Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám tölteni a (48 db)

Hogyan tudnám tölteni a laptopot autóból?

Olcsón szeretném kihozni a dolgot, és nem tudom lehetne e valamilyen megoldást találni arra hogy a szivargyújtóra lehetne e valami olcsó átalakítót kapni a gyári laptoptölt?höz. vagy bármi más is érdekelne.

Legjobb válasz: Tegnap láttam szivargyújtóba csatlakoztatható 220 voltos átalakítót az el.wo.áruházban 11 e forintért.

Tegnap láttam szivargyújtóba csatlakoztatható 220 voltos átalakítót az el.wo.áruházban 11 e forintért.
igen. Inverternek hívják, és 10ezer ft körül van az ára. Az akkuk.hu-ról is lehet rendelni pl.

Táborba fogok menni. Hogyan tudnám tölteni a telefonom ha nincs a közelben konnektor?

A baj az hogy 2 hétig leszek ott, és maximum 1x kéne majd feltöltődés... Van rá valami lehetőség? Esetleg vegyek egy pót akksit?

Legjobb válasz: Vannak napelemes töltõk!

Vannak napelemes töltõk!
Hova mész, ahol nincs áram? :) Kizártnak tartom, hogy ne legyen egy táborban konnektor. A napelemes töltõ persze jó, csak szerintem nem lesz rá szükséged.
A kérdező hozzászólása: Ócsa mellett van egy ilyen régi katonai tábor amit már rég nem használtak, oda fogok menni CSERKÉSZ(!!!!) táborba. Ezt azt jelenti hogy sátorban alvás, túrázás szabad ég alatt alvás, és közel 4 ezer gyerek, és 100% hogy nem lesz konnektor.
Ja, hogy ilyen outdoor dolog? Akkor viszont marad a napelemes töltõ vagy a pótakku. De lehet kapni olyan vésztöltõt is, amibe elemet kell tenni és azzal tölti fel a telefont egyszer. De az ilyen bushcraftos dolgoknak nem pont az a lényege, hogy nincs a közelben ilyen modern cucc? :)
A kérdező hozzászólása: Tudnál valamilyen linket küldeni?
A kérdező hozzászólása: vagy csak annyit mondjatok hogy hol tudok olyat venni. :)
google: elemes mobiltöltõ vagy hordozható akkumulátortöltõ vagy vésztöltõ


Mien program kéne ahoz hogy erről az oldalról le tudnám tölteni a videókat?

van az rtl clubnak ez a

Legjobb válasz: Nekem Real Player 11-em van, simán leszedi .flv formátumban!

Nekem Real Player 11-em van, simán leszedi .flv formátumban!

Heló nekem WINDOWS 7 PROFESSIONAL 32BIT em van és az aero-t nem tudom be kapcsolni azt irja ki hogy WDDM illesztő program kell nem tudtok nekem egy linket ahol ezt le tudnám tölteni a WDDM et?

Legjobb válasz: Elõször is kell egy WDDM-kompatibilis videókártya. Fel kell telepíteni az illesztõprogramját, esetleg nem árt lefrissíteni a DirectX-et.

Elõször is kell egy WDDM-kompatibilis videókártya. Fel kell telepíteni az illesztõprogramját, esetleg nem árt lefrissíteni a DirectX-et.
A kérdező hozzászólása: de nem tudsz valamit ahogy aktíválni lehet az aerot,
De tudok, felrakod a megfelelõ drivert és ha a vga-d aero képes akkor mûködni fog. http://ipon.hu/utils/GPU-Z Írd le ide mit ír a name mezõben.
A kérdező hozzászólása: azt irja ATI readeon hd 4350
A kérdező hozzászólása: és amit el küldtél másik linket be is kapcsolja az aero-t ??
A kérdező hozzászólása: rosszat irtam az igaz válasz Nvidia geforce 7300 LE
Részemrõl befejeztem.
A kérdező hozzászólása: :O :(
Itt kezdõdnek a bajok.
A kérdező hozzászólása: direct x 11 es verzió a vga 6305 a videó kártyát nem tom
Milyen géprõl van szó pontosan, vga illesztõprogram telepítve van?
A kérdező hozzászólása: és a DIRECTX et hol lehet frissíteni??
A kérdező hozzászólása: letölteni nem lehet??
Ellenõrizd milyen verziót használsz. Futtatásba írd be, hogy dxdiag. Win7 esetén ezzel valószínüleg nem lesz probléma, inkább a videókártya, vagy annak az illesztõprogramja (hiánya) lesz a ludas.
A kérdező hozzászólása: köszi és ha le ellenõrizte akkor be is kapcsol az aero?
Ember mi lenne ha válaszolnál a kérdésekre, hogy segíthessünk.
A kérdező hozzászólása: hol lehet le tölteni a wddm illesztõ programját ??
Akkor vissza a kályhához... 1. Milyen videókártyád van? 2. VGA driver fel van telepítve? 3. Milyen DirectX-et használsz?
A kérdező hozzászólása: az eszköz kezelõben ott van a WDDM de egy felkiáltojel van ott azt irja ki hogy: Az ezsköz haználatához le kell tiltania egy másik eszközt. de mit kell le tiltani már csak ennyi van ott az eszközök be hogy BIOS illesztõ program meg stb... segítsetek hogy mit kell letiltani ??????

