Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám kiskutyánkat (3 db)

Hogyan tudnám elajándékozni mihamarabb kiskutyánkat?

2010. májusában született, 2 hónaposan került hozzánk, ajándékba kaptuk. Keverék szuka kutyus, valószín?leg közép vagy nagytest? lesz, ezért nem tudjuk megtartani sajnos. Sürg?s lenne, családi okok miatt!

Legjobb válasz: Aki nektek ajándékozta, annak adjátok vissza. Szaporítani a nem tudni milyen korcs kutyákat, aztán a kölykök nem kellenek? Börtönbe zárnám, aki kutyák sokaságát állítja elõ, vagy feldugnán a gazdátlan állatokat a s.ggébe.

Aki nektek ajándékozta, annak adjátok vissza. Szaporítani a nem tudni milyen korcs kutyákat, aztán a kölykök nem kellenek? Börtönbe zárnám, aki kutyák sokaságát állítja elõ, vagy feldugnán a gazdátlan állatokat a s.ggébe.
Hirdesd minél több helyen, és reménykedj, hogy kell valakinek. Azt megkérdezhetem, hogyha már túladtok rajta, minek hoztátok / fogadtátok el? Több ezer gazdikeresõ kutya mellett nem lesz egyszerû gazdát találni neki. Jó gazdát meg.. szinte esélytelen. Viszont ha magatokhoz vettétek, most már ti feleltek azért a kis életért!! Egyébként hirdethetsz: http://www.expressz.hu http://www.allatok.info Netboard.hu fórumain startapro.hu Esetleg helyi újságokban, plakátokon.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek veled teljes mértékben, de a visszaadás nem megoldható, így a problémám még mindig változatlan... :-(
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: túl hosszú lenne elmagyarázni, de tény h akkor hibáztam, amikor rögtön nem utasítottam vissza mikor idehozták. Köszi a segítséget a honlapokkal!

Hogyan tudnám a kiskutyánkat szobatisztaságra nevelni?

7hónapos pekingi palota pincsi kiskutya,eddig "szolt"ha wc-e kellet(oda ált az ajtohoz,toporgot)de kb.4napja semmi elözetes nélkül elvégzi a dolgát bent a lakásba.mit tegyek vele,mert ezt sokáig nem fogom eltürni,kifog kerülni az udvarra.kérlek adjatok tanácsot,hogy tanitsuk meg hogy jellezen.mikor felébred rögtön kiviszuk.....

Legjobb válasz: nekem egy állatorvos mondta annó, hogy ha nem tudok mit csinálni a kutyával, ha pepiszkít bele kell nyomni a nóziját,"rosszkutya!Mit csináltál?nem szabad!"szlogennel, és rácsapni a fenekére.Persze csak érzéssel...Nekem bevált mind a két kutyámnál.1 hét alatt szobatiszta lett, pedig foxi volt.

nekem egy állatorvos mondta annó, hogy ha nem tudok mit csinálni a kutyával, ha pepiszkít bele kell nyomni a nóziját, "rosszkutya!Mit csináltál?nem szabad!"szlogennel, és rácsapni a fenekére.Persze csak érzéssel...Nekem bevált mind a két kutyámnál.1 hét alatt szobatiszta lett, pedig foxi volt.
A szobatisztaság a kutyáknak olyan lételemük, hogy legtöbbször maguktól is megtanulják. Két spánielünk már a kertben sem szívesen kakil, inkább kivárják a sétát. Az meg lehet tenni, hogyha kezd "gugyorodni" :) , akkor kiteszed az udvarra és elõbb-utóbb rögzül, hogy "kutya vagyok és nem sz....-ok a saját fészkembe". A kölyökkutyákhoz kell sok-sok türelem, de meghálálják.
Nekem sok kutyám volt és van most is 3 darab, de mindegyiket ugy neveltem szobatisztaságra, hogy étkezés után azonnal kivittem az udvarra és addig nem jöttünk be, amig elnem végezte a dolgát.Szerintem minden kutyánál ugy müködik a dolog, hogy étkezés után jön székelési inger.Mikor nagyon kicsik voltak akkor hajnali 3 órakor felkelltem és mentünk az udvarra.Kicsit kényelmetlen, de megéri.Persze nagyon fontos a pontos etetés , mert csak ugy tud a kutya rendszert kialakitani az életében, ha mindig minden azonos idöpontban történik.Nálam este már sosem kapnak ételt a kutyák.Nincs is semmi gond velük.
nem tartom helyesnek, ha belenyomják a kutya orrát, az olyan udndorító, nekem sem nyomta bele anyukám az orromat a kakiba:) a pici csapás a popóra az jó, és ha kint végzi a dolgát, egybõl utána nagyon nagy dícséret:) )
Sztem se nyomd bele az orrát. Ráadásul ha nem rögtön csinálta, és utána szidod meg, már rég nem tudja hogy õ valamit elkövetett mert nem rakja össze a képet, még ha bûnbánó fejet is vág, csak azt érzi h szidod de azt nem tudja, miért. Szóval ha szólsz neki "nem szabad" rögtön mindjárt, fenekére is adhatsz neki, akkor jó, de késõbb már mindegy. Figyelni kell hogy mikor csinálja, és mikor kint ügyes, akkor nagyon meg kell dicsérni. És ne csak reggel vidd ki, hanem naponta min. 2x, kb azonos idõben.
Nekem a 2hónapos yorkim ahogy leraktam elé a kutyapelust odasétált és elvégezte a dolgát..próbáljátok meg ti is
Igen, a kutyapelenka tényleg frankó, lehet hozzá kapni kisállat-boltokban "illóolajat" kapni, amit rá kell csepegtetni a pelusra, õ fogja a kis radarjával és odapisil ahová kell.Az én Westie-m 5 hónapos koráig használta a pelenkát, majd jelezni kezdte az ajtóban a kis próblémáit és leszokott a pelusról. Azóta nem volt semmi ilyen próbléma vele.
valóban nem gusztusos a kakiba nyomás de mikor én neveltem szobatisztaságra a kutyámat az 1. ilyen eset után már nem piszkított be.
Forró víz és domestos.
Kend meg vajjal


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!