Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám tokám (38 db)

Hogyan tudnám a tokám eltüntetni? Nagyon zavar.

Legjobb válasz: Ha feluleseket csinalsz, az a tokara is hatassal van, nem fcsak a hasadra. Nem kell fuggolegesig felulni, csak kicsiket mozogni eleg. emelkedj el a foldtol kb 20 centit enyhen felhuzott terdekkel es tartsd 10 masodpercig a felsotested. Majd 2-2 centit emelkedj fel, majd le 20x. Tartsd megint 10 masodpercig es fekudj vissza. ismetelj 3 sorozartot hetente 3x lehetoleg valami egyeb mozgassal egyutt.

Ha feluleseket csinalsz, az a tokara is hatassal van, nem fcsak a hasadra. Nem kell fuggolegesig felulni, csak kicsiket mozogni eleg. emelkedj el a foldtol kb 20 centit enyhen felhuzott terdekkel es tartsd 10 masodpercig a felsotested. Majd 2-2 centit emelkedj fel, majd le 20x. Tartsd megint 10 masodpercig es fekudj vissza. ismetelj 3 sorozartot hetente 3x lehetoleg valami egyeb mozgassal egyutt.
Az elöttem szólónak nincs igaza. NEm lehet csak hasazással kockahasat kialakítani. EZ egyenesen képtelenség.Nincs helyi zsírégetés, vagy mindenhonnét fogsz, vagy sehonnan. A kényes területekrõl kezdesz el fogyni utoljára úgymond, de fogsz onnét is ;-) A tokád egyéni genetika kérdése, vagyis adottság. ÚGy tudod eltûntetni, hogy diétázol, energiadeficitet csinálsz magyarán, és akkor eltûnik, ahogy a tested többi részérõl is. sok sikert!!
Az arctornának van erre egy jó gyakorlata: a kézfejedet az állad alá teszed és megpróbálod lenyomni a kezed gyakorlatilag a tokáddal.Napról napra lehet emelni a gyakorlat számát.
kedves elõzõ válaszadó, igen ezzel gyakorlatilag remekül megvastagítod a nyakízmokat aminek következtében az egyén úgy fest majd mint egy bika a red bull os dobozról!! DIÉTA!!! és eltûnik
Nem mindenkinek tunik el dietaval a tokaja...sajnos van ilyen. De en is olvastam, hogy a torok 'megfeszitesevel', ahogy elottem leirtak, valoban le lehet 'tornazni' a tokat. Talan egy szakember tudna erdemben valaszolni erre.
kicsit rosszul tudod de nem baj, ha leviszed a testzsírodat 10 % alá, eltûnik az , hidd el, olyankor már az erek is kidüllednek, mert a bõr és az izom között se zsír se víz nincs, akkor a tokánál sem lesz, felhasználja a szervezetet, de ha te láttál már tökszálkás, kockáshasú embert tokával én fizetek is neked, komolyan!!

Új albérletet keresek lassan, és tök szívesen laknék meleg sráccal. Ezt hogy tudnám kivitelezni? :D

Amúgy egyetemista lány vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem úgy tudnád kivitelezni, hogy összeköltözöl egy meleg sráccal.

