Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám vagy (2698 db)

Iphone 4-et szeretnék rendelni Amerikából de ott olcsón csak at&t-s vagy sprint-es kártyás telefont kapok, kártyafüggetlent meg 3-szor drágábban. Hogyan tudnám vagy hol tudnám függetleníteni a telefont?

Azt hallottam ha függetlenítem akkor az els? frissítésnél újrakódolja magát, ez igaz?

Legjobb válasz: Azok elõfizetéssel vannak, ugyan úgy mint pl. itthon a t-mobile-ba.

Azok elõfizetéssel vannak, ugyan úgy mint pl. itthon a t-mobile-ba.
Bizony, azok elõfizetésesek, szerzõdést kell kötni, mikor megveszed

Még a nyáron volt egy barátom akit csak úgy ok nélkül megcsaltam és azóta nem akar vissza írni stb. hogy tudnám vagy mivel tudnám meggyõzni, hogy újra ugyan olyanok legyünk mint régen? (szerelmesek)

Volt egy szerelmem, elõször még csak barátok voltunk, de aztán a következõ üzenetet kaptam tõle: 'szia szépség hogy vagy? olyan szép vagy!' És aztán kapcsoltba lettünk (facebookon csak) és nekem azt mondták 5/4-en, hogy õ egy fake és volt egy másik ugyanolyan nevû is és azzal lettem aztán kapcsolatba. (szóval megcsaltam a másikat) És én ezt nagyon de nagyon megbántam és most már nem akar vissza írni és nem akarja velem fogytatni a kapcsolatot, azt mondja, hogy õ már nem szerelmes belém. Hogy tudnám meggyõzni, hogy újra ugyanolyan jóba legyünk mint akkor "régen"? :(

Legjobb válasz: mivan???

mivan???
Hány évesek vagytok, 9?
Hogymiapékvan?!
az eddigi válaszok 50%-a "mivan???" :D
fenyevo.exe has stopped working.
Drága gyermekem! Ha egy fiú ezt írja: "szia szépség hogy vagy? olyan szép vagy!" Az azt jelenti hogy le akar fektetni.. Ha te egy ideig csak neten beszélgetsz valakivel, aztán a VALÓSÁGBAN összejössz egy másikkal, az nem megcsalás. (szerintem, bár én eleve a személyes kapcsolatokban hiszek) Vagy vele is csak virtuális a szerelem? Mert akkor meg senkit nem csaltál meg senkivel, mint ahogy össze se jöttél velük.... Viszont az pozitívum, hogy megcsalásnak érzed, és bánod, ez azt jelenti hogy te hûséges barátnõ leszel/vagy
mivan????
What?! O_o
mivan???
mivan?????
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
mivan????
Bizony, , a világ szép lassan változik, nem soká a facebook lesz a mérvadó minden kapcsolatban, méf ugyis ha soha nem találkoznak élõben ... Ez van, alkalmazkodni kell

Egy gyümölcsfa ágat hogyan tudnád vagy mit tudnál csinálni? Hogy gyökeret hajtson

Legjobb válasz: Igen, a gyümölcsfa nem gyökerezik hajtásról, szemezni lehet róla vad alanyra.

Igen, a gyümölcsfa nem gyökerezik hajtásról, szemezni lehet róla vad alanyra.
Na ebben vannak félre értések, mivel már folynak kísérletek, és van olyan , hogy gyökereztetõ hormon . Tavasszal amikor az ágyásokat meg jelölöm ágakkal, vannak amik gyökeret hajtanak, pld alma körte , szilva. Én jelen esetben , az õszi barackal kísérletezem és a kajszival , sok ágasckát beültetek a fólia sátorba .és ha a húszból ketõõ gyökeret ver már nyetem egy kis fát. szilva és alma már sikerûlt de az van bõven , ezért kísérletezem õszivel és kajszival .- Kérdezõ , neadd fel jó párás és jó humoszos földbe ültess sok dugványt .és reménykedj. vagy õsszela faiskola és vegyél oltvány t
A kérdező hozzászólása: meg probáltam a körte fa ággal vizbe tenni hátha ki gyökerezik és gyökeret hajtott még nö a gyökér
A gyümölcsfákat nem lehet ún. zöldhajtás-gyökereztetéssel szaporítani. Vadalanyra szemzéssel vagy oltással.


