Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám hogy nem vagyok (763 db)

Valahogy sikerült eltüntetnem a számítógépemről a hangot, hogy tudnám "visszavarázsolni"? /nem vagyok számítógép guru :- (/

Legjobb válasz: Hali! A számítógéped neve és típusa alapján le kell hozzá szedni a hanghoz a megfelelõ driver-t! Nem tudom mit csináltál hogy eltûnk a hang, de nagy valószínûséggel, ha leszeded a driver-ét akkor mûködni fog.

Hali! A számítógéped neve és típusa alapján le kell hozzá szedni a hanghoz a megfelelõ driver-t! Nem tudom mit csináltál hogy eltûnk a hang, de nagy valószínûséggel, ha leszeded a driver-ét akkor mûködni fog.
Ha megvan az alaplapodnak a telepítõ cd-je akkor azon rajta van a hang kártya telepítõje.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat. :-)

Hogy tudnám elérni, hogy 10 hónapos kislányomat 10 percre egyedül tudjam hagyni, anélkül, hogy ordítana amíg nem vagyok vele?

Üdv! 10 hónapos kislányomat egy másodpercre sem lehet egyedül hagyni, mert ha már elindulok az ajtó felé, elkezd ordítani. Mosdóba se tudok kimenni, úgy, hogy ne sírna végig, amíg kint vagyok. Már próbáltam beszélni a fejével, de nem használ és próbáltam fokozatosan szoktatni, semmit nem értem el vele.

Legjobb válasz: Második vagyok: pedig lehet így is létezni. Ahogy mondtam, én is így vagyok és egyedül vagyok. Miért ne tudnád te is mindenhová vinni? Egyébként értettem, hogy mit mondtál a "beszéltem a fejével" kifejezéssel, csak hát ez 10 hónaposnál nem mûködik. Az egy természetes reakció a részérõl, hogy sír utánad, ugyanis ilyen korban nem tudják felfogni a babák, hogy ami eltûnik, az majd egyszer elõkerül. Ami számukra eltûnik, az örökre eltûnik.

Második vagyok: pedig lehet így is létezni. Ahogy mondtam, én is így vagyok és egyedül vagyok. Miért ne tudnád te is mindenhová vinni? Egyébként értettem, hogy mit mondtál a "beszéltem a fejével" kifejezéssel, csak hát ez 10 hónaposnál nem mûködik. Az egy természetes reakció a részérõl, hogy sír utánad, ugyanis ilyen korban nem tudják felfogni a babák, hogy ami eltûnik, az majd egyszer elõkerül. Ami számukra eltûnik, az örökre eltûnik.
"Már próbáltam beszélni a fejével" - 10 hónapossal? Az én fiam már 13 hónapos, de ugyanúgy van, mint a tiéd. Ezt ki fogja nõni késõbb, nem tudsz mást csinálni. Én viszem magammal mindenhová. Ha olyan helyre megyek, akkor pár percre kompba teszem és ott van mellettem. Szopik még? Lehet, hogy azért ragaszkodik annyira. Az enyémnél legalábbis erre tippelek. Szerintem ez valamilyen szinten normális ilyen korban, késõbb úgyis elhagyják.
Már piciként hozzá kellett volna szoktatnod, hogy ellegyen egyedül is az ágyában.Most már nem tehetsz mást , mint hagyod sírni, amíg meg nem unja.Vagy elviseled, hogy még hónapokig, vagy 2 éves koráig sem mozdulhatsz el mellõle.
Most olvasom, nincs idõd kivárni hogy kinõje? Talán szülnöd nem kellett volna, vagy végy fel mellé egy bébiszittert akinek van türelme a gyerekhez és van ideje is. Vagy add be bölcsibe, ha ennyi fontos dolgod van vagy intézetbe ahonnan csak hétvégéra kell kivenned. Bocs ez nagyon kiverte a biztosítékot nálam.
Semmit. Hagyd, had üvöltsön, majd megunja és akkor nem fog.
A kérdező hozzászólása: Nem szopik már. Nincs lehetõségem mindenhova magammal cipelni és nem is akarom, mert bírja már ki 5 percig egyedül. Bármit kipróbálok, türelmesen megcsinálom, de azt nem tudom kivárni, hogy megunja, vagy kinõje.
A kérdező hozzászólása: A próbáltam beszélni a fejével, azt jelenti, hogy elmagyaráztam neki, hogy most kicsit kimegyek, addig játszon szépen, nemsokára jövök vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Az lehetett a gond, hogy sokat volt a nagyszülõknél, amíg én vizsgázni jártam és ott megszokta, hogy nincs egy percet sem egyedül. Próbáltam, kivárni, hogy majd megunja, de fél óra múlva sem unta meg, néha pár pillanatra abbahagyja, aztán kezdi elõlrõl.
Oké elismerem durvén fogalmaztam. De akkor is úgy gondolom, hogy egy tíz hónaposra idõ kell. Mert most sír a kiságyban, aztán elindul vezetgetni kell, aztán meg kell tanulnia egyedül enni, pohárból inni, és akkor jön a szobatisztaságra szoktatás stb. Ez pont az az idõszak és szerintem az egyik legszebb de legnehezebb is egyben a következõ pár hónap. És én úgy vettem ki, hogy nem 5 percre szeretné egyedül hagyni a babát, amíg lezuhanyzik vagy kimegy wc-re. És erre kérdeztem, mert már elég nagy baba, hogy nem e tudja valakire rábízni, hosszabb idõre bölcsibe vagy napközibe, rövidebbre szomszédra, apukára, nagyszülõkre? Mert ha ideges akkor az csak rosszabb lesz. Szerintem, mármint a gyerek viselkedése.
Ugyanígy voltunk. Hozzászokott, hogy mindig van vele valaki. Nem kell mindenkinek "erõsödjön a tüdeje" kõbunkónak lennie! Még legyen 3 hónapod erre, addig is pisilj bátran, ennyit kibír szegény, utána eljátszik és észre sem veszi majd, hogy kislisszansz, úgy leköti. Addig örülj, hogy nyílik a kis értelme. Hidd el, én is azt hittem, hogy ez örökre ígymarad...
10 hónapos most unokahugom, hiába mondok neki bármit is, õõ most ezt nem értheti..1 évessel már beszélgethetsz komolyabban, igen, akkor már talán ért is valamit..de 10 hónaposan..ez a módszer nem jó szerintem.. örülj h. ragaszkodik hozzád.ja és ne érdekeljen hogy sír, menj ki a mosdóba, de ne legyél ott hosszú ideig, csak amig épp pont kell..elõbb utóbb úgyis lefog szokni errõl magától..
Gondolom most éli a szeparációs szorongása a virágkorát! Ne aggódj, megtanulja, hogy ha nem lát, attól még te vagy, és vissza fogsz menni hozzá. A 4 éves fiam is ugyanilyen volt, most a 8 hónapos fiam is kezdi......Kitartás!!!!!!

