Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám tartani az (25 db)

Hogyan tudnám tartani az alakomat?

16 éves fiú vagyok, sikeresen megszabadultam jó pár kilótól egyszer? felülésekkel,fekv?támaszokkal. Az étrendemen nem változtattam sokat egyszer?en csak 6 után SEMMIT. És a sertéshúst kerülöm. 170 cm vagyok, 59-60 kg.(Ha lehet akk tényleg tippeket várnék nem savazást)

Legjobb válasz: sportolj tovább , minimalizáld a szénhidrátbevitelt, kerüld a cukrot, a finomított szénhidrátot, a fehér lisztet. Honnan szedted amúgy ezt a hülyeséget , hogy a sertéshúst kerülni kell? Csak úgy kíváncsiságból érdekel. :)

sportolj tovább , minimalizáld a szénhidrátbevitelt, kerüld a cukrot, a finomított szénhidrátot, a fehér lisztet. Honnan szedted amúgy ezt a hülyeséget , hogy a sertéshúst kerülni kell? Csak úgy kíváncsiságból érdekel. :)
Este KELL enni, csak nem pluszban, hanem a napi mennyiséget eggyel többfelé elosztva. Fejlõdésben vagy, kezdj el súlyzós edzéseket végezni, hogy megizmosodj és hogy férfi váljon belõled (ne félj, csak szigorú étrenddel és hosszú évek alatt lehet valakibõl "kigyúrt állat"). Sertéshúst is nyugodtan ehetsz, ha szereted és nem tiltja a vallásod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek! :)

Venni fogok red cherry garnélákat (10 db-ot), csak az a gond, hogy nincs akváriumom. Hogyan tudnám őket tartani?

Venni fogok red cherry garnélákat (10 db-ot), csak az a gond, hogy nincs akváriumom... Hogyan tudnám ?ket tartani?

Legjobb válasz: Ezt én sem értem. Miért veszed meg õket, ha nincsen helyed a tartásukra? Egy víztiszta vödör megteszi ideiglenesen, de abban fölösleges tartani, nem is látod õket. Azt tudod, hogy szûrõre, levegõztetõre, növényzetre, búvóhelyre, aljzatra is szükség van? Elõbb az alapfeltételeket biztosítsd, utána vegyél ÉLÕLÉNYEKET!

