Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám látvány (3 db)

47 orosz rubelt
38 horvát kunát
ez fõleg a szereplõtõl, vagyis tõled függ. mennyire vagy dögös. közben barátnõd is bebúj a függöny mögé, hogy kényeztessen, meg ilyenek. szóval 2ezertõl felfelé, a szolgáltatás függvényében
Ha ju csaj vagy, irj privit! Megegyezünk.
Ha szep a csaj akkor talan fizetnek. De sokan szeretnek ugy csinalni ilyet, hogy közben kukkolhatjak öket, szal ha nagyon akarnam biztos talalnek ilyet aki pl parkban csinalni es lehetne kukkolni. Küldjel kepet es megmondom mennyit fizetnek a te elvezeted latvanyaert.
azért semmit. ha utána dugni is lehet, akkor viszont tüsszentenék, becsületesen :)
Kérdezõ? Te vállalnál ilyet? Mennyiért?
2000 forintot mondjuk max f19
Nem fizetnék érte, de imádnám a látványt. Sõtt élvezném.
Nem fizetnék ilyenért. Õ is nézhetne cserébe engem közben. cam és élõben is ugyanennyi:)
5000 magyar pénz, de csak ha ott lehetek élõben a függöny mögé bújva. :)
1600?
1500ft-ot
egy lyukas 5 fillérest meg két söröskupakot... mert ennyit ér.
kb. 2 dollár. egyébként is nagyjából annyit 'ér' a ilyesmi...
A menyi kõltségem van ha rákeresek egy ijen vidira a googlen . És ha direkt a kamerának csinálja sokal job.
Velem lehet tárgyalni :)

Hogyan tudnám a látvány kandalló-konvektorunkat "elnémítani"?

Sajnos nem öntött vas, így éjszaka óránként 5 percet kattog és én még csak csak meszokom, de hamarrosan érkezik hozzánk egy pici baba aki szerintem ezért nem fog egy éjszakát se átaludni :o(

Legjobb válasz: sehogy. ez ezzel jár. egyébként szerintem a jövevény gyorsan hozzá fog szokni.

sehogy. ez ezzel jár. egyébként szerintem a jövevény gyorsan hozzá fog szokni.
Ha sok pénzetek van, akkor megoldás lehet az, hogy összenyitod a lakást és 6-os fokozatba teszed. Ilyenkor csökkentett terhelésen megy, kb 33%-os teljesítményen. Ha ez egy Fég Zeusz F 8.50-es látványkonvektor, akkor az kb 0.25 m3 gázt fogyaszt óránként csökkentett módban. Ha nem bírjátok a meleget vagy spórolni akartok - ki nem? - akkor sajnos semmit nem lehet tenni, hõtágulással járó tünet. Ha lekapcsolás után is kattog azt lehet orvosolni.

Barátom nagyon szeretné kipróbálni milyen 2lánnyal, de én nem tudnám elviselni a látványt, hogy más lánnyal van, mit tegyek?

Hosszú távra tervezek vele és nem szeretném, hogy úgy élje le az életét, hogy nem élte meg ezt a vágyát. Magam részéről nem vennék részt ilyenben. Küldjem el 2 prostihoz? :-) Egyszer az oké, hogy kíváncsi volt, kipróbálta stb. És akkor mivan, ha túlságosan rákap a témára? Vagy hazahoz 'valamit'?

Legjobb válasz: te meg hozz egy bikát és rendbe is van 1-1, így fer

te meg hozz egy bikát és rendbe is van 1-1, így fer
A kérdező hozzászólása: Ez az utolsó ötlet egész vállalható :-)
A lehetõ legjobb megoldásnak talán az tûnik hogy egy másik lányt beszervezel, de csak te érsz hozzá, õ nem nyúlkálhat. Megbeszéled a lánnyal hogy neki mit szabad és mit nem, és csak az a cél hogy amennyire csak lehet felizgassátok a párodat. Ha már nem bírja tovább, és majd el durran, akkor is csak te lehetsz a célpontja, vagyis csak veled szexelhet. Így meg lenne hogy két nõvel volt egyszerre, aki csak vele foglalkozott, de mégis csak veled fekszik le. És közölni kell vele hogy ez csak egyszeri dolog volt. Aztán ha meg neked is tetszik lehet ismételni, de ha nem, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Legjobb barátnõk kizárt... :-S
Nem fogja azt mondani :)
baromi érdekesek vagytok, vagy csak én vagyok konzervatív
baromi megalázó, ha te nem vágysz erre nem kell belemenned és kész. fõleg ne te szervezkedj még egy másik lánnyal... atyám...
Javasold a 2fiú 1lányt úgy, hogy a másik srác nem ér hozzád, mégis dugni fog...
Egyik legjobb barátnõdet kérd meg és akkor neked se lesz olyan kellemetlen :)
4# És, ha azt mondja rá, hogy rendben?
Mondd meg, hogy csak akkor vállalod be, ha elõtte csinájátok 2 fiú egy lány felállásban. Kicsit füllents, nem baj, ha te ezt nem akarod, csak hozd ezzel kapcsolatban gondolkozási helyzetbe.
Szerintem õ arra gondolt, hogy veled és egy másik lánnyal csinálná. Prostihoz biztos nem menne el csak azért, hogy kipróbálja. Nincs esetleg egy ikertestvéred (lány) vagy a legjobb barátnõd sem lenne benne? Úgy legalább meg tudjátok beszélni hármasban.
Gumival csinálja, 2 prosti oké, kipróbálja, aztán ennyi
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ, gondolkodom rajtuk :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!