Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám hogy egy lány mennyire (4 db)

Hogyan tudnám megtudni hogy egy lány mennyire akarja a szexet?

Legjobb válasz: 2 mód van: 1, megkérdezed 2, belenyúlsz a bugyijába, és ha tarkón csap, akkor nem annyira.

2 mód van: 1, megkérdezed 2, belenyúlsz a bugyijába, és ha tarkón csap, akkor nem annyira.
Elõször csókold meg aztán kezdd el simogatni majd levenni a ruháit. Persze ne erõszakosan. Egy lánnyal mindig legyél gyengéd és ha nem ellenzi a dolgot akkor már minden megy magától.
Ember, még csak most ismerted meg o.O
te aztán nem sz*rozol:DDDDDD
Majd látod, hogy halad a kapcsolatotok, milyen irányban, milyen gyorsan. Majd adja magát a tempó. Lehet hogy 3 nap, lehet hogy 3 hónap.

Örökbe akarunk fogadni egy kis 2kg-os pincser ivartalanitott 1 éves lány kutyust. Jó lenne tudni hogy nagyjából egy hónapban mennyit enne egy ekkorka állatocska, és hogy milyen étrend lenne a legmegfelelõbb számára?

Legjobb válasz: attól függ. jófajta kutyatápból egy ekkora kutyusnak kb. 50 gramm kell, a legjobbakból még ennyit sem ajánlanak. minden tápgyártó weblapján megtalálod az etetési útmutatót. milyen étrend? hogyhogy milyen étrend. táp, vagy barf

attól függ. jófajta kutyatápból egy ekkora kutyusnak kb. 50 gramm kell, a legjobbakból még ennyit sem ajánlanak. minden tápgyártó weblapján megtalálod az etetési útmutatót. milyen étrend? hogyhogy milyen étrend. táp, vagy barf
Fontos még - véleményem szerint - hogy Chappi, Friskas és hasonló reklámozott tápokat MESSZIRE elkerüld!
A kérdező hozzászólása: Igen, kiszámoltam a kutyára egy csomó mindent. Találtam is a közelünkben egy maxi zoo-t ahol vannak nagyon franko bio/paleo és fairtrade extra extra egészséges tépok extra vitaminokkal. Lehet hogy megelégszem az 5kg-os kiszereléssel mert nem sokkal több mint a 15 kg-os.Viszont nem láttam a web-en hogy lenne kimérve eledel. Olyan ultra kicsike hogy itteni viszonylatban jön ki a kutyus havi 'díja' állatorvossal, száraz és konzerv táp, fél évente állat orvossal és oltásokkal ha rádobok egy kis extrát is csak hogy tuti beleférjünk 7.000ft-ba. meg mint kiderült feljöhet velünk a fedélzetre ha utazunk ide Dániába ami nekem nagyon megnyugtató.
Direkt utána is néztem, hogy ne beszéljek butaságot, és gyártó írta, hogy 1 évig fogyasztható a táp, utána elbomlanak a vitaminok. De mondom, teljesen mindegy mindenki azt vesz, és úgy ahogy akar. Hidd el nem egy kistestûnél tanul meg az ember beosztani, aki mint kiderült 15 kilót eszik egy évig, hanem egy nagytestûnél, aki nagyon max 2 hónap alatt fogyaszt el ugyanennyit.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Kicsit utána néztem ennek a Barf dolognak, és korábban a nagytestû kutyusainknál ezt alkalmaztuk elég jó sikerrel, táppal keverve. Csakhogy, a helyzet az hogy Dániában élek és itt nem igazán van husos pult a boltokban ahonnan lehet választani mert minden lefoliazva bedobozolva kaphato. Hentesek vannak ugyan de nem jellemzõ hogy minden sarkon lenne. A konzerves kutya kajáltatásnak nem vagyok fanatikusa meg azt gondolom hogy drága bár errõl még nem gyõzõdtem meg. De akkor a helyzet az hogy egy ekkorka kutyi naponta egyszer eszik 50gr azaz 5dkg kaját fogyaszt átlagosan? Nem vagyok híve a konzerves kutyaeledelnek.
Pl. Acanából az én kutyám havi fél kilót fogyaszt el úgy, hogy közben az a jutalomfalat is tanuláskor:)
Had vitatkozzam: a zsákot felnyitod májusban és jövõ márciusban is még azt eszi. Az tudvalévõ, hogy a vitaminok oxigén hatására gyorsabban bomlanak. Tehát amit megspórolhatna a mennyiségen tulajdonképpen kidobott pénz-táp. Ezért tényleg szerencsésebb a barf - de hát errõl már írtam véleményt. Akinek ilyen pici kutyája van hidd el kimûveli magát kaja ügyben:)
Hát azért egy száraz táp (nem konzerv) alsó hangon eláll fél évig/évig. Azért még egy ekkora kutya is megeszik egy év alatt 15 kiló tápot, de javíts ki ha tévednék. Ettõl még nem kell megfogadni a tanácsomat, csak amíg én neten megrendelem ugyanazt a tápot kb 700ft/kg áron, addig ugyanaz kimérve (már ha tényleg az van a zsákban) 1100-1200ft/kg. Azért ez nem kis különbség.
Kedves utolsó! Akinek ilyen pici a kutyája annak a zsákos kiszerelis igenis drága, mert nem tud a végére érni még mielõtt lejár a szavatossága, ha figyelmesen olvasol Barfozás jó dolog én is rajta vagyok, de szerintem aki kezdõ az elõbb igazodjék ki a kutya alapvetõ szükségletein, nevelésén stb.
Én kimérve nem vennék tápot, sokkal drágább, mint nagyobb tételben rendelve. Egyébként a legjobb a nyers etetés, én a 26 kilós kutyámat havi kb 10.000-bõl megoldom.
Ha a legjobb minõségû száraztápokat adod neki akkor is kb. napi 80-150 Ft a költsége. (ráadásul kimérve érdemes megvenni, mert egy ekkora kutya nehezen tud lejárati idõn belül elfogyasztani pl 5 kg-os zsákot:) Táp ajánlatok: - Acana - többféle változatban létezik - kimérve (1100-1700/kg) ezt eszi az én kutyám is - Brit Care - sajnos errõl nem tudok részleteket de ár-érték arányban szintén kiváló minöségû táp, bár én még nem láttam kimérve, ettõl még lehet - Taste of Wilde - errõl nem tudok részleteket de a táp kiváló minõségû kimérésrõl szintén nem tudok
Az teljesen jó. Így belegondolva nem is tudom kint Dániában lehet nincs is "kimérõs" kaja. Ez kb annyit jelent, hogy állateledeles berendel tenyésztõi kiszerelésû 18-20 kilós zsák tápokat több fajtát, és abból lehet venni 1-2 kilókat.


