Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám magam (814 db)

Hogyan tudnám magam rávenni a tanulásra? Nincs szorgalmam már csak ahhoz sem hogy oda üljek tanulni

idén érettségizem fontos lenne segítsetek

Legjobb válasz: Tûzz ki magad elé egy célt... Mondjuk hogy egyetemre akarsz menni vagy nem tudom... És akkor rátudod venni magad, hogy amiatt csinálod... Én mondjuk úgy lettem szorgalmas, úgy bírtam rávenni magam a tanulásra, hogy összekerültem egy nagyon okos, szorgalmas, sportos csapatba akik tényleg mindent megtettek/tesznek azért hogy képezzék magukat minden térren. / jobb sportolók legyenek, jó eredményük legyen munkában/iskolában / És mikor oda kerültem nagyon rossztanuló /lusta voltam/ és akárhányszor szóba került a tanulmányi átlagunk szégyeltem magam... De talán az zárta be nálam a kaput mikor egyszer egy amojan példakép szerûmmel beszélgettem az értékekrõl + hogy milyen jövõt szeretnék stb... tényleg minden félérõl és ott nõttem fel ahhoz hogy tényleg összekéne kapnom magam

Tûzz ki magad elé egy célt... Mondjuk hogy egyetemre akarsz menni vagy nem tudom... És akkor rátudod venni magad, hogy amiatt csinálod... Én mondjuk úgy lettem szorgalmas, úgy bírtam rávenni magam a tanulásra, hogy összekerültem egy nagyon okos, szorgalmas, sportos csapatba akik tényleg mindent megtettek/tesznek azért hogy képezzék magukat minden térren. / jobb sportolók legyenek, jó eredményük legyen munkában/iskolában / És mikor oda kerültem nagyon rossztanuló /lusta voltam/ és akárhányszor szóba került a tanulmányi átlagunk szégyeltem magam... De talán az zárta be nálam a kaput mikor egyszer egy amojan példakép szerûmmel beszélgettem az értékekrõl + hogy milyen jövõt szeretnék stb... tényleg minden félérõl és ott nõttem fel ahhoz hogy tényleg összekéne kapnom magam
Van célod, hogy hova tovább?
Nemtom, akkor még nekem se sikerült rávenni magam, de most egyetemen már annyira félek a dogáktól, hogy a félelem visz rá a tanulásra. Az érettségitõl is féletem, de az teljesen más azért :S

Hogy tudnám magam törölni a myvipről? Kiirta hogy valamit frissiteni kell kiküldték a cimre de nekem az már nincs meg!? Hogy tudom törölni magam? Hol találom meg a törlés menüt? Vagy hogy tudnám felvenni a kapcsolatot a rendszergazdával?

Legjobb válasz: Ha nincs meg az e-mail cím, és más nem hozta létre azóta, akkor újra tudod regisztrálni. Megint kiküldik a levelet, és meg is nyithatod. törlés: adatlapot megnyitod, és a bal oldali oszlop alján van "regisztráció törlése" http://myvip.com/delete.php

Ha nincs meg az e-mail cím, és más nem hozta létre azóta, akkor újra tudod regisztrálni. Megint kiküldik a levelet, és meg is nyithatod. törlés: adatlapot megnyitod, és a bal oldali oszlop alján van "regisztráció törlése" http://myvip.com/delete.php
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nekem nincs ez hogy regi törlése!ezt nem találom!

Hogyan tudnám magam kigyógyítani a borderline szindrómából?

