Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám hogy hamar (43 db)

Ha a fülem bedugul, hogyan tudnám kidugítani hamar? A fülcsepp jó rá? Nagyon rossz, akkor sokkal tompábban hallani, és szerintem ettől vagyok olyan fáradékony?

Rágózás közben és ásításkor nem mindig sikerül, nem tudom van-e más mód rá?

Legjobb válasz: Hát nekem a fülcsepp sem segített, el kellett mennem a fül-orr-gégészetre, hogy kimossák. De azért próbáld meg a fülcseppet.

Hát nekem a fülcsepp sem segített, el kellett mennem a fül-orr-gégészetre, hogy kimossák. De azért próbáld meg a fülcseppet.
A kérdező hozzászólása: oh :( és már nincs bedugulva?
Életemben 2x volt úgy bedugulva a fülem, hogy ki kellett mosni. Egyszer magától elmúlt, de akkor is majdnem egy hétig így volt.
A kérdező hozzászólása: ajha, nem nem is tudom hányadjára, de eddig kidugult magától :/ nem merem kimosatni :( :D
Kimosni nem neked kell, hanem a dokinak. Nekem csak leszálláskor (repülõvel) szokott bedugulni, akkor apró kortyokkal nagyokat nyelek és kidugul. Neked magától dugul be?
A kérdező hozzászólása: aha, folyamatosan be van sajnos :// olyan tompán hallok. Néhanapján kidugul, akkor el is csodálkozom hogy te jó ég, ennyire tompa ?? :O de aztán elég 1 orrfújás, és megint be van dugulva.. ://

Hogyan tudnám nagyon hamar megnöveszteni a hajamat?

NAGYON RÖVID ÉS MÁR HOSSZUT SZERETNÉK,előre is köszönöm a válaszokat/

Legjobb válasz: Nekem a napi szintû köles evés, fejbõrmasszírozás (10 perc) és a DM-es hajkapszula sokat segített. Próbáld ki õket :) Megkönnyíted a hajnövesztést azzal is, ha nem teszed ki õket kárnak (hajvasaló, mûanyag fésû, vizes hajadat törölközõvel dörzsölöd, szoros copf.. stb.).

Nekem a napi szintû köles evés, fejbõrmasszírozás (10 perc) és a DM-es hajkapszula sokat segített. Próbáld ki õket :) Megkönnyíted a hajnövesztést azzal is, ha nem teszed ki õket kárnak (hajvasaló, mûanyag fésû, vizes hajadat törölközõvel dörzsölöd, szoros copf.. stb.).
Az én hajam alapjáraton is gyorsan nõ, havonta 2 centis lenövésem van. Ha levágatom lapockáig érõre, egy év alatt bõven megnõ a fenekemig. Egy barátnõmnek szintén nõ a haja, lenövése mindig van, a végébõl évente egyszer vágat, mégis 10 éve ugyanolyan hosszú a haja, pedig ápolja, nem száraz, mégis letöredezik neki, és egyszerûen ami nõ, az el is tûnik. Én nem hiszek az olyan dolgokban, hogy lehet gyorsítani a hajnövekedést. Ápolni lehet sok dologgal, de ha lenne bármi, ami gyorsítja, akkor mindenki bokáig érõ hajjal szaladgálna, amit egy év alatt növesztett... Ki kell várni, ez a titka.

Futás után ( 2-3km) mindíg nagyon piros az arcom és nem nagyon akar elmúlni. Hogyan tudnám elmúlasztani hamar?

Gyorsan lehet?leg, mert edzés után busszal megyek haza és nem szeretek vörös fejjel emberek között lenni. Kellemetlen érzés!

Legjobb válasz: Elmulasztani nem tudod, ez vérnyomásprobléma lesz! Meg kéne nézni, mennyi idõ alatt áll vissza a vérnyomásod a normálisra. Esetleg egy orvos megnézhetne.

