Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám hogy hamar (45 db)

Ha a fülem bedugul, hogyan tudnám kidugítani hamar? A fülcsepp jó rá? Nagyon rossz, akkor sokkal tompábban hallani, és szerintem ettől vagyok olyan fáradékony?

Rágózás közben és ásításkor nem mindig sikerül, nem tudom van-e más mód rá?

Legjobb válasz: Hát nekem a fülcsepp sem segített, el kellett mennem a fül-orr-gégészetre, hogy kimossák. De azért próbáld meg a fülcseppet.

Hát nekem a fülcsepp sem segített, el kellett mennem a fül-orr-gégészetre, hogy kimossák. De azért próbáld meg a fülcseppet.
A kérdező hozzászólása: oh :( és már nincs bedugulva?
Életemben 2x volt úgy bedugulva a fülem, hogy ki kellett mosni. Egyszer magától elmúlt, de akkor is majdnem egy hétig így volt.
A kérdező hozzászólása: ajha, nem nem is tudom hányadjára, de eddig kidugult magától :/ nem merem kimosatni :( :D
Kimosni nem neked kell, hanem a dokinak. Nekem csak leszálláskor (repülõvel) szokott bedugulni, akkor apró kortyokkal nagyokat nyelek és kidugul. Neked magától dugul be?
A kérdező hozzászólása: aha, folyamatosan be van sajnos :// olyan tompán hallok. Néhanapján kidugul, akkor el is csodálkozom hogy te jó ég, ennyire tompa ?? :O de aztán elég 1 orrfújás, és megint be van dugulva.. ://

Hogyan tudnám nagyon hamar megnöveszteni a hajamat?

NAGYON RÖVID ÉS MÁR HOSSZUT SZERETNÉK,előre is köszönöm a válaszokat/

Legjobb válasz: Nekem a napi szintû köles evés, fejbõrmasszírozás (10 perc) és a DM-es hajkapszula sokat segített. Próbáld ki õket :) Megkönnyíted a hajnövesztést azzal is, ha nem teszed ki õket kárnak (hajvasaló, mûanyag fésû, vizes hajadat törölközõvel dörzsölöd, szoros copf.. stb.).

Nekem a napi szintû köles evés, fejbõrmasszírozás (10 perc) és a DM-es hajkapszula sokat segített. Próbáld ki õket :) Megkönnyíted a hajnövesztést azzal is, ha nem teszed ki õket kárnak (hajvasaló, mûanyag fésû, vizes hajadat törölközõvel dörzsölöd, szoros copf.. stb.).
Az én hajam alapjáraton is gyorsan nõ, havonta 2 centis lenövésem van. Ha levágatom lapockáig érõre, egy év alatt bõven megnõ a fenekemig. Egy barátnõmnek szintén nõ a haja, lenövése mindig van, a végébõl évente egyszer vágat, mégis 10 éve ugyanolyan hosszú a haja, pedig ápolja, nem száraz, mégis letöredezik neki, és egyszerûen ami nõ, az el is tûnik. Én nem hiszek az olyan dolgokban, hogy lehet gyorsítani a hajnövekedést. Ápolni lehet sok dologgal, de ha lenne bármi, ami gyorsítja, akkor mindenki bokáig érõ hajjal szaladgálna, amit egy év alatt növesztett... Ki kell várni, ez a titka.

Futás után ( 2-3km) mindíg nagyon piros az arcom és nem nagyon akar elmúlni. Hogyan tudnám elmúlasztani hamar?

Gyorsan lehet?leg, mert edzés után busszal megyek haza és nem szeretek vörös fejjel emberek között lenni. Kellemetlen érzés!

Legjobb válasz: Elmulasztani nem tudod, ez vérnyomásprobléma lesz! Meg kéne nézni, mennyi idõ alatt áll vissza a vérnyomásod a normálisra. Esetleg egy orvos megnézhetne.

