Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám lányomat kicsit kivenni a (1 db)

Hogyan tudnám a lányomat kicsit kivenni a barátnője bűvköréből?

Nagyon okos tündéri lányom van 14éves imádja a divatot a zenét és mindent ami ezzel a korral együtt jár.Tulajdon képpen egy egészséges kamasz.Van viszont egy barátn?je aki a legjobbnak valja magát,elég szemtelen nagytermészet? kislány nagyon jó anyagiakkal.Ez a kislány már az összes barátn?t elmarta a lányom mell?l,mellesleg ez a hülye emós divatnak hódol, abból a fajtából aki darabolja az ereit.Szoltam gazdag anyukának hogy mi van a kislányal de ? nem hitte el.Folyamatosan szeretném ezt a lányt eltávolítani de valahogy nem tudom mert a lányom sem akarja és a kis csaj is igen igen nyomulós.Mit tegyek zsivesen vennék 1 2 jó tanácsot.

Legjobb válasz: Nincs könnyû dolgod! Külföldön élõ barátaink kislány volt hasonló cipõben, azt úgy oldottuk meg, hogy hazahozták Magyarországra, nálunk lakott, itt járt iskolába, szóval teljesen kiszakították a régi környezetbõl. Persze fontos, hogy ne büntetésként élje meg, a kislány szeretett nálunk lenni, fõleg, mert itt volt olyasmire lehetõsége, amit nagyon szeret csinálni és otthon nem tudott. Ez persze már végsõ megoldás, de ebben az esetben már csak ez volt, amit meg lehetett próbálni, mert elég súlyos volt a helyzet. Talán azt mondanám, hogy próbáljatok minél több közös programot szervezni, olyat, ahol a kislányod jól érzi magát, de az élmény nem a barátnõjéhez kötõdik. Esetleg valami sportra kellene rábeszélni - nagyon erõs nevelõ ereje van! - vagy bármi olyan tevékenységre, amiben örömét leli, de a barátnõje nélkül, illetve szerezhet új barátokat. Sok sikert, remélem, mihamarabb sikerül megoldani a problémát. Minden jót!

Nincs könnyû dolgod! Külföldön élõ barátaink kislány volt hasonló cipõben, azt úgy oldottuk meg, hogy hazahozták Magyarországra, nálunk lakott, itt járt iskolába, szóval teljesen kiszakították a régi környezetbõl. Persze fontos, hogy ne büntetésként élje meg, a kislány szeretett nálunk lenni, fõleg, mert itt volt olyasmire lehetõsége, amit nagyon szeret csinálni és otthon nem tudott. Ez persze már végsõ megoldás, de ebben az esetben már csak ez volt, amit meg lehetett próbálni, mert elég súlyos volt a helyzet. Talán azt mondanám, hogy próbáljatok minél több közös programot szervezni, olyat, ahol a kislányod jól érzi magát, de az élmény nem a barátnõjéhez kötõdik. Esetleg valami sportra kellene rábeszélni - nagyon erõs nevelõ ereje van! - vagy bármi olyan tevékenységre, amiben örömét leli, de a barátnõje nélkül, illetve szerezhet új barátokat. Sok sikert, remélem, mihamarabb sikerül megoldani a problémát. Minden jót!
Én szeritnem csak annyit tudsz tenni, hogy rengeteget bezséltegsz a lányoddal, felvilágosítod, elmondod neki gondolataidat, de ne erõszakolj rá semmit. Hívd fel figyelmed a barátnõ másságára, és emlékeztesd a régi barátaira. Jó lenne, ha magától látná be, hogy nem a helyes úton jár. De az erõszak csak ellenállást fog kiváltani.
Az hogy milyen a lány stílusa, (emos) nem a fõ probléma. Divat, ami elmúlik, az "érdarabolás" pedig maximum egy kis karcolgatás a kezén, hogy "menõ" legyen. (az emo mellesleg már lecsengõben van, van egy olyan érzésem hogy a kisasszony is vált lassan) az viszont nagyobb probléma, hogy nagyhangú, és anyagilag is a toppon van. Ez azért rossz, mert ebbõl a személyiségbõl arra tudok következtetni hogy eddig mindig mindent megkapott, és ha a te lányod már nem is akar a barátnõje lenni nem valószinü hogy meg meri majd mondani a barátnõjének, félve az esetleges bosszúhadjárattól. Szerintem nem lenne rossz beiratni a lányodat valahova táncra, vagy sportolni, ahol új gyerekeket ismer meg, és nem fog ennyire függni a mostani "legjobbjától". Erõszakkal elszakítani õket, ez lenne a legrosszabb, a lányodnak magától kel rájönni ki érdemes a barátságára:) egy kamasz voltam(:
Szia 3. válaszoló vagyok, és kíváncsi lennék, hogy mit sikerült elérned a lányoddal?? És kíváncsi lennék, hogy tudtam-e segiteni :)
Ha neki ez jó akkor legyen. Ameddig õ nem vágja szét az összes erét addig nincs gond. Lehet azok a barátnõk már nem hiányoznak neki. Meg amúgyis..az emok érzékenyek biztosan nagyon megértõ a lányoddal, és benne megbízhat, lehet azt szeretni attól hogy emo.. És ha a lányod nem akar valamit, akkor nem lesz úgy.
14 évesen nem pasizni kéne
Sztem, ha találna a lányod egy barátot (pasit) talán többet foglalkozna vele, és fokozatosan elszakadna attól a kis emo picsától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat fõleg a 3.nak örültem hiszen egy kamasz szemével másképpen lehet látni a dolgokat.Azt gondolom annyi a szerencsém hogy nálunk sok a közös program szeret is velünk lenni úgy látom, az apukájával meg közös a szenvedélyük aminek elég sokat hodolnak./lovak/
Mond meg neki hogy megérted hogy szeret a barátnõjével lenni, de ha egyfolytában vele van és nem a családdal, az olyan mintha a barátnõje lenne a családja.És ez zavar téged és azért legyen otthon is és a családdal is foglalkozzon!!!!
Szia! Én egy 13 éves lány vagyok. Nekem nem éppen "rossz" barátnõ(i)m volt. Én már 7 éve járos RSG-re. Kezdjük a legelején: Van egy lány, akivel már 2.-os korunk óta a legjobb barátnõk vagyunk. Én tavaly elkövettem egy nagy hibát: Elültem a LB-m (legjobb barátnõm)mellõl, egy olyan lány mellé, akit csak abban az évben ismertem meg igazán. Ez kb. 2 hétig tartott, az ofõmet már elõbb is megkértem hogy had üljek vissza, csak meg kellett várnunk az ültetést. Most a barátnõm követte el ugyanazt a hibát, ráadásul ugyanazzal az emberrel. Csakhogy a LB-m azt mondta még szeptemberben, hogy én vagyok a legjobb barátnõje, és hogy azzal a másik lánnyal soha se lesz olyan jóban mint velem. Na ez cseepet se így volt. Szeptemberben azt mondta nekem hogy csak "ideiglenesen" ül át ahhoz a lányhoz. Ehhez képest az EGÉSZ évben mellette ült. A szünetekben is vele foglalkozott, csak ebédnél volt velem (mert az a lány nem volt befizetve ebédre). Most mind a kettõnket felvettek ugyanabba a gimnáziumba. Attól félek hogy a gimiben rám fog szállni, de csak azért mert nem lesz ott AZ a lány . És ami a legrosszabb, a LB-m eddig kitûnõ tanuló volt, most pedig 4 kb. Nem tudom mit csinálnak azzal a lánnyal, de nem hiszem hogy jóra tanítaná a VOLT LB-met.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamaszok ti ereztetek már úgy, hogy jó lenne egy kívülálló személy akivel bármit meg tudnatok beszélni pl. :felnőtt, tanár?