Elmulasztani nem tudod, ez vérnyomásprobléma lesz! Meg kéne nézni, mennyi idõ alatt áll vissza a vérnyomásod a normálisra. Esetleg egy orvos megnézhetne.
A kérdező hozzászólása: nekem is olyan bõ 1-2óra szokott lenni.
nekem is ez a problémám, de meg kell tanulni együtt élni vele?
Szerintem ez nem probléma, sõt, van aki szerint aranyos!: )
hu sajnállak titeket. énnekem is piros szokott lenni az arcom, de kb fél óra alatt elmulik
Szerintem ezzel nem tudsz mit csinálni, én is pont ilyen vagyok. Fehér a bõröm és gyorsan kipirosodok, aztán úgy is maradok vagy még másfél órán keresztül. Sajnos meg kell szokni.(szeintem.)
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy egy vörös fej aranyos lenne, de most nem ez a kérdés hanem az hogy, hogyan lehet elmúlasztani.. és mi az oka...stb.
õnkontroll, a barátomnak már egészen jól megy, de ebben a barátnõdnek is segítenie kell

Túl hamar élvezek el, amikor a barátnőmmel próbálnánk szeretkezni! 5. alkalmunk volt együtt, de még mindig nagyon hamar, percek alatt történik, és nem értem miért! Hogy tudnám ezt meggátolni?

Legjobb válasz: állítólag a gyerekkorban elmaradt "önkielégítés" okozza. Ha 18 alatt vagy, nincs okod aggodalomra, de ha 20 fölött, akkor keress fel egy orvost. már gyógyszerekkel is korrigálható.

állítólag a gyerekkorban elmaradt "önkielégítés" okozza. Ha 18 alatt vagy, nincs okod aggodalomra, de ha 20 fölött, akkor keress fel egy orvost. már gyógyszerekkel is korrigálható.
túlcsordul az izgatottság pohara ennyi.. verd ki 10-15 percel mielött szexelnétek.
A kérdező hozzászólása: 18 alatt vagyok, önkielégítés volt bõven ! Köszönöm, mindenképpen kipróbáljuk ! :)
Ja verd ki parszor par oraval sex elott, de ne vidd tulzasba, nekem volt egyszer meg kiscsiko koromban hogy extra teljesitmenyt akartam kihozni magambol es a nap folyaman kivertem 8-szor aztan este fel sem alt!!! :)

Hogyan tudnám magam kontrollálni sex közben, hogy ne menjek ell hamar? F/19

Legjobb válasz: 1. Képzeld el, hogy a csaj nagymamáját gyömöszölöd éppen. 2. Gondolja arra, hoyg a lány mindjárt pukizni fog. 3. Énekeld el magaban a szózatot! 4. Igyál meg 2 l vizet és ne hugyozz 3 órával a szex elött. Garamtáltan arra fogsz koncentrálni, hogy be ne vizelj a csajba. 5. Huzz két gumit vagy hármat! 6. Számold ki, hogy 11 és 451 között hány prímszám talalható az egész számok halmazán amikor éppen jönne a matéria. 7. Amikor el akarsz menni éppen, akkor képzeld el, hogy a csaj apja, a nagybátyja, az ángyikája és a volt osztályfönököd egyszercsak ott terem az ágy körül ahol éppen adod az érzést a lánynak. 8. Vidd be a csaj kutyaját és a szomszéd macskáját is a szobába! Hidd el csinálnak majd olyan cirkuszt, hogy nem fogsz elmenni. 9. Kérd meg egy haverodat, hogy nézzen benneteket amikor hegedültök.