Elmulasztani nem tudod, ez vérnyomásprobléma lesz! Meg kéne nézni, mennyi idõ alatt áll vissza a vérnyomásod a normálisra. Esetleg egy orvos megnézhetne.
A kérdező hozzászólása: nekem is olyan bõ 1-2óra szokott lenni.
nekem is ez a problémám, de meg kell tanulni együtt élni vele?
Szerintem ez nem probléma, sõt, van aki szerint aranyos!: )
hu sajnállak titeket. énnekem is piros szokott lenni az arcom, de kb fél óra alatt elmulik
Szerintem ezzel nem tudsz mit csinálni, én is pont ilyen vagyok. Fehér a bõröm és gyorsan kipirosodok, aztán úgy is maradok vagy még másfél órán keresztül. Sajnos meg kell szokni.(szeintem.)
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy egy vörös fej aranyos lenne, de most nem ez a kérdés hanem az hogy, hogyan lehet elmúlasztani.. és mi az oka...stb.
õnkontroll, a barátomnak már egészen jól megy, de ebben a barátnõdnek is segítenie kell

Túl hamar élvezek el, amikor a barátnőmmel próbálnánk szeretkezni! 5. alkalmunk volt együtt, de még mindig nagyon hamar, percek alatt történik, és nem értem miért! Hogy tudnám ezt meggátolni?

Legjobb válasz: állítólag a gyerekkorban elmaradt "önkielégítés" okozza. Ha 18 alatt vagy, nincs okod aggodalomra, de ha 20 fölött, akkor keress fel egy orvost. már gyógyszerekkel is korrigálható.

állítólag a gyerekkorban elmaradt "önkielégítés" okozza. Ha 18 alatt vagy, nincs okod aggodalomra, de ha 20 fölött, akkor keress fel egy orvost. már gyógyszerekkel is korrigálható.
túlcsordul az izgatottság pohara ennyi.. verd ki 10-15 percel mielött szexelnétek.
A kérdező hozzászólása: 18 alatt vagyok, önkielégítés volt bõven ! Köszönöm, mindenképpen kipróbáljuk ! :)
Ja verd ki parszor par oraval sex elott, de ne vidd tulzasba, nekem volt egyszer meg kiscsiko koromban hogy extra teljesitmenyt akartam kihozni magambol es a nap folyaman kivertem 8-szor aztan este fel sem alt!!! :)

Hogyan tudnám lógatni a kutyámat, ha nagyon hamar megunja, és hogy tudom megtanítani a jó fogást, hogy ne csak az első fogaival harapjon?

Illetve, hogy tudnám sprinteltetni, ha gyorsabban fut mint én?

Legjobb válasz: A teljes pofás harapást úgy tudod fejleszteni, hogy egy hurkát, töröközõt magasabbra emelsz és ráfogatod. Mivel nem éri a lába a földet, így muszáj, hogy javítson a fogásán. Úgy is lehet, hogy ráfogatod, aztán emeled ki, így megint csak muszáj lesz javítania a fogásán. A többit nem tudom :)

A teljes pofás harapást úgy tudod fejleszteni, hogy egy hurkát, töröközõt magasabbra emelsz és ráfogatod. Mivel nem éri a lába a földet, így muszáj, hogy javítson a fogásán. Úgy is lehet, hogy ráfogatod, aztán emeled ki, így megint csak muszáj lesz javítania a fogásán. A többit nem tudom :)
Sprinteltetni? Más kutya, labda, bármi után szoktak azért futni, ha akarnak, nem kell ehhez semmilyen különösebb technika, csak a normális tartás játékkal meg más kutyákkal. A lógatásnál nagyon fontos, hogy egyrészt szeresse a kutya, amire fogatod, legyen neki kényelmes ráharapni, másrészt meg addig vedd el tõle, amíg még lelkes, soha ne várd meg, amíg õ unja meg.

Hogyan tudnám magam kontrollálni sex közben, hogy ne menjek ell hamar? F/19

Legjobb válasz: 1. Képzeld el, hogy a csaj nagymamáját gyömöszölöd éppen. 2. Gondolja arra, hoyg a lány mindjárt pukizni fog. 3. Énekeld el magaban a szózatot! 4. Igyál meg 2 l vizet és ne hugyozz 3 órával a szex elött. Garamtáltan arra fogsz koncentrálni, hogy be ne vizelj a csajba. 5. Huzz két gumit vagy hármat! 6. Számold ki, hogy 11 és 451 között hány prímszám talalható az egész számok halmazán amikor éppen jönne a matéria. 7. Amikor el akarsz menni éppen, akkor képzeld el, hogy a csaj apja, a nagybátyja, az ángyikája és a volt osztályfönököd egyszercsak ott terem az ágy körül ahol éppen adod az érzést a lánynak. 8. Vidd be a csaj kutyaját és a szomszéd macskáját is a szobába! Hidd el csinálnak majd olyan cirkuszt, hogy nem fogsz elmenni. 9. Kérd meg egy haverodat, hogy nézzen benneteket amikor hegedültök.