Van egy lány a buszon akit szinte mindennap látok, nagyon tetszik, gyönyörű teremtés. Tudnátok valami hasznos tippet adni a megszólítással kapcsolatban? Nem olyanra gondolok, hogy "Szia, meg tudnád mondani, hogy mennyi az idő? ".

Legjobb válasz: De aranyos, ahogy írtad, hogy "gyönyörû teremtés" :) Szerintem, ha mindig látod a buszon, kérdezd meg, h arra lakik-e, vagy mit csinál arra, vagy jegyezd meg, h már többször is láttad, aztán kezdj el vele csak úgy beszélgetni :) Sok sikert.

De aranyos, ahogy írtad, hogy "gyönyörû teremtés" :) Szerintem, ha mindig látod a buszon, kérdezd meg, h arra lakik-e, vagy mit csinál arra, vagy jegyezd meg, h már többször is láttad, aztán kezdj el vele csak úgy beszélgetni :) Sok sikert.
Nagy az esély rá hogy van már barátja. Tapasztalatból beszélek. A szép nõk nem ismerkednek idegenekkel, mert tele vannak mindenütt hódolóval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Annyival kiegészíteném a kérdést, hogy úgy veszem észre, hogy néha rám néz, volt "összeakadt" a tekintetünk. Csak nem tudom hova tenni a dolgot, mert ha én is odanézek máshova néz. Volt már kellemetlen élményben részem és ezért írtam ide, mert biztos vannak nálam profibbak akik hátha tudnak tanácsot adni. Nem szeretném elrontani a dolgot valami nem megfelelõ mondattal, ezért kérek segítséget.
Menj oda hozzá, mondd meg neki, hogy mennyire tetszik, tegyél fel mindent egy lapra, és hívd el egy találkozóra. Ha elfogad, akkor hõs vagy, ha visszautasít, akkor mártír. :)
Szija Te lány aki nekem tetszel, ...... kérdezz valamit :D
A kérdező hozzászólása: Erre már gondoltam én is hogy odamegyek hozzá és elmondom neki hogy nagyon tetszik, csak nem tudom hogyan fogadná. Ha lányok is olvassák e sorokat írják meg hogy õk hogyan fogadnának egy ilyen szituációt.
Elsõ vagyok. Ha hozzám odajönne valaki az utcán azzal, hogy "gyönyörû teremtés vagyok" akkor tuti, hogy nagyra értékelném :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!