Ezt én sem értem. Miért veszed meg õket, ha nincsen helyed a tartásukra? Egy víztiszta vödör megteszi ideiglenesen, de abban fölösleges tartani, nem is látod õket. Azt tudod, hogy szûrõre, levegõztetõre, növényzetre, búvóhelyre, aljzatra is szükség van? Elõbb az alapfeltételeket biztosítsd, utána vegyél ÉLÕLÉNYEKET!
Hozzátenném még, hogy az akvárium berendezése után ajánlott várni egy hónapot, mielõtt egyáltalán a garnélák belekerülnének.
Kedves utolsó, szíved joga, hogy kísértsd a sorsot, de azért másnak nem kéne ajánlgatni. Neked szerencséd volt, de amit mûveltél, abba könnyen bele is halhattak volna. Egy ennyire kicsi, szûrés és levegõztetés nélküli akváriumban már 2 szem fölösleges kajától, kicsit jobban elszaporodó növényektõl vagy a vízcsere pár nappal tovább hanyagolásától is kitörhet a katasztrófa. A garnéla valóban nem egy okos állat, nem stresszeli magát hülyére egy kis helyen, viszont eléggé érzékeny a víz ammónia és nitráttartalmára. 5 literben akvarizálni pedig már külön mûvészet. Kezdõknek nagyon nem ajánlott.
Már bocsi, de hogy akarsz egy vízi élõlényt tartani ha nincs is aksid?O.o A kádban vagy a wc csészében??esetleg mûanyag dobozban...Vegyél legalább egy 10 literes aksit annyi már elég nekik és csak akkor szerezd be õket.
Elõbb, utóbb be kéne szerezned egyet. Ha betudnál akkor mikorra? (elõször válaszolj, aztán okoskodunk valamit)
A kérdező hozzászólása: mostmár mindegy, nem vettem meg õket, túllicitáltak vaterán :D:D
Akkor vegyen a kérdezõ egy 20 literes akváriumot, azt kb 2ezerért lehet kapni, csak jobb mint egy mûanyag vödör.
Én 2 hónapig egy 10 literesbe tartottam õket, levegõztetõ és szûrõ nélkül. Viszont volt benne egy vasfa, egy kis jávai moha, pár szál hínár, egy kis békalencse, meg fölötte egy lámpa. Ez ilyen nano akvárium volt. És jól nézett ki. Aztán ezek ott elkezdtek szaporodni. 2 hónap alatt 6db Red Cherrybõl lett így 30db nálam. A vizet se sûrûn cseréltem, mert nehéz. Könnyen beszívtam a Redeket a csõbe. Aztán kötöttem hajgumival egy kis darab szunyoghálót a leszívó csõ végére és akkor úgy jobb lett. Elõtte harisnyával is próbálkoztam de az túl sûrû volt, akkor meg nem szívta a vizet se a csõ, meg a koszt se, szóval a szunyogháló a nyerõ. De talán rakhatod egy 5 literes befõttes üvegbe is, ezek úgy se tudják hol vannak, nem olyan okosak.
Tarthatod õket diszperzites vödörben, lavórban vagy mûanyag hordóban is, csak egyrészt nem fogsz látni semmit a garnéláidból, másrészt úgyis be kell szerezned némi felszerelést hozzá. Szükséged lesz legalább egy légpumpára+szivacsszûrõre, vagy egy belsõ szûrõre, meg világításra a növényeknek mert a garnéla a sûrû gazban boldog. Akkor meg már igazán rászánhatsz 1-2000 Ft-ot egy kisebb használt akváriumra.
Én is most fogok venni 10db RC-t, de nekik már kész az akvárium. Ma töltöm fel vízzel, aztán majd mennek bele õk.


World of Tanksban hogy tudnám el tartani a tigrist? Most vettem meg alig tudtam hozzá lőszert venni de már javítani se tudom. Annyit tudok, hogy az Tier V-ös tankok hozzák jól a pénzt ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: Igen jól tudod hogy az ötös szintû tankok jól hozzák a pénzt(fõleg a Stug-3 és a KV-1).Szóval most ne játssz a Tigrissel hanem szerezz pénzt az ötös szintû tankokkal.Ha már megvan kb 50000 credit akkor használd újra a Tigrist. Sok sikert Parancsnok! Ja és ha van valami kérdésed akkor írj nekem.

Igen jól tudod hogy az ötös szintû tankok jól hozzák a pénzt(fõleg a Stug-3 és a KV-1).Szóval most ne játssz a Tigrissel hanem szerezz pénzt az ötös szintû tankokkal.Ha már megvan kb 50000 credit akkor használd újra a Tigrist. Sok sikert Parancsnok! Ja és ha van valami kérdésed akkor írj nekem.
A kérdező hozzászólása: Húha:D nagyon szépen köszönöm:)

Hogyan tudnám "életben tartani az érzéseit"?

átmenetileg szakítottunk a párommal. megbeszéltük, hogy azért jóban leszünk, beszélünk majd, de nyilván nem minden nap, mint eddig. annyiban maradtunk, hogy egyikünk sem tudhatja, mit hoz majd a jövő, talán majd egyszer újra együtt leszünk, ám én nem akarom őt elveszíteni végleg, de most sajnos egy olyan helyzetbe csöppentünk, ami miatt jelenleg nem kivitelezhető, hogy együtt legyünk. ezt nem szeretném részletezni, hogy miért. sajnos ebben az is benne van, hogy elmúlhatnak esetleg az érzései irántam, és én ezt nem akarom. ha esetleg beszélnénk, vagy találkoznánk, mivel tudnám életben tartani az érzéseket? ti voltatok már ilyen helyzetben? mit tettetek ennek érdekében? ujra összejöttetek végül? normális válaszokat várok. köszi

