Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám lányomat kicsit kivenni (1 db)

Hogyan tudnám a lányomat kicsit kivenni a barátnője bűvköréből?

Nagyon okos tündéri lányom van 14éves imádja a divatot a zenét és mindent ami ezzel a korral együtt jár.Tulajdon képpen egy egészséges kamasz.Van viszont egy barátn?je aki a legjobbnak valja magát,elég szemtelen nagytermészet? kislány nagyon jó anyagiakkal.Ez a kislány már az összes barátn?t elmarta a lányom mell?l,mellesleg ez a hülye emós divatnak hódol, abból a fajtából aki darabolja az ereit.Szoltam gazdag anyukának hogy mi van a kislányal de ? nem hitte el.Folyamatosan szeretném ezt a lányt eltávolítani de valahogy nem tudom mert a lányom sem akarja és a kis csaj is igen igen nyomulós.Mit tegyek zsivesen vennék 1 2 jó tanácsot.

Legjobb válasz: Nincs könnyû dolgod! Külföldön élõ barátaink kislány volt hasonló cipõben, azt úgy oldottuk meg, hogy hazahozták Magyarországra, nálunk lakott, itt járt iskolába, szóval teljesen kiszakították a régi környezetbõl. Persze fontos, hogy ne büntetésként élje meg, a kislány szeretett nálunk lenni, fõleg, mert itt volt olyasmire lehetõsége, amit nagyon szeret csinálni és otthon nem tudott. Ez persze már végsõ megoldás, de ebben az esetben már csak ez volt, amit meg lehetett próbálni, mert elég súlyos volt a helyzet. Talán azt mondanám, hogy próbáljatok minél több közös programot szervezni, olyat, ahol a kislányod jól érzi magát, de az élmény nem a barátnõjéhez kötõdik. Esetleg valami sportra kellene rábeszélni - nagyon erõs nevelõ ereje van! - vagy bármi olyan tevékenységre, amiben örömét leli, de a barátnõje nélkül, illetve szerezhet új barátokat. Sok sikert, remélem, mihamarabb sikerül megoldani a problémát. Minden jót!

