Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám lányomat kicsit kivenni (1 db)

Hogyan tudnám a lányomat kicsit kivenni a barátnője bűvköréből?

Nagyon okos tündéri lányom van 14éves imádja a divatot a zenét és mindent ami ezzel a korral együtt jár.Tulajdon képpen egy egészséges kamasz.Van viszont egy barátn?je aki a legjobbnak valja magát,elég szemtelen nagytermészet? kislány nagyon jó anyagiakkal.Ez a kislány már az összes barátn?t elmarta a lányom mell?l,mellesleg ez a hülye emós divatnak hódol, abból a fajtából aki darabolja az ereit.Szoltam gazdag anyukának hogy mi van a kislányal de ? nem hitte el.Folyamatosan szeretném ezt a lányt eltávolítani de valahogy nem tudom mert a lányom sem akarja és a kis csaj is igen igen nyomulós.Mit tegyek zsivesen vennék 1 2 jó tanácsot.

Legjobb válasz: Nincs könnyû dolgod! Külföldön élõ barátaink kislány volt hasonló cipõben, azt úgy oldottuk meg, hogy hazahozták Magyarországra, nálunk lakott, itt járt iskolába, szóval teljesen kiszakították a régi környezetbõl. Persze fontos, hogy ne büntetésként élje meg, a kislány szeretett nálunk lenni, fõleg, mert itt volt olyasmire lehetõsége, amit nagyon szeret csinálni és otthon nem tudott. Ez persze már végsõ megoldás, de ebben az esetben már csak ez volt, amit meg lehetett próbálni, mert elég súlyos volt a helyzet. Talán azt mondanám, hogy próbáljatok minél több közös programot szervezni, olyat, ahol a kislányod jól érzi magát, de az élmény nem a barátnõjéhez kötõdik. Esetleg valami sportra kellene rábeszélni - nagyon erõs nevelõ ereje van! - vagy bármi olyan tevékenységre, amiben örömét leli, de a barátnõje nélkül, illetve szerezhet új barátokat. Sok sikert, remélem, mihamarabb sikerül megoldani a problémát. Minden jót!