Sajnos tudom magamról, hogy az vagyok, vagdosom a kezem, ez olyan nekem, mint másnak a cigizés. Senki nem beszél velem kb. 1 igaz barátom van de ő elköltözött szalagavatómon egyedül voltam, van egy barátom már 4 éve, de sokszor úgy érzem, hogy nem szeret, és nagyon féltékeny is vagyok. Próbálok netem barátkozni semmi sikerrel, régebben jó ember voltam. Segítettem másokon, most is segítek, de már szinte irigy vagyok mások boldogságára, hogy másoknak milyen sok mindenük van, milyen drága, szülei kifizetik nekik stb. Van egy srác akit kedveltem és képes lettem volna dobni miattam a barátom, de csak átvágott, most is mintha szeretném, de tudom nem szabad, mert minden rendben van a párkapcsolatommal. Osztályban senki nem kért tőlem tablót, tablóképem katasztrófa, tanároknak ballagási ajándék egy videó az osztályról ami képekből van kirakva, és egyiken se vagyok rajta. Annyira feleslegesnek érzem magam. Nem vagyok jó semmire, nem is értem minek van a barátom velem mikor 1000x szebb és jobb, lányt találhatna.

Legjobb válasz: Magadat nem nagyon fogod tudni kigyógyítani. Keress egy jó pszichológust, aki terápiával és gyógyszeres kezeléssel segít majd neked. Erre nincsenek házi praktikák.

Magadat nem nagyon fogod tudni kigyógyítani. Keress egy jó pszichológust, aki terápiával és gyógyszeres kezeléssel segít majd neked. Erre nincsenek házi praktikák.
mintha a számból vennéd a szavakat, kedves kérdezõ :(
ugyanez van nekem is.kérlek majd írj.

Ha a puncimat simogatja a barátom, azt nagyon cikinek tartom. Nem tudom magam elengedni, zavar, az is, hogy nedves lesz. Hogy tudnám magam jobban elengedni?

Nagyon szeretem ?t, és nem akarom, hogy a szorongásommal fájdalmat okozzak neki.

Legjobb válasz: Vallásos neveltetést kaptál? A szüleid rád szóltak hogy rossz dolog fogdosni odalent a dolgokat, amikor kisebb voltál? Mert ilyenekbõl szokott lenni általában a te problémád. Engedd el magad, õ azért csinálja, mert örömet akar neked okozni. Egyáltalán nem ciki, nagyon is jó dolog. És légy türelmes magadhoz, mert nem fog egyik napról a másikra menni. Csak türelem, türelem és türelem. Ne görcsölj

Vallásos neveltetést kaptál? A szüleid rád szóltak hogy rossz dolog fogdosni odalent a dolgokat, amikor kisebb voltál? Mert ilyenekbõl szokott lenni általában a te problémád. Engedd el magad, õ azért csinálja, mert örömet akar neked okozni. Egyáltalán nem ciki, nagyon is jó dolog. És légy türelmes magadhoz, mert nem fog egyik napról a másikra menni. Csak türelem, türelem és türelem. Ne görcsölj
Addig örülj amíg jó nedves :) )) Gondolom még szûz vagy. Ne szorongj, mert fáji fog!
Sürgõsen menj el pszichológushoz. Ez már betegség, hogy ennyit sem hagysz ennyi idõsen.
Pedig ez pont így a jó. Egy kicsit azért nagyon durva, hogy 31 évesen nem élvezed, hogy simogassák a nunidat. Ha ennyire frigid vagy, akkor menj el inkább apácának, mert ez már tényleg sok.
Azt hiszem, hogy Téged kezelni kéne! Ezt nem bántásból írom, komolyan így gondolom. Sokat segíthetne rajtad az is, ha valaki megmutatná neked, hogy milyen egy igazán nedves, sorozatos nõi ejakuáció. Azt se tudnád, hogy hol vagy. Hidd el, soha többé nem éreznéd cikinek, hogy nedves lesz egy kicsit a puncid.
Engem pont az indít be de nagyon, ha oda nyúlok, és érzem, hogy jó nedves. Én csak örülni tudok az ilyennek... Cikinek meg egyáltalán nem ciki...
A kérdező hozzászólása: Elég infantilisnek hangzik, tudom. 31 vagyok...
épp nedves nek kel lenned az a lényeg:D
Elég fiatalka lehetsz, már meg se haragudj, de miért lenne ciki, ha a barátod simogat??? Ha szereted egyáltalán nem ciki. Lazulj el, és minden oké lesz.
Ennek örülni kellene ha nedvesedsz, én is örülnék ha jól nedvesednék. Talán a banyakor közeledik.
szerezz be egy pasit. az a tuti! :) 19/L
körmöddel sanszos hogy megvágod magad belülrõl, szóval vigyázz!
A kérdező hozzászólása: Légkalapáccsal b*sználak fejbe amilyen értelmes vagy :) .. Az biztos h ha van pasi az a tuti de most jelenleg nincs:/:D
ha már masztizol vegyél magadnak a vibrátort az biztos nem fog "megszúrni", de ha fogsz egy pasit az a biztos.
sex chatelj valakivel! az jo :)
Nagyon vigyázz a körmöddel!! De szerintem is vegyél egy vibrátort, nem olyan drága az és sose lankad le :D:D :)
Bazz. Már a 12-13 évesek élvezik a masztit, te mi a fenére vársz?!

