Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám lakásból az (3 db)

Elég, ha szétszeded a készüléket, és elvágod a hangszóró vezetékét.
A kérdező hozzászólása: Az jó megoldás lenne, de én el akarom onnan tüntetni... Olyan ocsmány:D
Megoldottad már?

A macskám nem akar kimenni a lakásból! Ha kirakom rákapaszkodik az ajtóra és kaparja! Hogy tudnám kiszoktatni?

Legjobb válasz: amikor eves idö van tedd ki a kajajat az ajto ele,szep lassan hozzaszokik

amikor eves idö van tedd ki a kajajat az ajto ele, szep lassan hozzaszokik
Menj ki vele Te is, akkor biztonságban érzi magát talán. Késõbb megszokja. Kaja ötlet is remek. De valamitõl nagyon-nagyon megijedhetett, ha most retteg...
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja van nálam, és az elején éjszakánként kikéretõzött.amúgy másfél éves, azt látom rajta hogy fél kint de érdekli.azért köszönöm.megpróbálom!

Hogyan tudnám a lakásból az ún. "porcicákat" kiiktatni?

2-3 naponta porszívózok, felmosok, és még egy légtisztító is megy a szobában, mégis kétnaponta megjelennek a lakásban. Mit tegyek?

Legjobb válasz: ún. "porkutyával" :) A nyílászárókat nézd meg, hogy jól zárnak-e, mert rengeteg szenny befárad rajta, ha rés van. A szönyeges lakásban kevesebb a porcica, mint a simán padlózott vagy kövezettben, mert ott a szõnyeg megfogja a koszt, éppen ezért nem is olyan higiénikus. Szerintem. Én naponta végigszaladtam elöbb a porszívóval, majd a porronggyal a lakásban egy idõben, akkor jó volt, de feladtam. Van porcicám, de nem tudom, h mitõl hízik, mert poregeret még nem láttam sehol se!

ún. "porkutyával" :) A nyílászárókat nézd meg, hogy jól zárnak-e, mert rengeteg szenny befárad rajta, ha rés van. A szönyeges lakásban kevesebb a porcica, mint a simán padlózott vagy kövezettben, mert ott a szõnyeg megfogja a koszt, éppen ezért nem is olyan higiénikus. Szerintem. Én naponta végigszaladtam elöbb a porszívóval, majd a porronggyal a lakásban egy idõben, akkor jó volt, de feladtam. Van porcicám, de nem tudom, h mitõl hízik, mert poregeret még nem láttam sehol se!
Szia! A LUX cégnek van egy levegõtisztítógépe ami tÉNYLEG átszüti a lakás levegõjét és Tényleg nincs porcica. Egy hátránya van... 160-180 ezer ft-ba kerül. De ez tényleg megéri. Én takarítással foglalkozom....
Vannak olcsóbban is ilyen gépek! Már feléért, persze a hatékonyságukat nem ismerem, csak láttam! (1. válaszoló)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!