Mért van az hogy a cigire nem vagyok rá szokva? Pedig már 9 hónapja cigizek vagy is cigizek de nem kívánja a szervezetem bármikor kibírok napokat cigi nélkül meg le is tudnám tenni

Legjobb válasz: Akkor tedd le!:) Örülj neki! Nem vagy függõ alkat. De amíg nem teszed le valóban, addig csak elmélet ez, hogy nem kívánja a szervezeted. Hiszen ha újra meg újra cigizel, akkor honnan tudnád ezt? :)

Akkor tedd le!:) Örülj neki! Nem vagy függõ alkat. De amíg nem teszed le valóban, addig csak elmélet ez, hogy nem kívánja a szervezeted. Hiszen ha újra meg újra cigizel, akkor honnan tudnád ezt? :)
Sajnos mindenkinél így kezdõdik..nekem sem hiányzott napokig, szombatonként gyújtottam rá eleinte. 9 hónap alatt nem igazán szokik rá az ember. Majd azon vettem észre, hogy már vagy öt éve szívom és napi egy doboz elmegy. Végül 12 év bagózás után, abbahagytam de kínkeserves, most 3.hónapja nem szívom. Most felejtsd el az egészet szerintem. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a véleményeteket meg a válaszotokat mert ismerek olyat aki kb egy hete cigizik de õ már nem bírja ki nélküle amúgy 3 nap alatt csak 1 szálat szívtam és így se hiányzik :) ugy hogy szerintem le fogom tenni :)
én 4 éve ezt csinálom. ha napokig nem gyújtok rá, akkor se hiányzik, nem is jut eszembe, de aztán úgyis megint elszívok egyet, mert szeretem. :D szóval tulajdonképpen ez is függõség...
meg januártól felködthetnéd a gatyádat ha rászoknál mer 1000 forint lesz 1 doboz cigi, de jobb is így mer legalább sok ember lefogja tenni :) )
A cigi ciki! Szóval, nem menõ, semmi értelme, baromság, kóros, káros. TESZED LE!!!!! :) Szívesen!!

