Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám hogy a férjem (79 db)

Hogy tudnám "lerázni" a férjem, hogy egyedül hazamehessek?

Elég távolra költöztem hozzá a szüleimtől, barátaimtól, 2-3 havonta járunk haza. 1 évvel ezelőttig egyedül, vonattal mentem, most viszont kocsival megyünk mert olcsóbb és kényelmes. Csak így nem tudok senkivel úgy találkozni, hogy ne legyen ott, otthon mégse hagyhatom, hogy beszélgess az apámmal. Leginkább nem is találkozom régi ismerősökkel mert vele megyek sétálni, vele ebédelek, vele kirándulok. Egy hosszabb teázós estén nem is tudom mi lenne, a félórás rövid találkozókon is csak unatkozik, nem érti a témát - miatta bizonyos témákat nem is érintünk. Gyerek nincs, ellenne itthon, de azt mondja unatkozna egyedül, hiányoznék neki, szeretne jönni. Meg ugye ne vonatozzak. Elvileg megbízik bennem meg nem féltékeny, nem emiatt nem enged el. Csak így a 20 éve ismert barátnőm alig látom, neki pedig szerintem nincsenek is barátai, aki van, azzal beéri a facebook chaten érintkezéssel. Nekem pedig azt mondta, hogy az már a múlt, majd lesznek itt új barátaim. De nekem a régiek fontosak és nem vagyok valami barátkozós típus. Jobb időben meghívnám őket, csak az jóval többe kerülne mindenkinek.

Legjobb válasz: Miért ne tudna beszélgetni az apukáddal? Nem vagytok összenõve.

Miért ne tudna beszélgetni az apukáddal? Nem vagytok összenõve.
például úgy, hogy megbeszéled vele? elmondod, hogy szeretnél találkozni ezzel...ezzel és ezzel, és hosszabban, tudod, hogy neki ez unalmas, vagy nem szórakoztató, szeretne eljönni ebben az esetben is a szüleidhez, hogy ott magára hagynád velük, vagy pedig maradna otthon. ezen mi a bonyolult? Miért kell "lerázni"? Egyszerûen el kell mondani az igényeidet. Mást sem tudtok megbeszélni, vagy más dolgokban sem tudtok kompromisszumra jutni?
Én simán otthon hagyom a páromat, amikor barátnõmmel találkozok. Felnõtt ember, a szüleim nem harapnak, és szeretik is.
Miért ne lehetne otthon hagyni?
Én is simán itthon is és otthon (szüleimnél) is hagytam a párom. Fogjon egy könyvet, beszélgessen a szüleimmel vagy segítsen nekik kicsit ezt vagy azt megszerelni (sajnos Apukám nem ért ezekhez az elektronikai kütyükhöz, trafócsere, ellenálláscsere, meg egyén kütyük, de a párom eddig szinte mindent megjavított). Szóval Õ feltalálja magát. Meg kéne beszélni a Te pároddal is, h pár órát igazán kibír nélküled. Vagy menj egyedül, mondd, h Te most egyedül akarsz menni. Most a legutóbb én is egyedül mentem le a szüleimhez (160km), Õ pár napra rá jött utánam. És még így is egyedül maradt pár órára, de még itt van mellettem él és virul nem halt bele. Beszéljétek meg mindenképpen! 24/N 7 éve tartó kapcsiban.
Mi külföldön élünk. Évente egyszer megyünk haza. A programot elöre megbeszéljük. Én találkozom barátnökkel, rokonokkal, addig ô bújja a CD boltokat vagy valami mást csinál. Nem vagyunk összenôve, mint ahogy ti sem. Simán lehet külön programot csinálni.
Mondhatod, hogy csajos témáról szeretnétek beszélgetni.
Az ilyen kérdéseknél gondolkodom el azon, hogy aki ennyit sem képes megbeszélni a házastársával, az mégis hogy vállalhatta a házasságot? Ez nekem elég felfoghatatlan. Remélem, hogy ennél nagyobb gondotok nem lesz, ezt pedig szépen meg tudjátok beszélni. 24N
Miért ne maradhatna apukáddal? Párom simán marad nagyimmal beszélgetni (pedig tudja, hogy nagyim befogja krumplipucolni, mosogatni) amig én elmegyek ahhoz a barátnõmhöz aki õt untatja. Sõt, nagypapámmal is szeret ottmaradni, rengeteg mindent tanult tõle az évek alatt, mit hogy kell csinálni egy családi háznál (panellakó a drágám)

Ezt hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől?

Ma este utazunk a szüleimhez vidékre. Az ajándéka nagyon zörg?s (sok apró fémalkatrész dobozban). Sporttáskába hiába pakolom körbe, amint megmozdítja valaki, csörög-zörög. A kocsiba egyedül nem tudok bepakolni, mert vagy jön velem, vagy ? viszi le a táskákat. De még az úton is zöröghet a doboz, ahogy rázkódik a kocsi. Kibontani ugye nem tudom, hogy kitömjem ruhával/papírral. Van ötletetek, hogy mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát a zörgés a férjednek annyira egyértelmûen el fogja árulni, hogy mi az ajándéka? Ha igen, akkor sajnos nincs megoldás. Ha nem, akkor ha rákérdez, tereld a dolgot ilyesmivel, hogy mit tudom én, viszek anyuéknak pár konyhai eszközt, ami nekik nincs, vagy valami ilyesmi, és az zörög.

