Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám kielégiteni a (29 db)

Hogy tudnám kielégíteni a bnôm?

A jövôhéten szexelni akar a bnôm. Ô már nem szûz de én igen. Nekem kicsi a farkam(11cm hossz 4cm átmérô). De azt hallottam h a hüvely 7-8cm hosszú. Ujjazás már volt és élvezte is de félek hogy nem tudom majd kielégíteni. Szted mi legyen? 18/F

Legjobb válasz: hivj egy négert de elötte kösd be barátnõd szemét és mond azt, hogy te voltál :)

hivj egy négert de elötte kösd be barátnõd szemét és mond azt, hogy te voltál :)
A kérdező hozzászólása: Kösz ._.
Nekem a barátom egy ideje rájött, mivel okozhat hatalmas örömet.A vége felé teljesen benyomja, körbe körbe mozog bennem és az ujjával a csiklómon is köröz.Így mindig csillagokat látok a gyönyörtõl. L

Hogy tudnám kielégíteni a barátnőmet?

Nemrég óta élünk nemi életet.Van valami tipp,praktika amit érdemes kipróbálni,mert a többség csak szereti?:)

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok és már éltek nemi életet, akkor olyan nehéz vele ezt megbeszélni? Ahogy mondod..mindenki mást szeret. A barátnõdtõl kellene megkérdezni ezeket, mert mi nem ismerjük õt és gondolatolvasók sem vagyunk. Gondolom az orális megvolt, mivel egy ideje van nemi kapcsolatotok. Vagy tévedek?

Ha már együtt vagytok és már éltek nemi életet, akkor olyan nehéz vele ezt megbeszélni? Ahogy mondod..mindenki mást szeret. A barátnõdtõl kellene megkérdezni ezeket, mert mi nem ismerjük õt és gondolatolvasók sem vagyunk. Gondolom az orális megvolt, mivel egy ideje van nemi kapcsolatotok. Vagy tévedek?
A kérdező hozzászólása: Igen, megvolt, már le is feküdtünk. Persze, az lenne a legjobb megoldás, de elég visszahúzódó lány, bárhogy próbálnám kihúzni belõle, tereli a szót, mert nem akar errõl a témáról beszélni...
Márpedig akkor is ülj le vele, és beszélgess vele errõl, különben sosem fogod megtudni, hogy mi a jó neki. Kérd meg õt nyugodtan, hogy te szeretnéd tudni a vágyait, mert nem vagy gondolatolvasó, nincs annyi tapasztalatod, és nem tudod így kitalálni a kívánságát. Ha ezek sem hatnak rá, akkor csinálj úgy mindent, mint eddig. Amúgy nem is volt még orgazmusa? ha nem, akkor a lány magára vessen(ezt mondom nõként. néma gyereknek anyja sem érti a szavát). de te is jobban figyelhetsz rá mikor úúgy vagytok együtt. A mozdulatait, a sóhajtásait. Egy idõ után, sok gyakorlással te is tudod majd, hogy jó neki. Mondjuk még lehet akkor is lesz olyan, amit nem tudsz magadtól, ha õ nem mondja.
Egymás mellett fekszetek, és szépen átrágjátok ezt a témát. Bár a legjobb, ha akció közben beszélsz, kérdezed, satöbbi.
simogasd a belsõ comját. nyalogasd, szívogasd a csiklóját. mittudomén :) nállam ezek bejönnek :)
A kérdező hozzászólása: Egyszer volt, tudom, hogy szereti mikor ujjazom, de ennyi... Ha nyalom, mintha abszolút nem élvezné, kedvenc pózát sem mondja meg, szal összességében elég gáz így...
botmixerrel próbáltad már?

Hogyan tudnám kielégíteni a barátnőm orálisan? 17F

Ez lesz a második pettingünk! :) Az els?n még csak ismerkedtünk többnyire egymás testével (mindazonáltal jól leszopott sokszor én meg jó keményen megujjaztam kétszer amit nagyon élvezett). A kérdésem a következ?: hogyan tudnám most kielégíteni orálisan? ( Már nem sz?z a lány mert már egy srác elvette t?le de még nem szeretné hogy beléhatoljak, amúgy is tágulnia kell még, hiába nincs hártyája) Szeretném hogy elélvezzen! Kérlek, adjatok tippeket hogyan tudnám eljuttatni ?t a csúcsra! Milyen technikákkal? Hogyan nyaljam ki jól? Mi esne neki jól?

