Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám megerősíteni (26 db)

Miért van hogy ha úgy éneklek hogy közbe megy a zene valahogy halkabb lesz a hangom. Hogy tudnám megerősiteni?

Legjobb válasz: Mert félsz tudat alatt hallani a saját hangodat félsz attol hogy szörnyû lesz.Megoldás vegyél bátorságot és agy bele apait anyait

Mert félsz tudat alatt hallani a saját hangodat félsz attol hogy szörnyû lesz.Megoldás vegyél bátorságot és agy bele apait anyait
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Nagyon érzékeny vagyok. Hogyan tudnám "megerősíteni" magam?

Sajnos nagyon érzékeny vagyok, például rögtön elérzékenyülök, ha valaki olyat mond rólam, ami jól esik, az esküvőkön ki kell zárnom a külvilágot mert elsírnám magamat, de akkor is könny szökik a szemembe, ha meglátok egy aranyos gyerkőcöt. Néha iszonyúan zavaró. Tudnátok adni ötleteket, hogyan lehet visszafogni az érzékenységből?

Legjobb válasz: Ilyen világot élni....hogy már az is rossznak számít, ha valaki rátud csodálkozni a világra, és nem olyan mint a többi citromba harapott...már bocsánat. Lehet, hogy nem vagy szuperérzékeny, de van egy ilyen könyv, hátha segít, találsz benne hasznosat. A cím ez, Szuperérzékeny vagyok?

Ilyen világot élni....hogy már az is rossznak számít, ha valaki rátud csodálkozni a világra, és nem olyan mint a többi citromba harapott...már bocsánat. Lehet, hogy nem vagy szuperérzékeny, de van egy ilyen könyv, hátha segít, találsz benne hasznosat. A cím ez, Szuperérzékeny vagyok?

Hogy tudnám megerősíteni a kapcsolatunkat? Többi lent?

erátnőmmel másfél hónapja vagyok együtt, de úgy érzem h bőven nem olyan a kapcsolatunk mint az elején...:/ néha 'bekavar' az exe. De bnőm nem csal ,meg semmi... 'csak barátok' viszont úgy érzem ha nem teszek valamit akkor nem sok idő mulva vége lesz.:// amit nem akarok! Mit tehetnék? Még nincs elveszve egyáltalán a dolog.. 16f

Legjobb válasz: Muszáj lesz megbíznod benne. Nem jó ha odaállsz elé és azt mondod, hogy válasszon a pasija és a fiú barátja között. Az exével lehet csak barátságba. Próbálj minél több közös, jó, vicces programot szervezni, így többet lesz veled. Egyébként jelét se mutasd neki, hogy féltékeny vagy, mert egybõl le fog neki esni, hogy nem bízol benne 100%-ig. Meg kell tanulnod bízni benne, különben az egésznek semmi értelme.

Muszáj lesz megbíznod benne. Nem jó ha odaállsz elé és azt mondod, hogy válasszon a pasija és a fiú barátja között. Az exével lehet csak barátságba. Próbálj minél több közös, jó, vicces programot szervezni, így többet lesz veled. Egyébként jelét se mutasd neki, hogy féltékeny vagy, mert egybõl le fog neki esni, hogy nem bízol benne 100%-ig. Meg kell tanulnod bízni benne, különben az egésznek semmi értelme.


7honapos németjuhászomnak vékonyodtak a lábai (szerintem) hogy tudnám megerositeni a lábait?

kisebb képein olyan vastag lábai voltak!

Legjobb válasz: talán nõ a kutya nem? ha megnézed kiskorában sokkal nagyobb a tappancsa is (ebbõl lehet megállapítani kicsiként hogy mekkora lesz a kutya). ha annyira aggódsz vidd dokihoz/ kérdezd meg a tenyésztõt. Nekem is van nj-m és tény hogy kiskorába vastagabbnak tûnt a lába de nem votl semmi baja.

talán nõ a kutya nem? ha megnézed kiskorában sokkal nagyobb a tappancsa is (ebbõl lehet megállapítani kicsiként hogy mekkora lesz a kutya). ha annyira aggódsz vidd dokihoz/ kérdezd meg a tenyésztõt. Nekem is van nj-m és tény hogy kiskorába vastagabbnak tûnt a lába de nem votl semmi baja.
Mivel eteted?
Esetleg adhatsz neki csonterõsítõ tablettát, az nem árt. De nagyobb testû kutyák néha hirtelen megnyúlnak, ilyenkor úgy tûnik, hogy vékonykák. Majd késõbb testesedik is.
vitaminok tényleg jót tesznek neki, de ez nomális, majd lesz olyan amikor akkora füle lesz mint 1 szamárnak, aztán hatalmas orra is lesz, stb. Kicsit aránytalanul nõnek. De ilyenkor tényleg adj neki vmi vitamint v csonterõsítõt mert szüksége van rá!
Mindenesetre állatorvost kéne megkérdezni, mi és mennyi kell neki. Szuperprémium táp mellé TILOS kiegészítõ!
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek!!