Hát a zörgés a férjednek annyira egyértelmûen el fogja árulni, hogy mi az ajándéka? Ha igen, akkor sajnos nincs megoldás. Ha nem, akkor ha rákérdez, tereld a dolgot ilyesmivel, hogy mit tudom én, viszek anyuéknak pár konyhai eszközt, ami nekik nincs, vagy valami ilyesmi, és az zörög.
Még mielõtt kérdezõsködne, hogy mi zörög hazudj neki(ilyen esetben megengedett egy kis lódítás) Mond azt hogy apukádnak ígértél pár dolgot, és most leviszed neki, és az zörög..A legtöbb férfi nem is firtatja tovább.Ha érdekli hogy mégis mit, akkor találj ki valami eszközöket..
A szeme láttára pakolj be valami hasonló zajt kiadó cuccost, mondván, hogy le kell vinni a szüleidhez. (Legfeljebb utána visszahozzátok.) Nyomd a kezébe, hogy vigye a kocsihoz, akkor hallani fogja a zörgést, majd egész úton panaszkodj, hogy minek a szüleidnek az a sok zörgõ vacak.
Ha egy nappal korábban kérdezed, akkor azt mondom, add fel postán elsõbbségivel. Ha ma adod fel, akkor sajna nem 100%, hogy megérkezik. Esetleg futárral elküldheted.
Már élesítettem a billentyûzetet, hogy jól beolvassak :D Arra tippeltem, hogy szeretõt nem akarsz bevallani :D Én is a futárt javasoltam volna. Egyébként nyugodtan megmondhatod, hogy ehhez ne nyúljon, mert ez az õ ajándéka :P Úgyis tudja, hogy kap tõled valamit :)
Ez de aranyos kérdés!!! :) Öööö... vagy az tényleg, hogy ráfogod valamire, hogy az zörög, vagy sejtelmesen annyit mondasz neki, hogy az ajándéka, de ettõl többet nem tud belõled kiszedni. :)
1. Kérd meg hogy hallgasson fülhallgatóval rádiót vagy zenét az úton. 2. Mondd neki, hogy Anyukád mostanában olyan furcsán viselkedik és karácsonyra egy csomó csapágygolyót kért, tedd egy nylon zacskóba és csörgesd egész úton. 3. Egy kézitáskába tedd bele és csavard át lepedõvel meg hangszigetelõ dolgokkal. 4. Tedd be az ajándékot egy táskába és mellé illetve mellette egy Zámbó Jimmys magnót üvöltess. Nem mondom hogy szeretni fognak titeket a vonaton, de a férjed öröme gondolom minden pénzt (és megvetõ szempárt) megér.
Na, hogy sikerült elszállítani végül a cuccokat?
Több rétegben csomagold be, vattával vagy ruhákkal.
vagy próbáld meg úgy, hogy vattát pakolsz közéjük :) és nem egybe rakod be :) ez tényleg ari :) sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Mágneses játék, pálcákból és golyókból, három dimenzióban lehet építkezni belõle. Szerintem nem hallott még róla, de tekintve, hogy csak pálcákból és golyókból áll, zörög. Most "sajnos", hogy nagyon figyelmes, mert ha valamit vinni kell a szüleimnek, õ jobban fejben tartja, mint én. De lehet, hogy a szülõket beavatom, hogy mondják azt, hogy kell valami zörgõs cucc nekik és látványosan becsomagolok olyat is. Hátrányban vagyok, mert a kocsi neki munkaeszköz, így õ pakol benne a legtöbbet, õ könnyen el tud rejteni elõlem bármit. Én meg a lakásban követem, ha közelít a rejtekhelyhez és próbálom elcsalni, nehogy megtalálja. A gardróbba rejtettem a ruhák közé, magasra (alacsonyak vagyunk mindketten), erre tegnap látom, hogy viszi be a létrát, mert kell neki egy bizonyos párnahuzat, ami szerinte a felsõ polcon lesz - ahová amúgy évente egyszer ha benyúlunk. Az volt a szerencsém, hogy fáj a válla, így arra hivatkozva én rohantam fel a létrán és kerestem meg azt a huzatot... hajszálon múlt.
7-es, eddig a tiéd a legjobb:)
Aranyos vagy. :) Szerintem egy kis zörgéstõl nem fogja kitalálni, hogy mi lehet a dobozban. (kivéve ha már régóta vágyik rá) De az se baj, ha esetleg rájön. Akkor is meg fog lepõdni. :)
A kérdező hozzászólása: Vettem egy zacskó csavart, apámmal meg megbeszéltem, hogy "õ kéri" :) Apám látványosan örült a csavaroknak, aztán bevágta a szekrény aljára, amikor a férjem már nem látta. Szerintem életük végéig elég csavarjuk lesz a szüleimnek így :)

Hogyan tudnam lebeszelni a ferjemet errol a kutyarol?

Van egy tacsink, aki harom eves. A keteves lanyunkkal "nonek" fel. Nagyon szeretik egymast, nagy az osszhang koztuk. Panelban lakunk (fsz.). A tacsink inkabb a lustasag hirnoke, de szeret a labda utan is futni. Napi ketszer setal, kb. 15-20 percet. A nap tobbi reszeben alszik. A ferjem kitalalta, hogy amerikai staffordshire terriert akar. En ennek nem orulok, mivel hiaba nem nagy termetu, szerintem nem valo panelba. Amugy se vagyok oda a "harci" kutyakert. Persze lehet mondani, hogy nem azok, de a mi kornyekunkon levo harom ilyen kutya sem "szazas", ezenkivul egy joismerosom kutyajat is (spaniel) ilyenfajta olte meg. Igen, valoszinuleg a gazda a hibas... ebbe nem akarok bele menni. Tobb helyen olvastam, hogy gyerek melle kivalo. Ebbe nem lennek olyan biztos azert. Foleg ugy nem, hogy nemsokara megszuletik a masodik gyermekunk. Leginkabb emiatt sem szeretnek ilyen "vadallatot"!!! A ferjem meg kozolte, hogy majd a tudtom nelkul hazaallit egy ilyen kutyaval. Akkor mar ugysem fogok tudni ellene semmit tenni. Legalabbis szerinte..

Legjobb válasz: Hehe... Elég egyszerû a dolog: mondd el szépen a férjednek, hogy miután a tacsi számára biztosított körülmények is épp, hogy nem karcolják az állatkínzást, nem kell még egy kutya. Egy staff napi kétszer 15 perc sétával elõször a lakást fogja darabokra tépni, aztán ki tudja, merre indul tovább. Félreértés ne essék, kiváló kutyák, családi kutyának, gyerekek mellé meg pláne, de CSAK megfelelõ gazda mellett. Márpedig aki egy kutyát panelban napi kétszer 15 percre visz le, az közelében sincs a megfelelõ gazda fogalmának, bár kis túlzással valóban gazdának nevezhetõ, hiszen birtokol egy állatot.