6

Milyen ember jut eszetekbe a Dani/Dániel névről? (Rita, Krisztián után) :D

13

Miért félek tőle?

16 éves vagyok lány vagyok, és nem merem anyukámnak azt mondani hogy "elmegyek egy fiúval randizni".
Soha nem volt még barátom, (pedig voltam már szerelmes), és ennek az az oka, hogy mire a személyes találkozóra, randira kerülne a dolog, annyira bepánikolok, hogy hagyom az egészet és bebeszélem magamnak hogy az adott srác amúgyse jófej, meg nem illik hozzám stb... De már elegem van belőle, és nem értem mi lehet a baj, miért nem merem felhozni a témát.
Szerintem köze lehet annak hozzá, hogy anyának egyik fiú ismerősömről sincs jó véleménye.. Aki velem egykorú az éretlen hülye gyerek, aki 3-4 évvel idősebb nálam, annak meg csak a szexen jár az esze, és úgyis csak a farka irányítja..
Most ezekután ti se mernétek elkéreckedni, vagy velem van baj? :(

5

Mit tudok tenni? Más is érez így?

Röviden minden álmom, hogy felvegyenek a kisképzőbe. Nagyon szeretném hogy felvegyenek, de nagyon kicsi rá az esély sajnos. Állítólag jól rajzol.ok meg minden de ez nem elég. Nagyon nem elég :( Eldöntöttem, hogy mostantól minden nap rajzolok valamit, de amikor leültem semmi sem jutott eszembe :( Tiszta ideg lettem és falhjovágtam a vázlatfüzetemet meg a ceruzáimat. Azt hiszem kezdem feladni, elég reménytelennek látszik. Valamit tehetek ez ellen? Vagy valami ötlet ami alapján el tudnám dönteni, hogy mit rajzoljak?

9

Mit lehet tenni ebben az esetben?

