Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám hogy mely (382 db)

Hogyan tudnám kiemelni mélyen ülő szürkészöld szemeimet? A szemem néha zöld néha kék néha meg szürke ahogy a fény ráesik egyáltalán milyen színt használhatnék hozzá?

Legjobb válasz: Google,Jennifer Garner neki vannak baromi mélyen ülõ szemei,alig látszanak,meg nekem:( Egy csomó sminkes oldal is van,ahol leírják,hogy kell mélyen ülõ szemet sminkelni

Google, Jennifer Garner neki vannak baromi mélyen ülõ szemei, alig látszanak, meg nekem:( Egy csomó sminkes oldal is van, ahol leírják, hogy kell mélyen ülõ szemet sminkelni
Onnan, hogy kifelé van felcsavarva.
Csak egyik irányba gördül könnyen, észreveszed, hogy kifordítva van ha rosszul tetted fel mert akkor nem lehet felhúzni, vagy csak nagyon nehezen.
Fújj bele, amikor még feltekert állapotban van, és ki fog derülni. Akkor rájössz, hogyan van feltekerve.

Lehet már tudni, hogy a Szigeten mely napokon melyik együttesek lépnek fel?

És a belépő árát? A honlapjukon nem találtam napi bontásban a fellépőket.

Legjobb válasz: Pedig fent van: http://www.sziget.hu/fesztival/programok2013#.UcQX55zcD0M

A kérdező hozzászólása: Köszi, vaksi voltam!

Lehet konkrétan tudni, hogy a gazdaság melyik ágáról, azon belül milyen szakmáról és esetleg melyik település (ek) ről van szó?

"Nincs fülem a hallásra! " Az országértékel? beszédében Orbán Viktor a gazdaság beindításának egyik motorját az új munkahelyek teremtésében látja és erre készen is áll.

Legjobb válasz: Persze 1 millió munkahely, mint a mesében.

Persze 1 millió munkahely, mint a mesében.
Eddig minden közgazdász és párt ugyanebben látja a gazdaság beindítását, és Orbán már évteóizedek óta ezt hangoztatja.Mégsem teremt egyenlõre senki új munkahelyeket.
Persze ez igaz az kellene de hogyan?
Az az igazság, h régen más volt a Fidesz mint most. Most csak megszorításokban gondolkodik ez is. Ha meg nem akkor a közös dolgok szünnek meg. Pl egészségügy.Nekem nagyon unszipatikusak, h mindig csak fikázzák a másikat. És õk mit tettek le az asztalra? Aláírták a lisszaboni szerzõdést, most meg az évértékelésben azt mondja Orbán, h vigyázni kell a magyar földre? Menjen már a p*csába a kétszínûséggel!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Ez a dal csakis Ákosé ;)
Így van, ez Ákos dala, csak egy koncert erejéig adták elõ duettként. Én így játszom a zongora részt az intro-ban: G----2----4-5--4--5-4-2-----|-----5-7-9--12--14 G----2----4-5--4--5-4-2-----|-----9-7-9--12--14-1414--14-1414 A gitárszóló pedig: http://gitartab.hu/hu/tab/akos/erinto/53649 A többi akkordjáték, ott nincs apelláta.. http://gitartab.hu/hu/tab/akos/erinto/53550

Tudni, hogy a melegek melyik ujjukon hordják a gyűrűt? Mert én nem vagyok meleg de van gyűrűm, és nem szeretném azon az ujjumon hordani. Vélaszaitok köszi! 4

Legjobb válasz: B.zdmeg, a melegeknek is általában 10 ujjuk van és mindegyikre tudnak ugyanúgy gyûrût húzni...

B.zdmeg, a melegeknek is általában 10 ujjuk van és mindegyikre tudnak ugyanúgy gyûrût húzni...
Azt még nem találtátok ki, hogy a fülbevalós pasik is melegek? A biszexeknek meg csak az egyik fülükben van. Agyrém, ilyen hülyeséget kitalálni! Mért nem raksz magadra mindjárt táblát "Nem vagyok meleg" felirattal...
a melegek a farkukra húzzák a gyûrût
A kérdező hozzászólása: kösz.de én úgy hallottam hogy a mutatón szokták hordani. ezt komolyan írtad hogy a ... húzzák?ez biztos vicc!!
Vagy költözz a hegyekbe Kalap Úrral és üvöltözd bele a nagyvilágba néha, hogy "Nem vagyok B*ziiiii!"
Bocs de eszedbe se jutott volna ez a kérdés ha nem lennél leszbi

Azt lehet tudni, hogy a mekiben melyik héten adják a zöld színű poharat?

Legjobb válasz: A héten rózsaszín van, jövõ héten lila lesz, után nem tudom, de mintha zöld jönne.

A héten rózsaszín van, jövõ héten lila lesz, után nem tudom, de mintha zöld jönne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Honnan lehet tudni, hogy egy bankszámlaszám melyik bankhoz tartozik?

Legjobb válasz: A bankszámla szám elsõ három számjegye azonosítja a bankot.

A bankszámla szám elsõ három számjegye azonosítja a bankot.
http://www.fideszfrakcio.hu/download/bank_giro.htm itt találtam meg a GIRO kódlistát, az elsõ 3számjegy alapján be tudod azonosítani, hova tartozik a számlaszám. Remélem segít:)
A kérdező hozzászólása: Sikerült kideríteni. Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!