Hehe... Elég egyszerû a dolog: mondd el szépen a férjednek, hogy miután a tacsi számára biztosított körülmények is épp, hogy nem karcolják az állatkínzást, nem kell még egy kutya. Egy staff napi kétszer 15 perc sétával elõször a lakást fogja darabokra tépni, aztán ki tudja, merre indul tovább. Félreértés ne essék, kiváló kutyák, családi kutyának, gyerekek mellé meg pláne, de CSAK megfelelõ gazda mellett. Márpedig aki egy kutyát panelban napi kétszer 15 percre visz le, az közelében sincs a megfelelõ gazda fogalmának, bár kis túlzással valóban gazdának nevezhetõ, hiszen birtokol egy állatot.
Egy feltétellel beleegyezek, hogy legyen ilyen kutyánk is. Ha elköltözünk családi házba, akkor lehet olyan kutyád amilyet akarsz, addig viszont elég ez a tacsi!:)
Hát egy staffra hamarabb bírnám a gyerekeimet, mint egy tacskóra. A megítélésed nagyon rossz. Nagyon keveset sétáltatjátok szegény tacsit, nem kell nektek másik kutya!
3as! Attól mert családi házba költöznének, még nem lenne jó helye annak a kutyának!
1es válaszolónak teljesen igaza van! Nektek nem való kutya, ha lehetne, még azt a tacsit is elvenném tõletek!
Nekem is volt staffordom, fogjátok fel: OLYAN NINCS HOGY HARCIKUTYA Stafford nagy odafigyelést, napi 5x1 órás sétálást és tréningezést igényel. Sokat eszik, nagyon komolyan kell venni, gyerek mellé jó, de csak ha rendesen van megnevelve, de egy valamit jegyezz meg: Bármennyire szelíd bármelyik állat, benne van az ösztön, és ha csak 1x nem foglalkoznak vele, képes támadni
Nekem is panelbe volt Staffim :) megmondom 9 évesen kaptam õ volt akkor 2 éves :) semmi nem volt neki betanítva, könnyen tanul, tényleg okos, de veszélyes tud lenni
Nem értem, a gyereket leviszed sétálni, a kutyát meg képes vagy otthon hagyni? Nektek tényleg nem való semmiféle kutya, csak kínozzátok. Szaporodjatok csak, ne kutyázzatok. :(
Családi házban meg rövid láncra vágják a kutyát ahogy ismerem az ilyen állatkínzókat mint pl a kedves kérdezõ :)
Jaj azért nem kell ám ennyire túlzásba vinni... Ha egy kutya van, miért ne sétálhatnának annyit amennyi a kutyának jól esik? Tán ez is rombolja a gazdi imázsát? A kérdezõ meg húzza maga után a kutyát, mert csakazértis sétálni fogunk ?:D
egy kutyánál is annyit sétáltunk amennyit nekem volt kedvem..
Na ez az, mi szükség van mondjuk egy palotapincsit kirángatni, mikor alszik, csak azért mert 17.00 van, és márpedig most sétálni jössz? Amikor adott esetben nem is kell pisilnie, mert ha kellene, szólna, egyik kutya se olyan hülye, hogy tartogassa, mint hogy szól. Melyik felgyülemlett energiát kéne levezetni akkor, ha vonszolva viszem ki a liftig, pedig õ még aludna vagy ilyesmi? Nyilván az a napi 2-3 stabil séta alkalmával van hogy belejön a szaglászásba, játékba, kutyapajtizásba, de ne legyek már rossz gazda, mert nem rugdosom ki azzal, hogy "napi 5 darab 45 perces séta kell egy átlag kutyának, szóval mozgás lefelé"... Mindenki jóesetben ismeri a kutyáját, és akkor jó gazda, ha helyesen ismeri fel, mire van szüksége. Pont.
Én pedig annyit sétálok vele amennyit neki van kedve, mert társnak vettem és ha látom hogy fáradt, unja akkor bizony hazamegyünk. Nem fogom magam után rángatni csak azért mert nekem bizony még mehetnékem van. Tudok, és szeretnék is ennyire idomulni a kutyám igényeihez!
de a kérdésben nem fáradtságról, hanem lustaságról van szó. Mitõl lenne fáradt a kutya, ha egész nap alszik?:D
De ne a kérdezõt bántsátok! A férje akar új kutyát! Fajtától függetlenül (egyébként valszeg csak divatból akarja) ilyenkor és lakásba nem kell másik kutya! Légy határozott! Egy kisbaba 24 órás "mûszakot" igényel! Mondd meg neki hogy kidobod kutyástul!
ezért írtam, hogy offolok, hiszen a válaszokban leírta, hogy a pisi-kaki idõ 2x 15 perc ezen kívül rengeteget labdáznak vele. csak szóba jöttek azok a kutyák aki nem hajlandóak sétálni, mert leülnek és "sztrájkolnak". Egyébként ha az én férjem találná ki ezt, megmondanám neki, hogy lehet menni anyóshoz a kutyájával együtt...
most kicsit offolok. Ne mondjátok már nekem, hogy a kutya dönti el, hogy neki mennyire van kedve sétálni. Az én kutyám is utált egy ideig esõben sétálni, de mivel a másik kettõt nem hatja meg az esõ, jött velünk tovább az is, amelyik nem akart és leszokott errõl az "én döntöm el, hogy mikor és mennyit sétálunk" dologról..
Hát nekem Amstaffom van és idõ igényes kutya muszály lemozgatni vagy a házat szedi szét nekem ugyan a házba nyugis de kint nem.Mond meg a férjednek milyen idõ igényes kutya és ha nincs jól kezelve akár veszélyes is lehet...
Azért álljon már meg a menet.. Mi az, hogy a kérdezõ "állatkínzó", meg hogy "elvennétek tõle még a tacsit is"? Itt pontosan arról van szó, hogy a kérdezõ NEM szeretné azt a Staffit, mert tisztában van vele, hogy nem tudnák megfelelõen ellátni több ok miatt, valamint valószínûleg félne is tõle, egy téves eszme miatt (Nem vadállat a Staffi, csak jól kell nevelni!). Arról meg aztán végképp nem tehet, hogy a tacsi lusta. Én láttam már lusta kutyát sétáltatni vinni: sétál 3 métert, leül, esetleg lefekszik, és az istennek nem lehet onnan elmozdítani. Igen, vannak ilyen kutyák is. Kérdezõ! A férjeddel kellene beszélned mindenképpen errõl. Be kell látnia hogy ez így sehogysem fog mûködni.Ott a kislányotok, ott a születendõ gyermeketek, ott a tacskó.. Gondolom így is kimerült vagy, de a baba születése után méginkább az leszel, és valóban nem hiányozna oda most egy olyan kutya, akitõl még tartasz is, és nem szeretnéd õt! Ezt a kedves párodnak is be kellene látni!
Hát egy két éves és egy újszülött mellé nagyon nem való egy ilyen energikus kutya. És nem azért mert "harci kutya". Még egy jack russel terriert sem ajánlanék a mozgásigénye miatt. Ráadásul a staffot keményen kell nevelni és sok idõ szükséges hozzá, te ezt biztosan nem fogod tudni megtenni a gyerekek mellett. De ha gyerektõl, mindentõl eltekintünk, akkor sem. Szerintem az egy háztartásban élõ emberek csakolyan kutyát válasszanak amit mindketten szeretnének. Önkényesen oda vinni egy olyan kutyát amit te nem szeretnél, nagyon nem korrekt dolog. Remélem más dolgokban azért gerincesebb a férjed.
Hát igen a nõ legyen minden szempontból szuper. Két kis gyerekke, menjel le naponta többször sétálni, két kutyával! Hát ezt megnézném, hogyan csinálja a férfi. Egy kezével fogja meg a babakocsit, és kettõ babával írányítsa is, a másik kezében legyen két póráz, két kutya két írányba akar majd úgyis menni! Fel se fogják a férjiak, hogy mit várnak el egy nõtõl.
Szerintem alapból nem kellene egy csecsemõ mellé második kutya, legyen az bármilyen. Lesz elég elfoglaltságod a kicsivel.. Nem hiába mondják, hogy vagy a kutya vagy a gyerek legyen legalább 3 éves. Egyszerûen nem elég a ilyen fajtának ennyi mozgás. És a férjed nem várhatja el, hogy a csecsemõvel a karodon futtasd, nem is értem. Minimum mutasd meg neki ezeket a válaszokat, aztán mond el, hogy mivel õ ilyen sokat van távol, rád hárulna a kutyák lemozgatása ami két pici gyerekkel már túl sok. A staffival nincs semmi gond, ha le vannak vezetve az energiái és rendesen meg van nevelve, egy tökéletes családi kutya, de nem hozzátok való. Egyébként meg ennyibõl amit a kérdezõ írt a sétáltatásról, ne állat kínzózzátok már le, azért nem essünk már át a ló túloldalára!
Szólj az anyósodnak/apósodnak, hogy hülye a fiuk, majd õk helyreteszik, ahogy kiskorában is. Felelõtlenség úgy kutyát "vállalni" hogy tetszik, hazaviszem, az asszony meg majd foglalkozik vele. Vagy nem...
Staffi panelba nem valo. Mi az, hogy azt mondja, hogy majd csak hazaallit vele? Ezen kiakadnek nagyon, kozos lakas, kozos csalad, olyan nincs, hogy o eldonti.
Semmiképp ne vállaljatok ilyen körülmények között staffit, mert meg fogja keseríteni az életeteket és ti is az övét. Egy ilyen fajta kutyának hatalmas mozgásigénye van, neki nem elég annyi, hogy napi háromszor leviszitek 15 percre pisilni meg idõnként a babakocsi mellett végigaraszoltok a lakótelepen, mint a tacsival, az amstaffot órákon keresztül kell futtatni, mozgatni ahhoz, hogy ne zakkanjon meg. Namármost ha ez nem történik meg, akkor elõször minden mozdíthatót tönkre fog tenni a lakásban, neveletlen lesz, fellöki a gyerekeket, ugrál, ugat és még sok kellemetlenség, amit csak el tudsz képzelni. Ezután fog bekövetkezni az, hogy domináns, stresszes és esetlegesen agresszív lesz, megmorogja a gyerekeket, féltékeny lesz, birtokolni fogja a lakás különbözõ helyeit. EZ NEM JÁTÉK! A férjed nem lehet ennyire önzõ, fel kell, hogy fogja, hogy egyelõre nem alkalmas a család egy ilyen kutyára, fõleg, hogy most jön a következõ baba, aki egész napos elfoglaltságot fog jelenteni. Itt nem csak rólatok van szó, hanem ezzel a gyerekek épségét veszélyeztetitek. Egy ilyen kutya nem játékszer, nem megfelelõ kezekben katasztrófát okozhat. Persze, egy lemozgatott, hozzáértõ kezekben levõ amstaff csodás társa lehet a gyerekeknek, de nektek nem lesz elég idõtök lemozgatni. Szóval a ti érdeketekben kérlek mondjatok le errõl a fajtáról! Ha a férjed mindenáron szeretne egy nagyobb testû kutyát, akkor válasszatok valami nyugodtabbat, például labradort, de leginkább azt se most kellene, hanem pár év múlva, amikor már több idõtök lenne rá.
Itt nem arról van szó, hogy a staff nem való panelba. És nem is arról van szó, hogy a staff nem való gyerek mellé. Itt arról van szó, hogyha ennyi foglalkozást tudnátok neki biztosítani, akkor a staff nektek nem való. Van egy kicsi gyereketek, nemsokára születik a második, illetve egy fiatal kutyátok is. Mindemellett a család két felnõtt tagja közül egyikõtök ellenzi is a kutyust, ráadásul komoly elõítéletek alapján (idézlek: "vadállat"). Szerintem eszetekbe se jusson, ez a kutya érdeke is és a ti érdeketek is. Valószínûleg a férjed meg sem próbálta reálisan felmérni, hogy mekkora elfoglaltság jól tartani egy ilyen kutyát. Ráadásul ha te félnél/tartanál tõle, na az pluszban betenne a kutya családban betöltött szerepének.
én sem ajánlom ilyen körülmények közé. nagyon-nagy szerencse árán találnátok egy olyat, mint a miénk. nem mozog többet, mint egy átlag nem-terrier, és nem is rombol. függetlenül attól, hogy futni hetek óta nem láttam. mégis szófogadó, jó kutya. inkább a bulldog vonal érvényesült benne, de ennek örülök.

