Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám magam Milyen (20 db)

Hogy tudnám magam törölni a chatfoto.hu oldalon? Milyen menüpont alatt?

Mert nem találok olyat hogy profil törlése vagy ehhez hasonlókat. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: ezt szeretném tudni én is:)

ezt szeretném tudni én is:)
pedig nem nehéz! regszabályzat elolvas -> látható, hogy sehogy! kérdezzetek nehezebbet :)
Nem olyan egyszerû, felettébb gyanús az oldal.Én töröltem magam úgy ahogy kell, mégis be tudok lépni és tag maradtam.Tovább szépíti a dolgot, hogy a már rég letörölt képeim újra és újra felbukkannak.Nagyon nem tiszta ez az oldal, kíváncsi lennék miféle visszaélések folynak ott.

Milyen baba-mama oldalak vannak ahol hirdethetném, hogy gyermekfelügyeletet vállalok? Ezen kívül még hogyan tudnám magam hirdetni? (többi kérdés lent)

Segítségre lenne szükségem az ügyben,hogy hogyan hirdessem azt,hogy gyermekfelügyeletet vállalok? A neten 2 helyen már adtam fel hirdetést,nyomtattam ki papírra is,hogy majd kiteszem ?ket.Tudtok olyan oldalakat,ahol ezt megtehetem? Fejér megyei vagyok egyébként.Szükségem lenne plusz jövedelemre,fontos lenne,ha kapnék munkát.Légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: www.tisztababa.hu

Én is Fejér megyei vagyok, és nálunk a gyermekorvosi rendelõben van egy hirdetõplakát, oda vannak ilyenek kitéve. Ja, meg a védõnõnél is. Bár ez nem netes oldal, de szerintem ez jó hely a hirdetésre.
Ha jól emlékszem, még a vaterán is szoktak hirdetni ilyesmit, bár az az oldal nem épp erre lett kitalálva, de azért ott is meg lehet hirdetni. Végül is azt elég sok anyuka nézi.

Hogyan tudnám magam le#opni? Nem vagyok b#zi, csak érdekel milyen érzés!

Legjobb válasz: Operáltasd ki a lengõbordáidat, kis nyújtás és elvileg megy. De sztem jobban jársz, ha keresel valakit aki megteszi neked :D

Operáltasd ki a lengõbordáidat, kis nyújtás és elvileg megy. De sztem jobban jársz, ha keresel valakit aki megteszi neked :D
ha jógázol hajlékony leszel és kopásig szopogathatod magadnak bár szerintem keress egy csajt aki megcsinálja neked
A kérdező hozzászólása: csaj az lenne, most hétvégére beszéltük meg, csak valami baja lett és fehérváron van az intenzíven!!!!!
"akkor áll a hétvége?" "bocs most nem tudlak lesz0pni, az orvosok az életemért küzdenek" WTF
#4 trolololololololo xddd
fogj egy kur*vat oszt kesz
Esetleg ha megkérsz vkit. XD


Hogyan tudnám magam fejleszteni, edzetni a fociban ha középpályás vagyok? Milyen feladatokat csináljak?

Nincs rendes edzés!

Legjobb válasz: van focilabdád otthon? rúgj célra mozogj sokat labdával,gyakorold a vezetgetést, finomhangold a mozgásodat, gyakorolj cseleket, sprintelj a labdával, és külön is, a középpályásnak jól kell futnia,ívelnie-esetleg kapura lõnie is, a csel annyiban fontos inkább ha szélsõ vagy támadó középpályás vagy, védekezõ középpályásnak a szerelésre,testharca is keményen rá kell edzenie

