Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám gépről letörölni (7 db)

A sims 3 álomállások kiegészítőt nem tudom letörölni a gépről de igazából nincs is rajta csak a gép érzékeli. Hogy tudnám letörölni?

Legjobb válasz: win7-em van szoval csak win 7-es megoldást tudok mondani: vezérlõpult-programok eltávolítása(a programok alatt van) és ott akkor megkeresed a sims 3 á.á.-at és uninstallozod

win7-em van szoval csak win 7-es megoldást tudok mondani: vezérlõpult-programok eltávolítása(a programok alatt van) és ott akkor megkeresed a sims 3 á.á.-at és uninstallozod
Újratelepíted és leszeded.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, sikerült leszednem! :)

Valahogy sikerült letörölnöm a hangot a gépről, hogy tudnám visszacsinálni?

Legjobb válasz: kösz az értelmes válaszokat. már sikerült megcsinálnom rendszer visszaállítással. okoskodást meg nem kell ideírni inkább tarts meg magadnak

A kérdező hozzászólása: kösz az értelmes válaszokat. már sikerült megcsinálnom rendszer visszaállítással. okoskodást meg nem kell ideírni inkább tarts meg magadnak
Lehet volt akkora szerencsecsomag hogy letörölte a hangkártya drivert. Ez estben tudakold meg a hangkártyád típusát és tölts le hozzá drivert.
A hang nem egy fájl, amit le lehet törölni. Az óra mellett található kis hangszóró ikonra kattintva nézd meg. Valószínûleg némítottad.
Az mondjuk elõfordulhat..
Tálca jobb sarkában ott van a hangkártya ikonja, keresd meg a típust, aztán töltsél le hozzá drivert.
A kérdező hozzászólása: mondom már sikerült...


Hogyan tudnam leTOROLNI az msn uj verziojat Toshiba Satellite c655 geprol?

Windows hetes a temaja. Nekem nagyon nem tetszik az msnnek ez a verzioja, egy csomo funkciot elvettek belole.. megprobaltam torolni, de nem jelenik meg a programok torlese/telepitese-nel. Letoroltem az osszes helyrol ahol lattam a gepen, de ujrainditaskor megint megjelent... Leakarok tolteni egy regebbi verziot, de ahhoz meg kell valnom ettol. Valaki segitsen! Elore is koszonom!!!

Legjobb válasz: Ha tudod, hogy mikor telepítetted fel akkor egyszerûen visszaállítod a gépet, a WLM2011 telepítése elõtti idõpontra, így olyan lesz, mint ha meg sem történt volna :)Aztán jöhet egy régebbi verzió telepítése. Mellesleg a programok közt Windows live essential-ként jelenik meg, azt töröld, az összes összetevõjével együtt :)

Ha tudod, hogy mikor telepítetted fel akkor egyszerûen visszaállítod a gépet, a WLM2011 telepítése elõtti idõpontra, így olyan lesz, mint ha meg sem történt volna :) Aztán jöhet egy régebbi verzió telepítése. Mellesleg a programok közt Windows live essential-ként jelenik meg, azt töröld, az összes összetevõjével együtt :)
A kérdező hozzászólása: Eleve rajta volt, de megprobalom azt az Essential-os dolgot torolni.
A kérdező hozzászólása: Sikerult, koszonom! :)

Hogy tudnám letörölni az operációs rendszert a gépről?

Amikor indul a gép választhatok hogy melyiket inditsam el a 4 op. rendszer közül. mind a 4 xp, és 3-at le szeretnék törölni hogy csak 1 maradjon. Hogy kell?

Legjobb válasz: Szerintem a legegyszerûbb és legcélraveztõbb módja a dolognak, ha lemented az adataidat és teljesen újratelepíted a rendszert. CD-rõl indítva a gépet a telepítés elején le tudod formázni a partíciókat és akkor mind a 4 XP eltûnik, csak 1 marad amit épp akkor telepítesz. A merevlemezen lévõ minden adat elveszik közben, erre készülj fel! Ha megpróbálsz 3-at törölni a 4-bõl telepítés nélkül, jó eséllyel leszed valami olyasmit amit nem kéne és nem fog indulni a gép, ergo mégiscsak telepíteni kell.

Szerintem a legegyszerûbb és legcélraveztõbb módja a dolognak, ha lemented az adataidat és teljesen újratelepíted a rendszert. CD-rõl indítva a gépet a telepítés elején le tudod formázni a partíciókat és akkor mind a 4 XP eltûnik, csak 1 marad amit épp akkor telepítesz. A merevlemezen lévõ minden adat elveszik közben, erre készülj fel! Ha megpróbálsz 3-at törölni a 4-bõl telepítés nélkül, jó eséllyel leszed valami olyasmit amit nem kéne és nem fog indulni a gép, ergo mégiscsak telepíteni kell.
Egy idõre megoldás lehet az is, hogy a 4 meglévõbõl egyet kinevezel defaultnak a parancssorban.Például a bootcfg /default /id 2 a második operációs rendszert állítja be alapértelmezettnek, legközelebb újraindulásnál már ez fog elindulni, ha nem avatkozol közbe a bootmenüben.
en is azt tudom tanacsolni hogy teljes ujratelepitessel probalkozz... :adataidat mentsd le dvd re / cd re utanna teljes formazas a hard disc nek dos alol es ujratelepites boot cd rol.
Formázd le az egész winyódat, vagy mentsd az adataidat amik fontosak és telepítsd újra az xp-t!
lefogadom próbáltál bootolási scrrent berakni csak nem jött össze ezért most van 1-2 ilyened. velem is volt ilyen! Amugy az op rendszer a vinchestereden van

Hogyan tudnám a gépről letörölni a szükségtelenné vált háttérképeket?

Amíg új volt a gépem, kissé tapasztalatlanul letöltöttem a netr?l többféle háttérképet és képerny?véd?t, de rájöttem, fölösleges ennyi fajta, már alig tudok eligazodni köztük. Csak a vezérl?pult - megjelenités utvonalon érek el hozzájuk, de innen nem lehet törölni. Hogyan lehetne kiselejtezni, ami már nem kell ?

Legjobb válasz: A képernyõkímélõkrõl sajna nem tudom, hogy hol vannak, de a háttereket egy fájlkezelõvel (pl. TotalCommander, de a sajátgép is jó) megtalálod a C:Windows/Web/Wallpaper mappában, innen tudod a programmal törölni.

A képernyõkímélõkrõl sajna nem tudom, hogy hol vannak, de a háttereket egy fájlkezelõvel (pl. TotalCommander, de a sajátgép is jó) megtalálod a C:Windows/Web/Wallpaper mappában, innen tudod a programmal törölni.
Hát rákatintasz és törlés...:D:D:DD:XDXDDXDXDXD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!