Hogyan tudnám megbeszélni a férjemmel, hogy túl sok időt tölt az előző házasságából származó fiával a közösen tölthető időnk rovására?

Nagyon örülök neki, hogy jó kapcsolatban vannak, nem ezzel van a baj. A fia 14 éves és az anyjával él. Fél éve hozzájuk költözött az anya barátja, akit a srác talán kicsit jobban is apjának tekint mint a vér szerintit. Ez mondjuk érthető is, hiszen velük él, ő viszi ide-oda, vele tud megbeszélni mindent, mert minden nap jelen van az életében nem csak hétvégenként. Kb. 3 hónapja a férjem teljesen ledöbbent, mert egy telefonbeszélgetés alkalmával a fia apának szólította az anyja élettársát. Azóta minden nap megy le hozzájuk munka után, ez viszont azt jelenti, hogy reggel 5-kor elmegy munkába és csak este 10 körül ér haza, a hétvégén megint a fiával van. Ez így nagyon nem jó. Valahogyan meg kellene tudnom beszélni vele, de eddig csak azt értem el, hogy engem tart hisztisnek és már azt is megkaptam, hogy ne akarjam kitiltani a fiát az életéből. :(

Legjobb válasz: egész hétvégén és minden nap este 10-ig ott van?? Ezt tényleg igényli a 14 éves gyerek???? már nem is gyerek, inkább a haverjaival lenne szerintem. Lehet, ez csak átmenti idõszak, bekkeld ki. Ha egy hónap múlva is így lesz, akkor szólj a férjednek, hogy ez nagyon izzadságszagú, ahogy teper a saját gyereke után, más nem kisgyerek egyrészt, másrészt meg minden nap a nyakán ül estig szegénynek, harmadrészt meg legyetek nálatok a gyerekkel. Kifutottam volna a világból, ha bármelyik szülõm ennyi idõt töltött volna velem. Mikor tanul? Mikor ér? Mindig az apjával? Komoly?

egész hétvégén és minden nap este 10-ig ott van?? Ezt tényleg igényli a 14 éves gyerek???? már nem is gyerek, inkább a haverjaival lenne szerintem. Lehet, ez csak átmenti idõszak, bekkeld ki. Ha egy hónap múlva is így lesz, akkor szólj a férjednek, hogy ez nagyon izzadságszagú, ahogy teper a saját gyereke után, más nem kisgyerek egyrészt, másrészt meg minden nap a nyakán ül estig szegénynek, harmadrészt meg legyetek nálatok a gyerekkel. Kifutottam volna a világból, ha bármelyik szülõm ennyi idõt töltött volna velem. Mikor tanul? Mikor ér? Mindig az apjával? Komoly?
Na ilyen nálunk is volt.Csak abban a formában, hogy a 8 éves gyerek engem hívott anyának(én vagyok apa új párja).Nálunk az anya akadt ki de írtózatosan.Nem tudom honnan tudta meg de egy katasztrófa lett a vége. Én leültettem a kicsit, elmondtam neki, hogy anyának ez nagyon nem tetszik.De sajnos erre a kicsi hamarabb rájött mert jól meg is verte érte amikor kiderült. Mondtam neki, hogy engem nem zavarna de mivel az anyát igen így inkább ne hívjon így.Sose kértem, hogy így hívjon csak többet foglalkoztam vele és valahogy úgy jött ki neki, hogy így szólítson.Nem tudom nálatok mi a helyzet, esetleg kérte e az új apa ezt, vagy a gyereknek jött ez de ezt meg kellene beszélni az anyával is a gyerekkel is meg az új apával is.Mert lehet õ traktálja ezzel, mint a mi kis 8 évesünket az új nagymama.Õ szó szerint kikérte magának, hogy a gyerek a nevén szólította nem mamának.szóval ezeket tisztázni kell de gyorsan.
Egy kicsit a sarkadra kéne állnod most, és ezt elmondani: 1. A fián kívül van két lánya is 2. Az egyik kislány azt hiszi, hogy az apukája haragszik rá, és ezért nincs otthon annyit. Négyszemközt, egy leülõs beszélgetéssel tisztázni kell, hogy mindhárom gyermek ugyanolyan fontos, de a kislányokat most nagyon elhanyagolja. Esetleg hozza át a fiút hétvégén, hadd játszanak együtt.
Gyermekes férfivel kezdtél, és természetes, hogy ebben a helyetben a társad, helyre akarja hozni a fiával kettöjük kapcsolatát, hiszen még ha véletlenül is, de kiderült, hogy gyengült a kapcsolat. Teljesen helyesen teszi a társad azt amit tesz. Légy türelmes, és ne vetélkedj egy 14 éves kisgyerekkel, annyira gusztustalan... Majd ha neked lesz gyereked megtudod hogy mi az hogy szülõ-gyerek, abszolut megfogod érteni..
Beszélje meg a fiával, hogy zavarja, hogy apánk szólítja a másik férfit és ne tegye. Ez lenne a legcélravezetõbb, lehet nem is direkt csinálta.
Te, mikor összeálltál a pasival, tudtad, hogy van gyereke, és ez módosít bizonyos dolgokon. Az apuka féltékeny, ami egy teljesen természetes reakció. Ezt neki kell tudni kezelni, jelen esetben megbeszélni a fiával, de ez nem fog veszekedés nélkül sikerülni addig, amíg nem nyugszik le.
Te, mikor összeálltál a pasival, tudtad, hogy van gyereke, és ez módosít bizonyos dolgokon. Az apuka féltékeny, ami egy teljesen természetes reakció. Ezt neki kell tudni kezelni, jelen esetben megbeszélni a fiával, de ez nem fog veszekedés nélkül, amíg nem nyugszik le.
A férjed nagyon be van szûkülve most. Én a helyedben egyet kérdeznék: "szeretnéd, hogy keressek egy apát a lányoknak, amíg te lerázod õket?" Ha ettõl sem tér magához, valami radikális lépés kell. Szedd össze a holmitokat, és költözz el valahova, nem kell tudnia, hogy hova. Telefonon elér, és ha észheztér, akkor hazamész, ha nem, akkor jobb, ha most beadod a válópert.
Az nem érv, hogy a lányai még kicsik. A fiát is az sínylette meg, hogy kicsi korában nem volt mellette. Most a legjobb úton halad afelé, hogy két szék közt a pad alá essen. Megoldást nem tudok mondani: ha a fiú nem akarta sose apának szólítani, most már szerintem késõ a csillagokat is lehozni az égrõl, fõleg, hogy új család is van. A gyerek megszenvedte azt, hogy nem maradtak együtt a szülei, és az idõ kerekét nem lehet visszaforgatni, ezt nem lehet eltörölni.
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki ezt is. Annyit reagált rá, hogy a lányok még túl kicsik, a fia viszont nehéz korban van, ezért nagyobb szüksége van az együtt töltött idõre. Minden második hétvégét tölti nálunk a fia, de mostanában akkor is csak vele foglalkozik. A lányunk hiába próbál bekapcsolódni a játékukba, lerázza annyival, hogy "ma apa-fia nap van, majd holnap", csak ez a holnap már 3 hónapja várat magára.
Meg a másik, h meddig ez nem tisztázódik, nektek viszi haza a feszültséget.