Legjobb válasz: Én is voltam hasonló helyzetben még néhány évvel ezelõtt. Mindent megtettem azért, hogy az akkori szerelmemmel együtt marajunk és a vége egy jó kis depresszió lett. Nekem õ volt az elsõ nagy szerelmem és a szakítás elõtti napon semmi jele nem volt annak, hogy mire készül. Ugyanúgy együtt nevettünk és kirándulni voltunk. Aztán másnap derült égbõl villámcsapás. Utána összejöttünk többször is de szakítottunk többször is. Az elsõ szakítás a második évforduló elõtt volt összesen 2,5 évet jártunk. Nagyon szerettük egymást. DE nem így csinálnám ha újra ebben a szituációban lennék, hanem az elsõ szakításnál leülnék vele és megkérdezném, hogy MIÉRT? Valami miatt ugyanis így döntött és ha tudom a miértet akkor könnyebb elfogadni, mert én nem csinálnám végig még egyszer ami utána jött. A felmelegített leves általában már nem olyan jó és lehet, hogy az a nehezebb út ha most megpróbálod elengedni, de hosszútávoln mindenképpen ez a jövedelmezõbb az én tapasztalatom szerint. Lehet, hogy ez nagyon nehéznek tûnik most, de hidd el, hogy neked is hamarabb könnyebb lesz és idõvel a szép dolgokra fogsz emlékezni nem úgy mint én aki nagyrészt csak arra emlékszik, hogy az utolsó fél év mennyire el volt rontva. Nem tudom, hogy hány éves vagy és hogy miért volt a szakítás de az én tanácsom, hogy szép lassan próbáld meg elengedni és új életet kezdeni. Még ebben a helyzetben is próbáld meg megtalálni az élet apró szépségeit és találj valakit akivel beszélhetsz errõl (mondjuk egy jó barátnõ)! Egyébként én most 23 éves vagyok és boldog párkapcsolatban élek 3 éve és 2 éve összeköltöztünk! :)

Én is voltam hasonló helyzetben még néhány évvel ezelõtt. Mindent megtettem azért, hogy az akkori szerelmemmel együtt marajunk és a vége egy jó kis depresszió lett. Nekem õ volt az elsõ nagy szerelmem és a szakítás elõtti napon semmi jele nem volt annak, hogy mire készül. Ugyanúgy együtt nevettünk és kirándulni voltunk. Aztán másnap derült égbõl villámcsapás. Utána összejöttünk többször is de szakítottunk többször is. Az elsõ szakítás a második évforduló elõtt volt összesen 2, 5 évet jártunk. Nagyon szerettük egymást. DE nem így csinálnám ha újra ebben a szituációban lennék, hanem az elsõ szakításnál leülnék vele és megkérdezném, hogy MIÉRT? Valami miatt ugyanis így döntött és ha tudom a miértet akkor könnyebb elfogadni, mert én nem csinálnám végig még egyszer ami utána jött. A felmelegített leves általában már nem olyan jó és lehet, hogy az a nehezebb út ha most megpróbálod elengedni, de hosszútávoln mindenképpen ez a jövedelmezõbb az én tapasztalatom szerint. Lehet, hogy ez nagyon nehéznek tûnik most, de hidd el, hogy neked is hamarabb könnyebb lesz és idõvel a szép dolgokra fogsz emlékezni nem úgy mint én aki nagyrészt csak arra emlékszik, hogy az utolsó fél év mennyire el volt rontva. Nem tudom, hogy hány éves vagy és hogy miért volt a szakítás de az én tanácsom, hogy szép lassan próbáld meg elengedni és új életet kezdeni. Még ebben a helyzetben is próbáld meg megtalálni az élet apró szépségeit és találj valakit akivel beszélhetsz errõl (mondjuk egy jó barátnõ)! Egyébként én most 23 éves vagyok és boldog párkapcsolatban élek 3 éve és 2 éve összeköltöztünk! :)

Folyóvízben hogyan tudnám az etető anyagot a fenéken tartani?

