Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám hogy nem vagyok r (4 db)

Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy nem vagyok r. b. c?

Azt ne írjátok légyszives hogy ne foglalkozzak velük mert nem tudok nem foglalkozni ezzel

Legjobb válasz: Indirekt módon elég egyszerû a bizonyítás. Ha r, b és c nemnegatív valós konstansok, akkor kizárólag egy téglatest írható le úgy, hogy r*b*c. Tételezzük fel, hogy egy téglatest vagy. Ebben az esetben nem tudnál ide írni, tehát beláttuk, hogy térbeli kiterjedésed nem írható le úgy, hogy r*b*c, azaz nem vagy rbc.

Indirekt módon elég egyszerû a bizonyítás. Ha r, b és c nemnegatív valós konstansok, akkor kizárólag egy téglatest írható le úgy, hogy r*b*c. Tételezzük fel, hogy egy téglatest vagy. Ebben az esetben nem tudnál ide írni, tehát beláttuk, hogy térbeli kiterjedésed nem írható le úgy, hogy r*b*c, azaz nem vagy rbc.
kevés info
Talán ha leírnád, hogy miért és ki tart r*bancnak, tudnánk mi is bõvebben válaszolni
mi az az r. b. c.?
Ez volt egyébként az elsõ tényleg értelmes válasz erre a kérdésre... :)
Nem kell összevissza flörtölgetni pasikkal, miközben nem jársz velük, lefeküdni meg pláne nem, mert könnyen híre mehet.Ne adj jeleket olyan pasiknak, akiktõl valójában nem akarsz semmit.
Korod ?? Talán az öltözködéseddel vannak a bajok ??? 18/F
nem hordsz [email protected]át (ami combközéphez vagy afölé ér) nem teszel föl 10 kg sminket, normál napokra max szemcerúza, spirál, szájfény, minimális szemfesték, ennél több csak alkalmakra nincs mûkarmod (mû"köröm") nem csókolózól/fekszel le rövid idõn belül több mint egy pasival (min egy hét, de inkább egy hónap ha lefekvésrõl van szó) (plusz lehetõleg ne flörtölj egyszerre több pasival, válasz egyet, azzal flörtölj, ha nem tetszik, akkor tudasd vele, hogy nem jött be, és nézhetsz más után) ha ezeket betartod, akkor senki normális nem fog [email protected], ha valaki mégis azzal ne foglalkozz

Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy nem vagyok r. b.. c?

Azt ne írjátok légyszives hogy ne foglalkozzak velük mert nem tudok nem foglalkozni ezzel

Legjobb válasz: Szia! Nem kell bizonyítanod, csak magadnak, ezt ne felejtsd el! De ha annyira akarod: barátkozz fõleg csajokkal, ne flörtölj a fiú ismerõseiddel, a hétvégi bulikban ne szedj fel hetente más pasit... Ilyenek. De ha irigységbõl r.b..c-oznak (mint általában), akkor nem tudsz tenni semmit. Egyébként ha irigykednek rád, akkor az csak jó, abból tudod, hogy tuti jobb vagy valamiben :) Egy a lényeg: viselkedj úgy, hogy mindig emelt fõvel tudj járni:)

Szia! Nem kell bizonyítanod, csak magadnak, ezt ne felejtsd el! De ha annyira akarod: barátkozz fõleg csajokkal, ne flörtölj a fiú ismerõseiddel, a hétvégi bulikban ne szedj fel hetente más pasit... Ilyenek. De ha irigységbõl r.b..c-oznak (mint általában), akkor nem tudsz tenni semmit. Egyébként ha irigykednek rád, akkor az csak jó, abból tudod, hogy tuti jobb vagy valamiben :) Egy a lényeg: viselkedj úgy, hogy mindig emelt fõvel tudj járni:)
Szemtõl szembe meg kell kérdezni a rólad ezt gondolóktól, hogy miért hisznek rólad ilyet.
Kedves utolsó válaszadó! Mielõtt marhaságokat írsz legalább nézz utána hogy kell írni! Még hofy végezzen szepukut! Ilyen marhaságot normális ember ne írjon! Te képes lennél magad megölni, azért mert leribancoznak?! Nem hinném! Oszdd az észt máshol, seggfej! Elnézést a kiborulásom miatt, de hihetetlen bunkók tudnak egyesek lenni! Nem is ismered nem tudhatod hogy igazuk van e azoknak akik ribancnak mondják :P Meg mondod esetleg miért neveznek ribancnak? Mert ha ok nélkül akkor vagy beszélj velük, hogy miért mondják ezt, vagy hagyd õket ha beszélni nem akarsz velük, mert valószínûleg csak irigykednek rád valamiért. Ha meg van okuk, akkor nem tudsz velük mit kezdeni. :(
Szerintem sehogy. Valamivel csak kivívtad magadnak, hogy ezt mondják rád, akár az öltözködéseddel vagy a viselkedéseddel. Nem hiszem, hogy meg tudnád változtatni a véleményüket.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget ... én is örültem :(
Sehogy. Van rólad egy kialakult kép. Hogy ez mitõl jött létre, az tökmindegy. Ez a kép csak nagyon nehezen tud megváltozni, fõleg egy ilyen kérdésben. Merthát hogy is bizonyíthatnád? Az, hogy velük nem, az nyilván nem elég. Csak az segít, ha hosszú idõn keresztül nem látnak semmi olyat, ami alátámasztja ezt a képet. Akkor egy idõ után talán megváltozik a véleményük. Sajnos ez van.
hülye ötlet. Valószínûleg nem is tárgyalnának vele, max annyit mondanának, hogy mert az. Esetleg felsorolnának egy pár dolgot, amire meg max. azt tudná mondani, hogy nem igaz. Hinni meg nem hinnének neki. Csak feleslegesen idegesítené mégjobban magát.
Valószínûleg ez már lemoshatatlanul rád ragadt, mert nem az erkölcsösség mintaképe vagy. Szembe kell nézned a szégyennel és vagy visszavonulsz egy zárdába ahol megtérsz lelkileg, vagy szeppukkut követsz el és ezzel megmented a becsületedet.