Hogyan tudnám elcsábítani a férjemet?

A nyáron töltjük a 35. házassági évfordulónkat. Tapasztalom már egy jó ideje, hogy a kapcsolatunk olyan szürke. Azt kell mondjam sajnos belenyugodtam, elfogadtam, úgy gondoltam ennek biztos így kell lenni ennyi év után. Viszont az is feltűnt, hogy a férjem pár hónapja mintha kifelé nézelődne. Már sok éve a menetrend szerinti unalmas hétköznapokat éljük. Hét közben munka, este vacsi, tv nézés úgy éjfélig,hét végén jönnek a gyerekek. örülünk egymásnak, aztán hétfőtől folytatódik minden. Õszintén nekem is uncsi így, próbálkoztam élményeket belevinni az életünkbe, de párom nem igazán volt partner semmiben, szóval sajnos ráhagytam, utólag bevallom nekem is kényelmesebb volt ez az állapot, mint programokat szervezni, pezsgő,lendületes életet élni. Szóval úgy látom nincs rendben sok minden nálunk. Úgy gondoltam valahogy felhívom magamra a figyelmét. Új haj, divatosabb öltözet, egy kicsi smink, beíratkoztam iskolába, ami késő estig tart, néha az osztálytársakkal munka után beülünk egy kávézóba, eljárok ősz óta önkéntes munkára,... a párom részéről semmi érdeklődés, hogy hogyan telt a délutánom, hogy szombat délelőtt miért nem vagyok otthon, bárkivel beszélek telefonon, nem kérdezi ki volt, miért hívott. Olyan érzésem van, mintha egyáltalán nem érdekelném őt, mintha levegőnek nézne. Úgy érzem az a fontos legyen finom kaja, tiszta ruha, pedáns lakás a többi nem számít. Szeret, puszilgat, ölelget, simogat mégis valahogy egy lábtörlőnek érzem magam mellette. Mi lehet a baj, mit tegyek, hogy figyelmét magam felé fordítsam, hogy észre vegyen, hogy ne legyek számára közömbös?

Legjobb válasz: Kíváncsi vagyok majd a válaszokra! Mert úgy olvasom tényleg elkövetsz mindent...,már a férjem is olvasta, és nem tudott mit mondani. Csak nehogy félre lépés legyen(részedrõl).

Kíváncsi vagyok majd a válaszokra! Mert úgy olvasom tényleg elkövetsz mindent..., már a férjem is olvasta, és nem tudott mit mondani. Csak nehogy félre lépés legyen(részedrõl).

Hogyan tudnam letesztelni a ferjemet abban, hogy tenyleg szeret-e?

Nem csak a penz veget,vagy hogy mosok,fozok neki,mert neki mar igy kenyelmes.

Legjobb válasz: Ha szeret, akkor érezteti veled, nem kell tesztelgetni. Ha már azon gondolkodsz, hogy tesztelned kell, akkor szerintem nem szeret. Bocs, hogy ezt írtam. Ha szeret, akkor kimutatná valahogy. Ha úgy érzed nem szeret, nem tesz semmi olyat, amibõl éreznéd, hogy szeret, akkor lehet, hogy egy kötõdés alakult ki csak irántad.