Szerintem úgy tudnád kivitelezni, hogy összeköltözöl egy meleg sráccal.
A kérdező hozzászólása: Azért próbáltam teletolni hozzászólásomat talán és valószínûleg szavakkal, hogy jelezzem, nem akarok skatulyázni. De mindegy is, egyelõre úgyis tárgytalan lett a dolog. Azért köszi! :)
Azt azért elmondom neked, hogy attól, hogy valaki meleg, még nem lesz holmi egzotikus csodaállat, akivel világrengetõ élmény együtt lakni. Ugyanolyan emberek mint mások, nem is értem, honnan jött ez a hülyeség, hogy ilyen szinten idealizáld õket: nekik is vannak szar napjaik, ugyanúgy be lehet velük is fürödni lakótársi minõségben mint akárki mással. Ugyanolyan idegesítõek tudnak lenni, ugyanúgy rinyálhatnak, telefinghatják a szobát, ugyanúgy otthagyhatják a mosatlan edényeket mint mások. Ezt azért merem leírni ilyen bizonyossággal, mert én tényleg ismerek melegeket és némelyik hisztisebb, kiállhatatlanabb bármelyik nõnél: laktam is együtt (látens) meleggel, konkrétan úgy összevesztem vele, hogy külön kellett költöznöm valami tipikus csajos hülyeség miatt. Nagyon buta és éretlen dolog ilyen kritériumok alapján megválogatni a lakótársakat. (heteró nõ)
Kulfoldon mar nagyon faradtakettol a coming out-tol. Ugy vannak vele, kit erdekel, eld az eleted, nem kell hirdetni melyik nemet kedveled. A noi dolgokra ugy ertettem, hogy sokkal de sokkal sertodosebbek mint a nok. Ha a rossz olddalukra jutsz, megserted oket, stb, hat akkor ott nincs visszaut, soha nem engedik, hogy elfeledd. Jo fejek, de allandoan ugy kell kezelni oket mint ahimzett tojasokat. Neha faraszto. Meleg sraccokkal dolgoztam, haverkodtunk, tudom.
A kérdező hozzászólása: Én tapasztalatok alapján írtam véleményt a nõi nemrõl (általában, persze nyilván nem mindenki ilyen, én sem vagyok), te viszont nem tudom, mi alapján írod ezt a bosszúállósdit. Szerencsére még soha nem viselkedtem úgy senkivel, hogy bosszút akart volna állni. Amúgy rosszul értelmezted, amit a coming putról írtam. Lehet, hogy bizonyos körökben divat, de összességében elítélendõ a legtöbb ember szerint, legalábbis Magyarországon még mindenképp. Aki ennek ellenére fel meri vállalni és nyíltan ki meri jelenteni, hogy meleg/bi, szerintem általában egyfajta õszinteségre és bátorságra utal.
Hat ez a coming out sajna divat lett. Miert kell csinalni? Kit erdekel, hogy melyik nemet preferaljak? Ebbol jobb lesznek? Most akkor en is jojjek elo, hogy Hej, idefigyeljetek, en hetero vagyok. Errol ennyit. A melegek altalaban rendszeretok, tisztak. Erdekes temakrol lehet veluk beszelgetni. A "lanyok" meg hidd el, ugyanugy nyavajognak. Sot meg csunyabban is veszekednek, mint a heterok. Szarnyuk ala vesznek, ha megkedvelnek. Szerelmi problemadat meghallgatjak, bias nelkul velekednek, megvigasztalnak, ez biztos. Jo izlessel rendelkeznek, altalaban intelligensek, jo modoruak, tarsasaguk ugyan ilyen. Viszont, ha a rossz oldalukra kerulsz, hidd el, fuss. Rosszabbak mint a nok. Nagyon ehesek a bosszura, akkor aztan rinyalnak funek-fanak.
A kérdező hozzászólása: Amúgy egyelõre sajnos ugrani látszik a dolog, valószínûleg a következõ éve koliban kell lehúznom, majd talán egy év múlva lesz aktuális, ha már lesz idõm az egyetem mellett dolgozni. Csak érdekeltek a válaszok:)
A kérdező hozzászólása: Nos, köszi a válaszokat, némelyiken jót mosolyogtam :) Tudom, hogy hülye kérdésnek tûnik, ha más írta volna ki, valószínûleg én is így reagálnám le. Nehéz leírni, hogy miért, elmondani talán könnyebb lenne. Egyrészt nálunk melegnek lenni még mindig "bûn", nagyon sokan titkolják, nem mernek comin outolni. Nagyon sokat elárul, ha valaki mégis fel meri vállalni magát. Õszinteséget, egyfajta magabiztosságot sugall. Aki megteszi, valószínûleg nem az a fajta ember, aki mások véleménye alapján hozza a döntéseit és a véleményeit, hanem fel meri vállalni magát. Összességében kevés ilyen ember van sajnos, pedig én velük jövök ki a legjobban. Másik dolog: lány és meleg fiú közti barátság/együttélés biztos pont olyan szempontból, hogy nélkülözni fog mindenfajta szexualitást, ami lakótársnál elõny. És hogy akkor miért nem lányokat keresek? Nos, velük laktam idáig. De néha már elegem van a társaságukból. Mindig is nehezebben jöttem ki lányokkal, ez már gyerekkoromban is így volt: nem szerettem a lányos témákat, utálok sokat beszélni sminkekrõl, ruhákról (csinálni szeretem, mármint vásárlolni stb., de órákig beszélni róla nem), néha hülyét tudok kapni a nyavalygásuktól holmi semmiségek miatt, fõleg a pasi témáktól. Ha nincs, akkor azért sír és nézi a Rosalindát cipssel a kezében, ha van akkor az a baj, hogy már megint ezt meg azt csinálta. És eleve nem vagyok az a fajta, aki mindig kényszert érez a beszélgetésre, márpedig a mostani egyik (lány) lakótársam is ilyen, és valljuk be õszintén, a legtöbb nõ ilyen. És fesztelenebbül is érzem magam pasik társaságában, isten tudja, miért. Nos, röviden ennyi...
Az egyetemen biztos van beloluk sok. Erdeklodj, hogy ki keres lakotarsat.
Én jelentkeznék :D ha tudnék >< ha csak nem érsz rá még egy esetleg 2 évet akk keres mást :( :D
Elõre leszögezem nem keresek albérlõtársat. De komolyan nagyon kíváncsi lennék, hogy mégis miért akarsz összeköltözni egy meleg sráccal? Mi az hogy bírod õket? Mitõl lesz számodra érdekes egy meleg pasi? Csak azért mert meleg? Komolyan kíváncsi vagyok erre, mert nem értem... Ha akarod írd meg privátban. Egy meleg srác
Már csak, ha a rászorultsági, egymásra utaltsági alapot nézzük miért lenne ez jó egy melegnek?? Szimbiózisban élnétek? Ne éld bele magad, õk aligha keresnék egy lány társaságát. Esetleg egy nõnek öltözõ transzvesztitával lehetnétek csini barátnõk, õk viszont ritkák.
kérdezõ... te egy szánalmas fing vagy...
Az úgy jó, hogy összeköltözünk és másnap rájövök, hogy mégis a lányokat szeretem és onnantól minden nap fülledt szex reggeltõl estig?
Akár...! :)
A kérdező hozzászólása: Nem fejeztem be a kérdést, bocs. Szóval hogy keressek ilyen alapon? "Sziasztok, hetero lány albérletet keres, meleg fiú lakótársak elõnyben!"? :D
igen cuki a gondolat de írd bele, hogy rendszeretõ mert nem minden meleg az a nõiesen viselkedõ, esztétikai érzékkel megáldott cukorborsó mint a tévében.Párom bátyja igénytelen és koszos és magának való.

