Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám keresztül (76 db)

Hogy tudnám azt megoldani, hogy a haverom interneten keresztül /realtime/ lássa amit játszom?

Legjobb válasz: Akár skype-on keresztül is, ha ablakban futtatod a játékot, és nem szükséges a "tû-élességû" megjelenítés.

Akár skype-on keresztül is, ha ablakban futtatod a játékot, és nem szükséges a "tû-élességû" megjelenítés.
A kérdező hozzászólása: de a skype-os akad :/
bármivel csinálod akadnni fog
Ezt nem próbáltam még ki, de nézd meg: http://www.artcharacter.hu/friss/software/kepernyomegosztas-..

Olyan problémám lenne, hogy frissíteni akartam a telefont KIES-en keresztül, viszont nem tudom mert eszt írja ki: Az eszköz nem támogatja a Kiesen keresztül a szoftverfrissítést! Ez miért van és hogyan tudnám megoldani hogy tudjak frissíteni?

Egy samsung galaxy ace-r?l van szó.

Legjobb válasz: Nos, már van pár ilyen téma, de azért elmondom itt is. A samsung galaxy ace-edet elvileg szolgáltatónál vetted. Ha nem, akkor tévedek :) De a fõ: Ha GT-S5830i-rõl van szó, akkor be kell menned a beállításokba ---> Telefon névjegye --->Szoftverfrissítés(elvileg 1. menüpont)--->Frissítés(ugyancsak 1.) Ha valami nem tiszta, akkor nyugodtan írd meg! Sok szerencsét!

Nos, már van pár ilyen téma, de azért elmondom itt is. A samsung galaxy ace-edet elvileg szolgáltatónál vetted. Ha nem, akkor tévedek :) De a fõ: Ha GT-S5830i-rõl van szó, akkor be kell menned a beállításokba ---> Telefon névjegye --->Szoftverfrissítés(elvileg 1. menüpont)--->Frissítés(ugyancsak 1.) Ha valami nem tiszta, akkor nyugodtan írd meg! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: A telefont kártyafüggetlenül vettem , és nem szolgáltatótól. Csak t-mobilos SIM-kártyával használom. A modell szám GT-S5830. És most 2.3.3 fut rajta. Olyat hallotam hogy az a baj hogy t-mobilos vagyok és az még nem adott ki rá frisitést és az hiba. Köszönöm a választ.

Honnan tudnám letölteni manuálisan a Microsoft Office 2010-hez a frissítéseit, vagy hogyan tudnám engedélyezni hogy letöltse õket a Windows Update-on keresztül?

Sajnos voltam olyan ügyes hogy elsõ használatnál arra kattintottam hogy nem kérek semmilyen frissítést hozzá... és az érdekelne hogy lehet e utólag engedélyezni és ha igen akkor hol vagy hogy, hogy letöltse automatikusan õket... vagy ha nem akkor honnan tudom õket manuálisan beszerezni?

Legjobb válasz: Milyen windowsod van?

Milyen windowsod van?
A kérdező hozzászólása: 64 Bites Win7 Ultimate
A kérdező hozzászólása: ha engedélyezem neki akkor a Windows Update-on keresztül tölt le mindent... de mivel letiltottam és nem találok sehol semmi erre utaló beállítást így sehogy sem tudom át állítani hogy engedje frissíteni és akkor sem kérdi meg még egyszer hogy akarom e a frissítéseket telepíteni ha újratelepítem az office-t, csak akkor ha windowsostul ujrateszek mindent


Ha a sulis wifi levan jelszavazva, de én megtudtam a jelszavat és arról netezek, ők tudni fogják hogy azon keresztül mobilnetezek?

Fogják látni hogy valaki mobilnetr?l netezik a sulis wifin keresztül? És kitudják deríteni hogy milyen telefonról?

