Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám gyorsabban (63 db)

Az jó vagy rossz, ha egy 210 es babetta 50 et megy? Ha nem hogyan tudnám gyorsabbá tenni?

Legjobb válasz: hát gyorsabban sosem fog menni örülj hogy ennyivel is megy

hát gyorsabban sosem fog menni örülj hogy ennyivel is megy
szááguldás, babszi, szerelem.. :D (jó ha annyit megy)
Az 50 km/h az nagyon szép sebesség a babettától... Vigyázz rá és meghálálja. :)
Szerintem egy babettát nem érdemes tuningolni, de ha mindenképp ezt akarnád gyorsabbá tenni, akkor fellehetne a hengert furni 60-70 köbcentire, nagyobb fõfuvokát a karbiba, a hengeren modositani a felömlõket. Ha ez megvan és kellõen erõs akkor jöhet az áttétel tuning. Hátra kisebb lánckerék, és máris nagyobb a végsebessége. A kérdés csak az megéri-e rákölteni a pénzt és kinlódni elég sokat vele ?:)
Egy kis tuning, például kettéfûrészeled szépen a gyújtógyertya elektródáját, és egymástól kicsit elhajlítod(mint a vipera nyelve) ez kétütemû motoroknál kb. 15-20%-os teljesítménynövekedés, ugyanis hatékonyabb lesz a robbanás. Vagy a hengeren kicsit nagyobbra reszeled a kipufogónyilást, vagy ha van még, a kipufogócsõböl eltávolítod a gyári fojtásokat. Azonban Vigyázz! Én felpöcköltem a Simson s51/b-met, ráadásul 70 ccm-es blokk volt benne. Az igaz, hogy elment 90-95km/h-val, a fékút volt akkora mint egy leszálló repülõgépnek, a hangja mint egy Zetornak. Ráadásul a csapágyazást is cserélni kellett. hogy bírja a nagyobb terhelést. Jó buli volt, de sokba került, sok haszna nem volt, csak, hogy felvághattál vele
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat. az utolsó válaszoló hogy értette hogy kettéfûrészeled az elektrodódáját. melyik az a része,
Pontosan így gondoltam, kösz a vizualizációt!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen . megcsinálom.így már sokkal jobban értem:

Hogyan tudnám gyorsabbá tenni a mobilomon a netet?

Legjobb válasz: kiveszed a flash tartalmak megjelenítését akkor gyorsabban betölt az oldal

kiveszed a flash tartalmak megjelenítését akkor gyorsabban betölt az oldal

Hogy tudnám gyorsabban futni a 3200 métert?

Úgy értem, hogy tud-e valaki egy hatékony edzéstervet adni erre? Most 15:50 alatt futom, de májusra ezt szeretném olyan 1-2 perccel kevesebb id? alatt lefutni.

Legjobb válasz: Szedd a lábadat gyorsabban.

Szedd a lábadat gyorsabban.
fuss, fuss és fuss. egyébként edzéstervért meglátogathatod az edzesonline.hu-t van pár edzésterv futóknak
Én is ugyanezzel a problémával küzdök :) (ugye neked is a katonasághoz kell?) Jelenleg intervallumos edzéseket tartok, 3 perc közepesen, majd 1 perc gyorsan, mindezt kb. 5 kilóméteren keresztül, ettõl fejlõdik leginkább az állóképességem. Ha már úgy ítélem meg, hogy elég jó az állóképességem, akkor kezdek neki a tényleges 3200 méternek. 10.5 perc 13.5km/h sebességgel, majd egy 3 perces hajrá 16km/h-val, az összesen kb. 13.5 perc! Nem próbáltam még, de úgy érzem ez lenne a legjobb tempó, ami még tartható lenne. Egyébként nyáron 15 perc jött ki, de azóta sokat javultam, viszont még így is gondolom kell 1 év hogy tökéletesen le tudjam szaladni.
tökéleteshez még sok-sok év kell. egyébként ha hegyen futsz(akár terepen) az javítja rendesen az állóképességet.


Hogyan tudnam gyorsabba tenni az utorrentemnel a feltotesi sebesseget?

Smc routeres vok,es az utorrentem folyton azt a sarga 3 szoget mutatja nem a zold pipat.Probaltam

Legjobb válasz: minek allitsam 1-re a feltoltesi sebesseget?nem azt kerdeztem mitol tudnam lassabba tenni a feltoltesi sebesseget!!