Tegnap este későn feküdtem le mert vitáztunk a párommal, ma meg reggel korán kellet kelnem (munka miatt), 6 óra alvás után nagyon rosszul érzem magam, fáradt nyügös, letört vagyok hogy tudnám magam jobb formába hozni? Kávé, energia ital nem segitenek!

Legjobb válasz: Vita után kibékültök. Küldj egy sms-t a párodnak, hogy szereted, máris jobban fogod érezni magad, fõleg, ha válaszol is rá, hogy õ is szeret. (Ha nem, akkor ennek a kapcsolatnak sajnos annyi, de nem a tegnapi vita miatt.)

Vita után kibékültök. Küldj egy sms-t a párodnak, hogy szereted, máris jobban fogod érezni magad, fõleg, ha válaszol is rá, hogy õ is szeret. (Ha nem, akkor ennek a kapcsolatnak sajnos annyi, de nem a tegnapi vita miatt.)
Hívd fel a párodat, mondjál neki pár jó szót, Te is fogsz kapni, ez a legjobb dopping (BIÓÓÓÓ)!
Hát kávét, energiaital ne is, mert attól csak rosszabb lesz.Ha tudsz relaxálni, azt ajánlanám.Ha lefekszel, jól ellazítod minden porcikád és így pihensz 10-20 percig, az hatásosabb, mint egy egész éjszakányi rossz alvás.Vagy egy kis hideg vizes arcmosás is csodát tehet.Inni pedig inkább limonádét javasolnék, az jó frissítõ.
A kérdező hozzászólása: A párommal végül ugy ahigy de kibékültünk, leginkább a fáradságra és a nyügösségre kéne valami jo tipp?!
Egyél csokit és fejezd be a nyafit, nagylány vagy. Részben fejben dõl el, a csokitól meg boldogsághormont kezd el a szervezeted termelni. Este meg aludd ki magad és csõ.

Hogyan tudnám magamnak átszakitani a szüzhártyámat?

és a kérdésre válaszoljatok!!!!

Legjobb válasz: Na most elég egyszerû a válasz. Egy akkora átmérõjû valami kell, amekorra egy férfi pénisze. (pl.: vibrátor) Esetleg 3-4 ujjal, is biztos a "siker". De most, hogy válaszoltam a kérdésedre, hadd fûzzek valamit hozzá a kérdésedhez. Azért akarod átszakítani magadnak, mert azt hazudtad a barátodnak, hogy már nem vagy szûz. Ha erre a kérdésre a válaszod igen, hát akkor inkább valld be neki, hogy hazudtál, minthogy magadnak szakítod át a szûzhártyádat mindenféle furcsa módon. Mert ha ezt meg tudja, na akkor biztos mérgesebb lesz, mintha õszintén színt vallanál neki.