1. Képzeld el, hogy a csaj nagymamáját gyömöszölöd éppen. 2. Gondolja arra, hoyg a lány mindjárt pukizni fog. 3. Énekeld el magaban a szózatot! 4. Igyál meg 2 l vizet és ne hugyozz 3 órával a szex elött. Garamtáltan arra fogsz koncentrálni, hogy be ne vizelj a csajba. 5. Huzz két gumit vagy hármat! 6. Számold ki, hogy 11 és 451 között hány prímszám talalható az egész számok halmazán amikor éppen jönne a matéria. 7. Amikor el akarsz menni éppen, akkor képzeld el, hogy a csaj apja, a nagybátyja, az ángyikája és a volt osztályfönököd egyszercsak ott terem az ágy körül ahol éppen adod az érzést a lánynak. 8. Vidd be a csaj kutyaját és a szomszéd macskáját is a szobába! Hidd el csinálnak majd olyan cirkuszt, hogy nem fogsz elmenni. 9. Kérd meg egy haverodat, hogy nézzen benneteket amikor hegedültök.
Gondolj apád szõrös seggére!
Ismerd ki a tested minden rezdülését és amikor már úgy érzed, hogy majdnem elmész akkor használd az agyad például gondolj valami másra. Vagy válts pózt.
zárd be az ajtót szex elõtt, akkor nem tudsz majd elmenni hamar...
utolsó x'D
Kedves Kérdezõ! Ha szeretnéd megtanulni, hogyan tudod fékezni a ejakulációdat és elnyújtani az örömérzést a pároddal, úgy, h. együtt, egyszerre menjetek el, akkor ajánlom a szex-kontrollt. Jelentkezni nálam kell. Üdv.
A kérdező hozzászólása: hogyan tudok jelentkezni nálad ?

Hogy tudnam raszoktatni 6 hos babam, hogy ne csak a friss levegon aludjon el hamar, hanem bent is?

Van ugy hogy este kiviszem par percre hogy valahogy aludjon el, mert bent nem akar elaludni. J es persze igy is olben alszik el.

Legjobb válasz: Próbáld meg, hogy az ablakot nyitod ki és odaálltok elé. Amúgy este hogy oldod me, hogy kiviszed? Hogy öltözteted fel, vagy csak pokrócba csavarod? Mert ugye éjjelre enm maradhat overállban.

Próbáld meg, hogy az ablakot nyitod ki és odaálltok elé. Amúgy este hogy oldod me, hogy kiviszed? Hogy öltözteted fel, vagy csak pokrócba csavarod? Mert ugye éjjelre enm maradhat overállban.
A kérdező hozzászólása: Kiviszem a teraszra, egy vastagabb paplanba fogom es mikor elalszik ovatosan leveszem rola es ugy teszem az agyaba.

Hogy tudnám meg csinálni hogy a szexet tovább bírjam? Mivel ha masztubálok azt nagyon sokáig bírom de a szexbe el megyek hamar mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: Mivel szerintem hogy a szex elõtt nagyon fel izgulok és attól mit tudnék tenni vagy teknika vagy valami?

A kérdező hozzászólása: Mivel szerintem hogy a szex elõtt nagyon fel izgulok és attól mit tudnék tenni vagy teknika vagy valami?
tereld el a figyelmed szex közben pl. gondolj a helyesírási szótárra! 2öt egy csapásra, és a masz tuba egy hangszer :D
gondolj másra közben!
A kérdező hozzászólása: Ez is egy lehetõség de nem nagyon vált be. Minél több válaszokat szeretnek valami megoldást a bajomra. Köszönöm.
Eloszor is mikor mar kezded erezni hogy elmesz akkor lasuljal le , kezdj el smacizni a csajjal huzd ki 6-7 masodpercre majd fojtasd . Am ajanlom hogy cserelges pozokat ahol mondjuk nem te dolgozol hanem a lany , akkor nehezebben mesz el ! 16/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszotokat. Varok meg hasonlókat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!