A kérdező hozzászólása: minek allitsam 1-re a feltoltesi sebesseget?nem azt kerdeztem mitol tudnam lassabba tenni a feltoltesi sebesseget!!
Virtuális szervernél írj be 1 portot, majd mentsd el. ezt állítsd be a torrenthez is.
512 kilobit-es a feltöltésed, ami 64 kilobájt-nak felel meg. Az utorrent kilobájt-ban mutatja az értéket. Nekem is ilyen netem van és általában 54 KB/s a feltöltésem.
A kérdező hozzászólása: az elso valaszolonak irom!nah en pont ezt csintam XD de nem lett jobb semmivel!XD am koszonom a valaszokat!mostmar 1 kicsit jobban erzem magam hogy nem en vagyok ezzel 1edul!:D
Elsõ válaszíró vagyok. Nekem így mûködött, aktív lett a kliensem, és a sebességem is megnõtt :)
a feltöltési sebességed állítsd 1-re

Tudnátok segíteni, hogyan tudnám gyorsabban írni a regényemet?

Fő hobbim a regényírás, és szeretem is, de mégis úgy érzem, hogy nagyon lassan haladok. Talán nem szánok konkrétan az írásra elég időt, vagy nem vagyok elég kitartó.

Legjobb válasz: Legyen vázlatod, akár fejezetenként, tudd, hogy mit akarsz leírni, így nem fogsz ide-oda csapongani, beírogatni, kihúzogatni. Teremts olyan környezetet az íráshoz, hogy ne terelje el semmi a figyelmed (ne netezz, nézelõdj az ablakon az utcára, stb, kivéve persze ha netán téged kifejezetten az inspirálna.) Másrészt meg, az jó móka, hogy kitalálsz egy történetet, szereplõket, eseményeket, hangulatokat. Leírni az egészet, azokat a részeket is, amik annyira lehet nem is tetszenek, a munkás része. Természetes, hogy lesznek olyan részek, amiket nehezebben hozol össze.

Legyen vázlatod, akár fejezetenként, tudd, hogy mit akarsz leírni, így nem fogsz ide-oda csapongani, beírogatni, kihúzogatni. Teremts olyan környezetet az íráshoz, hogy ne terelje el semmi a figyelmed (ne netezz, nézelõdj az ablakon az utcára, stb, kivéve persze ha netán téged kifejezetten az inspirálna.) Másrészt meg, az jó móka, hogy kitalálsz egy történetet, szereplõket, eseményeket, hangulatokat. Leírni az egészet, azokat a részeket is, amik annyira lehet nem is tetszenek, a munkás része. Természetes, hogy lesznek olyan részek, amiket nehezebben hozol össze.
Nem muszáj sorrendben haladni. Ha a 10. fejezethez elõbb van inspirációd, mint a másodikhoz, akkor írd meg elõbb azt (ha van cselekményvázlat, legalább fejben, könnyen elõfordulhat, hogy egy késõbbi jelenet elõbb önt formát a fejedben, mint a sztori eleje - ilyenkor írd le nyugodtan a végét vagy a közepét elõbb). Ha elakadsz, ha nagyon nem boldogulsz egy résszel, nyugodtan módosíts egy kicsit a cselekményvázlaton. Ne a terjedelemre törekedj! Nyugodtan hidalj át hosszú és unalmas részeket röviden. Arról pl., hogy a fõszereplõ lesérült és két hétre ágynak esett, fölösleges oldalakat írni, hacsak nem történik ez alatt valami eget rengetõ vele. Az ilyen jellegû részeket nyugodtan hidald át egy pár mondatnyi vagy bekezdésnyi terjedelemben. Végezetül vedd magad körül inspiráló dolgokkal! Olvass szépirodalmat, nézz filmtörténeti klasszikusokat, mûvelõdj, gyarapítsd az ismereteidet, ne szégyellj utánaolvasni történelmi, földrajzi vagy egyéb információknak, ha a történet szempontjából erre szükség van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Igen, sokszor az a baj, hogy írás közben elkezdek internetezni. És a vázlatírás jó ötlet, voltt, amikor alkalmaztam, és akkor gyorsabban ment.
térdelõrajttal, én 8at futottam:D
Attól függ, hogy min futsz. Ha homokon, akkor elsõsorban arra figyelj, hogy ne kaparj ki, mert ugye lassabb lesz az idõd. Készülni nem nagyon tudsz, mert itt az a lényeg, hogy fuss, ahogy bírsz. Egyébként a rajtokra kell gyúrnod. Jobb reflexek kellenek. Valamennyire úgy tudsz készülni, hogy ha például 100, vagy 200 métert futod le hasonló "recept" után, mint ahogy a 60métert kell!

Hogyan tudna gyorsabban nõni a körmöm?

körömerõsítõt használok de az csak erõsíti(nyilván :D )

Legjobb válasz: ne vágd, reszeld. :)

ne vágd, reszeld. :)
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm :)

Hogy tudnám gyorsabbá tenni a Simson motoromat?

