Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám gépről (33 db)

Hogy tudnám megszüntetni a mobilom memóriakártyájának írásvédettségét, hogy tudjak rá gépről zenét rakni?

Legjobb válasz: Formázd le memóriakártyát,de szerintem nem lehet írás védet!! A zene lehet az amit rá akarsz tenni, jobb klikk tulajdonságok és klikk írás védet ennyi és már nem írás védett. Le tudnád írni hogy milyen teloról van szó ,és milyen memóriakártya ?

Formázd le memóriakártyát, de szerintem nem lehet írás védet!! A zene lehet az amit rá akarsz tenni, jobb klikk tulajdonságok és klikk írás védet ennyi és már nem írás védett. Le tudnád írni hogy milyen teloról van szó , és milyen memóriakártya ?
A kérdező hozzászólása: Ha leformálom a memóriakártyát, akkor elveszne róla minden.
A kérdező hozzászólása: nem a zene írásvédet... hanem a memóriakártya. ez tuti. ha a zene lenne írásvédett, akkor az nem lenne gond, a zt meg tudnám, oldani.

Ha ncore-ról leszedtem egy fájlt és már letöröltem a gépről, hogyan tudnám újra seedelni?

Leszedtem egy filmet, de még mielőtt visszaseedeltem volna letöröltem a gépről. Töltsem le újra és úgy seedeljem?

Legjobb válasz: nem fogod tudni seedelni, ha nincs rajta a gépeden, mert onnan seedeli vissza, ahova leszedted. de ha nem találja ott a fájlt, akkor hibát fog kiírni a torrented

nem fogod tudni seedelni, ha nincs rajta a gépeden, mert onnan seedeli vissza, ahova leszedted. de ha nem találja ott a fájlt, akkor hibát fog kiírni a torrented
A kérdező hozzászólása: ok, de ha letöltöm még egyszer és úgy seedelem? Van valami megoldás, mert ha nem seedelem vissza hamarosan letiltanak!
akkor jobb ha letöltöd még 1x (nincs más megoldás)
A kérdező hozzászólása: megpróbálom, meg látjuk köszi

Egy batch fájlt írtam ami lemásolja az összes képet a gépről, de úgy akarom hogy a másolás közbe ne írja ki hogy 1 fájl másolása. Stb stb hanem ne irjon ki semmit vagy csak egy ártatlan szöveget ezt hogyan tudnám megoldani?

a program: @echo off SETLOCAL ENABLEDELAYEDEXPANSION set TESTFOLDER=allpictures md "%TESTFOLDER%" set /a counter=0 FOR /F "tokens=*" %%i IN ('DIR /S /B /A-D C:\*.jpg') DO FOR /F "tokens=*" %%j IN ('DIR /B "%%i"') DO IF EXIST ".\%TESTFOLDER%\%%j" ( set /a counter=!counter!+1 echo folder: %TESTFOLDER% copy "%%i" ".\%TESTFOLDER%\%%j_!counter!" ) ELSE copy /B "%%i" ".\%TESTFOLDER%\%%j" cls :eof

Legjobb válasz: Szia. Irányitsd át a másolási parancsot/parancsokat. A másolási parancs/parancsok végére ird be : > nul. Illetve használd a copy-nál a /y kapcsolót (ugyanolyan nevezetû fájl f0lülirásara, há átirányitod a copyt nem fogod látni az ilyen üzeneteit sem : Felülirja a következõt : fileneve.kit ? (Igen/Nem/Mindet) ) Sok sikert. Üdv.

Szia. Irányitsd át a másolási parancsot/parancsokat. A másolási parancs/parancsok végére ird be : > nul. Illetve használd a copy-nál a /y kapcsolót (ugyanolyan nevezetû fájl f0lülirásara, há átirányitod a copyt nem fogod látni az ilyen üzeneteit sem : Felülirja a következõt : fileneve.kit ? (Igen/Nem/Mindet) ) Sok sikert. Üdv.


nem igazán a kategória a rossz, hanem inkább a kérdésed megfogalmazása
A kérdező hozzászólása: az a lényeg hogy nincs be állítva hangsáv lehet hogy e miatt nem szól?
Mi az a hangsáv? Hol van és mit csinál?

Nah szerintetek mi a véleményetek a Yamaha tzr 50 2006-os gépről? Mire figyeljek vásártáskor? Hogyan tudnám ki deríteni hogy valójában hanyas az évjárata? és én 70-est néztem de csak az van és mennyit eszik? Meg stb várok még tovább tippeket.

Legjobb válasz: mért baj ha estek vele? és hogyan nézhetem meg a fõtengelyt vagy amit írtál el felejtettem xD Am engem is át basztak már 2x tom milyen am köszi a tippet ég várom a tippeket .

A kérdező hozzászólása: mért baj ha estek vele? és hogyan nézhetem meg a fõtengelyt vagy amit írtál el felejtettem xD Am engem is át basztak már 2x tom milyen am köszi a tippet ég várom a tippeket .
A kérdező hozzászólása: És mi az a rezonálás?
A kérdező hozzászólása: milyen hogyha ráz a fõtengely?
vegyél biciklit ha 2 motorvásárlás után ilyeneket nem tudsz ;)
A kérdező hozzászólása: Sejtem hogy mi a reconálás és a fõtengelyes dolog de azért kérdeztem hogy jóra gondolok e vagy nem hogy valaki meg erõsítse ENNYI
újabb tudatlan mûmájer.. elõsször vegyél simsont, ha azt se tudod mit kell megnézni egy motoron. azzal majd megtanulod és utána nem tudnak átverni olyan könnyen.

Véletlenül letöröltem a hangkártyám a gépről, és nem találom a telepítő lemezét. Hogy tudnám megoldani?

Legjobb válasz: Az eszközkezelõben megnézed a kártya pontos típusát. Google beírod, és utánabiggyeszted, hogy "Driver". Ha szerencséd van akkor a találatok közt lesz olyan ami megfelel a gépednek. vagy megadod itt, és hátha lesz valaki aki belinkeli a megfelelõt.

Az eszközkezelõben megnézed a kártya pontos típusát. Google beírod, és utánabiggyeszted, hogy "Driver". Ha szerencséd van akkor a találatok közt lesz olyan ami megfelel a gépednek. vagy megadod itt, és hátha lesz valaki aki belinkeli a megfelelõt.
http://drivereasy.en.softonic.com/ Telepítsd le ezt a progit, automatikusan megkeresi a drívereket, és le is tudod telepíteni.
Újratelepíted és leszeded.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, sikerült leszednem! :)

A sims 3 álomállások kiegészítőt nem tudom letörölni a gépről de igazából nincs is rajta csak a gép érzékeli. Hogy tudnám letörölni?

Legjobb válasz: win7-em van szoval csak win 7-es megoldást tudok mondani: vezérlõpult-programok eltávolítása(a programok alatt van) és ott akkor megkeresed a sims 3 á.á.-at és uninstallozod

win7-em van szoval csak win 7-es megoldást tudok mondani: vezérlõpult-programok eltávolítása(a programok alatt van) és ott akkor megkeresed a sims 3 á.á.-at és uninstallozod


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!