Nincs könnyû dolgod! Külföldön élõ barátaink kislány volt hasonló cipõben, azt úgy oldottuk meg, hogy hazahozták Magyarországra, nálunk lakott, itt járt iskolába, szóval teljesen kiszakították a régi környezetbõl. Persze fontos, hogy ne büntetésként élje meg, a kislány szeretett nálunk lenni, fõleg, mert itt volt olyasmire lehetõsége, amit nagyon szeret csinálni és otthon nem tudott. Ez persze már végsõ megoldás, de ebben az esetben már csak ez volt, amit meg lehetett próbálni, mert elég súlyos volt a helyzet. Talán azt mondanám, hogy próbáljatok minél több közös programot szervezni, olyat, ahol a kislányod jól érzi magát, de az élmény nem a barátnõjéhez kötõdik. Esetleg valami sportra kellene rábeszélni - nagyon erõs nevelõ ereje van! - vagy bármi olyan tevékenységre, amiben örömét leli, de a barátnõje nélkül, illetve szerezhet új barátokat. Sok sikert, remélem, mihamarabb sikerül megoldani a problémát. Minden jót!
Én szeritnem csak annyit tudsz tenni, hogy rengeteget bezséltegsz a lányoddal, felvilágosítod, elmondod neki gondolataidat, de ne erõszakolj rá semmit. Hívd fel figyelmed a barátnõ másságára, és emlékeztesd a régi barátaira. Jó lenne, ha magától látná be, hogy nem a helyes úton jár. De az erõszak csak ellenállást fog kiváltani.
Az hogy milyen a lány stílusa, (emos) nem a fõ probléma. Divat, ami elmúlik, az "érdarabolás" pedig maximum egy kis karcolgatás a kezén, hogy "menõ" legyen. (az emo mellesleg már lecsengõben van, van egy olyan érzésem hogy a kisasszony is vált lassan) az viszont nagyobb probléma, hogy nagyhangú, és anyagilag is a toppon van. Ez azért rossz, mert ebbõl a személyiségbõl arra tudok következtetni hogy eddig mindig mindent megkapott, és ha a te lányod már nem is akar a barátnõje lenni nem valószinü hogy meg meri majd mondani a barátnõjének, félve az esetleges bosszúhadjárattól. Szerintem nem lenne rossz beiratni a lányodat valahova táncra, vagy sportolni, ahol új gyerekeket ismer meg, és nem fog ennyire függni a mostani "legjobbjától". Erõszakkal elszakítani õket, ez lenne a legrosszabb, a lányodnak magától kel rájönni ki érdemes a barátságára:) egy kamasz voltam(:
Szia 3. válaszoló vagyok, és kíváncsi lennék, hogy mit sikerült elérned a lányoddal?? És kíváncsi lennék, hogy tudtam-e segiteni :)
Ha neki ez jó akkor legyen. Ameddig õ nem vágja szét az összes erét addig nincs gond. Lehet azok a barátnõk már nem hiányoznak neki. Meg amúgyis..az emok érzékenyek biztosan nagyon megértõ a lányoddal, és benne megbízhat, lehet azt szeretni attól hogy emo.. És ha a lányod nem akar valamit, akkor nem lesz úgy.
14 évesen nem pasizni kéne
Sztem, ha találna a lányod egy barátot (pasit) talán többet foglalkozna vele, és fokozatosan elszakadna attól a kis emo picsától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat fõleg a 3.nak örültem hiszen egy kamasz szemével másképpen lehet látni a dolgokat.Azt gondolom annyi a szerencsém hogy nálunk sok a közös program szeret is velünk lenni úgy látom, az apukájával meg közös a szenvedélyük aminek elég sokat hodolnak./lovak/
Mond meg neki hogy megérted hogy szeret a barátnõjével lenni, de ha egyfolytában vele van és nem a családdal, az olyan mintha a barátnõje lenne a családja.És ez zavar téged és azért legyen otthon is és a családdal is foglalkozzon!!!!
Szia! Én egy 13 éves lány vagyok. Nekem nem éppen "rossz" barátnõ(i)m volt. Én már 7 éve járos RSG-re. Kezdjük a legelején: Van egy lány, akivel már 2.-os korunk óta a legjobb barátnõk vagyunk. Én tavaly elkövettem egy nagy hibát: Elültem a LB-m (legjobb barátnõm)mellõl, egy olyan lány mellé, akit csak abban az évben ismertem meg igazán. Ez kb. 2 hétig tartott, az ofõmet már elõbb is megkértem hogy had üljek vissza, csak meg kellett várnunk az ültetést. Most a barátnõm követte el ugyanazt a hibát, ráadásul ugyanazzal az emberrel. Csakhogy a LB-m azt mondta még szeptemberben, hogy én vagyok a legjobb barátnõje, és hogy azzal a másik lánnyal soha se lesz olyan jóban mint velem. Na ez cseepet se így volt. Szeptemberben azt mondta nekem hogy csak "ideiglenesen" ül át ahhoz a lányhoz. Ehhez képest az EGÉSZ évben mellette ült. A szünetekben is vele foglalkozott, csak ebédnél volt velem (mert az a lány nem volt befizetve ebédre). Most mind a kettõnket felvettek ugyanabba a gimnáziumba. Attól félek hogy a gimiben rám fog szállni, de csak azért mert nem lesz ott AZ a lány . És ami a legrosszabb, a LB-m eddig kitûnõ tanuló volt, most pedig 4 kb. Nem tudom mit csinálnak azzal a lánnyal, de nem hiszem hogy jóra tanítaná a VOLT LB-met.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Engednétek, hogy a 15 éves lányotok industrial piercinget szúrasson?

http://24.media.tumblr.com/c37266ae3015f2e2e6d540e1e05feeaa/..

Egy ilyen kis valamiről lenne szó.
A jobb fülembe menne, ott csak egy lyuk van, a bal fülemen pedig 2.
A szüleim úgymond a lazább fajták, ti mit gondoltok?
Ismerőseim körében senkiről nem tudok, hogy lenne neki, szóval nem majmolás.
15L
Köszi a válaszokat:)

22

Szülők! Ti hogy viszonyulnátok a fiatokhoz hogy ha bevallaná hogy meleg? 15/f

Mielőtt felmerülne nem vagyok meleg barátnőm is van,az egyik ismerősömről lenne szó,és csak szimplán kiváncsi vagyok.

15

Szülők mit szólnatok ha a 15 éves lányotok olyan kapcsolatba lenne a tanárnőjével hogy sok dolgot vele is megbeszelne?