Van egy baráom, 17 éves fiú, meleg. A szülei nem fogadják ezt el, 17 éves és ellehetetlenítik. Nem mehet sehova, nem lehetnek barátai, lányok sem. Ismertem már előtte is, hogy a szülei megtudták, akkor sem voltak szimpik nekem, de azóta végképp. Két napja volt, hogy munka után eljött velem, és egy későbbi busszal ment haza (1 órával később) mint szokott, az anyja ezért elvette a telóját 2 napra (aztmondta lekéste a buszt).
Amikor elvitte a kutyát sétáltatni egy órára anyja megnézte a kutyát, hogy nem-e erőszakolta meg mert fiú kutya. Apja meg olyanokat mond neki, hogy ásson egy gödröt feküdjön bele majd ő betemeti. Eközben folyamatosan cseszegetik otthon, volt hogy kizárták a házból is ebbe a dög melegbe hosszabb időkre, de nem egyszer fordult elő.
Nyári munkán dolgozik elég sokat, hogy legyen pénze, de anyja elvette a 70ezer forintját, amit a mult hónapért kapott, teljessen kihasználják, közben egy forintot nem adnak neki. Anyja folyamatosan elveszi a telefonját, beleolvas az üzenetekbe, kiírja a telefonszámokat kivel beszél és utánanéz, valamint a naplóját is elvette és végigolvasta. Emellett otthon kell segítenie folymatosan. Pár rokonával találkoztam már (keresztanyjával pl, ők egész jófejnek tűntek, és láthatóan haverom is jobban szereti őket, de még velük sem találkozhatna :/
A barátom már öngyilkosságra is gondolt, elég sokszor és elég komolyan, és nem szeretném, hogy megtörténjen vele, én elfogadtam fiú létemre, hogy meleg, akkor a szüleinek is el kéne... így még kapcsolata se lehet szegénynek szülei miatt
Sajnos nagyon jól tudom, hogy amint betölti a 18-at ki fogják dobni otthonról, mert ígyis folyamatosan ezzel fenyegetik, de tudom addig nem tehetik meg, viszont számomra egyértelmű hogy ez lesz.
Sokáig folytathatnám még a hülyeségeiket, a kérdés az lenne, hogy mit lehet tenni? Kit kell hívni? Gyámhatóság? Nem akar intézetbe kerülni azt mondta, de én nem bírom ezt nézni, telefonján nincs pénz és nem is tud rá tenni, ezért telefonálni sem tud, még beszélni is nehezen tudunk :(
Neten nézelődtem, de semmit sem találtam mit lehetne tenni hogy segíthessek neki, ezért írtam ezt a kérdést. Mik a lehetőségei(nk)? (Győr-Moson-Sopron megye)

10

Kamaszok, hogy éreznétek magatokat egy társaságban, ahol többen utálnak titeket?

3 ilyen társaságban is benne vagyok, az egyik az iskola, másik kettő az internetes, a hobbimmal kapcsolatos, ott is többen utálnak engem.
Ti figyelmen kívül tudnátok hagyni azokat, akik utálnak titeket, és csak azokra figyelni akik rendesek?

2

Nem tudom mit tegyek a fiammal?

A borzasztó ízléstelen szar rapeket hallgat és szereti a hip hop szubkulturát brakel stb és nem hallgat rám és ez biztos h nem egy kamaszkori fellángolás mert nagyon szereti ezt a közeget mit tegyek vele h észhez térjen?

5

A fiam 14 éves, és állandóan játszik a számítógépén, mennyire normális ez?

A fiam egyetlen érdeklődési területe a számítógép. Tipikus kocka. Õ nagyon tetszik a lányoknak, mert nagyon jó genetikát kapott a sorstól, de nem igazán érdeklődik még a lányok iránt, csak a számítógépét nyomkodja. Hatalmas képgyűjteménye van manga lányokról, és sokszor beszél arról mennyire szépek szerinte a japán lányok. Viszont azok felé a lányok felé nem nyit akiknek tetszik ,pedig szerintem nem csúnya kislányok.
Barátai sincsenek, csak számítógépen, vele mindenki barátkozna, de ő nem nagyon akar senkivel. Egyszerűen nem tudom rávenni, hogy elmenjünk nyaralni.
Én rendszeresen minden nap sportolok, de őt az sem érdekli. Kérem sokszor, hogy jöjjön el velem az üzleti útjaimra, de kimozdíthatatlan. Ruházkodás megint nem érdekli, a pénz sem.
Ez számomra elég ijesztő mert 14 évesen engem már eléggé érdekeltek a lányok, illetve elképesztő mértékben érdekelt a pénz. Sokszor felajánlottam neki, hogy járhat paintballozni, és ilyen idősen illene már küzdősportra is mennie, de ezek szintúgy hidegen hagyják. Nagyon önállótlan gyerek, például el kell vele menni ruhát venni, vagy elkísérni a számítástechnikai üzletekbe, vagy a konzolboltokba. Ilyen idősen én márt több országban voltam cserediák.

Szóval normális ez?

12

Sos! Mit tegyek? Többi lent

A lányomat ma maszturbáláson kaptam.

7

Kinek melyik tetszik jobban? 15l

Táska:
1.
2.
3.
Tolltartó:
A.
B.

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!