Legjobb válasz: Sztem ki tudják, a Serial számot v mit meg ilyeneket, de ahhoz kell is tudniuk h te netezel

Sztem ki tudják, a Serial számot v mit meg ilyeneket, de ahhoz kell is tudniuk h te netezel
Látni meg nagyon könnyen láthatják mert a csatlakoztatott eszközöket még az itthoni 5 ezer forintos routerem is kijelzi...
A Wifin való netezés nem mobilinternet. Mobilinternet az, amikor a 3 szolgáltató valamelyikének a hálózatát használod (Voda, T-*, Telenor). Látják, hogy valaki használja a netet. Látják az illetõ MAC-címét. Látják azt, hogy milyen oldalakat néztél meg, sõt ha nagyon akarják, akkor azt is, hogy milyen felhasználóval lépsz be pl facebookra. Attól függ, hogy a rendszergazda mennyit akar tudni arról, hogy mi történik a hálózatán...
Annyit látnak hogy a :00:f4:t6:44:5g:7h MAC címû wifirõl rácsatlakoztak a netre 2011 márc 9 8:30 - 8: 35 ig Meg ha a Harwardon végzett a számtektanárod akkor esetleg 1-2 oldalt amiket megnéztél mást nem

Az müködne hogy veszek egy külső merevlemezt és BR lejátszóra usb-n keresztül rácsatolom onnan filmezni? Ha igen akkor hogyan esetleg olcsó külső merevlemez linket meg egy leirást hogy hogy tudnám megcsinálnii ha kérhetném.

Legjobb válasz: Az egészet azzal érdemes kezdeni, hogy mûködik-e a beolvasás, és hogy milyen fájlrendszert kezel az eszköz. Az NTFS nem sok lejátszónál alapértelmezett még, így viszont a FAT32 eszköz nem képes 4GB-nál nagyobb fájlokat kezelni (egy HD film ennél nagyobb). Így vagy nem tudod kihasználni, vagy minden fájlt meg kell vágni, hogy ne érje el limitet.

Az egészet azzal érdemes kezdeni, hogy mûködik-e a beolvasás, és hogy milyen fájlrendszert kezel az eszköz. Az NTFS nem sok lejátszónál alapértelmezett még, így viszont a FAT32 eszköz nem képes 4GB-nál nagyobb fájlokat kezelni (egy HD film ennél nagyobb). Így vagy nem tudod kihasználni, vagy minden fájlt meg kell vágni, hogy ne érje el limitet.
A kérdező hozzászólása: Köszi nem HD filmet akarok lejátszani 1 max 2 gb-os BRip szal maga a fájl 4gb-nál kevesebb és magát a merevlemezt felismerné akkor?
Ebben az esetben valószínûleg gond nélkül lejátszhatod majd.

Ha 1 játékot 1 pc-re letöltök Steamen keresztül, akkor ha átviszem 1 másik pc-re, akkor ott hogyan tudnám megoldani, hogy ne kelljen újra letölteni?

Mindkét accon meg van vásárolva, csak haveromnak mobilnete van, így nem tudná letölteni.

Legjobb válasz: Backuppold a játékot egy pendrivera, vagy dvd-re. Jobb klikk a játékra, a játéklistában.

Backuppold a játékot egy pendrivera, vagy dvd-re. Jobb klikk a játékra, a játéklistában.

Hogyan tudnám elővarázsolni a DOS-t újraindítás, F8, csökkentett mód parancssorral után (Administrator cmd. Exe ablak), hogy azon keresztül beléphessek Admin felhasználói fiókba?

Windows 7 Ultimate és Home Premium op rendszerben újraindítás és F8 után "csökkentett mód parancsorral" opciót választva elkezd felfutni a rendszer de nem jön elő a DOS, hanem a normál bejelentkező oldalt hozza elő csökkentett módban.

Legjobb válasz: A videó kamu. De ha elolvastad volna a kommenteket, akkor láthattad volna.

A videó kamu. De ha elolvastad volna a kommenteket, akkor láthattad volna.

Szerintetek hogy tudnék meg tanulni Break-elni? Interneten keresztül elég nehéz. Nincs valami jó tanácsotok hogy az alaplépéseket hogy tudnám?

Legjobb válasz: elõször is kezdj el saját testsúllyal edzeni, erõ nélkül nem fognak menni a látványos gyakorlatok.

elõször is kezdj el saját testsúllyal edzeni, erõ nélkül nem fognak menni a látványos gyakorlatok.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted hogy saját testsúllyal edzeni?
Úgy, hogy nem használsz súlyzókat, csak a saját tested. Pl Street Workout edzésforma remek alapot adhat egy break táncosnak. http://www.youtube.com/watch?v=iuJ2YE30NYk&list=FL18FZPeaDBN..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!