Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám melleimet edzeni (2 db)

Hogyan tudnám a melleimet edzeni?

A Jóisten nem kicsi cicikkel áldott meg. Szeretném ha ezek a cicik imosak, fezsesek, szépek és nem lógósak lennének! Milyen gyakorlatokat, krémeket ajánlatok, miylen tippeitek vannak? Segítsetek.

Legjobb válasz: igazából sehogy. Maga a mell fõleg zsírszövet, azt befolyásolni nem igazán tudod. (fogyókúránál mondjuk csökkenhet a zsírszövet mennyiség, ami még lógósabbá teheti) Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy a mellkasi izomzatot fejleszted, jobb izomzat ugyanis jobban tartja a melleket.

igazából sehogy. Maga a mell fõleg zsírszövet, azt befolyásolni nem igazán tudod. (fogyókúránál mondjuk csökkenhet a zsírszövet mennyiség, ami még lógósabbá teheti) Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy a mellkasi izomzatot fejleszted, jobb izomzat ugyanis jobban tartja a melleket.
A kérdező hozzászólása: de konkrétan milyen gyakorlatokkal?
fekvõtámasz (amennyit csakl tudsz, a helye staretásra figyelj) 3x amennyit tudsz (4, 5, 6....12)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hamarosan elkezdek rendszeresen edzeni és tudni szeretném hogy ez a tömegnövelő jóe? Illetve ha más jobbat tudtok akkor ajánljatok. És egy ilyen termék mellé kell még valami egyéb termék?

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3603

Legjobb válasz: a tömegnövelõ jó,de elsõsorban az étrendhez kell választani tömegnövelõt.mivel írod hogy még csak most fogsz elkezdeni rendesen edzeni ezért nem is kéne neked még tömegnövelõ csak egy normális étrend és rendszeres jó edzés. ha ez megvan jó darabig tomegnvelõ nélkül is gyorsan fogsz fejlõdni

a tömegnövelõ jó, de elsõsorban az étrendhez kell választani tömegnövelõt.mivel írod hogy még csak most fogsz elkezdeni rendesen edzeni ezért nem is kéne neked még tömegnövelõ csak egy normális étrend és rendszeres jó edzés. ha ez megvan jó darabig tomegnvelõ nélkül is gyorsan fogsz fejlõdni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!