Ha szeret, akkor érezteti veled, nem kell tesztelgetni. Ha már azon gondolkodsz, hogy tesztelned kell, akkor szerintem nem szeret. Bocs, hogy ezt írtam. Ha szeret, akkor kimutatná valahogy. Ha úgy érzed nem szeret, nem tesz semmi olyat, amibõl éreznéd, hogy szeret, akkor lehet, hogy egy kötõdés alakult ki csak irántad.
Ezt nem ertem. En is mosok, fozok neki, megsem kell tesztelnem, mert erzem. Ha te nem erzed, hogy a ferjed szeret, az gaz.
Jó ég... Törõdik veled? Beszélgettek? Hozzád ér csak úgy, megsimogat, megcsókol? Vannak közös programjaitok? (Lehet az séta a parkban, egy kávé vagy bármi...) Az ágyban figyelmes, odaadó, igyekszik a kedvedben járni?
Hogy érzed?
A tesztbe belebukhatsz. Ha engem tesztelne valaki, utána én tesztelném le az illetõt.
Próbáld ki, hogy nem mosol, fõzöl neki. Amúgy meg kérdezz rá. :)
Csald meg velem, ha megbocsát SZERET.
A kérdező hozzászólása: Ez igy van, mar csak azert is mert en vagyok allandoan a gyerekekkel, es eppen ezekert a problemakert is eleg ingerult vagyok, es az anyosek a szomszedban, mar csak hab a tortan.Szoval, a gyerekek is erzik, hogy nincsen minden rendben sajnos.A valasra egyenlore nem akarok gondolni, mert amit irtam az elobb, probalok valami jo megoldast talalni, hogy mindenkinek jo legyen.
A gyerekeknek az is fontos, hogy boldog légy. Az tudsz lenni mellette? nekem is elváltak a szüleim, de tudtam tartani a kapcsolatot apuval is.
A kérdező hozzászólása: ..mert szeretem, es a gyerekek is ragaszkodnanak az apukajukhoz.Ezert gondolom, hogy megkell probalni menteni a menthetot.Egy utolso eselyt meger, azutan ha nincs valtozas, akkor be kell latni, hogy semmi ertelme, es nem kell eroltetni.
Ha rossz a házasság miért akarod megmenteni?
A kérdező hozzászólása: ..eppen ezaz, hogy nem azert vagyok a ferjem mellett, es nem azert szultem neki ketto gyermeket, hogy mert EN kihasznaljam, vagy hogy nem szeretem, hanem azert, mert szeretem, es jol akarom en is erezni magamat a hazassagomban, a FERJEMMEL!!!Kozos programokat csinalni, es en velem erezze jol magat jobban, nem massal.Es en ugy gondolom, hogy ez mar nem onzoseg az en reszemrol.Ezert kerdeznem a velemenyeteket.Hogy egy kivulallo hogyan latja, es mit lehet tenni, azert, hogy megmentsem a hazassagunkat, mert en igy mar nem sokaig birom.
ha téged nem enged sehova, csak maga megy ha kb. mindent csak te csinálsz nincs semmi közös programotok? akkor lehet csak a kiszolgálója vagy?
Ha tesztelni akarod, lehetne pl olyat hogy egyik reggel (miuán õ hazajön egy buliból) hûvösebben viselkedsz vele, nem szólsz hozzá, érezteted hogy valami bajod van. De addig ne hagy abba és nem mondd el hogy mi, amíg le nem ültet és meg nem kérdez, mi bánt. Ha ezt nem teszi meg, az szerintem nem jó jel... Szerintem ez a típusú "teszt", már ha ez az, nem árt, sõt.. Vagy tudod mit?! Ne is buli után csináld, mert az könnyen félreérthetõ, olyan mintha féltékeny lennél. Inkább egyszerûen egyik reggeltõl, ha elhanyagoltnak érzed magad. Remélem segítettem... Sok sikert! És nem értem azokat, akik beszólogatnak ahelyett hogy a kérdésre válaszolnának...
Érdekes. Szóval Te csak azért vagy vele együtt, fekszel le vele idõnként és mosol stb. hogy lekötelezd és hordja haza a pénzt?? Magadból indulsz ki??
A kérdező hozzászólása: Megha meg is tesz nehany dolgot amit itt felsoroltatok, itt most az a kerdes, hogy osszinte-e, hogy csak erdekbol csinalja meg a maga kenyelmeert, vagy tenyleg azert mert osszinten, tiszta szivbol szeret.Es azert is lennek kivancsi a velemenyetekre, megha hulye kerdes is, mert neha vannak buta huzasai a ferjemnek, amit nem mindig ertek.Pl.:neki mindig termeszetes dolog az, hogy neha elmenyen a haverokkal inni, szorakozni, engemet meg soha nem visz sehova, es baromira feltekeny, ...
Ültesd meleg vízes lavórba, ha fent maradnak a tökei nem szeret:) ))ez legalább olyan hülye válasz mint amilyen hülye a kérdés:) )))))
És az mennyire szereti a párját, aki le akarja tesztelni?
A szeretet tettekben nyilvánul meg. Miket tesz?

Hogy tudnám rávenni a férjem, hogy MI legyünk az elsők?

5év házasság után most van egy 3 hónapos babánk.Világ életében egy "patópál úr" volt...és én sem vagyok egy minta feleség(nem f?zök rendszeresen,de nincs kosz vagy ilyenek)Amíg nem volt babánk,kicsit könnyebb volt elviselni azt,hogy mindent nekem kell csinálni,és mindenért napokat/heteket kell könyörögni.Pl.fúrjon föl egy polcot,vigye ki a szemetet....hozzon el egy papírt.Ha én szeretnék menni valahová-nincs pénz benzinre,vagy épp nem ér rá-de ? szinte sz...i is kocsival megy.Van egy nagy szenvedélye (a cigin kívül)a GITÁR.Már van neki 4darab,és állandóan azt nyüstöli,vagy épp kottát húz le a netr?l.És heti 1x van próbájuk,ami 18-23ig tart.Nem is ezzel van a gondom,hanem hogy állandóan csak gyakorol,semmit nem hajlandó csinálni,a gyerekkel sem,csak amikor bújni akar hozzá.Se egy elaltatás(mert neked hamarabb elalszik),se egy pelenka csere,reggel nem ittam még kávét...tehát kifogás hegyek!De ha én leülök a net elé-mert te már függ? vagy!

Legjobb válasz: Ha elõtte sem segített neked, és ezt hagytad, akkor kvázi el van kényeztetve. Magyarázd meg neki többször, hogy baba mellett ez már így nem megy. Ha elég intelligens és eléggé szeret titeket, akkor felfogja. Bízzunk ebben.

Ha elõtte sem segített neked, és ezt hagytad, akkor kvázi el van kényeztetve. Magyarázd meg neki többször, hogy baba mellett ez már így nem megy. Ha elég intelligens és eléggé szeret titeket, akkor felfogja. Bízzunk ebben.
egy kérdés: szereted e annyira hogy ezeket a dolgokat (késöbb esetleg még elfajzottabb formában) elviseld. Ha igen hát legyen ha nem sajnos rossz embernek szültél:-(
A kérdező hozzászólása: Igen, szeretem-máskülönben nem vállaltam volna tõle babókát.A jobb napjain fõz is rám....de sajnos ez ritkán van.Én is már ott tartok, hogy talán jobb lesz, ha kint lesz-akkor legalább tudom hogy nem számíthatok rá, és nem látom hogy csak "lebzsel". Csak nekem szükségem van arra, hogy érezzem szeretnek.

Hogyan tudnám "elküldeni" a férjemet?

Mára megbeszélt egy sörözést az egyik közös barátunkkal. Időközben a jelek szerint benyaltam egy vírust, úgyhogy békésen szörcsögök itthon és nézek ki a fejemből (valszeg influenza). Ilyenkor nem igénylek ápolást, sőt, jobb, ha egyedül nézhetek tévét, alszom, stb. Viszont ő nem akar menni a betegségem miatt. Hogyan vegyem rá, hogy menjen?

Legjobb válasz: mond meg neki, hogy szeretnél egy kicsit egyedül lenni, mert úgy jobban ki tudod magadat pihenni