Sehol máshol nincs rajtam felesleg de a tokám miért nagy, és hogy tudnám eltüntetni?

Legjobb válasz: Talán csak neked tûnik nagynak .Nem hiszem ,hogy erre volna valamilyen edzési módszer .

Talán csak neked tûnik nagynak .Nem hiszem , hogy erre volna valamilyen edzési módszer .


Halloween-re tervezett tököt hogyan tudnám úgy tartósítani valamivel, hogy hó végéig ne menjen tönkre?

Legjobb válasz: Nekem már több mint 3hete megvan és semmi baja:) Ha tudod tedd stét,száraz hûvös helyre.:)

Nekem már több mint 3hete megvan és semmi baja:) Ha tudod tedd stét, száraz hûvös helyre.:)
Érett tököt vegyél és száritsd ki nagyon jól.
A tök hónapokig is eláll ha száraz helyen van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, elõre is kellemes ünnepeket kívánok.

Letöltöttem az új Internet Explorer 8. 0-t és sokkal lassab lett és tök más lett a képek nagysága. Hogyan tudnám visszatenni az alapméretezett internetre? Amúgy vistám van sajnos.

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy miért kínlódsz internet explorerrel,amikor létezik mozilla firefox,opera,google chrome és safari is. www.google.hu www.szoftverbazis.hu

Nem tudom, hogy miért kínlódsz internet explorerrel, amikor létezik mozilla firefox, opera, google chrome és safari is. http://www.google.hu http://www.szoftverbazis.hu
Én is egyet értek az elõttem válaszolóval, az Internet Explorer a legszarabb böngészõ, a Mozilla nemcsak gyorsabb, hanem biztonságosabb is. És ahogy látom, Vistád van, ami csak olaj a tûzre. Szerintem töröld le és rakd fel az XP-t, a Windows 7 nemsokára kijön, sokkal jobb lesz, mint a Vista. Ha nem akarod, akk keress olyat, h a programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései, ott keresd meg a Windows összetevõk hozzáadását és eltávolítását, és ott szedd le a pipát az Internet Explorerrõl(mivel én már kb. 1 éve kibas.tam a Vistát, így nem tom, h pontosan tott hogyan van, de XP-n így van:D)
Kivenni úgysem tudja az ie-t, mert nem lehet.Windows frissítésekhez is kell a motorja. De nem muszáj használni, akár az ikonját is lehet törölni az asztalról. Vista tényleg nem egy sikertörténet, de egy új oprendszer telepítésbe szerintem ne menjünk most bele.