Legjobb válasz: Olvasgass: http://www.amina.hu/static/punci-nyalas.html Illetve ezt is kipróbálhatod, hátha mûködik: http://erotika.indavideo.hu/video/Hogyan_okozz_folyamatos_or.. Jó mókázást :)

Olvasgass: http://www.amina.hu/static/punci-nyalas.html Illetve ezt is kipróbálhatod, hátha mûködik: http://erotika.indavideo.hu/video/Hogyan_okozz_folyamatos_or.. Jó mókázást :)
A kérdező hozzászólása: 9:59 Hûûû! :D A leírás NAGYON tetszik! :D Köszönöm szépen a segítséget, máris sokkal több az önbizalmam! :) (Egy kicsit tartottam a dologtól, hogy esetzleg rosszúl fogom csinálni, de a leírás sokat segít)
ez faca !át is linkeltem páromnak....

SEGÍTSÉG! Hogy tudnám kielégíteni a barátnőmet?

Minden vágyam hogy a barátnőm szex közben hüvelyi orgazmust éljen át. Lassan 3-4 hónapja vagyunk együtt és eddig csak egyszer sikerült nála ezt elérnem kézzel. Azóta egyszer sem sikerült és saját bevallása szerint azért, mert folyton az jár a fejében hogy ha nem megy el, akkor az rosszul esik nekem s emiatt rágörcsöl és csak nem akar összejönni, pedig én minden tőlem telhetőt megteszek, látszik h élvezi is mert nagyon nedves de az orgazmus csak elmarad... Hiába mondom neki h lazítson meg nem kell feltétlen elmenni mindig rágörcsöl... Ez ügyben szeretnék tanácsot kérni!

Legjobb válasz: Bárcsak minden pasi ilyen lenne... :) Riszpekt! Szerintem ne görcsölj ezen, a legtöbb nõnek nem is jön össze soha a hüvelyi orgazmus, pl nekem sem sikerült eddig, pedig 2 éve vagyok a barátommal, és õ nem is veszi ezt cseppet sem a lelkére.

