Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám magam a cigányokkal szemben (1 db)

Hogyan tudnám megvédeni magam a cigányokkal szemben?

egyedül vagyok és mindig kötekednek.

Legjobb válasz: jobb helyet nem találtam ennek a témának-sajnálom-nem szeretnék megfutamodni a cigányok elöl- valaki tudna segíteni?

A kérdező hozzászólása: jobb helyet nem találtam ennek a témának-sajnálom-nem szeretnék megfutamodni a cigányok elöl- valaki tudna segíteni?
Ajánlom a hypot :D
Csak röviden: A cigányok úgy szaporodnak, mint a nyulak. Megvered az egyiket, azok addig keresnek (és megtalálnak) ameddig szarrá nem verhet a család. Jobb esetben a kórház sürgõsségijén kötsz ki. Ezért ajánlatos elverni az egész famíliát. Bár elég nehéz lesz, hisz eleve az ükszülõkig él mindenki. De az önvédelem nagyon fontos, csak MINDIG A MAGYAR A HIBÁS AZ ILYEN KÖTEKEDÉSEK KAPCSÁN. És ezt ne mondjátok, hogy nem igaz, mert jól tudjátok, hogy így van.
Semmiképpen ne szólj vissza!legyen nállad mindíg önvédelmi eszköz és ha muszáj használd!!!
Vagy tanulj valami önvédelmet vagy sétálj felszerelkezve. Nem láttam még olyan cigányt akinek lett volna kedve pofázni miután tökö[email protected]ák valamivel izomból.
14/F vagyok. Itt is sok a cigány, én vettem egy pillangókést, cirka 2000-ért kapsz egy jót :D már rudom pörgetni, meg dobálni egy kicsit, de csak egy cigány ellen jó. több ellen már necces. nem is merem elõvenni, inkább nem szólok semmit, és csendben elmegyek. Box..box..box.. haverok hívtak már hogy menjek velük, de elég gyenge fizikumú vagyok, dagi, és az allergiám miatt futni sem tudok nagyon :/ tehát szerzek majd viperát, az a legjobb
az elõzõ vagyok. a gázsprayt nem ajánlom.. próbáljátok csak ki: fogtok az utcán egy dezodor sprayt és fújj vele. visszafújja a szél... gázsprayvel így úgy kiütheted magad, hogy azt se látod melyik cigány ver félholtra =/
Pedig jó az cska ésszel kell használni. Alap, h szembeszélben ne, mert a saját csapdádba esel. Valamint ne olcsó sz_rokat vegyetek, az semmit sme ér. A KO Pepper a legjobb, az olcsóbb ammónia meg CS az pl. hatástalan betépett és bepiált embernél mert meg se érzi. Te meg nem lehetsz egész nap berúgva hátha megtámad valaki, amúgy sem sok esélyed van egy betépett/berúgott támadóval szemben ugye jobban bírja a küzdlemet is és nem érez fájdalmat sem. Viszont a paprika spray az jó ellenük is, de aztán ne totojázz, elõkapni és képen fújni aztán futás. Gázpisztolynál szintén ha van nálad akkor nem hadonászni vele, hanem ha már elõvetted akkor durr bele, aztán persze futás.
Ha látod a cigányhordát szembe jönni, akkor egyesek szerint nem szabad rájuk nézni meg a szemükbe, mert ezt már provokációnak vehetik. Van benne igazság, de van mikor épp az segít, ha a szemébe nézel, fõleg akkor nem vagy ijedõs és nem látszik rajtad, h be vagy tojva. Ettõl elbizonytalanodhat, és benne van az is, h esetleg késõbb felismered meg tanúskodni tudsz stb. Egyébként mindig van egy falkavezér közöttük, és ha vezérüket látják kifeküdni általában a többiek menekülõre fogják. Ha önvédelemre adod a fejed akkor mindig a legnagyobb pofájúval kell kezdeni biztosan õ a falkavezér, ha kifekszik akkor futás, nehogy rád hívják a rendõrséget jobb eltûnni a környékrõl. Egyébként ahol téged meg mernek támadni, mert nincs mitõl félniük ott te is vissza tudsz ütni, de nem kell ott idõzni, ha leverted mint vak a poharat akkor tûnés pláne ha használtál valami önvédelmi dolgot. Gázpisztoly gázspray-t ha megvárod a rendõrséget bevonják vizsgálatra és aztán évekig nem látod viszont, ha pedig gázpisztolyt használtál engedély nélkül akkor meg fognak büntetni akkor is ha amúgy jogos volt az önvédelem. Sokszor akkor is ha engedélyed van. Gázspray elvileg lehet nálad 20 mg-os töltõsúlyig, de volt már rá példa, h õk döntötték el, h az több-e vagy kevesebb.
rájuk kell ordítani hogy munka és mind elrohannak xD
hajlakk+öngyújtó majdnem méteres lángja van
háát én nem tudom velem is mindig kötekednek de az biztos.. nemtudom h. ki írta h. nyugodtan szólj vissza nekik ..de azok ellen ez nem használ . rajtam mindig cigit keresnek tök békéseen: van cigid? -nincs és már akk megütnek.. normális ez?:@. engemis zavar és én sem tudom mit tegyek.. :S