A "C" kategóriás tanfolyamhoz hogy tudnám megszerezni a "BÜ" tananyagot? Nincs meg valakinek, vagy le lehet tölteni valahonnan?

KÖSZI ELÕRE IS!

Legjobb válasz: Asszem otthon megvannak még a kérdések. Holnap hazaugrom és körbenézek. Egyébként ugyanaz van mint amiket órán megbeszéltetek. Jó, én lány létemre mûszaki beállítottságú vagyok, de már régen a tananyagon túl kérdeztek, és ott sem volt probléma.

Asszem otthon megvannak még a kérdések. Holnap hazaugrom és körbenézek. Egyébként ugyanaz van mint amiket órán megbeszéltetek. Jó, én lány létemre mûszaki beállítottságú vagyok, de már régen a tananyagon túl kérdeztek, és ott sem volt probléma.
Elvileg lennie kell az iskolának. Sztem beszéld meg velük biztos adnak. Legalábbis én kaptam. Egyébként meg legyél ott minden orán nem sok az és ha figyelsz könnyen átmész.

Hogy tudnám kikapcsolni a nod32-met? Le akarok valamit tölteni és kidobja pirossal hogy vírust talált! Pedig szükségem lenne a dologra!

És nem tudom kikapcsolni! Multkorában még sikerült de azóta asszem újabb van és ezen nem tudom kikapcsolni hogy engedélyezze azt az oldalt!

Legjobb válasz: Az esetek túlnyomó többségében a NOD nem szokott tévesen riasztani, valószínû hogy ténylegesen vírust talált. Én a helyedben inkább nem "reszkíroznám" meg a letöltést. Amúgy mi az, program vagy játék? Mert lehet hogy tudok letöltési linket adni hozzá. A NOD32-õt pedig a legegyszerûbben a feladatkezelõben lehet kikapcsolni. (folyamat leállítása)

Az esetek túlnyomó többségében a NOD nem szokott tévesen riasztani, valószínû hogy ténylegesen vírust talált. Én a helyedben inkább nem "reszkíroznám" meg a letöltést. Amúgy mi az, program vagy játék? Mert lehet hogy tudok letöltési linket adni hozzá. A NOD32-õt pedig a legegyszerûbben a feladatkezelõben lehet kikapcsolni. (folyamat leállítása)
A kérdező hozzászólása: Ahoz nem értek! sikerült letöltenem és egyenlõre semi bajom! :D (Ne is Legyen!!!)
Utolsó vagyok, megkockáztattam, hogy megnyitom ezt a weblapot: komoly vírus (talán trójai faló) lehet benne, a gépem állandó védelme két akármit fogott. Nézd meg, könnyen lehet, hogy a te géped már megfertõzödött. Vírusirtót és kémprogram irtót azonnal futtasd le. Nem téves riasztás.
Itt a leleplezés a G.portálról: http://wallhack.gportal.hu/. Igaza volt a NOD-odnak, nem téves riasztás.
Próbáld meg máshonnan letölteni, hátha van valahol tiszta is.
A kérdező hozzászólása: akkor hagyom! pedig jól jönne!
Mondjuk könnyen lehet, hogy wallhack+keylogger. Utána meg megy a sírás, hogy jajazaccountom...
Szokott tévesen riasztani igenis: http://kepfeltoltes.hu/view/091004/nod_www.kepfeltoltes.hu_... Egy a sok közül, a spyware doctor pedig legális és több gépen is ugyanezt csinálja.
Ha mégis letöltöd és futtatni akarod, bal oldalon piros pajzsot látsz, akkor hiába próbálkozol, a Windows fogja letiltani.
Ha kikapcsolod a NOD-ot, megkapod a vírust. Nem kell mindent mindenáron letölteni.
A kérdező hozzászólása: pár kb az egész, de wallhack egy játékhoz szóval nem tom! Majd valami lesz!
Nem vírus van benne, hanem két .TEMP fájl. Alacsony kockázatú cookiek.

Vettem kulfoldrol egy Sony Xperia Sp-t es ki lett kodolva, hogy kartya fuggetlen legyen . Nem tudom, hogy tortenik egy ilyen ki kodolas, hogy uj softwert raknak? . Hogy ha lessz ra a 4.3-as verzio azt le fogom e tudni tolteni az updated centerbol?

es meg van egy olyan problemam is, hogy pl. facebookozok vagy megnyitom a kepeket csak ugy ujraindul, pedig nem fut mas program a hatterben . Es ha kijon ra a 4.3 as android akkor nem fog ujraindulni?

Legjobb válasz: En nem tom frisitenni es siman pc vel fuggetlenitettek....nem tom miert indul ujra neked...:(...

En nem tom frisitenni es siman pc vel fuggetlenitettek....nem tom miert indul ujra neked...:(...
A kérdező hozzászólása: ezt nem tudom en sem :( amugy megvan az osszes gyari alkalmazas , az updated centerben azt irja hogy a legujjab szoftwer van rajta de sokan irtak , hogy meg nem kuldtek le minden keszulekre a 4.3 at. Varni kell vagy semmi esely ra hogy igy frissitsem ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!