Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám gépről (33 db)

Hogy tudnám megszüntetni a mobilom memóriakártyájának írásvédettségét, hogy tudjak rá gépről zenét rakni?

Legjobb válasz: Formázd le memóriakártyát,de szerintem nem lehet írás védet!! A zene lehet az amit rá akarsz tenni, jobb klikk tulajdonságok és klikk írás védet ennyi és már nem írás védett. Le tudnád írni hogy milyen teloról van szó ,és milyen memóriakártya ?

Formázd le memóriakártyát, de szerintem nem lehet írás védet!! A zene lehet az amit rá akarsz tenni, jobb klikk tulajdonságok és klikk írás védet ennyi és már nem írás védett. Le tudnád írni hogy milyen teloról van szó , és milyen memóriakártya ?
A kérdező hozzászólása: Ha leformálom a memóriakártyát, akkor elveszne róla minden.
A kérdező hozzászólása: nem a zene írásvédet... hanem a memóriakártya. ez tuti. ha a zene lenne írásvédett, akkor az nem lenne gond, a zt meg tudnám, oldani.

Ha ncore-ról leszedtem egy fájlt és már letöröltem a gépről, hogyan tudnám újra seedelni?

Leszedtem egy filmet, de még mielőtt visszaseedeltem volna letöröltem a gépről. Töltsem le újra és úgy seedeljem?

Legjobb válasz: nem fogod tudni seedelni, ha nincs rajta a gépeden, mert onnan seedeli vissza, ahova leszedted. de ha nem találja ott a fájlt, akkor hibát fog kiírni a torrented

nem fogod tudni seedelni, ha nincs rajta a gépeden, mert onnan seedeli vissza, ahova leszedted. de ha nem találja ott a fájlt, akkor hibát fog kiírni a torrented
A kérdező hozzászólása: ok, de ha letöltöm még egyszer és úgy seedelem? Van valami megoldás, mert ha nem seedelem vissza hamarosan letiltanak!
akkor jobb ha letöltöd még 1x (nincs más megoldás)
A kérdező hozzászólása: megpróbálom, meg látjuk köszi

Egy batch fájlt írtam ami lemásolja az összes képet a gépről, de úgy akarom hogy a másolás közbe ne írja ki hogy 1 fájl másolása. Stb stb hanem ne irjon ki semmit vagy csak egy ártatlan szöveget ezt hogyan tudnám megoldani?

a program: @echo off SETLOCAL ENABLEDELAYEDEXPANSION set TESTFOLDER=allpictures md "%TESTFOLDER%" set /a counter=0 FOR /F "tokens=*" %%i IN ('DIR /S /B /A-D C:\*.jpg') DO FOR /F "tokens=*" %%j IN ('DIR /B "%%i"') DO IF EXIST ".\%TESTFOLDER%\%%j" ( set /a counter=!counter!+1 echo folder: %TESTFOLDER% copy "%%i" ".\%TESTFOLDER%\%%j_!counter!" ) ELSE copy /B "%%i" ".\%TESTFOLDER%\%%j" cls :eof

Legjobb válasz: Szia. Irányitsd át a másolási parancsot/parancsokat. A másolási parancs/parancsok végére ird be : > nul. Illetve használd a copy-nál a /y kapcsolót (ugyanolyan nevezetû fájl f0lülirásara, há átirányitod a copyt nem fogod látni az ilyen üzeneteit sem : Felülirja a következõt : fileneve.kit ? (Igen/Nem/Mindet) ) Sok sikert. Üdv.

Szia. Irányitsd át a másolási parancsot/parancsokat. A másolási parancs/parancsok végére ird be : > nul. Illetve használd a copy-nál a /y kapcsolót (ugyanolyan nevezetû fájl f0lülirásara, há átirányitod a copyt nem fogod látni az ilyen üzeneteit sem : Felülirja a következõt : fileneve.kit ? (Igen/Nem/Mindet) ) Sok sikert. Üdv.


nem igazán a kategória a rossz, hanem inkább a kérdésed megfogalmazása
A kérdező hozzászólása: az a lényeg hogy nincs be állítva hangsáv lehet hogy e miatt nem szól?
Mi az a hangsáv? Hol van és mit csinál?

Nah szerintetek mi a véleményetek a Yamaha tzr 50 2006-os gépről? Mire figyeljek vásártáskor? Hogyan tudnám ki deríteni hogy valójában hanyas az évjárata? és én 70-est néztem de csak az van és mennyit eszik? Meg stb várok még tovább tippeket.

