Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám tartani az (25 db)

Hogyan tudnám tartani az alakomat?

16 éves fiú vagyok, sikeresen megszabadultam jó pár kilótól egyszer? felülésekkel,fekv?támaszokkal. Az étrendemen nem változtattam sokat egyszer?en csak 6 után SEMMIT. És a sertéshúst kerülöm. 170 cm vagyok, 59-60 kg.(Ha lehet akk tényleg tippeket várnék nem savazást)

Legjobb válasz: sportolj tovább , minimalizáld a szénhidrátbevitelt, kerüld a cukrot, a finomított szénhidrátot, a fehér lisztet. Honnan szedted amúgy ezt a hülyeséget , hogy a sertéshúst kerülni kell? Csak úgy kíváncsiságból érdekel. :)

sportolj tovább , minimalizáld a szénhidrátbevitelt, kerüld a cukrot, a finomított szénhidrátot, a fehér lisztet. Honnan szedted amúgy ezt a hülyeséget , hogy a sertéshúst kerülni kell? Csak úgy kíváncsiságból érdekel. :)
Este KELL enni, csak nem pluszban, hanem a napi mennyiséget eggyel többfelé elosztva. Fejlõdésben vagy, kezdj el súlyzós edzéseket végezni, hogy megizmosodj és hogy férfi váljon belõled (ne félj, csak szigorú étrenddel és hosszú évek alatt lehet valakibõl "kigyúrt állat"). Sertéshúst is nyugodtan ehetsz, ha szereted és nem tiltja a vallásod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek! :)

Venni fogok red cherry garnélákat (10 db-ot), csak az a gond, hogy nincs akváriumom. Hogyan tudnám őket tartani?

Venni fogok red cherry garnélákat (10 db-ot), csak az a gond, hogy nincs akváriumom... Hogyan tudnám ?ket tartani?

Legjobb válasz: Ezt én sem értem. Miért veszed meg õket, ha nincsen helyed a tartásukra? Egy víztiszta vödör megteszi ideiglenesen, de abban fölösleges tartani, nem is látod õket. Azt tudod, hogy szûrõre, levegõztetõre, növényzetre, búvóhelyre, aljzatra is szükség van? Elõbb az alapfeltételeket biztosítsd, utána vegyél ÉLÕLÉNYEKET!

Ezt én sem értem. Miért veszed meg õket, ha nincsen helyed a tartásukra? Egy víztiszta vödör megteszi ideiglenesen, de abban fölösleges tartani, nem is látod õket. Azt tudod, hogy szûrõre, levegõztetõre, növényzetre, búvóhelyre, aljzatra is szükség van? Elõbb az alapfeltételeket biztosítsd, utána vegyél ÉLÕLÉNYEKET!
Hozzátenném még, hogy az akvárium berendezése után ajánlott várni egy hónapot, mielõtt egyáltalán a garnélák belekerülnének.
Kedves utolsó, szíved joga, hogy kísértsd a sorsot, de azért másnak nem kéne ajánlgatni. Neked szerencséd volt, de amit mûveltél, abba könnyen bele is halhattak volna. Egy ennyire kicsi, szûrés és levegõztetés nélküli akváriumban már 2 szem fölösleges kajától, kicsit jobban elszaporodó növényektõl vagy a vízcsere pár nappal tovább hanyagolásától is kitörhet a katasztrófa. A garnéla valóban nem egy okos állat, nem stresszeli magát hülyére egy kis helyen, viszont eléggé érzékeny a víz ammónia és nitráttartalmára. 5 literben akvarizálni pedig már külön mûvészet. Kezdõknek nagyon nem ajánlott.
Már bocsi, de hogy akarsz egy vízi élõlényt tartani ha nincs is aksid?O.o A kádban vagy a wc csészében??esetleg mûanyag dobozban...Vegyél legalább egy 10 literes aksit annyi már elég nekik és csak akkor szerezd be õket.
Elõbb, utóbb be kéne szerezned egyet. Ha betudnál akkor mikorra? (elõször válaszolj, aztán okoskodunk valamit)
A kérdező hozzászólása: mostmár mindegy, nem vettem meg õket, túllicitáltak vaterán :D:D
Akkor vegyen a kérdezõ egy 20 literes akváriumot, azt kb 2ezerért lehet kapni, csak jobb mint egy mûanyag vödör.
Én 2 hónapig egy 10 literesbe tartottam õket, levegõztetõ és szûrõ nélkül. Viszont volt benne egy vasfa, egy kis jávai moha, pár szál hínár, egy kis békalencse, meg fölötte egy lámpa. Ez ilyen nano akvárium volt. És jól nézett ki. Aztán ezek ott elkezdtek szaporodni. 2 hónap alatt 6db Red Cherrybõl lett így 30db nálam. A vizet se sûrûn cseréltem, mert nehéz. Könnyen beszívtam a Redeket a csõbe. Aztán kötöttem hajgumival egy kis darab szunyoghálót a leszívó csõ végére és akkor úgy jobb lett. Elõtte harisnyával is próbálkoztam de az túl sûrû volt, akkor meg nem szívta a vizet se a csõ, meg a koszt se, szóval a szunyogháló a nyerõ. De talán rakhatod egy 5 literes befõttes üvegbe is, ezek úgy se tudják hol vannak, nem olyan okosak.
Tarthatod õket diszperzites vödörben, lavórban vagy mûanyag hordóban is, csak egyrészt nem fogsz látni semmit a garnéláidból, másrészt úgyis be kell szerezned némi felszerelést hozzá. Szükséged lesz legalább egy légpumpára+szivacsszûrõre, vagy egy belsõ szûrõre, meg világításra a növényeknek mert a garnéla a sûrû gazban boldog. Akkor meg már igazán rászánhatsz 1-2000 Ft-ot egy kisebb használt akváriumra.
Én is most fogok venni 10db RC-t, de nekik már kész az akvárium. Ma töltöm fel vízzel, aztán majd mennek bele õk.