mond meg neki, hogy szeretnél egy kicsit egyedül lenni, mert úgy jobban ki tudod magadat pihenni
Egyszerûen mond meg neki, hogy jobban érzed magad ilyenkor egyedül, õ nyugodtan menjen sörözni, legfeljebb ha rosszabbul érzed magad, majd felhívod.
Menj el vazze, mert utálom ha beteg vagyok és valaki itt liheg a nyakamba.Idegesít. (én így szoktam elhajtani az enyémet)
Hát hallod, most sokan irigyek rád, hogy ilyen férjed van :D Más könyörög, hogy nem menjen a férj sörözni...
Tök jó ez a kérdés. A múltkor valaki azért panaszkodott, hogy otthon van betegen és a férje magára hagyta, elment sörözni a haverokkal. Hát igen, nekünk nõknek semmi nem jó :)
A férjed, de nem tudja rólad, hogy "Ilyenkor nem igénylek ápolást, sõt, jobb, ha egyedül nézhetek tévét, alszom, stb. ". Ez érdekes. Lehet, hogy ideje lenne bemutatkoznod neki, és elmondanod, hogy a felesége ilyen, és bizony ezt szeretné.
A kérdező hozzászólása: Hát, ilyenkor nem vagyok valami jó társaság. Amikor volt egy mûtétem és nem tudtam egyedül kikelni az ágyból segítség nélkül, akkor persze megkértem, hogy vegyen ki egy szabadnapot és segítsen, egyébként a WC-ig se jutottam volna el. De most a rossz közérzeten meg az influenzával járó dolgokon kívül el tudom látni magam. Kommunkációt nem is igénylem, inkább csak nézek ki a fejembõl, vagy valamit bambulok a tévében. Vagy elalszom :) Egyébként fura, mert õ se szokta igényelni a túlzott babusgatást, ha beteg, maximum ha fekszik, én meg kint vagyok, akkor kikiabál, hogy befelé vegyek magamhoz egy bögre teát neki.
Mondd neki, hogy egyedül jobban tudsz pihenni. Ilyenekkel ne gyere, hogy "miattam ne mondj le a szórakozásról" meg "ronda vagyok betegen", mert akkor csak még inkább maradni fog :) 16:58: Gratulálok, sikerült rájönni, hogy "a nõk" nem egy homogén tömeg, hanem többmilliárd külön egyéniség...
A kérdező hozzászólása: Kiderült, hogy fáradt volt bárhová is menni és egyszerûbb volt rám fogni, mint a tényleges kifogással elõrukkolni :) Mondtam, ha már itthon maradt, akkor ne érezze magát feleslegesnek, úgyhogy kaptam két liter limonádét (nem szeretek citromot facsarni). Egyébként hol mondtam én, hogy "ronda vagyok betegen"? Valóban nem vagyok túl vonzó olyankor, de nem is érdekel, látott már rosszabb állapotban is. Azért nem szeretem a társaságot betegen, mert nincs erõm/kedvem kommunikálni és kevésbé vagyok türelmes. Ezért a saját és mások érdekében jobb egyedül hagyni, úgyis nagyrészt alvással töltöm az idõt.
"Kiderült, hogy fáradt volt bárhová is menni és egyszerûbb volt rám fogni, mint a tényleges kifogással elõrukkolni :) " Ismerõs! :D
Nincs két külön szobátok, ahová te nyugodtan elvonulhatnál? Betegen ne is tévézz, majd a férfi nézi. Aludd ki magadat, és akkor jobb kedvvel együtt is nézhetitek 1 szobában. Azért nagyon furcsák tudnak lenni a nõk! Se ez, se az nem jó! Fizesd be 1 hétre Hévízre! Menni fog!
A kérdező hozzászólása: Hacsak nem olyan az állapotom, hogy gyakorlati segítségre szorulok, akkor valóban nem igénylek társaságot. Egy átlagos légúti betegség esetén maximum a gyógyszertári túrával tud segíteni (hogy ne nekem kelljen lázasan leslattyognom). Eddig két eset volt, amikor igényeltem a segítségét: mûtét után, mert mozgásban átmenetileg korlátozott voltam (ágyban fel kellett ültetni, illetve a használhatatlan karjaim miatt minden erõkifejtést igénylõ dolgot átvenni, még a kupakok lecsavarását is) Illetve amikor vesegyulladásom volt. Reggel görccsel ébredtem, de olyan fájdalommal, hogy mozdulni se tudtam és rám nem jellemzõ módon sírtam, mint egy gyerek. Akkor a kórházba kellett bevinnie, mert 40, 5 fokos lázam is volt és õrjöngtem a fájdalomtól. Majd vér- és vizeletvizsgálatokra visszahordani. Akkor szabadságot is kivett, mert saját felelõsségre hazajöttem. Az orvos mondta, hogy csakis felügyelet mellett, mert elõfordulhat eszméletvesztés vagy életveszélyes állapot, legyen aki mentõt hív hozzám. A vizsgálatokra való behordáson kívül nem volt sok dolga velem - bekészített 4-5 liter folyadékot az ágy mellé, én meg 20 órákat aludtam. Néha felébresztett, hogy alszom, vagy eszméletvesztésem van. Ha felébredtem, akkor megnyugodott és hagyott tovább aludni. 3-4 nap után már jobban voltam, lement a 40 fok körül stagnáló lázam, akkor már önellátó voltam. Vérvételre csak azért kellett bevinnie, mert tûfóbiás vagyok és fennállt a szökés veszélye. (Ismer...)

Hogy tudnám rávenni a férjem valami újdonságra vagy legalább több szexre? Kivagyok, hogy heti egyszer egy gyors numera van mindig pontosan ugyanúgy. Élvezem (akár többször is), de akkor is kevés egy kicsit.

8 éve vagyunk együtt. Eleinte nagyon sokat szexeltünk és nyitott volt az újdonságokra. Egyedül az análba nem mentem bele, mert szerintem az undorító. Most meg nagyon-nagyon ritkán szexelünk és akkor is csak gyors numerák. :( Próbálkoztam vele beszélni errõl milliószor, de annyit mond, hogy már nem vagyunk fiatalok meg hogy már rég volt az az idõ, amit én visszasírok... :( Próbálkoztam szexi fehérnemûvel, bókokkal, rámászással, de nem mentem vele sokra.

Legjobb válasz: Iktasd ki a szeretõit, akkor több kedve lesz biztos hozzád.

Iktasd ki a szeretõit, akkor több kedve lesz biztos hozzád.
Nem akarlak bántani, de nem lehet, hogy van valakie?
Ha próbálkoztál szexi fehérnemûvel, és rá is másztál, és úgy sem hajlandó, akkor nem lehet, hogy kövér vagy, és nem tetszik neki? Már nem akarlak megbántani, de gondolom, hogy a szexi fehérnemût azért szépen tisztán, ízlésesen vetted fel. Tehát az egyetlen lehangoló dolog az lehet, hogy egy bálna viseli. Legalábbis számomra. Bár ha elég menõ az a fûzõs harisnyatartó, akkor azért belemennék. Na persze ha nem lennék nõs. De az vagyok sok éve. És néha nálunk is elõjön az ilyen probléma. Mert ugyebár az ember fáradtan hazaér a munkából, ahol folyton nyúzzák. És utána nem ülhet le a seggére megnézni egy filmet, mert még otthon is teljesíteni kell. A levegõ változás segíthet, vagy erõszakold meg, vagy vegyél egy vibrátort. De mindenesetre egyre figyelj oda, ne csak akkor legyél kívánatos, amikor szexelni akarsz, hanem amikor pl mosogatsz, vagy boltba mész, vagy ha ismerõsökkel találkozhatsz. Majd vissza hallja, hogy milyen jó nõ a felesége, és hogy biztos "dugja". Aztán elgondolkodik rajta. Persze az is lehet, hogy olyan tulok, mint a bányászok az ötvenes években. Prûdek, mogorvák, és az asszonyt semmibe veszik.
cseréld le egy huszasra :D
érdemes lenne ezt az oldalt böngészgetni innen elleshetsz pár dolgot goldengate.hu
azt szereted, ha orálisan kielégít?

SEGÍTSÉG! Hogy tudnám leállítani a férjem?

A férjemmel 8-éve vagyunk házasok és van 3-gyermekünk is. Eleinte aránylag jól m?ködött a az életünk,de kb egy éve teljesen megváltozott. A fejébe vette,hogy ? minden áron ki akarja próbálni a 3-as szexet amit úgy gondolt,hogy majd idehoz nekem valamelyik haverját én meg elégitsem ki mindkett?jüket. Teljesen kiakadtam és lehordtam mindennek,hogy mégis ezt hogy gondolta s?rg?sen verje ezt ki a fejéb?l. Erre ? nekem állt,hogy én mennyire pr?d vagyok és a házasság arrol szól,hogy szexuálisan meg kell felelnünk a másik igényeinek. Azóta folyamatosan ezzel cseszeget és plusszba ide hoz nekem minden haverját és megpróbálja rám tukmálni. Abszolult nem érdekli,hogy én már idegileg teljesen tönkrementem emiatt. Nyugtatókon élek. A pofámról les?l a b?r mert szinte minden ismer?sünk tud már róla mivel mások elött is emiatt kezd el veszekedni velem. Még elválni sem tudnék t?le mert szinte mindenbe t?le függök lakás,anyagiak stb.Légyszives valaki adjon nekem tanácsot,hogy tudnám leállítani.