Ha magyar polgár vagyok, de Orosznak adnám ki magamat (így beszélnék csak), nem létezõ jogosítvánnyal, rendszámmal, egy mezei járõr hogy tudna igazoltatni, egyáltalán tudna intézkedni vagy simán elenged?

Legjobb válasz: Tudna. Megnézné a papírjaidat aztán elengedne, kivéve ha valami feltûnõen nagy gáz van az autóval vagy durva szabálytalanságot követsz el. Az orosz okmányokban is benne van minden emberi nyelven, ami szükséges: [link]

Tudna. Megnézné a papírjaidat aztán elengedne, kivéve ha valami feltûnõen nagy gáz van az autóval vagy durva szabálytalanságot követsz el. Az orosz okmányokban is benne van minden emberi nyelven, ami szükséges: [link]
A mezei járõr két évig tanult mire kimehetett az utcára. Az iskolában volt olyan, hogy okmány ismeret is. Ahol megtanították nekik a külföldi országok okmányait is. Fõleg az uniósokat de minden európai országét is. Próbálkozz csak, ha azt szeretnéd, hogy vigyázzák az álmodat, és olyan nagy úr legyél, hogy nyissák elõtted az ajtót és csukják utánad.
ami tény:igazoltatásnál az orosz vagy török kamionos a Magyar rendõr elõtt széttépi a bírságról szóló papírt majd szépen továbbmegy, semmit nem tudnak velük kezdeni.elõállítani nem fogják szabálysértés miatt.
Széttépte. Volt egy jogszabály módosítás, ami alapján 2012. január 1-tõl a bírság befizetéséig visszatarthatják a szabálysértõt. Jobb esetben pl az autópályás rendõrnél vna terminál és kifizetheti helyszínen kártyával. Ha nincs ilyen lehetõség, akkor ... Az M0-son rendszeres , hogy az Auchanhoz viszik le a delikvenst, ott van bank, ATM és Posta is .
nem uniós állampolgár és nem akarja kifizetni, egy kamiont nem fognak feltartóztatni napokig.bár ez extrém példa, nyilván nem erre gondolt a kérdezõ.
Ne okoskodj, fel fogják tartóztatni. Ha nekiáll púposkodni, akkor megkeresik a céget, hogy küldjenek a kamionra egy másik sofõrt, ameddig az ügy (hivatalos személy elleni erõszak) lezárul.

A Dürer-sejtés oldalán olvasható, hogy Dürer amatõr, de képzett matematikus is volt, a Wikipédia önéletrajzában viszont egy árva szót nem találok arról, hogy hol vagy kitõl tanult matematikát. Lehet errõl tudni valamit?

Esetleg magyarul van róla könyv?

Legjobb válasz:
Ezt találtam róla: Dürer returned to Nürnberg in 1495, and although he does not seem to have met with any of the major Italian mathematicians on his journeys, he did meet Jacopo de Barbari who told him of the mathematical work of Pacioli and its importance to the theory of beauty and art. Nor did Dürer meet with Leonardo da Vinci while in Italy, but he learnt of the importance which that artist placed in mathematics. Back in Nürnberg, Dürer began a serious study of mathematics. He read Euclid's Elements and the important treatise De architectura (On Architecture) by Vitruvius (1st century BC), the famous Roman architect and engineer. He also became familiar with the work of Alberti and Pacioli on mathematics and art, in particular work on proportion. [link]

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ezt találtam róla: Dürer returned to Nürnberg in 1495, and although he does not seem to have met with any of the major Italian mathematicians on his journeys, he did meet Jacopo de Barbari who told him of the mathematical work of Pacioli and its importance to the theory of beauty and art. Nor did Dürer meet with Leonardo da Vinci while in Italy, but he learnt of the importance which that artist placed in mathematics. Back in Nürnberg, Dürer began a serious study of mathematics. He read Euclid's Elements and the important treatise De architectura (On Architecture) by Vitruvius (1st century BC), the famous Roman architect and engineer. He also became familiar with the work of Alberti and Pacioli on mathematics and art, in particular work on proportion. [link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!