World of Tanksban hogy tudnám el tartani a tigrist? Most vettem meg alig tudtam hozzá lőszert venni de már javítani se tudom. Annyit tudok, hogy az Tier V-ös tankok hozzák jól a pénzt ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: Igen jól tudod hogy az ötös szintû tankok jól hozzák a pénzt(fõleg a Stug-3 és a KV-1).Szóval most ne játssz a Tigrissel hanem szerezz pénzt az ötös szintû tankokkal.Ha már megvan kb 50000 credit akkor használd újra a Tigrist. Sok sikert Parancsnok! Ja és ha van valami kérdésed akkor írj nekem.

Igen jól tudod hogy az ötös szintû tankok jól hozzák a pénzt(fõleg a Stug-3 és a KV-1).Szóval most ne játssz a Tigrissel hanem szerezz pénzt az ötös szintû tankokkal.Ha már megvan kb 50000 credit akkor használd újra a Tigrist. Sok sikert Parancsnok! Ja és ha van valami kérdésed akkor írj nekem.
A kérdező hozzászólása: Húha:D nagyon szépen köszönöm:)

Hogyan tudnám "életben tartani az érzéseit"?

átmenetileg szakítottunk a párommal. megbeszéltük, hogy azért jóban leszünk, beszélünk majd, de nyilván nem minden nap, mint eddig. annyiban maradtunk, hogy egyikünk sem tudhatja, mit hoz majd a jövő, talán majd egyszer újra együtt leszünk, ám én nem akarom őt elveszíteni végleg, de most sajnos egy olyan helyzetbe csöppentünk, ami miatt jelenleg nem kivitelezhető, hogy együtt legyünk. ezt nem szeretném részletezni, hogy miért. sajnos ebben az is benne van, hogy elmúlhatnak esetleg az érzései irántam, és én ezt nem akarom. ha esetleg beszélnénk, vagy találkoznánk, mivel tudnám életben tartani az érzéseket? ti voltatok már ilyen helyzetben? mit tettetek ennek érdekében? ujra összejöttetek végül? normális válaszokat várok. köszi

Legjobb válasz: Én is voltam hasonló helyzetben még néhány évvel ezelõtt. Mindent megtettem azért, hogy az akkori szerelmemmel együtt marajunk és a vége egy jó kis depresszió lett. Nekem õ volt az elsõ nagy szerelmem és a szakítás elõtti napon semmi jele nem volt annak, hogy mire készül. Ugyanúgy együtt nevettünk és kirándulni voltunk. Aztán másnap derült égbõl villámcsapás. Utána összejöttünk többször is de szakítottunk többször is. Az elsõ szakítás a második évforduló elõtt volt összesen 2,5 évet jártunk. Nagyon szerettük egymást. DE nem így csinálnám ha újra ebben a szituációban lennék, hanem az elsõ szakításnál leülnék vele és megkérdezném, hogy MIÉRT? Valami miatt ugyanis így döntött és ha tudom a miértet akkor könnyebb elfogadni, mert én nem csinálnám végig még egyszer ami utána jött. A felmelegített leves általában már nem olyan jó és lehet, hogy az a nehezebb út ha most megpróbálod elengedni, de hosszútávoln mindenképpen ez a jövedelmezõbb az én tapasztalatom szerint. Lehet, hogy ez nagyon nehéznek tûnik most, de hidd el, hogy neked is hamarabb könnyebb lesz és idõvel a szép dolgokra fogsz emlékezni nem úgy mint én aki nagyrészt csak arra emlékszik, hogy az utolsó fél év mennyire el volt rontva. Nem tudom, hogy hány éves vagy és hogy miért volt a szakítás de az én tanácsom, hogy szép lassan próbáld meg elengedni és új életet kezdeni. Még ebben a helyzetben is próbáld meg megtalálni az élet apró szépségeit és találj valakit akivel beszélhetsz errõl (mondjuk egy jó barátnõ)! Egyébként én most 23 éves vagyok és boldog párkapcsolatban élek 3 éve és 2 éve összeköltöztünk! :)

