Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám kielégiteni a (33 db)

Hogy tudnám kielégíteni a barátnõmet kézzel vagy bárhogy?

Elég tapasztaltnak tartottam magam 30 éves koromra a szexben, most két hónapja van egy barátnõm, akit nagyon szeretek, de úgy vettem észre, hogy nem tudtam még kielégíteni. Idáig pici barátnõim voltak, és legtöbbször láttam rajtuk az orgazmus jeleit például, hogy le verte õket a víz megremegtek össze szorították a lábuk és egyéb hasonló jelek. Most egy kb olyan magas barátnõm van mint én 175cm és lehet hogy én a 15 centicskémmel kevés leszek neki vagy nem tudom, de egyszerûen nem tudom eljuttatni.. Próbáltam már minden pózban, csiklót izgatva, sokszor össze szedem magam 30 40 percig rámolom, van hogy kétszer is de nem látom, hogy kielégülne. Kezdem úgy érezni magam mint egy kezdõ. :( Azt szokta kérni, hogy erõsebben lökjem, nem vagyok egy puhány gyerek, de ha bedobok mindet se megy mert elõbb elfáradok és feladom vagy megállok pihenni :) próbáltam szájjal, kézzel de még a kezem is elfáradt idõ elõtt. Szóval én aki magamat tapasztaltnak tartottam tanácstalan vagyok, ez a csaj vasból van vagy én nem tudom. Egyébként nagyon szeretjük egymást nagyon szeretném, ha ez is mûködne. Kérlek segítsetek, ha tudtok, minden trükk tapasztalat ötlet érdekelne! Köszönöm!

Legjobb válasz: Vess be neki mást is, pl vibrátor, vagy banán, kígyó uborka. NEki több kell.

Vess be neki mást is, pl vibrátor, vagy banán, kígyó uborka. NEki több kell.
Vibrátor
kérdezd meg magának hogy okoz orgazmust mutassa meg
A kérdező hozzászólása: Az jutott még eszembe, hogy nagyon sokat dolgozik, ez jövõ héttõl változni fog kicsit többet tud pihenni. Gondoltam már ezekre is, de szeretem, egyenlõre még magam :) szeretném kielégíteni, mindegy hogy a farkammal vagy a kezemmel. Azon kívül ilyennel még nem találkoztam, nem is tudom, hogy kezdjem el ezeket használni, bár bármit meg tudunk beszélni együtt az biztos, de ilyenekre még nem volt szükségem. Pici barátnõim voltak, õk két ujjamtól is volt hogy spricceltek, nem hogy a farkamtól.. Más egyéb ötlet? Vagy csak a segédeszközök maradtak??
A kérdező hozzászólása: Õ mindig azt mondja hogy neki egyébként jó volt és érzem hallom a hangján, hogy a közelében van.. Még ezt nem kérdeztem tõle, hogy magának hogy szokott és h mutassa meg. Ez jó tipp köszönöm..
15 centi teljesen jó, hidd el. Ha kézzel csinálod, próbáld meg az ellentétét csinálni annak, amit kér. Legyél irtó lassú, simogasd mindenhol, aztán csaj a bugyi vonalánál, a belsõ comboknál, alig érve hozzá, tényleg lassan, közben csókolgasd, fõleg száján, nyakán. Ha már bugyijába nyúlsz, vagy már levetted róla, akkor se durr a közepébe módon csináld, éppen hogy érintve simítsd végig, se a csiklóját ne érintsd még, de be se hatolj, csak simogasd, majd jöhet az óvatos csikló simogatás, körözve, oldalról is. Ha már kellõképp duzzadt, és érzed, hogy majd megõrül, hogy végre "csinálj is vele valamit" akkor se kezdj nagyon gyorsítani, inkább a nyomás erõsségére figyelj. Mondom ezt leszbikusként. A barátnõm szintén hasonló kategória ;) Azt hiszik ilyenkor rá kell tenni még egy lapáttal, hogy el tudjanak élvezni. Inkább csak sokkal érzékibbnek kell lenni. Ha szájjal elégíted ki, akkor is a megelõzõ dolgokra figyelj - ne tudja biztosra, hogy mikor fogsz csak épp egy remegõ csókot adni a csiklójára, vagy mikor fogod finoman végignyalni, remegjen attól, hogy még nem kapta meg, amit akar, pedig te dolgozol, csak épp húzod az agyát. Betenni is olyankor kell, mikor már azt sem tudja, nyögjön vagy levegõt vegyen inkább :) Azért írtam így, mert nem ismerem a módszeredet - nálam szintén "vasból van" csajszi adott, ez bevált, életében elõször van végre orgazmusa is. Farokmérettõl függetlenül, hiszen az nekem nincs :D Szóval fel ne add! ;)
#6os vagyok, hozzátenném, barátnõm 176 centi magas én pedig 158, alig 10 centis középsõ ujjal. A technika számít, nem a segédeszközök :)
Nagyon sok nõnek nehezen van hüvelyi orgazmusa szimplán a szextõl. Én 34 éves vagyok, és lassan 3 éve élek együtt a párommal és Õ volt az elsõ férfi, aki képes volt csak szexel eljuttatni az orgazmusig. Elõtte senki. Nálunk a póz és ha hiszed, ha nem az ágy volt a megoldás. Én mindenképpen azt javaslom, hogy beszélj Vele errõl, mondd el Neki ezt, amit leírtál és mondd el, hogy Téged ez zavar, hogy nem tudod kielégíteni. Beszéljétek meg, hogy mi lenne jó Neki. Vagy az is lehet, hogy Õ a durvább dolgokat szereti, csak nem meri elmondani, mert fél a reakciódtól :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hosszabb rövidebb sorokat is! Megpróbálok mindent, mert akarom õt és tudom, hogy õ is engem.. Nem vagyok szívbajos, tehát nem kell tartania a reakciómhoz, de ha nincs épp kégyóuborka, akkor is szeretnék úrrálenni rajta :) Az is eszembe jutott, hogy ugye próbálok kézzel és farokkal is minél mélyebbre menni, de az sem használ, hogy rossz a technika, vagy máshogy kéne tartanom benn az ujjamat vagy máshogy mozgatni? Mindig magára húz, pedig sokszor érzem, hogy ha csak ki be járatom a hüvely elején a farkam végét nagyon összeszûkül.. Be vetem a technikákat amiket tanácsoltatok. Ha jut még eszetekbe valami, várom továbbra is a kommenteket és köszönöm!