van focilabdád otthon? rúgj célra mozogj sokat labdával, gyakorold a vezetgetést, finomhangold a mozgásodat, gyakorolj cseleket, sprintelj a labdával, és külön is, a középpályásnak jól kell futnia, ívelnie-esetleg kapura lõnie is, a csel annyiban fontos inkább ha szélsõ vagy támadó középpályás vagy, védekezõ középpályásnak a szerelésre, testharca is keményen rá kell edzenie
A kérdező hozzászólása: Válaszodat köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Még talán annyi hogy mire gondoltál amikor azt mondtad hogy mozgásodat finomhangold?
sokat járkálj, vezesd a labdát, és az magától jön, a mozgás úgymond kecsesítése, gyakorold a labda terelését is
Az a baj azzal, amit az 1es (es 4es) ir, hogy sokkal tobbet art mint hasznal az otthoni labdamozgatas. Mert a mozdulati gyorsasagod ponthogy rossz iranyba fejlodik, raadasul mivel nyugalmi pulzussal csinalsz mindent semmit nem er eles helyzetben. inkabb fogd meg azt a labdat es menj ki a terre/palyara/duhongobe es hajtsd meg jol magad. Nem kell coopertesztet futni vagy egyeb idiota modon kinozni magad, a labda legyen veled minden gyakorlatnal es fogyelj oda h mindent emelt pulzusszammal, terheles alatt csinalj. Max power minden gyakorlatnal: labdavezetesek, fordulas, sulypontathelyezesek, stb. Jah es az sem mindegy, hogy a kozeppalyan milyen poszton jatszol es hany eves vagy, mert egy szelsonek teljesen mas kepzes kell, mint egy fogado jatekosnak a palya kozepen.

Hogyan tudnám felizgatni magam? Milyen szer van rá?

Csaj vagyok,és szeretnék szexelni a barátommal.Az a baj,hogy nem teljesen vagyok beindulva rá,tehát kellene valami szer-vény nélkül kapható gyógyszer,vagy ilyesmi-amit?l totál beindulok :)

Legjobb válasz: hát figyelj...szerintem ne te izgatsd fel magad...hanem mondd meg a barátodnak,hogy kívánod õt,de még nem vagy teljesen felizgulva,és szeretnéd,ha ugy kezdenétek neki a "partynak" hogy teljesen rá vagy kattanva.mondd neki,hogy izgasson fel téged,max ha nem tetszik amit csinál akk,ne rögtön azt mondd,hogy nem jo ez igy és hagyja abba,hanem kérd meg hogy csinálja úgy ahogy te szeretnéd,fogd meg a kezét és irányítsd arra a pontra ahol a legkellemesebb neked...hidd el hogy fel fogsz izgulni :)

hát figyelj...szerintem ne te izgatsd fel magad...hanem mondd meg a barátodnak, hogy kívánod õt, de még nem vagy teljesen felizgulva, és szeretnéd, ha ugy kezdenétek neki a "partynak" hogy teljesen rá vagy kattanva.mondd neki, hogy izgasson fel téged, max ha nem tetszik amit csinál akk, ne rögtön azt mondd, hogy nem jo ez igy és hagyja abba, hanem kérd meg hogy csinálja úgy ahogy te szeretnéd, fogd meg a kezét és irányítsd arra a pontra ahol a legkellemesebb neked...hidd el hogy fel fogsz izgulni :)
Piàlj be, aztàn szeretkezz.
két dolog: kottonhoz csak vizalapú sikosító ! ha meg nem indulsz be a barátodra akkor keress másikat...
A szex a legfontosabb a párkapcsolatban! Ha a barátod nem képes felizgatni sem nemhogy eljuttatni az orgazmusig lépj tovább! Nekem volt már pasim aki a külsejéhez képest egy nagy 0-a volt az ágyban v.épp önzõ, az ilyen kapcsolat a megcsaláshoz vezet, mert lesz olyan elõbb-utóbb akitõl ha látod is megremeg a lábad, róla álmodsz és már csak a gondolata is felizgat. Vagy beszélj vele, mond meg neki, hogy neked nem jó és próbáljátok ki, együtt olvassátok el amit küldök: Sok sikert! http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060329variaciok.html http://www.noi-praktikak.com/?kat=Szex
a piàlj be aztàn szeretkezz dolgot én irtam. Most miért kellett elrejteni?? szerintem teljesen értelmes megoldàs. csak mert kapàsbol olvasod el a vàlaszokat és oda se figyelsz a mély mondanivalokra felszinesen itélsz. GONDOLKOZZà Màààà
ez amugy tényleg igaz h piásan eléggé vad szexek tudnak történni ....:)
Kokain. Vény nélkül kapható. Bár drága.