Csók Drága! Igen, elõttem szólókat megerõsítem, kis borozás. Hasonló cipõben járok, mint barátnõd. Nekem az a legjobb, ha eltereli a figyelmem és elkezd dominálni. (pl.: ültem, mögöttem állt és simogatott, és amikor eljutottam oda, hogy majdnem, megfogta a fejem, oldalra fordította és megcsókolt, közben szorosan tartott, így arra "kellett" figyelnem, hogy ebben a kitekert pózban csókolom, és mire elkezdtem volna stresszelni, elmentem...) Azt is el tudnám képzelni jó megoldásnak, hogy játssz vele. Ha vevõ kikötözésre: kezdd el felhúzni, de ne nyúlj a puncijához, melléhez, csak simogasd, masszírozd, csókolgasd, váltogatva finomabban (szinte csikolva) és határozottabban. Ha már elég nedves, térj át a puncijára, elõször szép lassan a száddal, elõtte körbejárhatod a hasát, combját, hogy szinte remegjen azért, hogy végre hozzáérj.Majd finoman ingereld a csiklóját, utána megpróbálnám ujjal a g-pontját megkeresni. És ha azt látod rajta, hogy stresszelni akar, amikor majdnem elmenne, hagyd abba amit csinálsz, nézz rá és vigyorogva közöld, hogy még nem mehet el. (csodálkozni fog, de így teljesen átveszed az irányítást, nem "kötelezõ" elmennie, hanem egyenesen nem szabad) "Húzd az agyát" ameddig tudod, gyõzd meg, hogy teljes mértékben Te irányítasz, minden Tõled függ. Ha szokott orálisan kényeztetni, ebben a kiszolgáltatott helyzetben add a farkad a szájába. Ha vevõ arra, hogy a pasi domináljon, ez jó eséllyel mûködni fog. Ha nem, akkor mellõzni a kikötözést, "hangsúlyosabb" dominálást, de pl. orgazmusmegvonás akkor is mûködhet. (Ha vevõk vagytok rá, esetleg anális szex is fel tudja oldani a gátlásokat) Most hirtelen ennyi jut eszembe. 25N
Bárcsak minden pasi ilyen lenne... :) Riszpekt! Szerintem ne görcsölj ezen, a legtöbb nõnek nem is jön össze soha a hüvelyi orgazmus, pl nekem sem sikerült eddig, pedig 2 éve vagyok a barátommal, és õ nem is veszi ezt cseppet sem a lelkére.
mond el neki többször, hogy neked tényleg nem esik rosszul, ha nem megy el mindig, mert tudod, hogy õ anélkül is élvezi a dolgot, és hogy a hüvelyi orgazmushoz sok tényezõ kell stb egyébként sem verseny a szex
ha annyira frusztrálja h csak te foglalkozol vele akkor válaszul õ is elnyalakodhat rajtad elõtte v utána 1-2 alkalommal és akkor 1-1 az állás :)
Hidd el a tanácsot. Nem árt meg egy két deci jó kis vörösbor, egy felessel. Ellazul tõle.
Remélem beválik! :) sok sikert!
Kedves 7-es! Gratula! Én is ilyen cipõben járó csaj vagyok és nagyon jókat írtál! Ez a tilos elélvezni ez már most piszkálja a fantáziám, ezt biztosan mi is kipróbáljuk!
Akkor csináld azt, hogy Te nem iszol annyit. Pl bort neki töltögeted, de Te alig iszol belõle. Vagy csinálsz valami koktélt, és a Tiedbe alig teszel. Legyél már kicsit kreatív! :) az a lényeg, hogy õ lazuljon el.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! Én a magam részérõl annyira piálni nem merek mert nagyon kevés is elég ahhoz h ne álljon fel, vagy elpuhuljak.. a farkam am se nagyon vastag szóval...
ha magától nem tud annyira ellazulni akkor szex elõtt verjen be 1-2 felest vagy vmi gyenge nyugtatót. ezek sok embernél éri el a hatást. vagy esetleg vmi nagyon hosszú elõjáték, h lazuljon. fektesd hanyatt és csak te dolgozz õ rajta.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondtam neki h nem érdekel ha akár 2 órás az elõjáték de õt meg zavarja, frusztrálja h csak én foglalkozok vele....
Túl nagy jelentõséget tulajdonítotok ennek, az a baj. Szeretkezzetek sokszor, egy idõ után majd másra figyeltek, na: akkor van esély mindenféle még szebb dolgokra
A kérdező hozzászólása: 18 fiu
szedj viagrát
hogy történik a dolog? mindig te kezdeményezel és õ eltûri az egészet, mintha szívességet tenne kb?
nem vágod hogy az a baja hogy gyorsan ellövi a tárat?
A kérdező hozzászólása: mit csináljak?? semmi ötletem sincs
ha tul gyorsan elelvezel akkor tudd hogy az azert van mert TE akarod. meg ha tudattalanul is. egyszeruen beszeld meg onmagad hogy most nem az a cel hogy spriccolj... hanem az hogy kejt okozz es FIGYELJ! meg aztan turelem, figyelmesseg es sok sok tapasztalat kell ahhoz hogy igazan rajojj hogyan csinald "jol" es kellemesen. nekem is jopar ev kellett amig elkezdtem igazan orgazmusokat adni a farkammal... tanulas es tapasztalas kerdese.
Kéne neked egy barátnõ, azt hiszem :)
kérd meg anyukád ;)
Ez aztán kérdés a javából! :D Örülök, hogy ha csak ez a fõ bajod az eltört jobb kezed miatt. Ha mégsem kamukérdés: annál jobban fog esni, ha leveszik a gipszet.
ha nincs barátnõ, kérd meg az egyik barátodat bal kézzel nehogy maszturbálj, mert leesik tõle a farkad
Maszturbálás közben tört el, vagy mi? ^^ Am a gipszes fiúkra amúgy is jobban buknak a csajok :P
az elõzõ válaszolót kiegésziteném, egy jobbkezes barátnõre van szükséged:-)
utolsó válaszoló: ez fika volt :D

Hogyan tudnám még jobban kielégíteni a menyasszonyomat orálisan? Van valami öteletek? Már csináltuk vibrátorral, de én még jobban kiszeretném elégíteni.

Legjobb válasz: Szerintem ne orálisan akard kielégíteni. Az jó kezdésnek, de én a helyedbe a botommal próbálkoznék.

Szerintem ne orálisan akard kielégíteni. Az jó kezdésnek, de én a helyedbe a botommal próbálkoznék.
ököllel

Hogyan tudnám a Barátnőmet, minél jobban kielégíteni orálisan? Ti milyen technikákat alkalmaztok?

Már így is élvezi, de szeretnék nagyobb örömet okozni számára

Legjobb válasz: Én ma azt álmodtam,hogy két csajt nyalok, még sose de éreztem az egész jelenlétüket, mintha igaz lett volna, így csak az álmomra tudok hivatkozni, és ott körbe körbe mozogtam mint egy helikopter propeller...