Hogyan tudnám edzeni a csípőmet? Annyira rühellem, hogy az egyik barátnőmnek tök szép a csípője, dereka, lába, mellkasa, cicije. Persze azt mondja magáról, hogy dagadt. Én is így vagyok ezzel, de én tudom hogy dagadt vagyok.

A többi csaj miért vékonyabb mint én? Tudom az sem normális ha túl sovány az ember, de a csíp?m annyira nem tetszik...S?t, ami a legrosszabb, hogy a ruhák sem állnak olyan jól nekem, mint a többieknek.

Legjobb válasz: A kulcsszó: kontrollált aerob edzés és ésszerû (!!!) diéta. Ehhez nem kell semmiféle edzõterembe járni, csak akarni kell. Befektetés: egy pulzusmérõs óra. Polar gyártmányút vegyél, ez a csúcs, kicsit több (nem többszöröse, de több), mint a többi, de atompontos! Szerintem megéri befektetni, ha tényleg komnolyan gondolod. Aerob edzés: guglizd meg. Diéta: Szerintem tudod, mit kell enni és mikor :) Bár a nõknek általában elõ kell írni :)) (bocs)

A kulcsszó: kontrollált aerob edzés és ésszerû (!!!) diéta. Ehhez nem kell semmiféle edzõterembe járni, csak akarni kell. Befektetés: egy pulzusmérõs óra. Polar gyártmányút vegyél, ez a csúcs, kicsit több (nem többszöröse, de több), mint a többi, de atompontos! Szerintem megéri befektetni, ha tényleg komnolyan gondolod. Aerob edzés: guglizd meg. Diéta: Szerintem tudod, mit kell enni és mikor :) Bár a nõknek általában elõ kell írni :) ) (bocs)
A kérdező hozzászólása: jah és bocsi, hogy a számtech, meg az internet részbe írtam ...kicsit kómás vagyok mostanában:)
Egy-két kép sokat segítene abban, hogy helyes véleményt alkothassunk.
Én VÉLETLENÜL ismerlek, mivel én vagyok a legjobb barátnõd!:D Nem vagy te ronda!Ki van úgy vele, h teljes mértékben elégedett az alakjával?:D Ha meg mégis nagyon zavar, ott a mozgás.Neked ott van a tánc:) (másoknak:együtt járunk oda:D), és ha pölö tudod, h mid nem olyan jó(mert nagyon szép derekad van!), akkor próbálj olyan ruhákat viselni, amik elrejtik azokat a részeket, vagy "jobbnak" mutatják be, viszont kiemeleik a csipõdet.például:D UI:TESTTÖMEGINDEX!!!!!!:)
Szia! Nekem is ez volt a problémám. Próbáld ki a hullahopp karikát. Gyakorold elõször magában, utána meg töltsél bele mondjuk rizst (jó tele legyen). Nekem már 1 hónap után látható volt az eredmény! És kellemes mozgásforma is, én nagyon szeretem. Próbáld ki, nem drága, én 1200-ért vettem egy karikát. De nem szabad 10 percnél tovább használni egy nap. Sok sikert kívánok Neked a céljaid eléréséhez!
nekem a szobabicó kezd bevállni, a derekamon már nagyon látni a váltotást, de a csípõmön is kezd, napi 1 órát tekerek esténként és még csak 12 napja csinálom. szerintem a hastánc is nagyon jó, mi a lányommal el akarjuk kezdeni.

Nagyon gáznak fogja tartani hogy leutánoztam? Tök gáznak érzem mert suliba is midnenki tudja h nekem azért elég szőrös a kezem és így tudni fogják hogy leszedtem ez ciki?