a visszaszolast semmikepp nem ajanlom! Legjobb ha inkabb elkerulod a bajt, es minel gyorsabban elmesz a kornyekrol. Lenyeg h magabiztosnak tunjel. Ha latjak rajtad h be vagy szarva, annal jobban kotekednek. Sajnos mast nem tudsz tenni, mert ha esetleg leversz egyet, masnap elkapnak es szarra vernek, raadasul a csodalatos magyar allam is megbuntet, mert bantani mertel egy ciganyt.
A lánc nem rossz, amúgy meg gázspray vagy használják sokan a zokniba rakott billiárdgolyót. Nagyot lehet vele csapni. Ráadásul a használat után ha szétszeded a rendõr sem szólhat érte, mert külön-külön egyik se fegyver.
Box vagy atlétika edzés...
Nyisd ki a szádat, szólj be nekik te is, ha csak így kötekednek akkor verekedni nem fognak.Szájalj vissza nyugodtan nekik, nem kell tõlük félni õk is emberek mint te.
Valami jó kis gázspray, esetleg baseballütõ vagy pisztoly sokat segíthet. Csak ne félj használni ezeket!!!
önvédelmi spray
ne higgyétek, hogy a visszaszólás segít. Volt egy eset az albérlõtársammal, nagyon hasonló, állandóan mindenkibe belekötöttek, aztán egyszer visszaszólt, elge lett, és késsel fenyegetõztek... hogy kötekednek? fenyegetõen, vagy rád akaszkodik, mintha fel akarna csípni?
futni kell pedig :D
Szia. Én a JÓ VASTAG láncot ajánlom! Ha már látod, hogy baj van akkor elõkapod, (testre tedd, úgy mint régen a töltényeket[Rambo] =)) azt addig ütöd amíg mozog. Kezdj el vele forogni xD Az egyik haverom így jár mindenhova, neki bevált. Szerintem neked is befog :) Én mindenképpen ezt ajánlom, hatásosabb mint pl. a pillangó vagy a vipera. Remélem tudtam segíteni! Pá!
Én vagyok az elõzõ válaszoló! A beszólást SEMMIKÉP nem ajánlom fõleg ha egyedül vagy, õk meg többen.
Krav Maga önvédelmi rendszert ajánlom aki meg szeretné magát védeni. Fegyver elleni (kés, bot, pisztoly stb) védekezés, földharc, álló közelharc, fogás, ütés, rúgás gyenge pontokra, több ellenfél elleni védekezés szóval nagyon komplex harctechnika és hatásos is. Hátránya annyi hogy mikor én jártam akkor 7 ezer ft volt havonta, és asszem ez most sem változott, ezért is hagytam ott és mentem el boxolni... Box nagyon jó karban tartani magamat, ütni mozogni reflex játék stb. És nagyon hatásos verekedési alap is. DE, aki önvédelmet akar, az NE MENJEN BOXOLNI szerintem, erre a Krav Maga való. De csak olyan oktatónál aki külföldön tanulta!! Krav Magában nincsen verseny, így nem fognak versenyzõkkel külön foglalkozni mint pl az ökölvívásban. És itt az edzés minden percében az utcára készülsz. Tehát jóval hatásosabb utcára, mivel boxolókat például majdnem mindegyiket sikeresen megkéselik sajnos. Mert nem ismerik a kés védését így esélyük sincs, az ökölvívó védésekkel elhajlásokkal nem lehet kést és viperát levédeni. Ha kell vkinek jó Krav Maga edzõ akihez érdemes menni, akkor tudok ajánlani ha küldtök emailt.
Jiu jitsu a legjobb önvédelmi sportág
Ju jitsu az csak földön jó, viszont ott nagyon. De megnéznék egy ju jitsust, mikor 2-en mennek rá esetleg botokkal vagy késekkel. Esélye sincs mivel tudtommal a ju jitsuban ilyen dolgok nincsenek, mivel az már egy régi tipusu tradicionális harcmüvészet. Mindenképpen egy MODERN tipusu rendszert érdemes választani UTCAI MODERN ÖNVÉDELEMRE. Van ilyen egy pár, de amit magyarországon magasabb szinvonalon oktatnak az a Krav Maga - szerintem ;)
Aki fegyvert ajánlott vagy kést azok a önvédelmi sportokon kívül a leghatásosabbak. a fegyvert ne féljünk használni és ha használjuk azért csináljuk, mert nem volt más választásunk. ha egy cigány becsenget be ne engedjétek, mert nem az a célja, hogy eladja amit árul, hanem hogy bejusson a lakásba. ami az önvédelmet illeti és svájci bicskát tartok magamnál azóta, hogy mikor a buszon mentem hazafelé 3 barna kinézte magának az órámat és arra köteleztek, hogy adjam át. természetesen nem adtam és kész csoda volt, hogy nem próbálták meg elvenni tõlem. A visszaszólást önmagában nem javaslom én sem, hiszen ha kolóniában vannak mit sem ér. Éjszaka aktívabbak tehát jobb elintézni a sürgõs tennivalókat nappal.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Falopás ellen rejtett kamera? Jó ötlet, vagy értelmetlen?

