Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám tölteni (64 db)

Táborba fogok menni. Hogyan tudnám tölteni a telefonom ha nincs a közelben konnektor?

A baj az hogy 2 hétig leszek ott, és maximum 1x kéne majd feltöltődés... Van rá valami lehetőség? Esetleg vegyek egy pót akksit?

Legjobb válasz: Vannak napelemes töltõk!

Vannak napelemes töltõk!
Hova mész, ahol nincs áram? :) Kizártnak tartom, hogy ne legyen egy táborban konnektor. A napelemes töltõ persze jó, csak szerintem nem lesz rá szükséged.
A kérdező hozzászólása: Ócsa mellett van egy ilyen régi katonai tábor amit már rég nem használtak, oda fogok menni CSERKÉSZ(!!!!) táborba. Ezt azt jelenti hogy sátorban alvás, túrázás szabad ég alatt alvás, és közel 4 ezer gyerek, és 100% hogy nem lesz konnektor.
Ja, hogy ilyen outdoor dolog? Akkor viszont marad a napelemes töltõ vagy a pótakku. De lehet kapni olyan vésztöltõt is, amibe elemet kell tenni és azzal tölti fel a telefont egyszer. De az ilyen bushcraftos dolgoknak nem pont az a lényege, hogy nincs a közelben ilyen modern cucc? :)
A kérdező hozzászólása: Tudnál valamilyen linket küldeni?
A kérdező hozzászólása: vagy csak annyit mondjatok hogy hol tudok olyat venni. :)
google: elemes mobiltöltõ vagy hordozható akkumulátortöltõ vagy vésztöltõ

Hogyan tudnám tölteni a laptopot autóból?

Olcsón szeretném kihozni a dolgot, és nem tudom lehetne e valamilyen megoldást találni arra hogy a szivargyújtóra lehetne e valami olcsó átalakítót kapni a gyári laptoptölt?höz. vagy bármi más is érdekelne.

Legjobb válasz: Tegnap láttam szivargyújtóba csatlakoztatható 220 voltos átalakítót az el.wo.áruházban 11 e forintért.

Tegnap láttam szivargyújtóba csatlakoztatható 220 voltos átalakítót az el.wo.áruházban 11 e forintért.
igen. Inverternek hívják, és 10ezer ft körül van az ára. Az akkuk.hu-ról is lehet rendelni pl.

Le szeretnék tölteni egy programot, de előtte ki kellene töltenem egy kérdőívet, csak úgy tölthető le. Hogy tudnám megoldani, h ne kelljen kitöltenem?

Amikor rákattintok, h kitöltsem, mindig olyasmik jönnek elő, h megnyertem egy i-phone-t, stb. De ez által nem tudom letölteni, viszont mindenhol kell a letöltéshez. Hogyan tudnám ezt megkerülni?

Legjobb válasz: 99%, hogy a kérdõív kitöltése után sem fogod letölteni a programot.

99%, hogy a kérdõív kitöltése után sem fogod letölteni a programot.
Ez mindig átverés. "Survey"-nek hívják ezeket és kamu az egész. Töltsd le máshonnan...
A kérdező hozzászólása: Már legalább 100 helyrõl próbáltam, volt olyan is, amikor nem kellett semmit kitölteni, de mikor ki akartam csomagolni a tömörített fájlt, jelszót kért. Megvolt adva a Read me-ben, h hol kell letölteni a jelszót tartalmazó fájlt, de az a link is egy kérdõívhez vezetett.
Ezek ugyanazon átverés részei. Ha jelszavas akkor a jelszóért fizetsz. Nem érdemes ezekkel foglalkozni...
Ha tippelhetek, akkor ez valami "hack tool" lesz. Na olyan meg nincs/nem úgy mûködik, ahogy azt naivfelhasználó elképzeli.
A kérdező hozzászólása: Akkor semmi esélyem sincs rá, h valahogy megszerezzem?
Nem, mert itt általában olyan anyaggal kecsegtetnek, ami máshol nincs meg. És ami máshol nincs meg csak itt, az valószínûleg nem is létezik, csak átverik a jónépet...


Laptopomon hogy tudnám windows 7 (32bit) újra telepíteni CD nélkül? Valaki eltudná mondani részletesen, esetleg egy linket ahonnan le tudnám tölteni win 7?

Vírust kapott a gépem és újra kéne raknom,de ilyet még sajnos nem csináltam.