1. Képzeld el, hogy a csaj nagymamáját gyömöszölöd éppen. 2. Gondolja arra, hoyg a lány mindjárt pukizni fog. 3. Énekeld el magaban a szózatot! 4. Igyál meg 2 l vizet és ne hugyozz 3 órával a szex elött. Garamtáltan arra fogsz koncentrálni, hogy be ne vizelj a csajba. 5. Huzz két gumit vagy hármat! 6. Számold ki, hogy 11 és 451 között hány prímszám talalható az egész számok halmazán amikor éppen jönne a matéria. 7. Amikor el akarsz menni éppen, akkor képzeld el, hogy a csaj apja, a nagybátyja, az ángyikája és a volt osztályfönököd egyszercsak ott terem az ágy körül ahol éppen adod az érzést a lánynak. 8. Vidd be a csaj kutyaját és a szomszéd macskáját is a szobába! Hidd el csinálnak majd olyan cirkuszt, hogy nem fogsz elmenni. 9. Kérd meg egy haverodat, hogy nézzen benneteket amikor hegedültök.
Gondolj apád szõrös seggére!
Ismerd ki a tested minden rezdülését és amikor már úgy érzed, hogy majdnem elmész akkor használd az agyad például gondolj valami másra. Vagy válts pózt.
zárd be az ajtót szex elõtt, akkor nem tudsz majd elmenni hamar...
utolsó x'D
Kedves Kérdezõ! Ha szeretnéd megtanulni, hogyan tudod fékezni a ejakulációdat és elnyújtani az örömérzést a pároddal, úgy, h. együtt, egyszerre menjetek el, akkor ajánlom a szex-kontrollt. Jelentkezni nálam kell. Üdv.
A kérdező hozzászólása: hogyan tudok jelentkezni nálad ?

Hogyan tudnám lógatni a kutyámat, ha nagyon hamar megunja, és hogy tudom megtanítani a jó fogást, hogy ne csak az első fogaival harapjon?

Illetve, hogy tudnám sprinteltetni, ha gyorsabban fut mint én?

Legjobb válasz: A teljes pofás harapást úgy tudod fejleszteni, hogy egy hurkát, töröközõt magasabbra emelsz és ráfogatod. Mivel nem éri a lába a földet, így muszáj, hogy javítson a fogásán. Úgy is lehet, hogy ráfogatod, aztán emeled ki, így megint csak muszáj lesz javítania a fogásán. A többit nem tudom :)

A teljes pofás harapást úgy tudod fejleszteni, hogy egy hurkát, töröközõt magasabbra emelsz és ráfogatod. Mivel nem éri a lába a földet, így muszáj, hogy javítson a fogásán. Úgy is lehet, hogy ráfogatod, aztán emeled ki, így megint csak muszáj lesz javítania a fogásán. A többit nem tudom :)
Sprinteltetni? Más kutya, labda, bármi után szoktak azért futni, ha akarnak, nem kell ehhez semmilyen különösebb technika, csak a normális tartás játékkal meg más kutyákkal. A lógatásnál nagyon fontos, hogy egyrészt szeresse a kutya, amire fogatod, legyen neki kényelmes ráharapni, másrészt meg addig vedd el tõle, amíg még lelkes, soha ne várd meg, amíg õ unja meg.
gondolj másra közben!
A kérdező hozzászólása: Ez is egy lehetõség de nem nagyon vált be. Minél több válaszokat szeretnek valami megoldást a bajomra. Köszönöm.
Eloszor is mikor mar kezded erezni hogy elmesz akkor lasuljal le , kezdj el smacizni a csajjal huzd ki 6-7 masodpercre majd fojtasd . Am ajanlom hogy cserelges pozokat ahol mondjuk nem te dolgozol hanem a lany , akkor nehezebben mesz el ! 16/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszotokat. Varok meg hasonlókat.

Hogy tudnám meghosszabbítani hogy ne menjek el hamar?

Mostanában túl hamar elmegyek szex közben, sajnos. 20F vagyok és 3 hónapja van egy komoly kapcsolatom egy 7 évvel id?sebb lánnyal. Õ vette el a szüzességem még az elején, persze ? sokkal tapasztaltabb nálam. Mostanában nagyon nem vagyok a toppon a szexben, eleinte voltak jó menetek aminek megvoltam a hosszával elégedve meg ? is, sikerült is a csúcsra juttatnom (elméletileg). De mostanában nem sokat bírok benne. Gumit többnyire használunk és ilyenkor van hogy felhúzom a gumit és 1 percet nem bírok benne pedig elég lassan próbálom csinálni hogy hosszabb ideig tartson. De nem bírom, és utána még kicsit szoktam csinálni hogy ? is élvezze, de utána meg elpuhulok és akkor már halott az ügy.

Legjobb válasz: Valószínûleg azért van, mert ritkán szexeltek és akkorra már annyira fel vagy spanolva, hogy nem bírod tovább. Sûrûbben kellene. Próbáld ki, hogy naponta/2naponta kielégíted magad, így jobban fog menni a szex is mert nem fogod annyira kívánni.