Legjobb válasz: mért baj ha estek vele? és hogyan nézhetem meg a fõtengelyt vagy amit írtál el felejtettem xD Am engem is át basztak már 2x tom milyen am köszi a tippet ég várom a tippeket .

A kérdező hozzászólása: mért baj ha estek vele? és hogyan nézhetem meg a fõtengelyt vagy amit írtál el felejtettem xD Am engem is át basztak már 2x tom milyen am köszi a tippet ég várom a tippeket .
A kérdező hozzászólása: És mi az a rezonálás?
A kérdező hozzászólása: milyen hogyha ráz a fõtengely?
vegyél biciklit ha 2 motorvásárlás után ilyeneket nem tudsz ;)
A kérdező hozzászólása: Sejtem hogy mi a reconálás és a fõtengelyes dolog de azért kérdeztem hogy jóra gondolok e vagy nem hogy valaki meg erõsítse ENNYI
újabb tudatlan mûmájer.. elõsször vegyél simsont, ha azt se tudod mit kell megnézni egy motoron. azzal majd megtanulod és utána nem tudnak átverni olyan könnyen.

Véletlenül letöröltem a hangkártyám a gépről, és nem találom a telepítő lemezét. Hogy tudnám megoldani?

Legjobb válasz: Az eszközkezelõben megnézed a kártya pontos típusát. Google beírod, és utánabiggyeszted, hogy "Driver". Ha szerencséd van akkor a találatok közt lesz olyan ami megfelel a gépednek. vagy megadod itt, és hátha lesz valaki aki belinkeli a megfelelõt.

Az eszközkezelõben megnézed a kártya pontos típusát. Google beírod, és utánabiggyeszted, hogy "Driver". Ha szerencséd van akkor a találatok közt lesz olyan ami megfelel a gépednek. vagy megadod itt, és hátha lesz valaki aki belinkeli a megfelelõt.
http://drivereasy.en.softonic.com/ Telepítsd le ezt a progit, automatikusan megkeresi a drívereket, és le is tudod telepíteni.

Hogy tudnám megoldani hogy ha küldenek valamit telórol vagy gépröl akor a memoriakártyámra mentse ne a telora?

Nokia 5230-as telefonom van 2 gigás memokártyával és amikor küld valaki valamit akor a telefonra akarja menteni amin nincs hely. Nem lehetne megoldani hogy a memora mentse 1 böl?

Legjobb válasz: 1 Menü 2 Beállítások 3 Memória beáll. azon belül Alapértelmezett memória

1 Menü 2 Beállítások 3 Memória beáll. azon belül Alapértelmezett memória
A kérdező hozzászólása: Menü, Beál. után nincs oan lehetöség

Hogyan tudnam leTOROLNI az msn uj verziojat Toshiba Satellite c655 geprol?

Windows hetes a temaja. Nekem nagyon nem tetszik az msnnek ez a verzioja, egy csomo funkciot elvettek belole.. megprobaltam torolni, de nem jelenik meg a programok torlese/telepitese-nel. Letoroltem az osszes helyrol ahol lattam a gepen, de ujrainditaskor megint megjelent... Leakarok tolteni egy regebbi verziot, de ahhoz meg kell valnom ettol. Valaki segitsen! Elore is koszonom!!!

Legjobb válasz: Ha tudod, hogy mikor telepítetted fel akkor egyszerûen visszaállítod a gépet, a WLM2011 telepítése elõtti idõpontra, így olyan lesz, mint ha meg sem történt volna :)Aztán jöhet egy régebbi verzió telepítése. Mellesleg a programok közt Windows live essential-ként jelenik meg, azt töröld, az összes összetevõjével együtt :)

Ha tudod, hogy mikor telepítetted fel akkor egyszerûen visszaállítod a gépet, a WLM2011 telepítése elõtti idõpontra, így olyan lesz, mint ha meg sem történt volna :) Aztán jöhet egy régebbi verzió telepítése. Mellesleg a programok közt Windows live essential-ként jelenik meg, azt töröld, az összes összetevõjével együtt :)
A kérdező hozzászólása: Eleve rajta volt, de megprobalom azt az Essential-os dolgot torolni.
A kérdező hozzászólása: Sikerult, koszonom! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!