Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám hogy nem vagyok r (2 db)

Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy nem vagyok r. b. c?

Azt ne írjátok légyszives hogy ne foglalkozzak velük mert nem tudok nem foglalkozni ezzel

Legjobb válasz: Indirekt módon elég egyszerû a bizonyítás. Ha r, b és c nemnegatív valós konstansok, akkor kizárólag egy téglatest írható le úgy, hogy r*b*c. Tételezzük fel, hogy egy téglatest vagy. Ebben az esetben nem tudnál ide írni, tehát beláttuk, hogy térbeli kiterjedésed nem írható le úgy, hogy r*b*c, azaz nem vagy rbc.

Indirekt módon elég egyszerû a bizonyítás. Ha r, b és c nemnegatív valós konstansok, akkor kizárólag egy téglatest írható le úgy, hogy r*b*c. Tételezzük fel, hogy egy téglatest vagy. Ebben az esetben nem tudnál ide írni, tehát beláttuk, hogy térbeli kiterjedésed nem írható le úgy, hogy r*b*c, azaz nem vagy rbc.
kevés info
Talán ha leírnád, hogy miért és ki tart r*bancnak, tudnánk mi is bõvebben válaszolni
mi az az r. b. c.?
Ez volt egyébként az elsõ tényleg értelmes válasz erre a kérdésre... :)
Nem kell összevissza flörtölgetni pasikkal, miközben nem jársz velük, lefeküdni meg pláne nem, mert könnyen híre mehet.Ne adj jeleket olyan pasiknak, akiktõl valójában nem akarsz semmit.
Korod ?? Talán az öltözködéseddel vannak a bajok ??? 18/F
nem hordsz [email protected] (ami combközéphez vagy afölé ér) nem teszel föl 10 kg sminket, normál napokra max szemcerúza, spirál, szájfény, minimális szemfesték, ennél több csak alkalmakra nincs mûkarmod (mû"köröm") nem csókolózól/fekszel le rövid idõn belül több mint egy pasival (min egy hét, de inkább egy hónap ha lefekvésrõl van szó) (plusz lehetõleg ne flörtölj egyszerre több pasival, válasz egyet, azzal flörtölj, ha nem tetszik, akkor tudasd vele, hogy nem jött be, és nézhetsz más után) ha ezeket betartod, akkor senki normális nem fog [email protected], ha valaki mégis azzal ne foglalkozz

Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy nem vagyok r. b.. c?

Azt ne írjátok légyszives hogy ne foglalkozzak velük mert nem tudok nem foglalkozni ezzel

Legjobb válasz: Szia! Nem kell bizonyítanod, csak magadnak, ezt ne felejtsd el! De ha annyira akarod: barátkozz fõleg csajokkal, ne flörtölj a fiú ismerõseiddel, a hétvégi bulikban ne szedj fel hetente más pasit... Ilyenek. De ha irigységbõl r.b..c-oznak (mint általában), akkor nem tudsz tenni semmit. Egyébként ha irigykednek rád, akkor az csak jó, abból tudod, hogy tuti jobb vagy valamiben :) Egy a lényeg: viselkedj úgy, hogy mindig emelt fõvel tudj járni:)

Szia! Nem kell bizonyítanod, csak magadnak, ezt ne felejtsd el! De ha annyira akarod: barátkozz fõleg csajokkal, ne flörtölj a fiú ismerõseiddel, a hétvégi bulikban ne szedj fel hetente más pasit... Ilyenek. De ha irigységbõl r.b..c-oznak (mint általában), akkor nem tudsz tenni semmit. Egyébként ha irigykednek rád, akkor az csak jó, abból tudod, hogy tuti jobb vagy valamiben :) Egy a lényeg: viselkedj úgy, hogy mindig emelt fõvel tudj járni:)
Szemtõl szembe meg kell kérdezni a rólad ezt gondolóktól, hogy miért hisznek rólad ilyet.
Kedves utolsó válaszadó! Mielõtt marhaságokat írsz legalább nézz utána hogy kell írni! Még hofy végezzen szepukut! Ilyen marhaságot normális ember ne írjon! Te képes lennél magad megölni, azért mert leribancoznak?! Nem hinném! Oszdd az észt máshol, seggfej! Elnézést a kiborulásom miatt, de hihetetlen bunkók tudnak egyesek lenni! Nem is ismered nem tudhatod hogy igazuk van e azoknak akik ribancnak mondják :P Meg mondod esetleg miért neveznek ribancnak? Mert ha ok nélkül akkor vagy beszélj velük, hogy miért mondják ezt, vagy hagyd õket ha beszélni nem akarsz velük, mert valószínûleg csak irigykednek rád valamiért. Ha meg van okuk, akkor nem tudsz velük mit kezdeni. :(
Szerintem sehogy. Valamivel csak kivívtad magadnak, hogy ezt mondják rád, akár az öltözködéseddel vagy a viselkedéseddel. Nem hiszem, hogy meg tudnád változtatni a véleményüket.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget ... én is örültem :(
Sehogy. Van rólad egy kialakult kép. Hogy ez mitõl jött létre, az tökmindegy. Ez a kép csak nagyon nehezen tud megváltozni, fõleg egy ilyen kérdésben. Merthát hogy is bizonyíthatnád? Az, hogy velük nem, az nyilván nem elég. Csak az segít, ha hosszú idõn keresztül nem látnak semmi olyat, ami alátámasztja ezt a képet. Akkor egy idõ után talán megváltozik a véleményük. Sajnos ez van.
hülye ötlet. Valószínûleg nem is tárgyalnának vele, max annyit mondanának, hogy mert az. Esetleg felsorolnának egy pár dolgot, amire meg max. azt tudná mondani, hogy nem igaz. Hinni meg nem hinnének neki. Csak feleslegesen idegesítené mégjobban magát.
Valószínûleg ez már lemoshatatlanul rád ragadt, mert nem az erkölcsösség mintaképe vagy. Szembe kell nézned a szégyennel és vagy visszavonulsz egy zárdába ahol megtérsz lelkileg, vagy szeppukkut követsz el és ezzel megmented a becsületedet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!