Hogy tudnám kielégíteni a bnôm?

A jövôhéten szexelni akar a bnôm. Ô már nem szûz de én igen. Nekem kicsi a farkam(11cm hossz 4cm átmérô). De azt hallottam h a hüvely 7-8cm hosszú. Ujjazás már volt és élvezte is de félek hogy nem tudom majd kielégíteni. Szted mi legyen? 18/F

Legjobb válasz: hivj egy négert de elötte kösd be barátnõd szemét és mond azt, hogy te voltál :)

hivj egy négert de elötte kösd be barátnõd szemét és mond azt, hogy te voltál :)
A kérdező hozzászólása: Kösz ._.
Nekem a barátom egy ideje rájött, mivel okozhat hatalmas örömet.A vége felé teljesen benyomja, körbe körbe mozog bennem és az ujjával a csiklómon is köröz.Így mindig csillagokat látok a gyönyörtõl. L

Hogy tudnám kielégíteni a barátnőmet?

Nemrég óta élünk nemi életet.Van valami tipp,praktika amit érdemes kipróbálni,mert a többség csak szereti?:)

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok és már éltek nemi életet, akkor olyan nehéz vele ezt megbeszélni? Ahogy mondod..mindenki mást szeret. A barátnõdtõl kellene megkérdezni ezeket, mert mi nem ismerjük õt és gondolatolvasók sem vagyunk. Gondolom az orális megvolt, mivel egy ideje van nemi kapcsolatotok. Vagy tévedek?