van egy kisebb erdőm ahonnan szinte rendszeresen lopnak egy időszakban. szinte már minden valamire való fát kivágtak. a rendőrség feljegyezte a kárt de azt mondták hogy kicsi az esélye hogy meglesznek. ennek már két éve és még mindig ugyan az a helyzet. arra gondoltam hogy vennék egy olcsó androidos telefont és elrejteném egy olyan helyre ahol tuti nem veszik észre. reggeltől estig rögzítene. de valószínűleg csak annyi látszana hogy üresen bemegy és fával megrakva jön ki az erdőből az illető (általában mindig ugyanott mennek be) egy ilyen felvétel elég bizonyíték lehet ahhoz hogy eljárást indítsanak? vagy felesleges ezzel próbálkozni? abban se vagyok biztos hogy nem kerülnék bajba a rejtett kamera miatt..

8

A helyszíni birság elévül? Mikor?

8

A rendőr és katonanők többsége tényleg könnyűvérű?

3

RTF, bűnügyi nyomozó (? )

Milyen képességek szükségesek ahhoz, hogy valaki jó nyomozó legyen, egyáltalán felvegyék az RTF-re?
Most 10.-es vagyok, lehet, hogy azt mondjátok, hogy kicsi vagyok, ne ilyenekkel foglalkozzak még, de szerintem egyre közelebb van az érettségi, egyre jobban izgat a jövőm, hogy mi lesz velem az életben. És ebben a mai magyar oktatásban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen eredményekkel zárom középiskolai tanulmányaimat.
Milyen tantárgyakból kell emelt szintű érettségi? Én erre nem találtam a honlapon utalást. Olyanokat hallottam, hogy matek, ami biosszal kiváltható. De ezek mellet kell töri, tesi vagy valami más?
A másik kérdésem, hogy tényleg nincs ideje egy bűnügyi nyomozónak? A kezdő fizetés emelkedik-e akkorára, hogy tud családot alapítani, és ha tud van-e ideje rá?
Illetve 100% hogy teljesen más a nyomozó munkája mint amit az amerikai sorozatokban láthat az ember. De mégis hogyan képzeljem el? Valami kis sejtésem van, de lövésem sincs igazából.
A magyarázatokért, amik miatt hosszú lett a kérdés bocsánat, de nem szeretném, ha itt trollkodnának nekem az unatkozó emberek, most egyáltalán nem vagyok rájuk kíváncsi. A nyomozóknak, ha vannak és mesélnének egy kicsit a munkájukról előre is köszi, de ha más is van aki tudja kérdéseimre a választ kérem válaszoljon és neki is köszönöm!

1

Meddig tarthatják lefoglalva az iphone 4s készülékemet?

Van egy iphone 4s-em ami egy csalásos adás-vétel tárgyi bizonyítéka. Be van bizonyítva, hogy tényleg az én telefonom IMEI alapján. Na most az érdekelne maximum menyi ideig tarthatja vissza a rendőrség a készüléket, mely nekem a minden napokban használatos eszközöm?

6

Mostanában miért van olyan sok rablás a "nemzeti dohányboltokban"?

Állandóan kirabolnak egyet ,kettőt minden héten.
Ez hogyhogy divat most,talán valami betegség?
Azt hiszik azok a pancser rablók,hogy milliók vannak egy dohányboltban és kockáztatja a börtönt,hogy vagy elkapják vagy nem? Miért van ez,és miért csámcsog a kölyök?

12

Ha van nálam egy olyan gázspray, amire az van ráírva, hogy "Rendősrégi használatra", megbüntethetnek?

Nem vagyok rendőr, egy volt katona ismerősöm adta, aki legálisan megvette.

4

Miért nem lépnek fel erősebben a Nemzeti Dohányboltok elleni agresszív támadások ellen?

Egyre gyakrabban olvasom, hogy kirabolnak trafikokat, de a mai napon az eladót is összeverte a támadó. Lehetne hozni egy olyan törvényt, hogy aki a Nemzeti Dohányboltokat kirabolja, sokkal súlyosabb büntetést kaphasson? A multikat nem sajnálom, örülök, hogy ők már többé nem árulhatnak cigarettát, viszont sajnálom azokat a magyar vállalkozókat, akik rengeteg pénzt fektettek a trafikjukba és most egyre agresszívebben rabolják ki őket.

10

Mennyire számít ez a fegyveres erőkhöz való jelentkezésnél?

Elkaptak kismotoron jogsi nélkül... feljelentettek szabálysértéssel.
Több embert megkérdeztem ezügyben valaki azt mondja hogy változott a törvény így benne lesz, valaki meg hogy nem...
De énis úgytudom, hogy szabálysértés nincs benne..
Szerintetek?

5

Ha én a rendőrségről lemondással akarok eljönni akkor az mennyi időt vesz igénybe?

Hszt szerint 2 hónap felmondási idő nekem jár ezek szerint akkor akár 2 nap alatt meg lehet szüntetni a jogviszonyom?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!