy sötétkék anyagot odatenném a nagylány ágya alávennék egy ilyen csillagkép vetítõt(kifejezetten babáknak teszveszen lehet kapni) és kivetíteném neki:)
Én is valami világos mintás szövetet tennék rá a helyedben, mert különben nem tud szellõzni a matrac.Vagy biztos vannak a nagyobb gyerkõcnek megunt plüss dolgai, Pl napocska, virág, hold, csillag, ezeket felerõsíteném.Ne úgy hogy lógjanak, hanem ahogy Õ lentrõl látja.Remélem érthetõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!