Ha már együtt vagytok és már éltek nemi életet, akkor olyan nehéz vele ezt megbeszélni? Ahogy mondod..mindenki mást szeret. A barátnõdtõl kellene megkérdezni ezeket, mert mi nem ismerjük õt és gondolatolvasók sem vagyunk. Gondolom az orális megvolt, mivel egy ideje van nemi kapcsolatotok. Vagy tévedek?
A kérdező hozzászólása: Igen, megvolt, már le is feküdtünk. Persze, az lenne a legjobb megoldás, de elég visszahúzódó lány, bárhogy próbálnám kihúzni belõle, tereli a szót, mert nem akar errõl a témáról beszélni...
Márpedig akkor is ülj le vele, és beszélgess vele errõl, különben sosem fogod megtudni, hogy mi a jó neki. Kérd meg õt nyugodtan, hogy te szeretnéd tudni a vágyait, mert nem vagy gondolatolvasó, nincs annyi tapasztalatod, és nem tudod így kitalálni a kívánságát. Ha ezek sem hatnak rá, akkor csinálj úgy mindent, mint eddig. Amúgy nem is volt még orgazmusa? ha nem, akkor a lány magára vessen(ezt mondom nõként. néma gyereknek anyja sem érti a szavát). de te is jobban figyelhetsz rá mikor úúgy vagytok együtt. A mozdulatait, a sóhajtásait. Egy idõ után, sok gyakorlással te is tudod majd, hogy jó neki. Mondjuk még lehet akkor is lesz olyan, amit nem tudsz magadtól, ha õ nem mondja.
Egymás mellett fekszetek, és szépen átrágjátok ezt a témát. Bár a legjobb, ha akció közben beszélsz, kérdezed, satöbbi.
simogasd a belsõ comját. nyalogasd, szívogasd a csiklóját. mittudomén :) nállam ezek bejönnek :)
A kérdező hozzászólása: Egyszer volt, tudom, hogy szereti mikor ujjazom, de ennyi... Ha nyalom, mintha abszolút nem élvezné, kedvenc pózát sem mondja meg, szal összességében elég gáz így...
botmixerrel próbáltad már?

Hogyan tudnám kielégíteni a barátnőm orálisan? 17F

Ez lesz a második pettingünk! :) Az els?n még csak ismerkedtünk többnyire egymás testével (mindazonáltal jól leszopott sokszor én meg jó keményen megujjaztam kétszer amit nagyon élvezett). A kérdésem a következ?: hogyan tudnám most kielégíteni orálisan? ( Már nem sz?z a lány mert már egy srác elvette t?le de még nem szeretné hogy beléhatoljak, amúgy is tágulnia kell még, hiába nincs hártyája) Szeretném hogy elélvezzen! Kérlek, adjatok tippeket hogyan tudnám eljuttatni ?t a csúcsra! Milyen technikákkal? Hogyan nyaljam ki jól? Mi esne neki jól?

Legjobb válasz: Olvasgass: http://www.amina.hu/static/punci-nyalas.html Illetve ezt is kipróbálhatod, hátha mûködik: http://erotika.indavideo.hu/video/Hogyan_okozz_folyamatos_or.. Jó mókázást :)

Olvasgass: http://www.amina.hu/static/punci-nyalas.html Illetve ezt is kipróbálhatod, hátha mûködik: http://erotika.indavideo.hu/video/Hogyan_okozz_folyamatos_or.. Jó mókázást :)
A kérdező hozzászólása: 9:59 Hûûû! :D A leírás NAGYON tetszik! :D Köszönöm szépen a segítséget, máris sokkal több az önbizalmam! :) (Egy kicsit tartottam a dologtól, hogy esetzleg rosszúl fogom csinálni, de a leírás sokat segít)
ez faca !át is linkeltem páromnak....

SEGÍTSÉG! Hogy tudnám kielégíteni a barátnőmet?

Minden vágyam hogy a barátnőm szex közben hüvelyi orgazmust éljen át. Lassan 3-4 hónapja vagyunk együtt és eddig csak egyszer sikerült nála ezt elérnem kézzel. Azóta egyszer sem sikerült és saját bevallása szerint azért, mert folyton az jár a fejében hogy ha nem megy el, akkor az rosszul esik nekem s emiatt rágörcsöl és csak nem akar összejönni, pedig én minden tőlem telhetőt megteszek, látszik h élvezi is mert nagyon nedves de az orgazmus csak elmarad... Hiába mondom neki h lazítson meg nem kell feltétlen elmenni mindig rágörcsöl... Ez ügyben szeretnék tanácsot kérni!

Legjobb válasz: Bárcsak minden pasi ilyen lenne... :) Riszpekt! Szerintem ne görcsölj ezen, a legtöbb nõnek nem is jön össze soha a hüvelyi orgazmus, pl nekem sem sikerült eddig, pedig 2 éve vagyok a barátommal, és õ nem is veszi ezt cseppet sem a lelkére.

