Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám hogy az ondó (2 db)

Hogyan tudnám megoldani, hogy az ondó rendesen "bemenjen", mert rögtön kifolyik és sokszor egyáltalán nem talál be?

Már minden pózt kipróbáltunk és mindig ez van.

Legjobb válasz: rendesen bemegy ne aggodj. de mivel az folyákony és a gravitáció lefele huzza ezért ki is jön. annyit lehet plusszban tenni hogy a feneked alá teszel egy párnát így kicsit megemeled. mivel a megtermékenyítéshez csak egy sperma kell ezért még jó hogy a többi kijön. pár hímivar sejt ami elég ficánk egészen fel megy és akár majdnem 2 napot várakozik hogy egy érett petesejt jöjjön. ha egyáltalán nem talál be az azt jelenti hogy a pénisz nem volt benned egyáltalán, vagy csak éppen. ha az elélvezéskor a párod teljesen beteszi akkor nincs gond, aminek ki kell jönni az jön ki.

rendesen bemegy ne aggodj. de mivel az folyákony és a gravitáció lefele huzza ezért ki is jön. annyit lehet plusszban tenni hogy a feneked alá teszel egy párnát így kicsit megemeled. mivel a megtermékenyítéshez csak egy sperma kell ezért még jó hogy a többi kijön. pár hímivar sejt ami elég ficánk egészen fel megy és akár majdnem 2 napot várakozik hogy egy érett petesejt jöjjön. ha egyáltalán nem talál be az azt jelenti hogy a pénisz nem volt benned egyáltalán, vagy csak éppen. ha az elélvezéskor a párod teljesen beteszi akkor nincs gond, aminek ki kell jönni az jön ki.
Hát igen.Ez a gravitáció.Beis tenne, ha a felesleg nem folyna ki.Akkor mit csinálnánk???? Esetleg aktus után tedd fel a lábaidat a falra, vagy csináljgyertya állást.Lényeg, hogy ellenállj a gravitáci´nak.De aminek és amennyinek kell, bennt marad, ne izgulj.
a háborúban koncentrációs táborokban végeztek olyan "kísérleteket" is, hogy számít-e a teherbeesés szempontjából, ha nem engedik kifolyni. (fellógatták õket fejjel lefelé) Namost nem született specifikus eredmény, azaz ami kifolyik, az ki is folyhat nyugodtan.
akkor fuss
Hát öregem, önkontroll. Mióta nem voltál csajjal? Én maszturbációnál 5 perc alatt elmegyek, aktus közben háromnegyed órát is bírok.
Tehát akkor ez lesz az elsõ neked! Az nem gond, ha nem fog jól össze jönni mármint, ha a lány is tudja, hogy neked ez az elsõ akkor semmi gond nem lesz!
A kérdező hozzászólása: Igazából engem dugnak meg...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!