A borostámat hogy tudnám megerősíteni?

Legjobb válasz: Nem vagy pasi de a szõr annál jobban nõ minél jobban borotválod :D Ezért szoktunk mi nõk epilálni :D

Nem vagy pasi de a szõr annál jobban nõ minél jobban borotválod :D Ezért szoktunk mi nõk epilálni :D
A kérdező hozzászólása: én úgy tudom hogy ez hülyeség
Konditeremrõl hallottál már? Csodálatos találmány tele van kondigépekkel, ott lehet lábra is gyúrni.
Egyáltalán nem kell konditerembe járni. Otthon is tudod erõsíteni a lábad. Leülsz ráteszel valami nehezebb dolgot és emelgeted a lábad. Még valami: Lehet h eddig nem úgy lõttél ezért leírom, állított labdát úgy tudod meg küldeni izomból ha szemben állsza a lábdával és egyenesen futsz neki, keményen mellélépszés telirüszttel a labdaközepét megrúgod.

Hogyan tudnám megerősíteni a vékony szálú hajam? És ha erősebb lesz akkor szebben fog hullámosodni?

Mikor hajmosás után kifésülöm a hajam és megszárítom akkor mindig kb kétszer akkora lesz a hajam mintha felpuffadna és úgy néz ki mint a seprű mivel hullámos is a hajam ezért még durvább a helyzet. A fodrász azt mondta ez azért van mert vékony szálú a hajam. Mivel tudnám szép erőssé tenni a hajam?

Legjobb válasz: Ha erõsebb lesz, nem lesz hullámosabb, csak nem fog szállni....drasztikus változás nem lehetséges, a hajnak is típusai vannak, mint a bõrnek. Szerintem vegyél argánolajas pakolást. Nekem alapból vastagszálú, száráz, és durva a tapintása....de ettõl selymes lett.:D

Ha erõsebb lesz, nem lesz hullámosabb, csak nem fog szállni....drasztikus változás nem lehetséges, a hajnak is típusai vannak, mint a bõrnek. Szerintem vegyél argánolajas pakolást. Nekem alapból vastagszálú, száráz, és durva a tapintása....de ettõl selymes lett.:D
Nekem a ricinus olaj dúsította nagyon sokat, és szép lett tõle a hajam, pedig nekem is göndör hajam van. :)

Nem vagyok valami erős, hogyan tudnám megerősíteni magam úgy, hogy valakit felbírjak emelni a nyakamba pl?

Suliba hülyültünk barátokkal és elég cikinek éreztem, hogy én nem bírom felemelni egyiküket se ők meg dobálták egymást, meg egyébkéntsem tartom magam erősnek. Milyen edzést vagy pontosan hogyan edzek, tornázzak ahoz, hogy fel bírjak emelni nehezebb súlyokat is és meg is tudjam tartani?

Legjobb válasz: Mások emelgetésébe nem csak a kar játszik. Sõt.. Ahhoz elõny az erõs törzs is. Kezdd el a fegyencedzést. Ha letöltöd, gyakorlatilag ingyen tudod magad erõsíteni. A célodhoz megfelelõ.

Mások emelgetésébe nem csak a kar játszik. Sõt.. Ahhoz elõny az erõs törzs is. Kezdd el a fegyencedzést. Ha letöltöd, gyakorlatilag ingyen tudod magad erõsíteni. A célodhoz megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: az elsõ kommentelõnek megfogadom tanácsait, a második pedig tudnál errõl valamit részletesebben? Mert errõl még sose hallottam :S

Hogyan tudnám megerősíteni a szemöldökömet?

Legjobb válasz: nayon sehogy, esteleg kenegesd ricinussal de nem biztos hogy bármit is segíteni fog. De a szempillára jó elvileg.

nayon sehogy, esteleg kenegesd ricinussal de nem biztos hogy bármit is segíteni fog. De a szempillára jó elvileg.
ricinussal dúsítsni tudod. van egy ismerõsöm aki leborotválta és utána totlá sûrûre nõtt neki vissza, de soha ki nem lépnék a házból szemöldök nélkül.xD ha sötétítésre gondolsz: a kínai nõk régen a hibiszkuszvirág szirmainak nedvével kenték a szemöldöküket, egy idõ után besötétedett..
a ricinus tényleg beválik ha rendszeresen használod:)

Hogyan tudnám megerősíteni a medencémnél lévő ízületeket?

az a helyzet, hogy elég lazák az ízületeim. pontosan nem tudom hogy hívják, de arról az ízületr?l lenne szó ahol a combcsont kapcsolódik a medencéhez. hogy tudnám ezt meger?síteni mert elég laza. voltam orvosnál és azt mondta hogy saját testsúlyommal edzek (ezt mindenre értette: térd stb..), de ezt a medencénél hogy lehet? köszi

Legjobb válasz: köszi, sokat segítettél :)

A kérdező hozzászólása: köszi, sokat segítettél :)
Szivesen. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!