Fiúk! Hogy tudnám azt legyőzni vagy elérni, hogy a fiúk ne gondolják rólam azt, hogy elérhetetlen vagyok vagy hogy nem mernek nálam kezdeményezni?

Volt srác, aki már mondta nekem... pedig én is összejöttem volna vele, addig meg már egy olyan pasival lettem.... 21L

Legjobb válasz: kezdeményezz te is!

kezdeményezz te is!
Legy kozvetlenebb, kedvesebb, baratsagosabb.Ez az egyik. A masik meg az hogy ha azt akarod hogy kezdemenyezzenek, batoritanod kell oket. "A no csabit, a ferfi hodit".De ha nincs csabitas, a hoditas eleg nehezen kezdodik el.:)
Pontosan, úgy ahogy az utolsó mondja! Szóval ha nem nagy kérés, légy szíves válaszolj, legalább egy nemet a pm-re... Oyan kiábrándító már, h tök mindegy h kinek és mit írok, le se sz.rják...:( 29 F

Ma a fizikaóra kellős közepén azon kaptam magam, hogy az előttem ülő lányról "álmodoztam". A gond az, hogy én is lány vagyok és nem tudok ezzel az érzéssel mit kezdeni. Honnan lehet tudni hogy valaki leszbikus - e vagy sem?

Legjobb válasz: ma 20:38 Ez nincs így. Egyértelmûen senki sem szigorúan heteroszexuális. Mindenkinek lehetnek olyan szakaszok az életében, amikor esetleg "nemet vált". Általában ennek különbözõ lelki és külsõ okai vannak. Amúgy az, hogy egy lányról álmodozol szerintem nem jelenti azt, hogy leszbikus vagy. Sok nõ van, aki önkielégítés közben nõkre gondol, de amúgy a férfiakhoz vonzódik.

ma 20:38 Ez nincs így. Egyértelmûen senki sem szigorúan heteroszexuális. Mindenkinek lehetnek olyan szakaszok az életében, amikor esetleg "nemet vált". Általában ennek különbözõ lelki és külsõ okai vannak. Amúgy az, hogy egy lányról álmodozol szerintem nem jelenti azt, hogy leszbikus vagy. Sok nõ van, aki önkielégítés közben nõkre gondol, de amúgy a férfiakhoz vonzódik.
Egyszerû!!Lesmárolsz randomba egy lányt, és ha élvezed, vagy felizgulsz rá akkor leszbi vagy!! :D
Hány éves vagy? És mit álmodoztál róla?
Nincs ezzel semmi baj. Ha tetszik mozdulj rá! ;)
A kérdező hozzászólása: semmi... nem tudom h mit kezdjek ezekkel az érzésekkel... a rossz az egészben hogy minden nap látom mert õ az osztálytársam is szóval nem tudok úgy ránézni hogy ne jusson eszembe...
azóta történt valami fejlemény?:)
A kérdező hozzászólása: utólag belegondolva ebbe az egészbe... nem tusom hogy mihez kezdjek ezzel pontosan... már harmadik éve az osztálytársam, de amióta kolis lettem, azóta ismertem meg igazán és tudom, hogy õ az, akiben maximálisan megbízhatok. Nem mentségként: néha Olyan dolgokat csinál - nem lehet félreérteni - pl. megnyalja a száját, közben szemez velem stb. meg olyan pózokba vágja magát, közben meg mosolyog... már megkérdeztem tõle, azt mondta h csak viccbõl csinálja...
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltatok! Még csak 17 éves vagyok. „Csak” annyit gondoltam rá elõször, hogy milyen jól néz ki stb…. az utána lévõ gondolataim ijesztettek meg a legjobban, mint pl jó lenne egyszer megcsókolni meg durvábbak… és ez a lesmárolós – dolog meg nekem nem nagyon menne mert eléggé félénk vagyok ilyen téren – még pasim sem volt…
ne basztassatok szegeny csajszit :D attol hogy egyszeruen egy lanyrol almodozol, meg **** , attol meg senki nem lessz sem biszex sem leszbikus. Almodozni szabad, lehet es jo. Attol hogy te jelen esetbe epp 1 ilyen helyzetrol almodoztal ugy velem semmi koze a szexualis hovatartozasodhoz. 17 F
Lehet, hogy csak biszex vagy. Szereted a fiúkat is? Mert ha hozzájuk is vonzódsz, akkor lehet h az vagy. :)
mit álmodoztál róla? hány éves vagy?
Helyzet?
Diétáznod kéne én szerintem.
Diéta és aerob edzések a kemény hasedzés mellé.
Kemény gyakorlatokkal csak akkor tudod elérni, hogy kockás legyen a hasad, ha nem fedi zsír azt. Ha viszont vékony vagy, mint állat(vagy ha csak nem vagy erõsen túlsúlyos), akkor eszedbe ne jusson diétázni.
Persze hisza profi testepitok versen elott dietaznak ledobnak 10-15 kilot es akkor jon eloa kocka has.Na de haszomnak kell lenni a zsiradek alatt.Ha nincs hasizmod akkor a dietatol nemjon elo a kocka has hiszen a hasizmad meg eleg kicsinkok...
[link]
A kérdező hozzászólása: 65 Kg vagyok es 175 cm magas, tul sulyban vagyok?
Nem, de hiába egészségügyileg nem vagy túlsúlyos, ha akkor is van annyi zsír a hasadon, hogy eltakarja a kockákat. Érted?
A kérdező hozzászólása: Igen ertem es koszonom :)