Legjobb válasz: Én csak azt tudom hogy a windows 8-at hogy kell ujratelepiteni és az kb 16 perc de azért megnézem

Én csak azt tudom hogy a windows 8-at hogy kell ujratelepiteni és az kb 16 perc de azért megnézem

Vettem kulfoldrol egy Sony Xperia Sp-t es ki lett kodolva, hogy kartya fuggetlen legyen . Nem tudom, hogy tortenik egy ilyen ki kodolas, hogy uj softwert raknak? . Hogy ha lessz ra a 4.3-as verzio azt le fogom e tudni tolteni az updated centerbol?

es meg van egy olyan problemam is, hogy pl. facebookozok vagy megnyitom a kepeket csak ugy ujraindul, pedig nem fut mas program a hatterben . Es ha kijon ra a 4.3 as android akkor nem fog ujraindulni?

Legjobb válasz: En nem tom frisitenni es siman pc vel fuggetlenitettek....nem tom miert indul ujra neked...:(...

En nem tom frisitenni es siman pc vel fuggetlenitettek....nem tom miert indul ujra neked...:(...
A kérdező hozzászólása: ezt nem tudom en sem :( amugy megvan az osszes gyari alkalmazas , az updated centerben azt irja hogy a legujjab szoftwer van rajta de sokan irtak , hogy meg nem kuldtek le minden keszulekre a 4.3 at. Varni kell vagy semmi esely ra hogy igy frissitsem ?

Galaxy giom van es nem tudom letolteni a Temple Run 2-t. Az osztalytarsamnak Mini 2oje van es o letudja tolteni. Hogyan tudnam en is annyira okossa tenni a telefonomat? Hogy egy kicsit jobb legyen az androidja.

probalkoztam mar armv6-al de akadozik es recseg is.

Legjobb válasz: Mi ez? Mi az hogy annyira okossá? Már ez az okosság? Hogy egy 12 éves a Temple Run-t nyomkodja??? Szar a telefon. Cseréld le. De ne megint Armv6-os Samsungot vegyél, hanem valami normális android készüléket. Ez nem az android, hanem a gyenge hardver hibája.