????

Legjobb válasz: 70-es 4 felömlõs henger, nagy karbi, sport kipufogó ami nem gagyirezó.Ja és monster matrica, az +5 le.

70-es 4 felömlõs henger, nagy karbi, sport kipufogó ami nem gagyirezó.Ja és monster matrica, az +5 le.
Belekezdeni se érdemes, úgyis megbánod idõvel. A motor árát mégegyszer rákölteni tök felesleges dolog. Inkább rakj le nagyobbra vizsgát, vagy ha még nem vagy annyi idõs, tedd félre az erre szánt pénzt. De hogy valamit írjak is: Mihu féle minituningra keress rá neten. Minimális költsége van, kicsit fürgébb lesz a motor tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Hogyan tudnám gyorsabbá tenni a windowst, sokszor elég lassan zárja be az ablakokat, elkezd tölteni, meg ilyenek?

Pl. lassan megy lefelé az ablak, ahelyett hogy simán eltûnne, meg megnyitáskor is lassan jön be, legalábbis ennél lehetne gyorsabb. Gondolom ezt valami a futó programokkal kapcsolatos probléma okozza, vagy ilyesmi, a vinyón elég sok hely foglalt volt, de most sikerült nemrég felszabadítani nagy részét. A gépemben 1 gb ram memória van, 2,50 ghz-es processzor, a videókártya 250 mgb-os, de alaplapra integrált Nem hiszem hogy vírus lenne, bár olykor olykor volt vele kisebb-nagyobb problémám, és néha jelzett is a gép, de ha ellenõrzést végigdfuttatom, nem talál semmit. Amúgy volt olyan hogy a gépemet blokkolta egy vírus, a víruskeresõ mégsem talált semmit.

Legjobb válasz: ja, és windows xp-m van

A kérdező hozzászólása: ja, és windows xp-m van
A kérdező hozzászólása: Ja, és avg vírusirtóm van.
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat, kipróbálom mindet!

Hogyan tudnám gyorsabbá tenni a gépemet 3d-s programokhoz?

Az lenne a kérdésem, hogy mit tudnék csinálni a számítógépemmel, hogy olyan programokat tudjon kezelni, mint a blender, z-brush, vagy a 3ds max? Nem azzal van a baj, hogy nem indul el, hanem azzal, hogy egy idő után, miután a felbontásokat megnövelem szinte leáll az egész, úgy belassul. Nem tudom pontosan, hogy ezekkel tud e valamit kezdeni a hozzáértő, de itt vannak a számítógépem adatai: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz 2.39GHz, 512 MB RAM. Nem baj, ha vennem kell valamit, mondjuk videókártyát, vagy nemtudom, de ha tudtok, légyszi segítsetek :) Köszönöm előre is :) Ui.: Nemnagyon értek ezekhez a dolgokhoz, szinte teljesen hülye vagyok belőlük :/

Legjobb válasz: Úgy, hogy új gépet veszel. Egy p4-el nem érdemes foglalkozni.

Úgy, hogy új gépet veszel. Egy p4-el nem érdemes foglalkozni.
AMD Athlon II X2 250 processzor 11, 339 Ft Asrock 960GM-GS3 FX alaplap 9, 521 Ft Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória 9, 690 Ft Toshiba 1TB 32MB SATA3 DT01ACA100 merevlemez 13, 931 Ft Cooler Master 500W Thunder RS500-ACABM3-E1 tápegység 11, 568 Ft kb:össz:56, 049 Ft +gépház, egér, bllentyû, monitor videókártya:integrált AMD Radeon 3000 graphics a BF3 középgrafón szépen viszi...
Ez így úgy rossz ahogy van.
A kérdező hozzászólása: Tehát elég sokba kerülne megvenni mindent hozzá külön- külön. Lehet tényleg érdemes lenne befeccölni egy új gépbe? :/
Igen, 20-30 körül már vannak teljen jó 2 magos konfigurációk használtan. 3D-re nem árt egy minél erõsebb provesszor lehetõéeg egy i5 vagy i7, és sok memória. Egyszerûen csak rakd össze legerõsebb gépet(processzorra koncentálva), amit tudsz. Videókártyból nem feltételnül kell nagyon erõs, GTX560ti erre cálra különösen jó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Rengeteget segítettél! :DD
De késõbb amúgy vannak trükkök, amivel lehet csökkenteni az erõforrásokat, csak wireframe kockaként jeleníteni meg egyed dolgokat, layereket használni, vray mesh is csodákra képes. De mondjuk a renderelésnél minél erõsebb a processzor, értelemszerûen annál hamarabb végez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!