Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám kielégíteni a baránőm (1 db)

Hogyan tudnám orálisan kielégíteni a baránőm?

A problémám az, hogy barátn?m annyira nem élvezi az orális szexet (ide értve még az ujjaim is) hogy általában ki is szárad közben... vagyis az el?z? partnereivel ez volt a helyzet.

Legjobb válasz: tegyél be kellemes zenét,simogasd,csókold feje tetejétõl a lábak végéig kihagyva a nemi szervet,aztán amikor már látod a mimikáján,hogy élvezi nyalogasd körbe elõször a vénusz dombot,majd a nagyajkakat és végül szánts bele a nyelveddel a csiklóba hát ha ettõl nem lesz nedves és kiszárad,akkor ott lelki bajok vannak ÜDV

tegyél be kellemes zenét, simogasd, csókold feje tetejétõl a lábak végéig kihagyva a nemi szervet, aztán amikor már látod a mimikáján, hogy élvezi nyalogasd körbe elõször a vénusz dombot, majd a nagyajkakat és végül szánts bele a nyelveddel a csiklóba hát ha ettõl nem lesz nedves és kiszárad, akkor ott lelki bajok vannak ÜDV
http://szexmania.extra.hu/cat.php?catid=19 Nézd meg és hasznositsd ha vmi nem jo akkor kérd meg hogy szoljon ugy tudsz finomitani a technikádon, hogy neki jobb legyen!
Ahogy kinyalod a krémes lábost, mikor anyukád sütit csinál.
nincs nõ, aki ne élvezné , ha orálisan kielégítik ...márha jól csinálják. mindenképpen a csiklóra koncentrálj, de csak finoman. és nyugodtan kérdezd meg a barátnõdtõl, h hol igazán jó érzés neki. õ ismeri legjobban a saját testét. meg kell bezsélni.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk nektek milyen a punciideálotok? L

22

Ha nekem fontosak a párom igényei, és belemegyek egy hármasba, akkor ettől már alárendelt leszek? Mert szerintem nem, barátnők szerint meg igen, és ilyet nem kellene megengedni.

17

Komolyan gondolja, vagy csak arra kellek neki?

Van egy 20 éves férfi, akit már régóta ismerek. Mindig jóban voltunk, sokat beszéltünk, elmondta a titkait és ez kölcsönös volt. Nemrég adódott, hogy egy bulin, mind a ketten ittunk (Nem voltunk részegek.), és ő lekapott engem. Amióta megtörtént ez az eset, azóta már nem úgy tekintünk egymásra, mint barátok. Folyamatosan találkozni akar velem, bókolgat és szeretné, ha lefeküdnék vele. Én kívánom őt, de mivel már régóta ismerem, tudom, hogy nagy nőcsábász, ezért nem vagyok abban biztos, hogy jó döntés lenne-e lefeküdni vele. Viszont velem máshogy viselkedik, mint a többi lánnyal, és ezt nem tudom hova tenni. Csak jól színészkedik?

18 éves vagyok.

6

Fiúk! Volt már olyan, hogy szinte beleszerettetek valakibe, de amikor először szexre került a sor, nem tetszett a puncija a csajnak? :/

És ilyenkor mit csináltatok? (23/F)

12

Miért mindig balra görbül a fiúk farka?

24

Fiúk! Ha egy lány ott lenne elöttetek és ki lenne kötve az ágyhoz mit csinálnátok vele?

23

Szerintetek az gáz ha valakinek szex partnere van?

Már több mint 5 és fél éve együtt élünk a párommal. Van gyerekünk is egy gyönyörű kislány. Nem jövünk ki jól egymással már, állandóan veszekedünk és már a szex sem a régi. Alig vagyunk együtt és ha együtt is vagyunk már nem élvezem annyira.
Egyre jobban mozgatja a fantáziámat egy szex partner... Szétmenni nem akarok a páromtól mert szeretem meg hát ott a kislány. Nem akarom hogy elvált szülők gyereke legyen...de viszont a jó szexre meg szükségem van!! Tanácsot és hasonló történeteket szívesen meghallgatok!!!

4

Miért van az h a nőknek szex után (ha elmennek) legalább 1 fél óráig még jobban igénylik a szeretetet?

18/l

2

Mivel védekeztek? Melyik a biztonságosabb?

óvszer v. tabletta?
Illetve tabletta mennyi ártalmas a szervezetnek.
Kort is írjatok légyszi.

11

Miért elsődleges céljuk a lányoknak lefeküdni egy feketével?

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!