Valószínûleg azért van, mert ritkán szexeltek és akkorra már annyira fel vagy spanolva, hogy nem bírod tovább. Sûrûbben kellene. Próbáld ki, hogy naponta/2naponta kielégíted magad, így jobban fog menni a szex is mert nem fogod annyira kívánni.
A kérdező hozzászólása: mielõtt összejöttünk maszturbáltam, de olyan szerelmes lettem bele hogy nem tudtam hogy ez normális e hogy a bnõm mellett csinálom. és most egy pár napja csinálom magamnak. de nem olyan mint régen, mintha nem kívánnám az egészet. nehezen tudok neki kezdeni, és rövid ideig tart.
tarat uriteni magamtol? Ezt most hogy kell erteni? Amugy tuti a stressz, meg az hogy mar egyre jobban arra fokuszalsz, hogy sokaig bird. A guminak meg tompitani is kellene s tovabb kellene hogy huzzad. A normalis menetek az mennyi ido volt 10 perc vagy fel ora? Sport amugy tuti jot fog tenni, mindennek, oldja stresszt, noveli a tesztot, azt mindenkepp iktasd be az eletedbe.
Finch: Én a Tantra Nagy Mestere vagyok. Így a Sex Eltarthat órákig, sõt napokig :DDDDD
A kérdező hozzászólása: A tár ürítés az azt takarná most hogy maszturbáljak magamtól is. Sajnos most elég stresszes idõszakban vagyok, amin változtatni akarok. Vagy nem tudom hogy az lehet e akadály hogy túl sok idõt töltünk el egymással?

Hogy tudnám kiharcolni magamnak egy felsőtesti, (hamár megvizsgál) illetve medence CT-t?

A beleimel van probléma volt már végbél polipom illetve a családban több rákos is volt. Már voltam kétszer a háziorvosnál ugyan azzal a panasszal de még gasztrora sem küldött el.Valamint a heliko batériumból 3 éve kezeltek.Kihez kéne fordulnom,a megfelelő pénzes borítékokkal?

Legjobb válasz: Ha van rá pénzed, akkor magánban is mehetsz CT-re. Kb. az árak, hogy mire számíts: http://www.sic.hu/portal/downloads/ct_arlista_hun.pdf De ez nem úgy mûködik, hogy az ember kitalál vmit és kiharcolja. Gondolom tisztában vagy vele, hogy az eü igencsak szar helyzetben van. Ha minden embert olyan vizsgálatokra küldenének, amihez épp kedve támad, akkor össze is omlana kb. Kérj beutalót a gasztroenterológiára, és ha ott indokoltnak látják, akkor el fognak küldeni vizsgálatokra.

Ha van rá pénzed, akkor magánban is mehetsz CT-re. Kb. az árak, hogy mire számíts: http://www.sic.hu/portal/downloads/ct_arlista_hun.pdf De ez nem úgy mûködik, hogy az ember kitalál vmit és kiharcolja. Gondolom tisztában vagy vele, hogy az eü igencsak szar helyzetben van. Ha minden embert olyan vizsgálatokra küldenének, amihez épp kedve támad, akkor össze is omlana kb. Kérj beutalót a gasztroenterológiára, és ha ott indokoltnak látják, akkor el fognak küldeni vizsgálatokra.
nem kell pénzes boríték, kérj egy beutalót gasztroenterológushoz. KÉtlem, hogy a CT lenne az elsõ amivel kezdeniu kéne a kivizsgálást.Sokkal valószínübb egy jó végbéltükrözés
A kérdező hozzászólása: Egy jó végbéltükrözés? Köszi volt már benne részem(kb 8 évvel ezelöt), és ráadásul itt a megyében nem lehet altatva kérni, csak magán orvosnál ami nagyon drága.
A kérdező hozzászólása: Vagy 9 éve?
Ha pénzes borítékod van, akkor menj magándokihoz és ott nem kell harcolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a segítséged, már csak az a kérdésem hogy hol találok egy ilyen magán orvost aki ilyen árakon dolgozik.
A gugliban....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!