Na most elég egyszerû a válasz. Egy akkora átmérõjû valami kell, amekorra egy férfi pénisze. (pl.: vibrátor) Esetleg 3-4 ujjal, is biztos a "siker". De most, hogy válaszoltam a kérdésedre, hadd fûzzek valamit hozzá a kérdésedhez. Azért akarod átszakítani magadnak, mert azt hazudtad a barátodnak, hogy már nem vagy szûz. Ha erre a kérdésre a válaszod igen, hát akkor inkább valld be neki, hogy hazudtál, minthogy magadnak szakítod át a szûzhártyádat mindenféle furcsa módon. Mert ha ezt meg tudja, na akkor biztos mérgesebb lesz, mintha õszintén színt vallanál neki.
Hát ha elég durván masztizol...ujjaiddal esetleg segédeszközzel!!!! Hát nem elsõre fog menni, próbálkozz!! Az másodlagos h nem értem miért akarod, de próbáltam a kérdésre válaszolni!! :)
hát úgy, hogy lefekszel azzal a fiúval akit szeretsz de ahogy értelmezem a kérdésedet nem pont erre gondoltál de akkor szerintem kicsit nõjél fel és ne gondolkozz ilyenen nem tudom mire jó ez, hogy feldugsz magadnak valamit, hogy vérezzél, mert ezzel nem veszíted el a szüzességed csak a szûzhártyádat ha egyáltalán van !! És csak úgy megsúgom neked, hogy attól mert te nem fogsz vérezni észre fogja venni a pasid, hogy még szûz vagy !!! mivel szûk leszel de mindegy ....
Már bocs de épeszû ember nem tesz fel ilyen kérdéseket?Csak az ilyen beképzelt 13 éves picsák akarják maguknak átszakítani.Inkább várnál egy olyan fiúra aki még örülne is neki hogy õ szakíthatja át te inkább magadnak csinálod.
elõzõ voltam. És még csatlakoznék az elõttem szólóhoz is. Igaza van, attól h elveszted és nem vérzel, még szûk maradsz! a második alkalom sem volt nálam túl kellemes még, sok sok petting után sem, de még én szerencsésnek mondható magam, van akinek ez tizedjére sem tökéletes:S Ez van...
Hát anno én is így gondolkoztam, és mindenféle házi eszköz is eszembe jutott pl: uborka:) De! A barátom mellett döntöttem, egyrészt nem is tudtam úgy kitapintani, másrészt meghagytam neki. Hidd el maradandó élmény! Ha arra gondolok hogy aggódott, vigyázott rám..hm, nagyon édes volt.Nem tudom úgy isten igazából lehet e akármivel "helyettesíteni".Amúgy meg szerintem elõbb utóbb úgyis rájön hogy tapasztalatlan vagy, mozgás, érintés is teljesen más, szerintem fedezzétek fel egymást közösen, na akard egyedül átszakítani.Csak jó tanács!
szûzhártyád. bocs
Ennyi hülye embert komolyan. Már bocs h ezt írom, de mi a fenének akarod átszakítani? Attól mert nem lesz százhártyád ugyanúgy fog fájni az elsõ együttlét, szal errõl ennyit. a Kérdésedre válaszolva dugj fel magadnak egy sörös üveget, de a vastagabbik részénél kezd. Úgy garantált a siker.. Lehet lepontozni
tudtam h lepontoznak :DD
sztem azért akarja mert nem akrja hogy fájjon az elsõ alalomnál. élvezni karja
2 jó tipp:) 1-Dugd be a fejed 2-Kérd meg anyád h másszonbeléd És tudom h leleszek pontozwa 0%-ra, de egy ilyen értelmetlen gagyi kérdésre, h wárhattok értelmes, épeszû wálaszt?
az agyadat nem akarod atszakitani?
Egyet értek az elõzõ válaszolóval. Miért szakítanád át magadnak? Kislány lehetsz még... Majd egy fiú átszakítja ha eljött az ideje, de neked még vagy két év biztos kell hogy felnõtté válj ilyen téren. Szerintem nincs is annál szebb emlék mikor egy olyan valakivel történik az elsõ együttlét akit szeretsz és örök emlék számodra hogy õ vette el a szüzességed. Ne csinálj baromságokat....
Elõszõr válaszolok:dugj fel valami sterilt ami vastag ennyi. a saját vélemény és tanács:ne szakítsd át, semmi értelme, ha nincs szûzhártyád akkor is fáj kicsit az elsõ.eleve nem az fáj mikor átszakad hanem mikor kitágula hüvelyed....
te egy hülye vagy halod, a véleményem szerint nem vagy több mint 11 és ezzel akarsz nagynak látszani, és jobb ha tudod hogy nincs annál nagyon érték amikor el veszik a szüzeséged(persze a barátod) és ezt barátnöm mondta nem is oly rég;) szóval várj vele még 5 évet keress magadnak egy srácot aki ki tart meletted és nem csak azért kelesz neki, és bizátok a sorsra...
Akár átszakítod akár nem az elsõ ugyanúgy fájni fog
csatlakozok az elõttem szólóhoz :)