Már kiskorom óta elég hosszú sz?r van a karomon, apukámtól örököltem... Valahogy mostanra sikerült elfogadnom de nem teljesen mert még mindig eléggé zavar.. Barátn?m mikor jött hozzánk mondta hogy a gyantától kipirosodott a b?re láttam hogy a keze is piros ezért gondoltam azt is legyantázta! eddig csak néztem neki miylen jó h nem sz?rös a keze nem is gondoltam volna..nem is hallottam ilyesmir?l ezért rögtön leutánoztam.. és leszedtem a sz?rt a karomról az epillátorommal.. egy 15 éves lány

Legjobb válasz: Jól tetted, ez nem utánzás, csak te is kedvet kaptál egy kis szépülésre. :)

Jól tetted, ez nem utánzás, csak te is kedvet kaptál egy kis szépülésre. :)
Énis egy barátnõm hatására epiláltam le, sztem tök jó, nem gáz:) Rajta kívül még rengetegen csinálják, szóval nem utánzás.
Én is azért gyantáztam le elõször a karom, mert egy barátnõmnek is le volt. Nem tartotta gáznak egyáltalán, hogy én is ezt csináltam, hiszen sok lány gyantázza/epillálja. Az sokkal cikibb lenne, ha az öltözködését utánoznád, pl. ugyanolyan cuccokat vennél, mint õ. Ez ciki, de hogy egy ilyen kis trükköt átveszel, az nem gáz.
akkor én vagyok az ellenpélda: én hamarabb leszedtem a karomról a szõrt, mint a barátnõm, aztán már a barátnõm is, de meg se kérdezte mivel csináltam, egy hét múlva már neki is sima volt a karja. Nem haragudtam rá, egyáltalán. ha igazi barátnõk vagytok, akkor ez nálatok sem lesz vita tárgya:) és ne szégyelld! nem gáz:)
A kérdező hozzászólása: aaa köszi szépen hogy ilyenhamar válaszolttatok éss ennyien!:O álmamimban nemgondoltam volna.. aranyosak vagytok!:D
Egyátalán nem gáz :) Én is elõször én szedtem le akezem, majd késõbb még egy barátnõm, nem utánzás, csak egy kis tipp ;) Epilátorral a legjobb vagy gyantával, én epilátorozok :)
A kérdező hozzászólása: persze nem is gondoltam hogy ilyenen összeveszünk de biztos furi lesz az elején..:)

Mért nem tok ellazulni szex közben? Miért görcsölök? Ezt hogyan tudnám legyőzni?

mikor a barátommal szexre kerül a sor, mindig begörnyölök,ideges leszek h roszul csinálok vmit és a vége mindig az lesz h csak fekszem mint egy fadarab.mivel tudnám ezt az idegességet legyözni?

Legjobb válasz: Nah, hogy válaszolni tudjak had kérdezzek valamit : mit csinálnál rosszul ?

Nah, hogy válaszolni tudjak had kérdezzek valamit : mit csinálnál rosszul ?
Ne magára a szexre koncentrálj, hanem figyelj a párodra amit csinál légy bene partner, símogasd mosd hogy õ is símogasson stb. hogy lazulj el. (Csak arra koncentrálj hogy szereted õt) Ha meg nem akkor ij. (és azért nem jön össze lazán)

Hogyan tudnám az arcomról a tokámat eltüntetni?

Legjobb válasz: Ha beírod a gugliba, hogy "tokakezelés" egy rakat ajánlatot kapsz. Ultrahanggal felbontják a lerakódott zsírt stb... Keress rá. (ha otthon csinálod az ulrahangos kezelést vigyázz hogyan csinálod, mert magát a torkot tilos vele maszírozni!!! Ovasd el a használati utasítást!)

Ha beírod a gugliba, hogy "tokakezelés" egy rakat ajánlatot kapsz. Ultrahanggal felbontják a lerakódott zsírt stb... Keress rá. (ha otthon csinálod az ulrahangos kezelést vigyázz hogyan csinálod, mert magát a torkot tilos vele maszírozni!!! Ovasd el a használati utasítást!)
ez egyéni genetika kérédse, kinek hol raktározódik több zsír, van akinek a tokáján, de nagyban függ attól hogy az illetõnek milyen testzsírszázaléka van. Ha megfigyeled a környezeted, aki szálkás, és szinte semmi zsír nincs rajta mert mondjuk edz annak nincs tokája, az egyik nagyon jó barátomnak is hatalmas tokája volt, pedíg nem volt annyira elhízva, de azét volt rajta zsír rendesen. Diétázott, és láss csodát eltûnt a toka, nem véletlenül. A lényeg az is, hogy ne fogyj túl gyorsan, max 1kg / hét testsúlycsökkenés, az ideális, de jobb inkább 0, 5 -1 kg/hét között.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!