Ugye ha bedobok valamit a Sajóba (ez egy folyó :D) akkor elviszi a viz. Hogyan dobjam be az etet? anyagot hogy ne vigye el a víz? Köszi a választ! :)

Legjobb válasz: Én eddig azt tapasztaltam hogy egy ha kifejezetten örül az ilyen büdös kajának, az amúr. Szóval szerintem nyugodtan felhasználhatod, akár így önmagában is büdösen, vagy keverhetsz hozzá frisset is, de kidobnod semmi esetre sem kell, mert még ezzel is foghatsz halat.

Én eddig azt tapasztaltam hogy egy ha kifejezetten örül az ilyen büdös kajának, az amúr. Szóval szerintem nyugodtan felhasználhatod, akár így önmagában is büdösen, vagy keverhetsz hozzá frisset is, de kidobnod semmi esetre sem kell, mert még ezzel is foghatsz halat.
A kérdező hozzászólása: Okés. köszönöm válaszood!:D
Keverd össze pici apró kavicsokkal, vagy szedj a folyóparton agyagos földet és azt keverd bele az etetõanyagba, attól gyorsan lesüllyed és nagy valószínûséggel ott is marad. Ja és ne gombócokat gyúrj az etetõanyagból hanem lapos formájú legyen, mert a gömb alakút elgörgeti a víz, a lapos meg lefekszik az aljára és kisebb a valószínûsége hogy arrébb viszi a víz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Megpróbálom. És még lenne egy kérdésem. Voltam horgászni és bekevertem egy csomó etetõanyagot. De nem használtam el. HAzahoztam elkeztem száritani. Elég erjett szaga lett és furcsa. De az még csalógató lehet a halaknak? :D
ha horgászat végén marad kaja azt ne szárítsd meg, csomagold be 2 zacskóba és tedd be a fagyasztóba, így megmarad az a kellemes illata, de a legközelebbi horgászat elõtt legalább 2 órával szedd elõ mert kõkeményre fagy.
A kérdező hozzászólása: Okés. Köszönöm válaszod :)

Az iskolába lesz bál, és szeretnék piát "csempészni" hogyan tudnám vinni? Magamnál tartani? 15/f

Nem viszek táskát ha az lenne az ötletetek

Legjobb válasz: azt jelenti az evangélikus hogy imátkozni kell meg ilyenek :D szval vallásos iskola.. Amúgy meg ha inni akarsz elõtte igyál.. de lehet úgyis jól érezni magad ha nem iszol :D Ha egy lány táncolni akar veled és érzi rajtad a piát akk milesz? vagy a tanár? kivágnak az iskolából :D de te tudod :OO amúgy meg tedd Spritos üvegbe ha van színe. ha nincs akkor meg sima ásványvizes palack :) nagy ész kell hozzá :DD