Én ma azt álmodtam, hogy két csajt nyalok, még sose de éreztem az egész jelenlétüket, mintha igaz lett volna, így csak az álmomra tudok hivatkozni, és ott körbe körbe mozogtam mint egy helikopter propeller...
minél nagyobb területet érint egyszerre a nyelved, annál élvezetesebb. közben használd az ujjaidat is, lehetõleg egyet (v többet) a hüvelybe, egyet pedig popsiba!!!
Nyalós horoszkóp Tudományos értekezés a kunilingváció és az asztrológia kapcsolatáról, avagy “hogyan nyalnak a pasik, csillagjegyeik szerint”? Kos: A kos férfi a vad és ösztönös erõk birtokosa, jellemzõje az ösztönös, körítések nélküli szexualitás. Hamar a lényegre tör, úgy nyal, mintha az élete múlna rajta. Akik a bonyodalommentes, õszinte és gyors végkifejletet szeretik, nem fognak csalódni a Kos férfiban. Bika: Kifejezetten szereti a nyalást. Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud az élvezetekrõl, igazi ínyenc. Szerinte a jó szex elengedhetetlen része a jó nyalás, persze csak egy hangulatos vacsora, és némi konyhai játszadozás után, közben. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Ikrek: Kísérletezõ. Azt imádja , ha a nõ élvezi, saját vágyait is képes háttérbe szorítani, hogy kielégíthessen. :) Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Mindent látnia, hallania, szagolnia és éreznie kell, és lehetõleg mindezt egyszerre, és tükör elõtt. Amúgy k..rvára dekoncentrált. :D Idõnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni nyalás közben. Ne lepõdj meg, ha hirtelen 69-re vált… Rák: Rendkívül gyengéd , gondoskodó, szereti ha a nõ összhangban van vele. ;) Olyan mintha a lelkedet nyaldosná, bármit csinál, szívbõl jön. Zárkózott amúgy, de ha sikerül felnyitnod, mindent megtesz érted. Szereti partnernõjét boldognak látni. A nõ melleit különösen szereti, szívesen játszik vele nyalás közben. Nyelvének és ujjainak szokatlan tehetsége elsõrangú szeretõvé teszi, akit minden nõnek meg kell tartani. Oroszlán: Elõnyben részesíti a kikötözést, mert így uralkodhat a nõn. Ha megkíván egyet, azonnal maga alá kell gyûrnie, nehezen viseli a visszautasítást, hogy nem õ irányít, szívesen nyal, de csak ha nincs megkövetelve tõle. Erõsen markol a nõ seggébe , és vadul lefetyel, addig amíg a nõ nem könyörög azért , hogy hagyja abba és dugja meg. Szûz: Megfontolt, kockázatmentes életet él, a szexualitásnak számára nincs nagy jelentõsége. Egy érzéki nõ sokat elérhet nála, és szokatlan cselekedetekre ösztönözheti. Csak fantáziát ne várjon tõle. Játékos formában a nyalást is megismertetheted a szûz férfival, de óvatosan kell hozzálátnod. Ha a férfi kényszerítve érzi magát, leblokkolhat, mivel számára az újdonságok erkölcstelennek tûnnek. Mérleg: Nem ismer tabut, és egyáltalán nem szégyellõs. A szeretkezés elõtt el kell mondanod neki, mit szeretnél, és a férfi minden fenntartás nélkül olyan jól kiszolgál, mint a vágyak szuper áruháza. Csak azért él, hogy neked jó legyen, jó eséllyel a nevedet is tudja. Szereti az ékszereket, egy csikló-piercinggel mérhetetlen vágyat gerjeszthetsz benne… :) Skorpió: Úgy kinyal, hogy belehalsz. :) Minden fortélyt ismer, amit nem az, valószínûleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. Szereti a gyors, spontán szexet, gyors menet lehet egy gyors nyalás is. Alapos, mindent maradéktalanul jól akar teljesíteni, és ez neked még jól is jöhet. ;) Nyilas: Idealista, számára a nyalás a szükséges rossz. Csak azért csinálja, hogy jól leszopd utána. :) Bak: Kitartó, ha kell egész éjszaka csak veled foglalkozik, de a változatosság nem az erõssége. Vízöntõ: Az ágyban nagyon gyengéd, és végtelenül kimerítõ, változatos az elõjátékban. Szuper szeretõ, aki egyetlen nõt sem hagy kielégítetlenül. Kreatív, néha már a perverzitás határát súrolva. Nem riad vissza ujjainak használatától sem, de szívesen vet be más segédeszközt is. Mérhetetlen kíváncsiságának köszönhetõen sose fogsz unatkozni mellette. Halak: Úgy nyal, mint egy álom. :) Gyengéd, romantikus, jól tudja fokozni az izgalmakat, de gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idõ. Folyton figyeli , hogy mit kíván partnere, egy a lényeg , hogy fergetegesen kielégítse.
Ne hegyes nyelvvel nyalj, hanem lapossal.
Csillagjegyem Bak és van benne igazság, kitartó vagyok, ameddig nem okozok hatalmas orgazmust a csajnak nem állok meg.
én ebbe profi vagyok....volt, hogy 30 másodperc alatt úgy elélvezett a nõm, hogy 10 percig nem lehetett hozzászólni : ) Csináld úgy ahogy neked is jól esik!
Én Szûz horoszkópos vagyok, de ennek pont az ellentétét vélem felfedezni magamban :D A kivételek erõsítik a szabályt...