Hogyan tudnám magamat elfogadni olyannak amilyen vagyok?

mind külső adottságok szempontjából, mind a belsőmet.

Legjobb válasz: Beállsz a tükör elé, és ismételgeted magadnak: "Szeretem magam! Elfogadom olyannak, amilyen vagyok. Csodálatos vagyok."

Beállsz a tükör elé, és ismételgeted magadnak: "Szeretem magam! Elfogadom olyannak, amilyen vagyok. Csodálatos vagyok."
Légy olyan, amilyen lenni akarsz. Mindenkinek vannak ideáljai, hogy hogyan tudná, milyen formában az életét kiteljesedve élni. Ha ezt eléred és olyanná válsz, mint akit becsülni tudnál önmagadban, akkor elérted a célod. 20/f
A kérdező hozzászólása: A külsõ dolgokat meglehet változtatni, a belsõt nem.
hát..ezzel nem értek egyet, hacsak nem vagy 80 éves... A belsõ tulajdonságaink folyamatosan alakulnak világ-, ember-önmegismerésünk során, annak függvényében. A feladat a következõ: én ilyen vagyok. Elfogadom, ilyen vagyok. De hogy lehetnék jobb? Ezen az úton: Nagyon kell figyelni másokra. József Attila ezt írja: "Hiába fürösztöd önmagadban, Csak másban moshatod meg arcodat."
Nem igaz, hogy belsõleg nem lehet megváltozni. Én magam is példája vagyok és rengeteg más ember, biztosan a Te ismerõsi körödben is vannak hasonló emberek. Gondolj a pszichológushoz járókra. Õk nem belsõleg változnak? Dehogynem. Problémáink megoldását leggyakrabban önmagunkban tudjuk megfejteni, bár ehhez elengedhetetlen az önismeret. Olvass lélektani regényeket, fordíts magadra és gondolataidra több idõt, és kergesd el azt a gondolatot, hogy Te egy megváltozhatatlan jellem vagy. :) Csak akarni kell és törekedni.
Én mindig úgy voltam, hogy nem elfogadni kell magunkat, hanem tisztában kell lenni az adottságainkkal, és megpróbálni kijavítani a hibáinkat.
a belsõt is ugyanúgy meglehet ne viccelj már. két poppuláris filmben is átdolgozzák a belsõt keményen. a harcosok klubja és a V, mint vérbosszú.

Nagyon nem érzem jól magam a testemben és ezért nem merek senkivel sem ismerkedni. Hogyan tudnám magam elfogadtatni magammal? 16/L

Legjobb válasz: Mindenki máshogyan szép, nyugi, megtalálod majd életed párját! :-)

ha nem érzed jól magad a saját bõrödbe ugy gondolod nem te vagy akkor VÁLTOZTASS. ennyi.
de akkor mirõl beszélünk?
Mindenki máshogyan szép, nyugi, megtalálod majd életed párját! :-)
Én a külsõmmel meg vagyok elégedve, de a belsõmmel gondok vannak. Én fõképp ezért nem merek ismerkedni. 21/F
A kérdező hozzászólása: Hiába tennék fel képet, mert mindenki azt mondja, hogy teljesen rendben vagyok így, de nekem ez akkor sem jó. Nem másoknak akarok megfelelni hanem saját magamnak.
ha segítséget vársz külsõ szemlélõktõl (akik ugye függetlenek) meg kell tudnod az emberek véleményét. KÉP!
A kérdező hozzászólása: Azért is igen.
elõzõ úgy értette hogy felakasztja saját magát UGYEEE? egyébként duci vagy ezért érzed rosszul magad?
A kérdező hozzászólása: Hát úgy az egész minden ahogy van. Inkább úgy fogalmaznék, hogy semmi nincsen ami tetszene.
Mi nem tetszik magadon?