Legjobb válasz: Még egy jó példa, hogy miért ne függjek senkitõl anyagilag... Nincs jobb ötletem a válásnál, szóval keress munkát, ami jól fizet, dolgozz és fuss.

a 6os mondott egy jót. Nem kell lefeküdnöd senkivel. A következõ haverját mikor hozza, csinálj úgy végig mionha csorogna tõle a nyálad, aztán ha elment a vendég akkor kezd el neki mondogatni h milyen jóképû a haverja, meg milyen jó segge..... stb. Mindenfélét. Mond h ebben meg abban jobb nálla és h õt beválalod :D Sztem meggondolná magát
Én a te helyedben elválnék. Ha nem teszed meg, akkor megteszi másokkal... Idióták ezek a faszik...
en a helyedben belemennek, aztan utana aradoznek, h basszus, az xy sokkal jobb volt, mint te, sokkal izgalmasabb, o aztan tudja hogy kell szexelni. Vele meg le sem fekudnek, mondvan, h xy egy isten, nekem csak o kell mar. Ne felj, tobbet nem hozna fel a temat. Vagy mondd meg neki, h ok, benne vagy, de te akarod a pasit kivalasztani. Es kezdj el keresgelni a neten, de vigyazz, feltunoen csorgasd a nyalad olyan pasikra, akik sokkal jobbak nala. Tegyel pajzan megjegyzeseket, pont azokra az adottsagaikra, ami belole hianyzik. Hamar be fogja fejezni szerintem. Es ha hatraarcot vezenyelne, te ragaszkodj hozza, h de igenis, te mostmar akarod, teljesen beindultal xyra.
Keress valaki mást és ha már van akkor lehet válni. Ha azt akarod h rosszul essen neki akkor pont egy haverjával ismerkedj össze
Mondd meg neki, hogyha mégegyszer felhozza ezt, elválsz. Nem kell hogy elválj, de fenyegesd meg. A házasság a szerelemrõl szól, és a szeretetrõl, nem csak a szexuális igényekrõl. Egyébként nyugodtan mondhatod neki, hogy neked meg az a szexuális igényed, hogy nem szeretnél mással lenni, csak vele.
Még egy jó példa, hogy miért ne függjek senkitõl anyagilag... Nincs jobb ötletem a válásnál, szóval keress munkát, ami jól fizet, dolgozz és fuss.
válj el. valszeg õ akar és házasságtöréssel akar téged vádolni, hogy ne kelljen a gyerektartást fizetni, nehogy belemenj, csak válj el. így fizetnie kell a gyerekek után, te meg találsz mást.
Szerintem valami másról van szó. Talán azt akarja látni amint hatalmasat élvezel akár mással is. Szerintem szeret téged a maga módján csak nem akar megérteni. Pontosabban azt akarja amit jónak gondol neked és nem azt amire valóban vágysz. Prostit hiába ajánlasz neki, nem fogja érdekelni. Azt akarja látni amint te mással szexelsz. Egy megoldás lehet a következõ. Válasz ki magadnak egy megbízható pasast akit kedvelsz. Megmondod a férjednek, hogy egyedi esetben lefekszel azzal akit te választasz ki ha ezt bizalmasan kezeli. Csak látni akar téged és remélhetõleg elmegy a kedve a következõ partitól ha meglát téged mással. Nekem is megfordult ilyen ötlet az agyamban de mi csak eljátsszuk ezt kettesben. :)
Semmiképp ne engedj neki! Számodra olyan lenne ez, mint egy nemi erõszak! És ha nem hagy neked végre békét, én is azt mondom, válj el tõle. Dugdossák csak egymást a hülye barátaival! Nem hogy örülne a férjed, hogy hûséges fele- sége van! Meg sem érdemel téged egy ilyen barom!
ez nem normális ha másik faszit akar hozni, még ha úgy akarná, h az egyik barátnõdet veszitek be, akkor oké... v lehet h szeret csak nem tud már kielégíteni azért akarja h a haverja jól szétkúrjon.... mint ahogy már mondták, h elõtte akkor egy kicsit szopják egymást, meg esetleg nyeljék el egymásét, akkor menj bele:D elmegy a kedve a 3astól :)
11-esnek van igaza. Mondd, hogy hozza a srácot, sz..pják fel egymást, aztán meglátod, lesz-e kedved folytatni. Talán leesik neki...
hány éves vagy?
Tényleg prûd vagy:D
Akkor te kérj tõle kakiszexet, vagy kutyás szexet és kérd meg hogy szopjon le egy kutyát mert az téged izgat. Ha belemegy akkor csak a válás marad, ha nem akkor meg tudod te is mondani hogy ha õ sem akkor te sem!
Segítek, a pasiknál elõfordul bizonyos idõ után hogy kicsit enged a buza vágyainak, és sok nõs gyerekes férfi az lesz vagy kipróbálja, ügye már 8 éve vagytok házasok és ki tudja menyi idõt voltatok elõtte együtt. Ami azt jelenti hogy azért nem kellet neki a prosti mert a nõk már teljesen kielégítették. Utána néznék jár-e valahová munka mellet kitudja lehet hogy már [email protected] meg mi egymás is lehetett és most ebben akarja kiélni a perverz hajlamait. Ne hagyd hogy bele kényszerítsen, ha kell válj el valakihez csak tudsz fordulni. Abban a fertõben ne neveld a gyerekeidet. 23/f.
kérdezz rá, hogy miért is egy pasit akar harmadiknak?? :O ez nem normális.. :S semmilyen szempontból nem az!! :/
A kérdező hozzászólása: Egyébként még azt is felajánlottam már neki, hogy ha már ennyire rá van gerjedve erre a dologra akkor inkább kerítek neki egy prostit akivel megteheti. Már az se zavarna csak engem felejtsen el ebböl a szempontból. De így se jó neki minden képpen engem akar bele kényszeríteni.
Jó nagy idióta a férjed! Én el nem bírnám viselni ha néznem kéne, hogy a párom egy másik pasi fa..rkát markolássza! Én attól sokkal jobban szeretem!
Nem szeret a férjed , sajnálom
legyél okos! mondd meg neki, hogy bevállalod a harmadik félt, de csak ha elõtte õk bemelegítenek egymáson, mert neked meg az az igényed, azt tartod izgatónak! ha ott tartanak majd, hogy lassan elkezdik egymást szopni, át fogják gondolni ezt, hidd el! :DD egyébként meg azt gondolom, hogy a férjed egyáltalán NEM TISZTEL téged!
csodálkozok hogy a férjed 3-ban nem még 1 nõt akar hanem férfit...mi az oka ennek ? amúgy 37 éves vagy, biztos téged is izgat, hogy egy más férfival szexelj. Lehet, hogy annyira felizgat a másik és annyira jó vele, hogy beleszeretsz és igy ott hagyod a férjed...
A kérdező hozzászólása: 6-os! A probléma ezzel csak az, hogy már olyan szinten undorodok már magától a gondolatától is, hogy nem lennék képes még végig csinálni sem.
A kérdező hozzászólása: 37-éves vagyok
mondd neki, hogy kicsi a fasza és hogy ezzel milyen megfelelõ szexualitást ad neked, ilyen kis chipsszar pöröllyel. és ja jóötlet a fenyegetés is az elválással.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!