Hogyan tudnam a paromat kielegiteni? De nem oralisan! 16L

Legjobb válasz: 16 évesen, inkább anyukádat elégítsd ki, hogy 5-ösöket viszel haza. Amúgy meg 18 éven aluliaknak nuku ez az oldal!!!!

16 évesen, inkább anyukádat elégítsd ki, hogy 5-ösöket viszel haza. Amúgy meg 18 éven aluliaknak nuku ez az oldal!!!!
Húzz egy kesztyût és mutasd be neki a turbó anál dózert
Vegyél neki egy kecskét.
sz.opd le!
Verd ki neki, vagy lovagold meg.
hát akkor hogy?szimpla szemezéssel nehéz lesz ám!
Verd ki neki?:D

Hogyan tudnám a barátnőm megnyugtatni és kielégíteni?

Sziasztok! A barátnőm 15 éves és sose maszturbált még, ugye orgazmusa se volt még. A múlt héten egy fürdőszobában megengedte nekem, hogy megujjazzam, csak sajnos arra se volt lehetőség, hogy leüljünk és elég merevnek éreztem. Egy 3-4 perc után elkezdett sírni, hogy neki ez nem megy és, hogy ő nem képes elélvezni. Azóta folyamatosan mondja, hogy ő sose fog majd elmenni és mi lesz így majd velünk. Valószínű hétvégén lenne lehetőségem viszonylag nyugodt körülmények közt a szobájában csinálni, de már annyira bebeszélte magának, hogy neki nem megy, hogy már félek, hogy így tényleg nem fog sikerülni. Tudnátok valami tanácsot adni mit csináljak?

Legjobb válasz: húú hülyegyerek :D mi lesz így most veletek :DDDDD

húú hülyegyerek :D mi lesz így most veletek :DDDDD
Elõször is ne azt érd el, hogy megengedjen valamit, hanem, hogy akarja. :/ Az ilyesminek spontán módon kell történnie, máskülönben nem csoda, hogy szegény rágörcsöl.
Be kell vágni a cunájába a lompost közben a csiklót dörzsölni jó erõsen.
még ezt ajánlom : Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ikszdé
mennyi okos ember van istenem -.-" próbáld meg megnyugtatni a barátnõdet azzal, hogy nem kell semmitõl félnie, csak az lesz amit õ is szeretne. semmiképp se csak arra gondoljon h úristen sose fogok elmenni mert akkor nem is fog. az elején nekem is hasonló félelmeim voltak aztán megbeszéltem barátommal. nagyon sokat csókolt, ölelt, éreztem azt, hogy megbízhatok benne. szûz még a barátnõd? mert az is lehet hogy fáj neki. vagy csak nem nagyon nedves, az is fájdalmat tud okozni. ez nekem mai napig problémát jelent hogy én nem indulok be oylan gyorsan mint barátom, de nyállal meg lehet oldani a dolgot. ha ezek után sem nyugszik meg ami nem 1 alkalom után lesz hanem akár több hónap is lehet akkor beszéljétek meg hogy esetleg lehet valami gyerekkori trauma is a háttérben. én õszintén drukkolok nektek! hajrá! de védekezzetek :)
A kérdező hozzászólása: Igen, még szûz. Az ujjammal a szûzhártyáját is éreztem. Egyébként nagyon nedves volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!