Hogy tudnám magam így túltenni a szakításon?

Véget ért a 3éves párkapcsolatom,én akartam így a legutolsó "veszekedés" után,mert úgymond nem volt más választásom,ha saját magamra akartam tekintettel lenni.Ez alatt azt értem,hogy sok igazságtalanság ért,mert olyan emberrel voltam együtt,akinek van egy összeférhetetlen oldala,ami kezelhetetlen(sajnos nem csak velem volt ilyen).De másrészt teljesen egyformák vagyunk és nagyon szerettük egymást,de tovább ezt képtelen vagyok csinálni,higgyétek el,mindent megtettem már,hogy kezeljem ezt a helyzetet,de én is emberb?l vagyok és egy kapcsolat szerintem nem arról szól,hogy csak az egyik ember áll ki a másik mellett és ha ezt sérelmeztem valaha is,azért is én voltam a hibás.Egyébként az volt a baj vele,hogy el van kényeztetve,mindig is minden rá volt hagyva,megengedheti magnak,hogy a szüleivel is úgy beszéljen ahogy akar,ha olyanja van.Én persze ehhez nem vágtam jó képet,amikor rólam volt szó(mert így normális),de mivel neki ez idegen reakció másik ember részér?l még én voltam a hibás...Az anyja is mindig neki ad igazat velem szemben,meg az apjával szemben is(az apja mindent ráhagy,mert inkább békét akar),bezzeg amikor ?t éri sérelem a fiától,akkor jogosan ordibál vele viszont,meg amikor beszélgettem vele egy ilyen eset után,akkor érdekes módon igazam volt a fiával kapcsolatban,akkor nagyon tudott helyeselni.Végül is nem lehet t?le többet várni,mivel a férje sem teszi helyre soha,vele is mindig csak ordítozik.A páromra visszatérve mindig magát adja el? áldozatként,holott ? generálja a feszültséget köztünk.Ezt csak azért írtam le,mert jól esett kiadni magamból.

Legjobb válasz: Idõvel elmúlik az érzelem iránta. Az nem jó taktika hogy folyton emlékezteted magad miért hagytad ott, mert csak felidegesítenéd magad, ami nem fog jót tenni. Jól cselekedtél, a fiú megérdemelte, te pedig jobbat érdemelsz.