vazelint ajánlom ... következõ lépést találd ki te
15 évesen nem a piáláson kéne gondolkodnod..fõleg nem töménnyel..neked még ilyenkor önfeledtén kéne érezned magad pia nélkül is..jah de mit csodálkozok amikor 14 évesen a lányok!! a hányásukba belefekszenek mert annyira részeg, és majd leesik a lépcsõn a 15 centis magassarkújába..nem általánosítok, láttam már ilyet és a kidobók fülem hallatára mondták legalább 16-nak nézzen már ki a lány ..
azt jelenti az evangélikus hogy imátkozni kell meg ilyenek :D szval vallásos iskola.. Amúgy meg ha inni akarsz elõtte igyál.. de lehet úgyis jól érezni magad ha nem iszol :D Ha egy lány táncolni akar veled és érzi rajtad a piát akk milesz? vagy a tanár? kivágnak az iskolából :D de te tudod :OO amúgy meg tedd Spritos üvegbe ha van színe. ha nincs akkor meg sima ásványvizes palack :) nagy ész kell hozzá :DD
Okos ötlet.Ha lebuksz akkor el is búcsúzhatsz a sulitól, mert simán kivághatnak..De gondolom azt hiszed attól elszel menõ ha alkoholt iszol..
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ez evangálikus iskolai buli (az evangélikust ne értsétek félre) a oszt.fönök elég szigorú: tavaly beleszagolt az energiaitalomba, mi lesz ha beleszippant a jägerbe??
Vidd be elötte nap a suliba és rejtsd el a szekrénybe, vagy olyan helyen ahol a tanár nem látja meg, vagy esetleg tedd be a padba és rakd rá a pólódat, vagy hozzál fel 1 pulcsit és dugd belem ugy hogy ne látszodjon. vagy esetleg ha mészbe addigmeg közbe takar vmeik haverod. de sztem ugy a legjobb ha a buli elött elmentek a haverokkal, isztok, és ugymentek be buliba. akkor már nem tudják tõletek elvenni. 15/l
az gáz:/ am az evangélikus az mit takar apáczának készülsz?:D akkor ink ne csempészd be, emrt szentem kicsapnak:D
vagy vihetnél egy pulcsit, s abba betekered és természetesen tartod magadnál, senki nem fogja észrevenni
ha árlátszó a pia akkor öntsd hagyományos ásványvizes flakonba. ha van színe akkor inkább a színes üveget válaszd. ezt magadtól is kitalálhattad volna nem egy agysebészet.
flaska

Kick-box edzés, az erőnlétemet hogyan tudnám javítani? Edzésen 1 óra után mikor jönnek az igazi küzdelmek, már a kezem is alig bírom tartani, nem hogy még kombináljam az ütéseket. Valaki tipp? Futás, fekvőtámasz, felülés?

Legjobb válasz: állóképességre jó a futás. így több az energiád a karodat viszont külön kell edzeni. nem árt ha beszerzel egy súlyzót. plusz elkezdesz húzódzkodni. vagy néha menj le kondi terembe.