Nincs könnyû dolgod! Külföldön élõ barátaink kislány volt hasonló cipõben, azt úgy oldottuk meg, hogy hazahozták Magyarországra, nálunk lakott, itt járt iskolába, szóval teljesen kiszakították a régi környezetbõl. Persze fontos, hogy ne büntetésként élje meg, a kislány szeretett nálunk lenni, fõleg, mert itt volt olyasmire lehetõsége, amit nagyon szeret csinálni és otthon nem tudott. Ez persze már végsõ megoldás, de ebben az esetben már csak ez volt, amit meg lehetett próbálni, mert elég súlyos volt a helyzet. Talán azt mondanám, hogy próbáljatok minél több közös programot szervezni, olyat, ahol a kislányod jól érzi magát, de az élmény nem a barátnõjéhez kötõdik. Esetleg valami sportra kellene rábeszélni - nagyon erõs nevelõ ereje van! - vagy bármi olyan tevékenységre, amiben örömét leli, de a barátnõje nélkül, illetve szerezhet új barátokat. Sok sikert, remélem, mihamarabb sikerül megoldani a problémát. Minden jót!
Én szeritnem csak annyit tudsz tenni, hogy rengeteget bezséltegsz a lányoddal, felvilágosítod, elmondod neki gondolataidat, de ne erõszakolj rá semmit. Hívd fel figyelmed a barátnõ másságára, és emlékeztesd a régi barátaira. Jó lenne, ha magától látná be, hogy nem a helyes úton jár. De az erõszak csak ellenállást fog kiváltani.
Az hogy milyen a lány stílusa, (emos) nem a fõ probléma. Divat, ami elmúlik, az "érdarabolás" pedig maximum egy kis karcolgatás a kezén, hogy "menõ" legyen. (az emo mellesleg már lecsengõben van, van egy olyan érzésem hogy a kisasszony is vált lassan) az viszont nagyobb probléma, hogy nagyhangú, és anyagilag is a toppon van. Ez azért rossz, mert ebbõl a személyiségbõl arra tudok következtetni hogy eddig mindig mindent megkapott, és ha a te lányod már nem is akar a barátnõje lenni nem valószinü hogy meg meri majd mondani a barátnõjének, félve az esetleges bosszúhadjárattól. Szerintem nem lenne rossz beiratni a lányodat valahova táncra, vagy sportolni, ahol új gyerekeket ismer meg, és nem fog ennyire függni a mostani "legjobbjától". Erõszakkal elszakítani õket, ez lenne a legrosszabb, a lányodnak magától kel rájönni ki érdemes a barátságára:) egy kamasz voltam(:
Szia 3. válaszoló vagyok, és kíváncsi lennék, hogy mit sikerült elérned a lányoddal?? És kíváncsi lennék, hogy tudtam-e segiteni :)
Ha neki ez jó akkor legyen. Ameddig õ nem vágja szét az összes erét addig nincs gond. Lehet azok a barátnõk már nem hiányoznak neki. Meg amúgyis..az emok érzékenyek biztosan nagyon megértõ a lányoddal, és benne megbízhat, lehet azt szeretni attól hogy emo.. És ha a lányod nem akar valamit, akkor nem lesz úgy.
14 évesen nem pasizni kéne
Sztem, ha találna a lányod egy barátot (pasit) talán többet foglalkozna vele, és fokozatosan elszakadna attól a kis emo picsától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat fõleg a 3.nak örültem hiszen egy kamasz szemével másképpen lehet látni a dolgokat.Azt gondolom annyi a szerencsém hogy nálunk sok a közös program szeret is velünk lenni úgy látom, az apukájával meg közös a szenvedélyük aminek elég sokat hodolnak./lovak/
Mond meg neki hogy megérted hogy szeret a barátnõjével lenni, de ha egyfolytában vele van és nem a családdal, az olyan mintha a barátnõje lenne a családja.És ez zavar téged és azért legyen otthon is és a családdal is foglalkozzon!!!!
Szia! Én egy 13 éves lány vagyok. Nekem nem éppen "rossz" barátnõ(i)m volt. Én már 7 éve járos RSG-re. Kezdjük a legelején: Van egy lány, akivel már 2.-os korunk óta a legjobb barátnõk vagyunk. Én tavaly elkövettem egy nagy hibát: Elültem a LB-m (legjobb barátnõm)mellõl, egy olyan lány mellé, akit csak abban az évben ismertem meg igazán. Ez kb. 2 hétig tartott, az ofõmet már elõbb is megkértem hogy had üljek vissza, csak meg kellett várnunk az ültetést. Most a barátnõm követte el ugyanazt a hibát, ráadásul ugyanazzal az emberrel. Csakhogy a LB-m azt mondta még szeptemberben, hogy én vagyok a legjobb barátnõje, és hogy azzal a másik lánnyal soha se lesz olyan jóban mint velem. Na ez cseepet se így volt. Szeptemberben azt mondta nekem hogy csak "ideiglenesen" ül át ahhoz a lányhoz. Ehhez képest az EGÉSZ évben mellette ült. A szünetekben is vele foglalkozott, csak ebédnél volt velem (mert az a lány nem volt befizetve ebédre). Most mind a kettõnket felvettek ugyanabba a gimnáziumba. Attól félek hogy a gimiben rám fog szállni, de csak azért mert nem lesz ott AZ a lány . És ami a legrosszabb, a LB-m eddig kitûnõ tanuló volt, most pedig 4 kb. Nem tudom mit csinálnak azzal a lánnyal, de nem hiszem hogy jóra tanítaná a VOLT LB-met.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamaszok, ti hogy álltok a dohányzással?

Kipróbáltad valaha? Ha igen, hány évesen? Miért?
Mi volt utána? Rászoktál, vagy többet nem nyúltál utána?
Minden érdekel! Kort és nemet is írjatok.

31

Tetoválást nem lehet elfedni korrektorral/alapozóval?

Csak elméletbeli a kérdés. Mindenhol olvasom, hogy ha lehet, ne tetováltasson magára senki semmit, mert pl. munkakeresés szempontjából nagy hátrányt jelenthet. Az oké, hogy ha valakinek mondjuk az egész karja tele van varrva, akkor azt igen nehézkes eltüntetni, de pl. egy 1-2-3 centis, kis ábrát? Azt lehetséges, nem?

7

Nagyon féltem őt, valaki segítene? !

Kétségbe vagyok esve.... Édesanyámnak mellrákja van, kapott kezelést, nemsokára megműtik. Nagyon félek attól, hogy valahol máshol előjön majd neki mostanába elalvás előtt csak sírok, annyira szeretem őt és nem akarom elveszíteni.. :( Mennyi az esélye, hogy rendbejön és nem újul ki neki máshol? Előre isköszönöm. :( 16/L

3

Hogy reagálnátok, ha a 17 éves kamasz fiatok beállítana a 15 éves barátnőjével, hogy a kishölgy terhes?

11

A katolikus egyház milyen véleménnyel van a tinédzserterhességről? Ha erőszakból fogant a baba, ti megtartanátok?

15-16 éves gimnazistaként teherbe esik valaki, miután megerőszakolják. Megtartsa-e a babát, vagy sem? Az egyház milyen véleménnyel van erről(fontos az iskola stb. miatt)?

11

Suli kezdés? Hogyan lesz ez?

Lassan itt a szeptember és kezdodik a suli.
Kozepsuliba megyek,senkit nem fogok ismerni,szval magamra leszek utalva.
Hogy van ott a ismerkedes? vagy valamit mondanátok?
Félek h nem lesznek barátaim ott
15/l

11

Mit csináljak? Segítség!