Véletlenül az ipodomra ráraktam kijelzőzárat és nem tudom a kódját. Lécci valaki segítsen mer nagyon kéne valami megoldás hogy használhassam egy csomót költöttünk rá. Hogyan tudnám vagy egyáltalán van e valami módja hogy kikodoljam?

Legjobb válasz: Csinálsz rajta egy restore-t itunes-al és legyalul róla mindent ,a jelkódzárat is.A vásárolt programjaidat újra letöltheted az app store-ból immár ingyen,de az ipodban tárolt személyes adatiad,zenéid,fotóid,beállitásai buktad.

Csinálsz rajta egy restore-t itunes-al és legyalul róla mindent , a jelkódzárat is.A vásárolt programjaidat újra letöltheted az app store-ból immár ingyen, de az ipodban tárolt személyes adatiad, zenéid, fotóid, beállitásai buktad.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Az életemet mentetted meg!
Gyurmával tömd be.
korrektor
Biztos hogy heg, és nem valami bõrbetegség?
A kérdező hozzászólása: Pattanás után maradt folt inkább
bõrgyógyásznál bõrcsiszolással

Hogyan tudnám, vagy mivel lehet kiirtani az otthon készített homokozóból a hangyákat?

Porokkal , drága spray-el már próbálkoztam, esélytelenül.

Legjobb válasz: Nagyítóval egyenként égesd meg õket. Bocsánat. Én is szívok velük. Vettünk ilyen vízzel összekeverendõ löttyöt. (a nevét sajnos nem tudom) Azzal locsolgatta a párom õket és egy ideje már nem látom õket.

Nagyítóval egyenként égesd meg õket. Bocsánat. Én is szívok velük. Vettünk ilyen vízzel összekeverendõ löttyöt. (a nevét sajnos nem tudom) Azzal locsolgatta a párom õket és egy ideje már nem látom õket.
Csalfõzet. Mégcsak nem is káros.
csalánfõzet ááá....bocsi
Én nem harcolnék. Elvinném a homokot, kitisztítanám a homokozót, és új homokot hozatnék bele.
Forró, lobogó vízzel.
Én vettem egy gázlámpát. Kicsi kemping gázpalackkal mûködik. Kb. 20 cm-es lángsugarat fúj ki magából. A lángsugárral 2-3 alkalommal pár percig melegítem a hangyaboly nyílásait. A boly kipusztul. Eddig ez a leghatékonyabb módszer amivel a kertben tudom irtani a hangyákat.
Javaslom szerezzél be egy hangyászsünt. Nem kell semmiféle vegyszert használnod. Sok sikert!

13 eves vagyok es a suliba van egy fiu aki nekem nagyon tetszik. De az a baj hogy ennek a fiunak egy masik lany tetszik. De en nagyon megszerettem es akar hogy is probalom sese tudom kiverni a fejembol. Hogy tudnam elerni hogy jarjunk?

Legjobb válasz: Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)

Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)
ÓÓÓÓÓÓ Szerelmem! Jöjj velem! Jöjj velem és számodra csakis én leszek a végtelen! Karjaimban megnyugvásra lelsz, Álmaidban én velem szárnyra kelsz! Nem kell, hogy ez mind csak álom legyen! Gyere velem és megmutatom milyen is az igaz szerelem! (magánköltemémy):)
A kérdező hozzászólása: Szep...de nincs vlami hasznosabb tanacsod?? :)
A kérdező hozzászólása: azert koszonom...:)
Talán segítene néhány csinibb ruha meg mongyuk hívd meg moziba de ha nem használna mutass kicsit többet magadból!
A kérdező hozzászólása: es nem ciki hogy en hivom el ot mondjuk moziba...??
Szerintem nem de elõtte pl beszélgess vele meg ilyenek nálunk (6.oszt) úgy jött össze 1 fiú meg 1 lány hogy a lány hívta moziba meg randira(nem személyes)

Ha magyar polgár vagyok, de Orosznak adnám ki magamat (így beszélnék csak), nem létezõ jogosítvánnyal, rendszámmal, egy mezei járõr hogy tudna igazoltatni, egyáltalán tudna intézkedni vagy simán elenged?