állóképességre jó a futás. így több az energiád a karodat viszont külön kell edzeni. nem árt ha beszerzel egy súlyzót. plusz elkezdesz húzódzkodni. vagy néha menj le kondi terembe.
A kérdező hozzászólása: szoktam futni 3-4000 métert, igaz csak 1 szer egy héten, járok súlyzózni is 3 szor. húzódzkodást még nem csináltam mert nem volt elég erõs a karom, de legközelebb megpróbálom, köszi!
A küzdõsportokhoz speciális állóképesség kell.Nem elég 3-4 km-t futni, persze az is kell(aztán egy idõ után növelni), de be KELL iktatnod sprintes és intervallum-futóedzéseket is, ha mind3at csinálod, lesz eredménye.Valamint otthon, ha zsákot be tudsz szerezni, az egy kifejezetten jó opció.A konditerem jó, de ne vidd túlzásba, ha a kick-box a fontosabb.És sokat nyújts! Ez a futás(de úgy, ahogy írtam)+konditerem kombináció teljes mértékben elég, f*sza erõnlétet lehet vele szerezni, ha jó arányban, és JÓL csinálod. Ja, és a húzódzkodás tényleg hasznos, de hátra-karra egyaránt csináld, a hát neked még fontosabb is.
Futás közben állj meg néhány 200-300 méterenként és csinálj néhány fekvõtámaszt, a következõ 200-300 után pedig guggolást. Esetleg még megpróbálhatnál úgy futni, hogy a kezedet fenn tartod az álladnál, ahogy harc közben is kéne.
A kérdező hozzászólása: köszi! a futás közben kéz fent, majd 10 fekvõ, ez jól hangzik! :) kiprobálom
ha 3000-4000m futsz az nem sok...... gondolom nem rég kezdtél futni futás a célokról szól. próbáld ki hogy egyszer 2 annyit futsz.akár mennyire szenvedsz nem adod fel. és köv héten már emelkedett a teljesítményed. a húzódzkodás szerintem pedig alap. még az általános iskolába is van ilyen gyakorlat. csak mindenki elfelejti azon ne csodálkozz és na ad fel ha csak 1 megy elõbb utóbb megy majd több is. ha rendszeresen heti 3 xor húzódzkodsz 1 hónap alatt már 15 simán menni fog. és meg is lepõdsz mennyire jobb lesz az erõd.
A futás és fekvõtámasz az jó :) Én is így csinálom, nem méterbe mondanám, hanem kb 1 perces pihenõvel. 30-40 db szoktam nyomni kb 5x6-or, persze szigorúan öklön :) A 3-4 km az viszont nagyon kevés. Én már nem versenyzek, de így is 10-15 km-t futok majdnem mindennap. Erõsítéshez: súlyzós edzés, kettlebell, birkózás, földharc - Akár egyszerre :)
A kérdező hozzászólása: köszi, probálom a 10-12 km 3-4 szor egy héten. reggel nem tudok idõben kelleni, este meg már sötét van, vagy csak lusta vagyok és ezzel magyarázom meg, de a 2 futás mindig meg van :)
Ezt edzés mellett kellett még csinálnunk: Edzésprogram felkészülési idõben! / lehetõség szerint minden nap / - bemelegítés - 3, 5-5 km síkfutás - 3x2 perc ugrálókötél - 40 fekvõ - 80 hasprés - 3, 5-5 km síkfutás - 3x2 perc ugrálókötél - 40 fekvõ - 80 hasprés - 3, 5-5 km síkfutás - 3x2 perc ugrálókötél - 40 fekvõ - 80 hasprés - levezetés, nyújtás!

Ha kiderülne, hogy hpv-s vagyok és mondjuk nem a sulyosabbik fajtábol meddig tartana a gyogyszeres kezelés? És ha elmennék megnézetni kb hány napon belül tudnám meg az eredményt?

Legjobb válasz: Szia!A hpv vírusnak több fajtája van,kb 2-3 hét mire megjön az eredmény de nem olcsó mert nem ingyenes a szûrés se meg az,hogy melyik fajtát kapta el az ember.De van oltás rá ami 3db-ból áll és darabja 30ezer ft.Hiába mondják,hogy menjünk el és szüressük meg magunkat.

Szia!A hpv vírusnak több fajtája van, kb 2-3 hét mire megjön az eredmény de nem olcsó mert nem ingyenes a szûrés se meg az, hogy melyik fajtát kapta el az ember.De van oltás rá ami 3db-ból áll és darabja 30ezer ft.Hiába mondják, hogy menjünk el és szüressük meg magunkat.
Az oltást csak szûz lányoknak érdemes beadatni, ha már fertõzött vagy, esõ után köpönyeg (halottnak a csók). A kérdezõnél ez nem játszik. Én úgy tudom, vírusra nincs gyógyszer, a HPV pedig vírus. A szûrés azért kell, hogy ha problémát okoz, azt idõben észrevegyék és kezeljék.
A kérdező hozzászólása: Hát igen azt tudom, hogy akkor már nem számít csak itt annyira irják gyakorin h akár az elsõtõl is elkaphatja az ember nem tudom...
Persze az elsõ pasitól is ellehet kapni és akár 10évig lappanghat benned.Sajna a kolléga nõm így járt, és neki javasolta a nõdoki, hogy adassa be.Habár nem mindegyiktõl véd, azt mondják, hogy ez az injekció még csak kisérletben van még.Habár én beadatom a lányomnak.
vannak ilyen halketrecek nem túl nagyok de belefér egy hal egy ketrecbe
Saját magad is elkészítheted.http://www.k3dvenc.hu/allatijo/index.php?a=search&mit=szoba


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!