Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám hogy többe nézzenek (3 db)

Hogyan tudnám elérni, hogy többen nézzék a blogot?

fifa11vb.blog.hu err?l az oldalról van szó!

Legjobb válasz: most nézd... van nem egy ilyen oldal ami ezt a témát dolgozza fel, csak sokkal igényesebb kinézetû, sokkal több tartalommal, normális domain névvel. Innentõl mi vinne rá egy embert hogy pont a te oldaladat nézze? ezen gondolkodj el.

most nézd... van nem egy ilyen oldal ami ezt a témát dolgozza fel, csak sokkal igényesebb kinézetû, sokkal több tartalommal, normális domain névvel. Innentõl mi vinne rá egy embert hogy pont a te oldaladat nézze? ezen gondolkodj el.
1: Törlöd ezt a [email protected] sablonblogot. 1.2: Keresel egy normális, érdekes, nem millió rajongói oldallal rendelkezõ, népszerû témát. (ugye, ez nehéz, de megoldható) 2: Elkezdesz egyedi tartalmat írni, kiválóan kommentálni, és kihagyod az "unatkoztam" részt a fõoldalról. 3: Megtanulsz weblapot készíteni, vagy felkérsz egy profit, hogy segítsen, persze ez nem ingyen van, de a sikerért áldozatokat kell hozni. 4: Keresel egy rakat társlapot, ahol reklámozod magad, és Facebook-on, G+-on is csinálsz magadnak oldalt. 5: Élvezed munkád gyümölcsét... vagy nem. G.
x'DD jah, de a neked ez a téma kell, sztem az is megoldható, ugyanúgy, mint ahogy Genius mondta, csak lehet ez a tartalom, ha errõl sokmindent tudsz, ha ezt szereted...vagy nem x'D
Fegyverrel, erõszakkal! Vagy fizess nekik.

Hogyan tudnám elérni hogy többe nézzenek?

OK van aki el van ájulva t?lem(legalábbis azt mutaja ki) van aki meg hozzám se szól, mint csajhoz. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mert mindenkinek más stílus jön be öltözködés meg viselkedés terén ...

Mert mindenkinek más stílus jön be öltözködés meg viselkedés terén ...
Mert lehet hogy aki nem néz meg van barátnõje vagy nem jössz be neki! De örülj annak hogy legelább utánad néznek! Sajnos vannak olyanok akik ennek még nem tudtak örülni!
aki rajong érted õ meg nem az eseted? mert akkor megértlek :(( sajnos én így vok....
VETKÕZZ !!
mert te akarsz lenni mindenki kicsi hercegnõje vagy barbija?Nem elég, hogy van aki rajong érted?
Fesd meg a hajad feketére :) ))))) az legalább 2 évet öregít :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!