Legjobb válasz: Tudna. Megnézné a papírjaidat aztán elengedne, kivéve ha valami feltûnõen nagy gáz van az autóval vagy durva szabálytalanságot követsz el. Az orosz okmányokban is benne van minden emberi nyelven, ami szükséges: [link]

Tudna. Megnézné a papírjaidat aztán elengedne, kivéve ha valami feltûnõen nagy gáz van az autóval vagy durva szabálytalanságot követsz el. Az orosz okmányokban is benne van minden emberi nyelven, ami szükséges: [link]
A mezei járõr két évig tanult mire kimehetett az utcára. Az iskolában volt olyan, hogy okmány ismeret is. Ahol megtanították nekik a külföldi országok okmányait is. Fõleg az uniósokat de minden európai országét is. Próbálkozz csak, ha azt szeretnéd, hogy vigyázzák az álmodat, és olyan nagy úr legyél, hogy nyissák elõtted az ajtót és csukják utánad.
ami tény:igazoltatásnál az orosz vagy török kamionos a Magyar rendõr elõtt széttépi a bírságról szóló papírt majd szépen továbbmegy, semmit nem tudnak velük kezdeni.elõállítani nem fogják szabálysértés miatt.
Széttépte. Volt egy jogszabály módosítás, ami alapján 2012. január 1-tõl a bírság befizetéséig visszatarthatják a szabálysértõt. Jobb esetben pl az autópályás rendõrnél vna terminál és kifizetheti helyszínen kártyával. Ha nincs ilyen lehetõség, akkor ... Az M0-son rendszeres , hogy az Auchanhoz viszik le a delikvenst, ott van bank, ATM és Posta is .
nem uniós állampolgár és nem akarja kifizetni, egy kamiont nem fognak feltartóztatni napokig.bár ez extrém példa, nyilván nem erre gondolt a kérdezõ.
Ne okoskodj, fel fogják tartóztatni. Ha nekiáll púposkodni, akkor megkeresik a céget, hogy küldjenek a kamionra egy másik sofõrt, ameddig az ügy (hivatalos személy elleni erõszak) lezárul.

Hogyan tudnám eldönteni, megkülönböztetni hogy szeretem vagy csak a megszokás az ami hozzá köt? Egyszerűen annyira zavaros minden hogy magam se tudom.

Legjobb válasz: Ha szerelmes vagy: Mindig csak rá gondolsz, idõnként felhívod csak azért, hogy megkérdezd mit csinál? Ugyan azon a dolgokon nevettek? Szereted azokat a külsõ vonásait is amelyeket mások nem találnak vonzónak? Vásárolsz e apróságot, hogy oda ajándékozd neki? Tudni akarsz mindent a családjáról, érdeklõdési körérõl, munkájáról? Szeretnél mindent megmutatni neki, amire büszke vagy? Úgy érzed, hogy minden fontos kérdést meg kell beszélned vele? Állandóan felbukkan a jövõre vonatkozó terveidben? Jobbá akarsz válni a kedvéért? Úgy érzed mások nem is érdekelnek? Szereted, és részt veszel a hobbyjában? Ha a kérdések túlnyomó többségére igennel válaszolsz, akkor szerelmes vagy.

Ha szerelmes vagy: Mindig csak rá gondolsz, idõnként felhívod csak azért, hogy megkérdezd mit csinál? Ugyan azon a dolgokon nevettek? Szereted azokat a külsõ vonásait is amelyeket mások nem találnak vonzónak? Vásárolsz e apróságot, hogy oda ajándékozd neki? Tudni akarsz mindent a családjáról, érdeklõdési körérõl, munkájáról? Szeretnél mindent megmutatni neki, amire büszke vagy? Úgy érzed, hogy minden fontos kérdést meg kell beszélned vele? Állandóan felbukkan a jövõre vonatkozó terveidben? Jobbá akarsz válni a kedvéért? Úgy érzed mások nem is érdekelnek? Szereted, és részt veszel a hobbyjában? Ha a kérdések túlnyomó többségére igennel válaszolsz, akkor szerelmes vagy.
hogy nyitott vagy e mások felé ha van más, akivel el tudnád képzelni az életed, akkor megszokásból vagy a pároddal. ha csak vele tudod elképzelni, akkor szereted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!