Én is voltam hasonló helyzetben még néhány évvel ezelõtt. Mindent megtettem azért, hogy az akkori szerelmemmel együtt marajunk és a vége egy jó kis depresszió lett. Nekem õ volt az elsõ nagy szerelmem és a szakítás elõtti napon semmi jele nem volt annak, hogy mire készül. Ugyanúgy együtt nevettünk és kirándulni voltunk. Aztán másnap derült égbõl villámcsapás. Utána összejöttünk többször is de szakítottunk többször is. Az elsõ szakítás a második évforduló elõtt volt összesen 2, 5 évet jártunk. Nagyon szerettük egymást. DE nem így csinálnám ha újra ebben a szituációban lennék, hanem az elsõ szakításnál leülnék vele és megkérdezném, hogy MIÉRT? Valami miatt ugyanis így döntött és ha tudom a miértet akkor könnyebb elfogadni, mert én nem csinálnám végig még egyszer ami utána jött. A felmelegített leves általában már nem olyan jó és lehet, hogy az a nehezebb út ha most megpróbálod elengedni, de hosszútávoln mindenképpen ez a jövedelmezõbb az én tapasztalatom szerint. Lehet, hogy ez nagyon nehéznek tûnik most, de hidd el, hogy neked is hamarabb könnyebb lesz és idõvel a szép dolgokra fogsz emlékezni nem úgy mint én aki nagyrészt csak arra emlékszik, hogy az utolsó fél év mennyire el volt rontva. Nem tudom, hogy hány éves vagy és hogy miért volt a szakítás de az én tanácsom, hogy szép lassan próbáld meg elengedni és új életet kezdeni. Még ebben a helyzetben is próbáld meg megtalálni az élet apró szépségeit és találj valakit akivel beszélhetsz errõl (mondjuk egy jó barátnõ)! Egyébként én most 23 éves vagyok és boldog párkapcsolatban élek 3 éve és 2 éve összeköltöztünk! :)

Ha kiderülne, hogy hpv-s vagyok és mondjuk nem a sulyosabbik fajtábol meddig tartana a gyogyszeres kezelés? És ha elmennék megnézetni kb hány napon belül tudnám meg az eredményt?

Legjobb válasz: Szia!A hpv vírusnak több fajtája van,kb 2-3 hét mire megjön az eredmény de nem olcsó mert nem ingyenes a szûrés se meg az,hogy melyik fajtát kapta el az ember.De van oltás rá ami 3db-ból áll és darabja 30ezer ft.Hiába mondják,hogy menjünk el és szüressük meg magunkat.

Szia!A hpv vírusnak több fajtája van, kb 2-3 hét mire megjön az eredmény de nem olcsó mert nem ingyenes a szûrés se meg az, hogy melyik fajtát kapta el az ember.De van oltás rá ami 3db-ból áll és darabja 30ezer ft.Hiába mondják, hogy menjünk el és szüressük meg magunkat.
Az oltást csak szûz lányoknak érdemes beadatni, ha már fertõzött vagy, esõ után köpönyeg (halottnak a csók). A kérdezõnél ez nem játszik. Én úgy tudom, vírusra nincs gyógyszer, a HPV pedig vírus. A szûrés azért kell, hogy ha problémát okoz, azt idõben észrevegyék és kezeljék.
A kérdező hozzászólása: Hát igen azt tudom, hogy akkor már nem számít csak itt annyira irják gyakorin h akár az elsõtõl is elkaphatja az ember nem tudom...
Persze az elsõ pasitól is ellehet kapni és akár 10évig lappanghat benned.Sajna a kolléga nõm így járt, és neki javasolta a nõdoki, hogy adassa be.Habár nem mindegyiktõl véd, azt mondják, hogy ez az injekció még csak kisérletben van még.Habár én beadatom a lányomnak.
vannak ilyen halketrecek nem túl nagyok de belefér egy hal egy ketrecbe
Saját magad is elkészítheted.http://www.k3dvenc.hu/allatijo/index.php?a=search&mit=szoba

Hogyan tudnám távol tartani az otthonomtól a harlekinkaticákat? Bármilyen megoldást szívesen fogadok. Ellepték a lakást!

harlekinkatica,védekezés

Legjobb válasz: Állítólag a WD-40 szagát nem bírják. Azzal fújd körbe a réseket.