Idõvel elmúlik az érzelem iránta. Az nem jó taktika hogy folyton emlékezteted magad miért hagytad ott, mert csak felidegesítenéd magad, ami nem fog jót tenni. Jól cselekedtél, a fiú megérdemelte, te pedig jobbat érdemelsz.
Én is hasonló helyzetben vagyok, velem 2 hónapja szakított a barátom, én egyáltalán nem akartam, õ pedig még is megtette. Helyre lehetett volna hozni a kapcsolatot, de õ nem akarta. Még mindig iszonyatosan szerelmes vagyok, viszont azóta nem beszéltünk, és úgy érzem megbolondulok. Az az igazság, hogy én egyre rosszabb állapotba kerülök, eddig csak napi 3-4 órát sírtam, most meg végig bõgöm az egész napot, és nekem is rohadt sokat kéne tanulnom, mert egy elit gimi legjobb tagozatára járok, émégis úgy érzem én is, hogy darabokban van az agyam. Hiába határozom el, hogy na akkor most odafigyelek, egyszerûen nem megy, mert a háttérben ott van a gondolat, hogy ÚRISTEN, ELHAGYOTT, nem bírom tovább, meghalok.Fogalmam sincs, mit tehetnél(én se tudok magammal mit tenni), mindenesetre ne fogd vissza a sírást, mert akkor magadba folytod az érzéseid. Ha pedig szereted, akkor próbáld meg visszaszerezni.
:( nagyon sajnálom.. senki sem ezt érdemelné, pláne nem egy ilyen kedves, érzékeny nõ mint Te! Óh, bár csak segítene amit tanácsolok, de sajnos nagyon nehéz lesz, mégis bízom benne, hogy segíteni fog, vagy azzal, hogy elolvasod, kicsit könnyebb lesz. Az alapján, amit írtál, én úgy látom, hogy Te egy nagyon szeretni tudó nõ vagy, de egyben kapcsolatfüggõ is, és amíg ez így van, sajnos minden kapcsolatod végén szörnyen fájni fog az elválás. Próbáld meg elkülöníteni saját magad, hisz önmagadban is értékes vagy, és ilyen hûséges, ragaszkodó nõvel kevéssel találkoztam, aki ILYEN komoly problémákkal is 3 évig együtt volt egy sráccal. komolyan remélem, hogy sikerül megerõsíteni a hited magadban, és ha felélpültél, találnod egy férfit, aki képes támaszt adni Neked, és nem Te kell, hogy alkalmazkodj, alul maradj vele szemben a családja elõtt.. Kitartást kívánok!! Gergõ
Akkor úgy tûnik, nem vagyok egyedül a szakítás utáni õrülettel. Nekem 5 éves kapcsolatomnak lett vége, néhány hete, és komolyan néha azt érzem hogy megbolondulok. Nekem is tanulnom kellene, másra koncentrálni, de nem megy. Azt sem tudom elképzelni, hogy eljön a nap, amikor már nem fog fájni. Nem tudok mit tanácsolni... de lásd, nem vagy egyedül, sokan kínlódnak így, és valahogy csak túléljük:) Kitartás!
hááát.. az Aczél féle "felejtsd el az exed és érezd magad végre jól" szolgáltatás beüzemelve. ;) csak Pesten.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok és végigolvastátok, most látom, milyen hosszúra sikerült...Nagyon jól látjátok a helyzetet, 1.az eszem is azt "mondja"(és a szívem egyik fele is), hogy jól cselekedtem, mert ezek a problémák megoldhatatlanok és késõbb talán csak rosszabb lett volna, ha egyszer összeházasodunk.2.Neked is köszönöm, lehet, hogy kicsit félreértetted, ennek a kapcsolatnak én szakítottam véget, mert úgymond muszáj volt.Nagyon igazad van abban, ha szeretem, akkor ne adjuk fel, de úgy érzem ez a két dolog folyamatosan harcban áll bennem és már annyira belefáradtam, hogy képtelen lennék folytatni, hiába szeretném a szívem mélyén.De nem így szeretném folytatni, azt akarom, hogy megváltozzon, és mindig reménykedtem, de nem lett belõle semmi.3.válaszoló, te nagyon jól látod a dolgot.Rengeteg szeretetet adtam neki, õ is adott nekem, de amikor ilyen dolgok történnek mindig megingok és tényleg kapcsolatfüggõ vagyok, tele vagyok félelmekkel, hogy egyedül kell lennem, de mással sem akarok lenni és nem tudom, hogy mi lesz így velem.Én nem tudom az embereket elengedni, akik egykor hozzám tartoztak, pedig ez nem jó, de nem tehetek róla, nagyon fáj.Olyan mintha kiszakadt volna belõlem egy darab, tényleg õ volt a lelki társam, annyira egyformák voltunk és tényleg normális srác volt alapjáraton, olyan, amilyenbõl kevés akad manapság, de ugyanakkor itt van a másik oldala, ami összedönt mindent .Minden estere nagyon sokat segített, hogy írtatok, így nem érzem magam ennyire egyedül ezekkel a problémákkal.
A kérdező hozzászólása: Írhat még, aki szeretne, nagyon jól esne :)
Szia! Már biztosan jobban vagy, igaz? Azért írok, mert hasonló helyzetben vagyok (csak mi együtt jöttünk rá, hogy a "nehéz" tulajdonságaink pont nem illenek össze, de nekem fáj jobban), és szerettem volna tudni, hogy mi lett veletek, ill. hogy jutottál túl a dolgon. Üdv!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!