Anyámmal kell lennem 3 napig.. Annyit kell rólunk tudni hogy nem szólunk egymáshoz.. Vagy ha mégis, akkor csak ordít, ezt megunom kb 1 óra után és visszakiabálok és lelépek.. De most ezt majd nem tehetem meg, mert idegen helyen leszünk.. Ott kell lennem mellette majd egész nap és nem tudom mit csináljak majd.. Filmezni csak mobilon tudok, de azon is csak 2-3 órát naponta, mert lemerül és egész nap nem lesz a közelben konektor.. könyvet is olvashatok, de nincs itthon túl sok érdekes könyv, csak 1, de az is vékony és max 5 órába tellene kiolvasni... (200-250 oldal körül van)

4

Kamaszok! Van itt olyan, akinek a szülei, vagy valamilyen rokona abban az iskolában tanár vagy igazgató, ahova ő jár? Szokta érte csúfolni? Mi a pozitívum, mi a negatívum?

Nekem mindig a fejemhez vágják, hogy kivételeznek velem, mert anya itt dolgozik... tanár az anyukám.

15

Ezt a megalázást hogy éljem túl? Mit mondjak anyának, hogy ne kérdezgessen?

Annyira szörnyű és azóta csak sírok,eszek és hányok felváltva.Még sosem volt olyan,hogy én lettem volna a figyelem középpontjában,de most mindenki rólam beszél,nem merek felmenni Facebookra se emiatt...
Augusztus végén nyelvvizsgázom és arra is kéne készülnöm,de így nem megy.
Anya pedig kérdezi folyton,hogy mi történt,mert általában mindent megbeszélek vele,de ezt nem mondhatom el neki.Este már olyanokat mondott,hogy felhívja a barátnőimet,ha nem mondom el és hasonlókat.

16L

27

Apa-fia, és sok probléma ebben a kapcsolatban?

16 éves fiú vagyok. A problémám az, hogy apámmal nem éppen az a jó a viszonyom, nem tudom, hogy túlreagálom-e.
Rengeteg problémánk van, anyagi gondokkal kiegészítve, felsorolásként nézve:
- Olyanoakt néz ki belőlem, amire meg sem tanított. (Leszólta a fejemet, mert nem tudtam, mi az a dekopír fűrész, az életben nem mutatta meg, de erre bezzeg válaszolni nem tudott.)
- Még kissebb dolgokon is idegbetegeskedik. (Pl. ferdén vágtam a kenyeret.)
- úgy érzem, hogy ő arra nevel, hogy egy érzéktelen sz*rember legyek. (pl. ne tiszteljem a nőket, valamikor ezt mondta.)
- A mi házunk lakható, ám kívül eléggé csúnya (nekem ez egyébként tetszik is valamennyire), ő meg az adonyi telkét csinálná. (értem, hogy neki az öröm lenne, de azért ne hagyja félbe...)
- Anyámat néha a szemei előtt sértegeti. (és én érzem rosszul magam emiatt, hogy anyám néha boldogtalan és sokat veszekednek.)
- Néha kifolyik egy kis pénz. (pár nap alatt sok sört vettük legutóbb, igaz azóta nem.) Meg néha elvisz engem valami étterembe, ebben az a kis baj, hogy kivételen velem, mert én vagyok az egyetlen fia (félnővérem anyámtól van) meg stb.
- Nem találtva a múltkor felakasztva a szószoskanalat (ott volt az, csak a tálca mögött, kicsit alrébb, én találtam meg) és egyből ordibálni kezdett.
- Nem elégedik meg néha velem. (év végén 4.78-as átlag (ami szerintem jó) egy nyelvi előkészítős osztályban, matekból meg egy másik tantárgyból lettem csak 4-es, a matekból jófej volt a tanár és megadta, én nagyon örültem, neki meg az volt a válasza, hogy szétszórt vagyok, meg nem figyelek (a fenéket nem...)
- Iszonyatosan félek a darazsaktól, meg a hasonló kis zümmögő szemétláda fullánkosoktól, szerinte ez lányos.
- Sokszor a szememre hányja, hogy nem vagyok elég kommunikatív, és hogy ez az én hibám, mert nem javítok rajta. (Nem igazán jövök ki a kortársakkal, másak a nézeteink, pl. ők leragadnak az idióta hülyeségeknél. Ezért nem vagyok olyan jó beszélgetőtársuk, nehezen is megy (kivéve ha autókról, vagy metálzenéről van szó, de "ezeknél" nincs olyan.)
- Néha egyküld a fenébe, ilyen "hess innen" módon, ezért a pöchendi lerázásért úgy fejenvágnám egy fakanállal.
Néha úgy agyonvágnám egy serpenyővel, de néha jól megvagyok vele. Lehetne a vele való kapcsolatomat javítani?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!