Miért változik meg a hangom, ha pl. felveszem hangrögzítőre, vagy mikrofonba, vagy akár egy telefon beszélgetésnél is? Ha nem tudnám, hogy én beszélek, nem ismerném meg a hangomat. Komolyan 14/L

Legjobb válasz: nem megváltozik, hanem belülrõl az eltárõ akusztikai viszonyok következtében másképp hallod, mint kívülrõl. ez mindenkinél így van. én, mikor elõször láttam magamról videófelvételt, percekig gondolkodtam az egyik hangon, hogy ez vajon kié lehet, nem emlékszem ilyen emberre, aztán rádöbbentem, hogy 'b*szki... ez az én hangom' =)

nem megváltozik, hanem belülrõl az eltárõ akusztikai viszonyok következtében másképp hallod, mint kívülrõl. ez mindenkinél így van. én, mikor elõször láttam magamról videófelvételt, percekig gondolkodtam az egyik hangon, hogy ez vajon kié lehet, nem emlékszem ilyen emberre, aztán rádöbbentem, hogy 'b*szki... ez az én hangom' =)
mert amikor beszélsz, a koponyacsont felfogja a saját hangodat, és csontvezetéssel ezek a hanghullámok is a füledbe jutnak. a valódi hangod külsõ szemlélõként kb olyan, mint a visszajátszott hangod
Bocsi, hogy OFFolok, de akkor ez azt jelenti, hogy az énekhangomat reálisabban hallom felvételrõl, mint élõben magamtól? Tehát közelebb van a valósághoz az a hang, amit visszahallgatok?
Egy kicsit torzít a készülék is...
Dehogy torzít.
Az elején leírták a lényeget. Mondjuk egy gyenge mikrofon miatt már eleve nem az kerül rögzítésre ami a valóság, ugyanakkor a visszajátszás felõl is vannak elvárások, jó hangszórót még nehezebb találni mint jó mikrofont. Szóval a végek szoktak többnyire a leggyengébb láncszemek lenni, bár nyilván a közbülsõek sem lényegtelenek. Telefonon nem csak a saját hangodat hallani máshogy, hanem többnyire mindenkiét. (Ok, ott azért más is közrejátszik, pl. maga a hangfolyam is erõsen tömörítve van.)
A kérdező hozzászólása: hát, igen, az a helyzet, hogy én a bn-õmét is másképp hallom felvételrõl kicsit:S
Nem tudom, de most már bonyolult! :D
Állítólag igen, utolsó. És akkor mi van, ha másokét is másképp hallom felvételrõl?:D
A kérdező hozzászólása: mi??? nem értelek. arra gonodolsz, hogy mások úgy hallják a hangodat, ahogy kb. te hallod vissza felvételrõl??? nem pont fordítva??
Amikor beszélünk, akkor a saját hangunkat nemcsak kívülrõl, hanem "belülrõl" is halljuk, mert a hangforrás bennünk van. Ez másnál is így van. http://www.prokontra.hu/index2.php?option=com_content&do_pdf.. Idézek belõle: “A hang terjedése csontvezetéssel természetesen ép középfülmûködés esetén is megvan. Saját hangunkat pl. fõként csontvezetés útján halljuk. Légvezetéssel ui. kevéssé jut el a fülünkhöz a kibocsátott hang, mivel a fül e hangokra nézve éppen árnyékban van. Így a légvezetés kiesése a saját hangra vonatkozólag csak mintegy 5-10 phon hangosságcsökkenést okoz.“
A kérdező hozzászólása: ááá, értem. akkor más úgy hallja, mint amilyen a saját hangom, igaz??? akkor jó. köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: érteeem:) köszi mindenkinek!