Mi ez? Mi az hogy annyira okossá? Már ez az okosság? Hogy egy 12 éves a Temple Run-t nyomkodja??? Szar a telefon. Cseréld le. De ne megint Armv6-os Samsungot vegyél, hanem valami normális android készüléket. Ez nem az android, hanem a gyenge hardver hibája.
Valószinû a haverod se a playról töltötte le és szerencséje van hogy eldöcög a minin.
Az Mini 2!! Nem szerencséje van, hanem Armv7-es processzora!
Hány éves? :O
"20/L A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:58" Akkor bocsánat. Amúgy is csak kíváncsi lettem volna rá
:O Nem, nem vok csaj xD...honnan vetted?
Nem lehet, hogy a tesódnak elege lett abból, hogy te akarod megszabni, kikre szavazzon? Neki is megvan a saját véleménye a politikáról, hagyd rá. Amíg nem akar téged is rávenni arra, hogy rájuk szavazz, addig nincs jogod beleszólni a pártpreferenciájába.
Sajnos ez már végsõ stádiumú Maszopizmus. A nyaki ütõeren végighúzott éles vágóeszköz segíthet már cska.
Anyukám meg szerelmes Orbán Viktorba, ez se jobb, én azt csinálom, hogy bezárom a szobám ajtaját, aztán nem beszélünk a témáról. Az MSZP és a Fidesz számomra egykutya, mindkettõt egyformán utálom.
Te jó isten :O Ezt nee...hány éves a tesód? Ülj le vele sürgõsen és mond meg neki, h haggyon fel ezzel a nézettel...
A pofon a leghatásosabb, de az is elég, ha elviszed sétálni, hogy milyen ma Magyarországon. 8 év munkája látható bárhol, ahol tevékenykedtek.
érvelj neki, de ne úgy hogy te akarod megszabni, hogy kire szavazzon.
http://www.youtube.com/watch?v=TqCdwUdZ3Yw&feature=related Mond neki, hogy nezze meg ezt a 3 percet egyedul, aztan gondolkodjon el magan.
Elnézést, jó helyen járok? Ez itt a demokratikus oldal?
Ha semmivel sem tudod meggyõzni, felvilágosítani, h miért mentse meg a sors õt a szocikra szavazástól, akkor azt gondolom van még mit javítanod, tanulnod...
Rájuk szavaz. És? A joga megvan hozzá, még ha nem is értesz egyet vele. Ha elvakult, hát elvakult. Majd kiábrándul. Ha meg nem, akkor ezen te sem segíthetsz. De legalább elmérgesedhet a viszonyotok. Tényleg megéri...
Azt még mindíg nem írtad, hogy hány éves a tesó. Tényleg jogában áll mindenkinek nem okosnak lenni, de az ember a családjáért érzett felelõsség miatt, legalább a testvérét mentse meg az õrültségtõl. Én nem mondom, hogy a FIDESZ-re szavazzon, de az alatt a 4 év alatt leglább felemelt fejjel járhattunk az utcán. Volt állásunk, volt aki megvéd stb, stb. Aztán az MSZP gyökereit sem kellene feledni. Az az MSZMP volt. A fiatalabbak kedvéért: Magyar Szocialista Munkás Párt. Ebbõl lett az MSZP és a Munkáspárt. Ezért a mondatért: "Ideiglenesen 30 éve hazánkban állomásozó orosz csapatok..." börtönbe vetették azt aki leírta. Aki igazat mond az NEM az MSZP.
Még demokrácia van, tehát mindenki azt gondol amit akar. Ha fidesz, jobbik többség lenne a választások után, úgyis vége a szólásszabadságnak, és nem fogja bevallani többet mi a véleménye. Te sem írhatsz majd ide bármit, mert listázva leszel.
Szabad országban élünk ha õ az MSZP-ben hisz akkor abban. Mindenkinek szíve joga pártott választani. Neked is neki is hagyd békén.
Miért kellene meggyõznöd? Ha abban hisz hát abban hisz. Ezt szeretem hogy mindig mindenkit meg akartok gyõzni...
Jobbosok között ennél durvább fanatikusokat is látsz. Nem elég, hogy valami jobbikos nóta a csengõhang, a telefon kijezõjén is Jobbik van, pc-n is Jobbik van. Ez miért nem zavar? Azt hisz tesód amit akar. Szerintem õ sem szól bele abba, hogy te kire szavazol.
11:31 De jó, hogy az Mszp-re vonatkozik a kérdés és nem a Jobbikra!
A szavazás idejére zárd be a szobájába, és csak urnazárás után engedd ki. :D Viccet félretéve. Ész érvekkel kell õt meggyõznöd afelõl, hogy ne szavazzon az MSZP-re. Elmondani neki, hogy mit csináltak, és miért rossz, amit csináltak, és hogy milyen következménye lehet, ha még 4 évig kormányon lesznek. Mondd meg neki, hogy ha egy párt túl sokáig van kormányon, akkor az könnyen egypártrendszer kialakulásához vezethet. De a legjobb, amit tehetsz, ha leülsz vele beszélgetni, megkérdezed, miért akar az MSZP-re szavazni, és az õ érveit megcáfolod a saját érveiddel, vagyis hogy hol hibás a logikája e tekintetben.
Hihetetlen, hogy miféle emberek élnek kis hazánkban... Arra jó volt ez a kérdés, hogy jót nevettem... Azon is, hogy egyik hozzászóló anyukája szerelmes Orbán Viktorba....
Ez esetben joga van dönteni, ha neki õk jönnek be hagyd rájuk. Én pl nem bírom a Fideszt de senkit se beszélek arról hgy kedvelje vagy rájuk szavazzon. De megvédem a mostani pártot a Fidesz hülyeségeitõl (és mielõtt valaki mondja nem, nem vagyok MSZPs csak õket jobnak tartom a Fidesznél, ráadásul szerintem a Fidesz mindenkibe belerúg és nem bírom amikor ilyenek. Én egyikre se fogok szavazni). Tök mellékesen de az MSZP kampánydala (ha ez a régi) akkor egész jó kis dal :P Igazi hungarista. Nekem bejött. Ja és egy család ne szakadjon szét a politika miatt, ha nem egyformán gondolkodtok akkor ne beszéljetek a politikáról egymással. A család többet ér.
78 % te csaj vagy?
Nem hiszem, hogy csaj. A lányok közt sokkal ritkább a rossz helyesírás :D
Ha routerrel van a netetetek akkor tiltsd le az mszp oldalát. Egyébként meg beszélgess el a tesóddal, hogy kik is õk, mit csináltak itt az elmúlt 8 évben stb...
Idézgess neki az elmúlt 8 év "munkáiból"...
"Idézgess neki az elmúlt 8 év "munkáiból"..." De ne felejtsd el azt sem elmesélni, mit mûvelt Orbán és kedves pártja 2002 óta.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nagyon elfogult az MSZP iránt!A Jobbikosokat ki nem állhatja, ugyanígy a Fideszt is utálja!Ja és nagyon jól tudja, hogy mit csináltak az elmúlt 8 évben, ennek ellenére kitartóan MSZP-s!Reménytelen eset...
Akkor ne beszélj vele az MSZP-rõl. Nekem is vannak olyan barátaim, akiket leginkább hippikhez tudnék hasonlítani és MSZP-sek. Namármost, én nagyon nem vagyok velük egy hullámhosszon politikailag, de akkor megcsináljuk, hogy nem politizálunk. Ennyi.
Tesód hány éves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos már szavazóképes korban van!
"A Jobbikosokat ki nem állhatja, ugyanígy a Fideszt is utálja!" és ezzel mi a gondod? semmi közöd hozzá. szaladj mószerold be anyucinál.
Kötözd egy székhez, mond el neki mit tettek, mutass neki bizonyítékokat, majd oldozd el, és hagyd magára egy töltött pisztollyal. Ha jó kommunista tudni fogja mit kell tennie... Ha viszont tudja milyen valójában az MSZP és annak ellenére ennyire fanatikus, akkor már menthetetlen.
Kedves Ez a válasz 48%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 23:56 Kit érdekel mit csinált Orbán 2002 ben? Most az MSZP baszta el, és kész. Ez most olyan, mintha bent lennél a munkahelyeden, valamit elrontanál, és egybõl mutogatnál a másikra hogy õ mit csinált. Szerintem olyankor senkit sem érdekelne, hogy a másik pár éve mit csinált, hanem hogy abban a pillanatban te mit csináltál, rontottál el.