5

Akkor is felelőtlen egy kamasz, ha védekezés mellett esik teherbe? Szülők! Így is kiakadnátok?

Félreértés ne essék, nem vagyok terhes, csak elgondolkodtam a kérdésen.

(A kamaszt itt most értsük 16-19 évesnek)

12

Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha kiderülne, h a 14 éves fiatoknak 40 éves barátja van, akivel már egy éve le is fekszik?

Persze ő is benne van, nem kényszerítik és élvezi az együttléteket?

39

Engednétek a lassan 14 éves lányotoknak lyukat a fülébe?

Most a bal fülemben van 2, a jobba 1. Szeretnék a jobba vagy a balba (még nem tudom) még egyet.
A porcba engednétek? Vagy a bőrbe?

12

Ti elengednétek a 15 (egy hónapon belül 16-ot töltő) lányotokat egy napra Sziget Fesztiválra a barátnőjével és annak az édesapjával, vagy szintén egy napra Sound-ra nagy társasággal?

Sound-on csak barátai lennének, esetleg a testvére (20 éves), bár lehetséges hogy az imént említett apuka is ott lesz. a lány megbízható, nem iszik, nem cigizik, stb...
ha nem engednétek, miért nem?

14

Mit tehetnék? (több lent)

A legjobb barátnőm teljesen elhanyagol amióta van barátja.. tavaly nyáron szinte éjjel-nappal együtt voltunk, mostanra ez már teljesen megszűnt mert ahogy megkezdődött a suli más suliba is kerültünk (bár ő 8. félévkor visszament a régi sulijába, de attól függetlenül találkoztunk meg minden..) de azóta amióta barátja lett teljesen megváltozott csak a barátja érdekli.. azóta alig beszéltünk amikor szakítottak én egyből hozzá siettem megvigasztalni ... de sajnos egy napot nem bírnak ki egymás nélkül így megint összejöttek.. nekem is volt barátom egy jó ideig, de én ugyanúgy törődtem volna vele mint azelőtt meg azután.. persze ő akármi történt velünk nem érdekelte.. és itt jön a legjobb én ezt megpróbáltam elfogadni amikor a barátja elkezdett engem bökdösni, írogatni hogy tetszek neki meg stb.. erről nem szóltam senkinek és nem is tudom mit tegyek.. nagyon fontos nekem a barátnőm, csak ő nagyon szereti a barátját és kár hogy nem tudja milyen szemét is valójában.. én meg semmit nem tudok tenni... mert hiába lenne vége az ő kapcsolatuknak (utána úgyis megbocsájtana bármit a drága barátnőm a barátjának).. de ezzel a barátságunkat ami már így is romokban van teljesen tönkre menne... nem tudom mit tegyek..

1

Tizenévesek, ti szerettek komolyzenét hallgatni? Vagy tényleg mindenki csak a "menő" zenéket szereti?

Régebben én is hallgattam ilyen "menőket", de most már, hogy kicsit visszafogottabb lettem, inkább a komolyzene tetszik. El tud bűvölni, ahogy szól a hegedű, a zongora káprázatos, nagyon szeretem (a nővérem kezdte el, de nekem is megtetszett) a Hattyúk tavát. Ezektől az előadóktól hallgatok komolyzenét:
Mendelssohn (kedvenc :), Tchaikovsky, Brahms, Ludovico Einaudi, Beethoven, Vivaldi, Paganini, Bach.

Ti is szoktatok komolyzenét hallgatni? Mi most a menő, mit hallgattok? Persze én is szoktam ezeken kívül mást hallgatni, de én olyan Kool and a Gang és Earth Wind & Fire zenéket szeretek :D Felpörgök tőlük, ti nem a hasonlóktól? Én az Életrevalók c. filmből megismertem ezeket az együtteseket és azóta a kedvenceim. :))

Ti hogy álltok zene terén? Mitől tudtok felpörögni és feldobódni? Írnátok nekem ezekhez (amiket leírtam) hasonló zenéket? Kellene már frissítenem a zenei listámat, de nem tudom mivel.
Köszönöm a segítséget és a válaszokat előre is! :)

14/L :)

29

Kamaszok. Nektek van olyan tanarotok akivel sokmindent megbesztek? 15/l

Ha igen akkor meselnetek a kapcsolatokról??

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!