Csók Drága! Igen, elõttem szólókat megerõsítem, kis borozás. Hasonló cipõben járok, mint barátnõd. Nekem az a legjobb, ha eltereli a figyelmem és elkezd dominálni. (pl.: ültem, mögöttem állt és simogatott, és amikor eljutottam oda, hogy majdnem, megfogta a fejem, oldalra fordította és megcsókolt, közben szorosan tartott, így arra "kellett" figyelnem, hogy ebben a kitekert pózban csókolom, és mire elkezdtem volna stresszelni, elmentem...) Azt is el tudnám képzelni jó megoldásnak, hogy játssz vele. Ha vevõ kikötözésre: kezdd el felhúzni, de ne nyúlj a puncijához, melléhez, csak simogasd, masszírozd, csókolgasd, váltogatva finomabban (szinte csikolva) és határozottabban. Ha már elég nedves, térj át a puncijára, elõször szép lassan a száddal, elõtte körbejárhatod a hasát, combját, hogy szinte remegjen azért, hogy végre hozzáérj.Majd finoman ingereld a csiklóját, utána megpróbálnám ujjal a g-pontját megkeresni. És ha azt látod rajta, hogy stresszelni akar, amikor majdnem elmenne, hagyd abba amit csinálsz, nézz rá és vigyorogva közöld, hogy még nem mehet el. (csodálkozni fog, de így teljesen átveszed az irányítást, nem "kötelezõ" elmennie, hanem egyenesen nem szabad) "Húzd az agyát" ameddig tudod, gyõzd meg, hogy teljes mértékben Te irányítasz, minden Tõled függ. Ha szokott orálisan kényeztetni, ebben a kiszolgáltatott helyzetben add a farkad a szájába. Ha vevõ arra, hogy a pasi domináljon, ez jó eséllyel mûködni fog. Ha nem, akkor mellõzni a kikötözést, "hangsúlyosabb" dominálást, de pl. orgazmusmegvonás akkor is mûködhet. (Ha vevõk vagytok rá, esetleg anális szex is fel tudja oldani a gátlásokat) Most hirtelen ennyi jut eszembe. 25N
Bárcsak minden pasi ilyen lenne... :) Riszpekt! Szerintem ne görcsölj ezen, a legtöbb nõnek nem is jön össze soha a hüvelyi orgazmus, pl nekem sem sikerült eddig, pedig 2 éve vagyok a barátommal, és õ nem is veszi ezt cseppet sem a lelkére.
mond el neki többször, hogy neked tényleg nem esik rosszul, ha nem megy el mindig, mert tudod, hogy õ anélkül is élvezi a dolgot, és hogy a hüvelyi orgazmushoz sok tényezõ kell stb egyébként sem verseny a szex
ha annyira frusztrálja h csak te foglalkozol vele akkor válaszul õ is elnyalakodhat rajtad elõtte v utána 1-2 alkalommal és akkor 1-1 az állás :)
Hidd el a tanácsot. Nem árt meg egy két deci jó kis vörösbor, egy felessel. Ellazul tõle.
Remélem beválik! :) sok sikert!
Kedves 7-es! Gratula! Én is ilyen cipõben járó csaj vagyok és nagyon jókat írtál! Ez a tilos elélvezni ez már most piszkálja a fantáziám, ezt biztosan mi is kipróbáljuk!
Akkor csináld azt, hogy Te nem iszol annyit. Pl bort neki töltögeted, de Te alig iszol belõle. Vagy csinálsz valami koktélt, és a Tiedbe alig teszel. Legyél már kicsit kreatív! :) az a lényeg, hogy õ lazuljon el.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! Én a magam részérõl annyira piálni nem merek mert nagyon kevés is elég ahhoz h ne álljon fel, vagy elpuhuljak.. a farkam am se nagyon vastag szóval...
ha magától nem tud annyira ellazulni akkor szex elõtt verjen be 1-2 felest vagy vmi gyenge nyugtatót. ezek sok embernél éri el a hatást. vagy esetleg vmi nagyon hosszú elõjáték, h lazuljon. fektesd hanyatt és csak te dolgozz õ rajta.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondtam neki h nem érdekel ha akár 2 órás az elõjáték de õt meg zavarja, frusztrálja h csak én foglalkozok vele....
Túl nagy jelentõséget tulajdonítotok ennek, az a baj. Szeretkezzetek sokszor, egy idõ után majd másra figyeltek, na: akkor van esély mindenféle még szebb dolgokra
a kezeddel
Ne legyél már ennyire életképtelen, hogy még ezt sem tudod.
A kérdező hozzászólása: 18 fiu
szedj viagrát
hogy történik a dolog? mindig te kezdeményezel és õ eltûri az egészet, mintha szívességet tenne kb?
nem vágod hogy az a baja hogy gyorsan ellövi a tárat?
A kérdező hozzászólása: mit csináljak?? semmi ötletem sincs
ha tul gyorsan elelvezel akkor tudd hogy az azert van mert TE akarod. meg ha tudattalanul is. egyszeruen beszeld meg onmagad hogy most nem az a cel hogy spriccolj... hanem az hogy kejt okozz es FIGYELJ! meg aztan turelem, figyelmesseg es sok sok tapasztalat kell ahhoz hogy igazan rajojj hogyan csinald "jol" es kellemesen. nekem is jopar ev kellett amig elkezdtem igazan orgazmusokat adni a farkammal... tanulas es tapasztalas kerdese.
Kéne neked egy barátnõ, azt hiszem :)
kérd meg anyukád ;)
Ez aztán kérdés a javából! :D Örülök, hogy ha csak ez a fõ bajod az eltört jobb kezed miatt. Ha mégsem kamukérdés: annál jobban fog esni, ha leveszik a gipszet.
ha nincs barátnõ, kérd meg az egyik barátodat bal kézzel nehogy maszturbálj, mert leesik tõle a farkad
Maszturbálás közben tört el, vagy mi? ^^ Am a gipszes fiúkra amúgy is jobban buknak a csajok :P
az elõzõ válaszolót kiegésziteném, egy jobbkezes barátnõre van szükséged:-)
utolsó válaszoló: ez fika volt :D