Egyetemi kolesz. Mit kell tudni róla? Milyen ott az élet? Mit érdemes már az elején megtanulni, hogy jól érezze magát az ember egy ilyen helyen?

Legjobb válasz: Amikor tanulni kell, együtt siránkozunk, hogy nem fog menni, megbukunk mint a sz.r, miután egész nap a könyv felett ültél és nem érted meg az adott anyagot. Aztán átmész, és két hétig azt se tudod, hogy hívnak, olyat bulizol. :D Fõleg hóvégén/hétvégén, amikor senkinek nincs már pénze. :D LEgyél nyitott, laza, ha gazdag vagy, ne menõzz vele. :D Segíts, ahol tudsz, barátkozz. :D Jó dolog. :D

Amikor tanulni kell, együtt siránkozunk, hogy nem fog menni, megbukunk mint a sz.r, miután egész nap a könyv felett ültél és nem érted meg az adott anyagot. Aztán átmész, és két hétig azt se tudod, hogy hívnak, olyat bulizol. :D Fõleg hóvégén/hétvégén, amikor senkinek nincs már pénze. :D LEgyél nyitott, laza, ha gazdag vagy, ne menõzz vele. :D Segíts, ahol tudsz, barátkozz. :D Jó dolog. :D

Hogyan tudnám kipróbálni magam Photoshopban, hogy milyen szinten állok?

Megnéztem már pár alap turtorial videot...szeretném magam valmiben kiprobalni.Nem nagy dologra...de mit tudtok ajánlani,feltenni?

Legjobb válasz: Kezdj el nézni youtubon tutorial videókat, és ha sok újdonságot mutatnak benn, van még mit tanulnod.

Kezdj el nézni youtubon tutorial videókat, és ha sok újdonságot mutatnak benn, van még mit tanulnod.
A kérdező hozzászólása: persze van, de az idáig tanultakat feleleveníteni, gyakorlatban használni szeretném
Ha jól emlékszem a Worth1000.com oldalon vannak érdekes dolgok, megoldások!

Nekem az a problémám, hogy van valami fehér dolog a fogamon. Milyen szerrel vagy hogyan tudnám leszedni magamnak? Mert eléggé zavaró mikor mosolygok

Szerintem fogk? lehet, de nem tudom, olyasmi, mint mikor eszünk és ráragad a fogunkra az étel, csak nekem nem jön le a fogmosástól.

Legjobb válasz: Hát igen, ez valszeg fogkõ, és leginkább a fogorvos tudja leszedni, szerintem otthon ne próbálkozz vele!

Hát igen, ez valszeg fogkõ, és leginkább a fogorvos tudja leszedni, szerintem otthon ne próbálkozz vele!
Otthon nem tudod leszedni, de a fogorvos gyorsan és fájdalommentesen megcsinálja.
Nem nagyon értek az ilyesmihez, de egy ismerõsömnek is fehér foltok voltak a fogán, neki azt mondták, hogy gyerekkorában alakult ki, mert vmi fluorid-tablettát kellett szednie és így túl sok fluorid került a szervezetébe, ami a fogán mutatkozott meg ilyen formában. Nem tudtak vele mit csinálni, azt mondták h majd fokozatosan eltûnik, és tényleg, így 4 év távlatából sokkal halványabb mint anno.
most azt akarod, hogy a lány elégítse ki orálisan a fiút, vagy a fiú a lányt?
A kérdező hozzászólása: Mármint úgy értem, hogy rávezetni! Mert egyszer úgyérzi, hogy megtenné, de amikor lehetõség van rá akkor meg visszariad! De amit nem próbált, arról nem lehet véleményt mondani!
A kérdező hozzászólása: Mármint a nõ csinálja a férfinek!
nem szabad erõltetni, magától kell csinálnia, magától kell rávennie magát, nem neked rávenni õt.
szerintem nem nem akarja hanem csak tart tõle hogy elrontsa én is így voltam az elsõ elött teljesen beparáztam hogy úristen ezt biztos elfogom rontani, mit fog szülni, satöbbi rá fogja venni magát és szerintem megszereti ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! De még kíváncsi vagyok mások véleményeire is!
A kérdező hozzászólása: de én ha szóba kerül ez a téma akkor folyamatosan bíztatom, hogy tuti nem ront el semmit, meg ilyenek!
nagyon ki kell mutatnod neki, hogy szereted, megbízol benne, ilyesmi. nekünk lányoknak(szerintem) ha egy normális párkapcsolatban vagyunk (és nem egy buliban, ahol mindenki tajrészeg) nagyon fontos a lelki rész, fõleg az elsõnél. ha pedig rászánja magát, nehogy elriaszd azzal hogy kritizálod, mert akkor véglegesen elveszed a kedvét.
elõször fél mindenki, hogy béna lesz:) és mi lesz ha nem lesz jó...:D nekem egy ideig mondta, utalgatott a barátom, hogy jó lenne...aztán egy idõ után felhagyott a témával, és magamtól:) ez butaság, de azzal, hogy mondta a "megfelelni akarás" volt bennem... amikor viszont magamtól szántam rá magam, akkor a "megmutatom mit tudok" volt az elsõdleges dolog:) szóval, a lényeg, hogy ne erõltesd!