Indesit hűtőm ajtajáról válik el a gumi, ami miatt nem zár, és hűt rendesen. Hogy tudnám meg javitani? Vagy hol lehet gumit venni rá. Már nem garanciás.

Legjobb válasz: Nekem apukám szedte le a gumit (az egészet mert már félig lejött) és aztán egy újat vagy ugyanazt ezt már nem tudom visszaragasztotta. Szerintem menj be oda, ahol vásároltad a hûtõt vagy ahol most lehet venni és kérdezd meg õket mit kellene hozzá venni vagy ha van valaki aki kimegy és megcsinálja olcsón ... de remélhetõleg konkrétabb választ is ír neked valaki, és most csak ennyivel tudtam hozzájárulni sajnos.

Nekem apukám szedte le a gumit (az egészet mert már félig lejött) és aztán egy újat vagy ugyanazt ezt már nem tudom visszaragasztotta. Szerintem menj be oda, ahol vásároltad a hûtõt vagy ahol most lehet venni és kérdezd meg õket mit kellene hozzá venni vagy ha van valaki aki kimegy és megcsinálja olcsón ... de remélhetõleg konkrétabb választ is ír neked valaki, és most csak ennyivel tudtam hozzájárulni sajnos.
A gumi csere elvileg segít. ott próbálkozz ahol az elsõ írta. Remélhetõleg legalább útba tudnak igazítani. A hugomék hûtõjéhez az egész ajtót meg kellett venni, mert nem volt külön gumi. Nem tudom milyen típus.
Nekem is úgy vágta méretre apukám, és valami speciális ragasztóval rakta fel úgy emlékszem. Azóta is mûködnek a hûtõk és a gáztûzhellyel is volt már hasonló esetünk. Ha addig nem kapsz választ akkor szombaton meg tudom neked kérdezni apukámat, hátha tud valamit ajánlani és beírom.
Meg kell nézni, hogy ragasztott e a gumi mert akkor valoszínûleg csak ajtócsere.Meg kell kérdezni az Indesitet, hogy van e külön gumi vagy csak ajtó. Indesit: 06-40-98-99-00.
Közben megkérdeztem apukámat, de sajnos nem tudok segíteni, mert neki egy ismerõse szerezte be a dolgokat. Esetleg hûtõgép-szervízbe kell bemenni vagy valóban felhívni az indesitet, csak segítenek elintézni.

Hogy tudnám elfelejteni, nem foglalkozni vele, ha még mindig ugyan azt érzem az osztálytársam iránt, mint eddig? Lány vagyok, 16 éves.

Elment bulizni tegnap, és azt írta a haveromnak, hogy ugyan úgy rámozdult rá egy csajra, mint rám tavaly nyáron. Nagyon fáj, hogy csak egy voltam a nem tom hány közül. Nagyon tetszettem neki, még most is tud rám aranyosan nézni, ha azt hiszi, hogy nem látom. Lehet, hogy csak kitalálta, de mivan, ha nem. Nagyon rosszul esett. Bocs, ha nem egyértelmû, de elég nehezen tudok néha beszélni az erzeseimrol

Legjobb válasz: Ez nem kitaláció. 1) Lehet, hogy csak azért, mert nem ismer más csajozós dumát, ezért mozdult rá más lányra is, ugyanúgy. 2) Általában, vannak ilyenek, trófea gyûjtõk, soká vannak, ezen nem kell meglepõdni.

Ez nem kitaláció. 1) Lehet, hogy csak azért, mert nem ismer más csajozós dumát, ezért mozdult rá más lányra is, ugyanúgy. 2) Általában, vannak ilyenek, trófea gyûjtõk, soká vannak, ezen nem kell meglepõdni.
Rám írhatsz, ha akarod segítségem. 16/f

Honnan fogom tudni, hogy lánynak bejövök-e vagy nem, azon kívül hogy megkérdezem?

Eseteket, jeleket várok...Ha meg csak úgy ha megkérdezem, akkor meg mikor, hol kérdezem meg?

Legjobb válasz: Ha sokat mosolyog rád és keresi a társaságod akkor lehet ,hogy bejössz neki.Ha személyesen kérdeznéd meg akkor hívd el valahova és hozd szóba a témát és kérdezd meg.

Ha sokat mosolyog rád és keresi a társaságod akkor lehet , hogy bejössz neki.Ha személyesen kérdeznéd meg akkor hívd el valahova és hozd szóba a témát és kérdezd meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!