Hogy tudnám kikapcsolni a nod32-met? Le akarok valamit tölteni és kidobja pirossal hogy vírust talált! Pedig szükségem lenne a dologra!

És nem tudom kikapcsolni! Multkorában még sikerült de azóta asszem újabb van és ezen nem tudom kikapcsolni hogy engedélyezze azt az oldalt!

Legjobb válasz: Az esetek túlnyomó többségében a NOD nem szokott tévesen riasztani, valószínû hogy ténylegesen vírust talált. Én a helyedben inkább nem "reszkíroznám" meg a letöltést. Amúgy mi az, program vagy játék? Mert lehet hogy tudok letöltési linket adni hozzá. A NOD32-õt pedig a legegyszerûbben a feladatkezelõben lehet kikapcsolni. (folyamat leállítása)

Az esetek túlnyomó többségében a NOD nem szokott tévesen riasztani, valószínû hogy ténylegesen vírust talált. Én a helyedben inkább nem "reszkíroznám" meg a letöltést. Amúgy mi az, program vagy játék? Mert lehet hogy tudok letöltési linket adni hozzá. A NOD32-õt pedig a legegyszerûbben a feladatkezelõben lehet kikapcsolni. (folyamat leállítása)
A kérdező hozzászólása: Ahoz nem értek! sikerült letöltenem és egyenlõre semi bajom! :D (Ne is Legyen!!!)
Utolsó vagyok, megkockáztattam, hogy megnyitom ezt a weblapot: komoly vírus (talán trójai faló) lehet benne, a gépem állandó védelme két akármit fogott. Nézd meg, könnyen lehet, hogy a te géped már megfertõzödött. Vírusirtót és kémprogram irtót azonnal futtasd le. Nem téves riasztás.
Itt a leleplezés a G.portálról: http://wallhack.gportal.hu/. Igaza volt a NOD-odnak, nem téves riasztás.
Próbáld meg máshonnan letölteni, hátha van valahol tiszta is.
A kérdező hozzászólása: akkor hagyom! pedig jól jönne!
Mondjuk könnyen lehet, hogy wallhack+keylogger. Utána meg megy a sírás, hogy jajazaccountom...
Szokott tévesen riasztani igenis: http://kepfeltoltes.hu/view/091004/nod_www.kepfeltoltes.hu_... Egy a sok közül, a spyware doctor pedig legális és több gépen is ugyanezt csinálja.
Ha mégis letöltöd és futtatni akarod, bal oldalon piros pajzsot látsz, akkor hiába próbálkozol, a Windows fogja letiltani.
Ha kikapcsolod a NOD-ot, megkapod a vírust. Nem kell mindent mindenáron letölteni.
A kérdező hozzászólása: pár kb az egész, de wallhack egy játékhoz szóval nem tom! Majd valami lesz!
Nem vírus van benne, hanem két .TEMP fájl. Alacsony kockázatú cookiek.

Van egy Nokia 6610i telefonom, vettem egy másikat és le szeretném tölteni az adatokat a telefonról a számítógépbe. Hogyan tudnám a legkönnyebben felismertetni a számítógéppel és leszedni az adatokat?

Melyik program a legjobb hozzá, mert már próbálkoztam párral, de nem ismerték fel...

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy csak a Nokia Pc Suite-tal lehet leszedni az adatokat, viszont elég nehezen ismeri fel a telefont. Nekem volt olyan , hogy 5 percet is kellett várnom mire létrejött a kapcsolat, és akkor is néha megszakatt, párszor ki is fagyott a windows. Próbálgasd a kapcsolatbeállításokat, vedd ki a pipát, meg tedd vissza megint, és egyszer majd csak felismri.

Én úgy tudom, hogy csak a Nokia Pc Suite-tal lehet leszedni az adatokat, viszont elég nehezen ismeri fel a telefont. Nekem volt olyan , hogy 5 percet is kellett várnom mire létrejött a kapcsolat, és akkor is néha megszakatt, párszor ki is fagyott a windows. Próbálgasd a kapcsolatbeállításokat, vedd ki a pipát, meg tedd vissza megint, és egyszer majd csak felismri.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!