Adnátok tanácsot, hogy milyen módszerrel tudnám magam ráedzeni a fekvő támaszokra?

4 hetem van és 20 szabályos fekv? a cél. Ez a minimum amit meg kéne csinálnom és jelen pillanatban a max az 6db. Csinálom a könnyített fekv?ket ahol lent a térdem h kicsit er?södjön a kezem, meg úgy is h a lábam fent van az ágy szélén de nem érzem a javulást...tudnátok tanácsot adni?

Legjobb válasz: Ne a lábad legyen az ágy szélén, hanem a kezeid! Tudod, mint ha a földön lennének, csak ne a földön, hanem az ágyra tedd a kezeidet, a talajra pedig a lábaidat! Így egyszerûbb kicsit. Én annó így tanultam meg.

Ne a lábad legyen az ágy szélén, hanem a kezeid! Tudod, mint ha a földön lennének, csak ne a földön, hanem az ágyra tedd a kezeidet, a talajra pedig a lábaidat! Így egyszerûbb kicsit. Én annó így tanultam meg.
A kérdező hozzászólása: Eltelt a 4 hét :) 23 volt eddig a legtöbb ami sikerült :D
Na, 1. nap. Van még 19, nem kell ennyire kapkodni. Grease the moove: olajozd a mozgást, gyakorold. Csak így tovább!
A kérdező hozzászólása: Az elõbb sikerült csinálni 10 rendeset :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs több idõm..fizikai felmérõhöz kell és az 4 hét múlva lesz....remélem sikerül feltornázni addig 20-ra :) köszi a válaszokat...kipróbálom amit írtatok...remélhetõleg bejön :D
6 szabályos megy. Oké, naponta többször csináld meg a 6-ot, másnap 7-et. Következõ nap megint többször 6-ot, 1x 7 db-ot. Aztán lehet próbálkozni 8-cal. Következõ nap 2-3 alkalommal 7 darabbal.. haladni kell felfelé, szokja meg a tested, el fogsz érni a 20-hoz, szerintem 4 hét viszonylag szûkös idõkeret, de ha minden nap következetesen gyakorolsz, akkor menni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) megpróbálom :D
Vagy is amikor fent van a lábad azt növeld így.
Növeld a könnyítetted egy bizonyos mennyiségig. Pl., egyszerre 20-at. Csinálod 10-ig. Pihensz kicsit, 11-ig. Pihensz kicsit, 12-ig. És így tovább, 20-ig. Menni fog az!
A kérdező hozzászólása: Ezt csináltam eddig amit írtatok de nem javult semmit....4 hétnél több idõm nincs és nagyon meg kéne nyomni...könnyített az megy kb 20. meg ha fent van a lábam akkor 10...állítólag úgy nehezebb...ilyenkor jó lenne fiúnak lenni :D
Sõt, kezdetben még magasabbra tedd a kezedet, mondjuk egy komód vagy asztal szélére. Kétnaponta eddz. Ha ebbõl megy 3x20, akkor próbálj térdelõs (nõi) fekvõtámaszt. Utána jöhet a rendes. :)
No csak, tök jó!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!