Hogyan tudnám még jobban kielégíteni a menyasszonyomat orálisan? Van valami öteletek? Már csináltuk vibrátorral, de én még jobban kiszeretném elégíteni.

Legjobb válasz: Szerintem ne orálisan akard kielégíteni. Az jó kezdésnek, de én a helyedbe a botommal próbálkoznék.

Szerintem ne orálisan akard kielégíteni. Az jó kezdésnek, de én a helyedbe a botommal próbálkoznék.
ököllel

Hogy fogadnád, ha a barátnöd egy 1 hétig nem tudna orálisan kielégíteni?

Tegyük fel, hogy a lánynak kihúzzák egy hátsó fogát, és kímélnie kell, hogy ne szakadjon fel a seb.

Legjobb válasz: semmi gond nem lenne, jól

semmi gond nem lenne, jól
Nem vagyok a szo.patás híve, tehát évet is kibírnák.
egyesek szerint úgy látom kötelesség az asszony részérõl a szopás, és csak néha kap alóla felmentést, de azt is nehezen.
Ha a pnáján nincs seb akkor nem értem mit nem bír ki 1 hétig??
1 hét? Az semmi. Sima ügy.
kibírnám, de nem örülnék neki 23f) de attol én még nyalogatnám neki, szóval nem hátrány ha vmi miatt õ nem tudja. végén örülne is ha fogorvoshoz kell mennie
A barátommal kollégisták vagyunk, ott ismerkedtünk meg. Most nyári szünet van. íeleve hetente egyszer látjuk egymást és kibírjuk. Ne rinyálj, inkább légy vele kedves.
pasim kibirná nem egy bunkó paraszt aki nem érti meg szerintem én rosszabbul birnám :D
Puszilgatni, nyalogatni így is tudná, nem? :D
ha kell, egy hónapig is kibírnám még szex nélkül is. most mi van ebben? nem örökké tart. jaj de el vannak kényeztetve egyesek!
Soha nem orálozunk, nem érdekelne. Ha szexelni sem tudnánk betegésg miatt, egyértelmû, hogy megérteném, és nem húznám a szám mint egy kiskamasz, akinek nincs meg a napi betevõje.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!