Állítólag a WD-40 szagát nem bírják. Azzal fújd körbe a réseket.

Elég kis kezdő akváriumtartó vagyok! Az van, h a Guppim megszült, viszont egyetlen egy kishalat tudtam megmenteni, viszont nincs még 1 akváriumim. Hogyan tudnám életben tartani?

Legjobb válasz: Szia! Én is jártam így :S Gondolom neked is felfalták a kicsiket. Én egy befõttes üvegbe tettem át raktam bele olyan kavicsokat ami algás meg növényt is raktam át. A guppi elég szívós nekem simán elvoltak levegõztetõ nélkül. Meg ilyen "por" állagú halkaját még kisebbre törtem és azt szórtam be neki. Túlélte :) Remélem segítettem :)

Szia! Én is jártam így :S Gondolom neked is felfalták a kicsiket. Én egy befõttes üvegbe tettem át raktam bele olyan kavicsokat ami algás meg növényt is raktam át. A guppi elég szívós nekem simán elvoltak levegõztetõ nélkül. Meg ilyen "por" állagú halkaját még kisebbre törtem és azt szórtam be neki. Túlélte :) Remélem segítettem :)
Semmilyen korban nem jó a befõttesüveg.
Kezdtenek megteszi a befõtes üveg, vödör de lehet kapni fillérekért 5 literes aksit vagy elletõt http://www.akvariumplus.hu/webshop/category/ikraztatok--elle.. ami azért stílusosabb megoldás. Guppiknál a beltenyészet késõbb tényleg gondot fog jelenteni.
vödörbe 10 liter víz fér (kicsit nagyobb mint egy befõttes üveg)
naponta 2 pohár vízcserével
simán egy vödörben lehet nevelgetni szûrõ nélkül is
Igen mindenképp jó választás, azt az egyet leszámítva, hogyha minden kishalat meg akarsz menteni akkor egy év alatt 5 akváriumod lesz. Inkább velük etesd meg a nagyokat.
A kérdező hozzászólása: Már megvannak...és a lehetõ legjobban fogom õket tartani, viszont kezdõ akvaristáknak a Guppikat írták mindenhol...Nem vagyok felelõtlen...!!!!
Kell neki egy szülõszoba, vagyis egy sûrû hálóval elkeritett kis rész, amibennevelkedik egy darabig. Ha nem akarsz kishalakat, akkor ne elevenszülõket vegyél.
A kérdező hozzászólása: Oksa, nem akarom megölni sem...holnap Elmegyek az állatkereskedésbe és segítséget kérek!
A kérdező hozzászólása: Igen, nem számítottam rá, h hamarosan szülés lesz, mert kb 2 hete vettem õket és a kereskedésbe és ott külön voltak tartva a, Fiúk meg a lányok...Bár nem igen akarom õket tenyészteni, vagyis gondoltam a természetre hagyom, tettem ma még be növényeket és Megpróbáltam úgy átrendezni az aksit, h elbújhassanak a következõk...Köszönöm az infot, Megpróbálom, az elsõ "kisbabám" megmenteni :)
Ha nem tudsz neki megfelelõ körülményeket teremteni (mint az elõzõ) akkor ne akard életben tartani.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszoka!110 literes az akváriumom, abba összesen hány halat tarthatok?Azt olvastam 1cm halra 1 liter vizet ajánlanak... az esélye, h a többi kishalnak is ez lesz a sorsa, de nem akarok állatkínzó lenni, talán az lesz, h a lányokat, ha tudom elajándékozom.Igen a beltenyészetrõl olvastam, ezt sem szeretném, meg fogom találni a legjobb megoldást!

Hogyan tudnám éjszaka tartani azt a pózt, amiben elaludtam?

Állandóan furcsa pózokban kötök ki, viszont van egy "kedvenc", amit tartani akarok.

Legjobb válasz: Kösd ki magad. Egyébként sehogy. Éjjel több 10x,akár 100x is megfordulunk mozgunk öntudatlanul.És egy póz nem is igazán jó,mert a keringésed azon a területen nem biztos,h "bírja" ezt a terhelést.

Kösd ki magad. Egyébként sehogy. Éjjel több 10x, akár 100x is megfordulunk mozgunk öntudatlanul.És egy póz nem is igazán jó, mert a keringésed azon a területen nem biztos, h "bírja" ezt a terhelést.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!