Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám fugát (5 db)

A fuga színét hogy tudnám megváltoztatni?

Olyan gondom van , hogy a WC ben fehér színű a fuga az alján és olyan ötlet kellene hogy sötétebb legyen úgy hogy ne kelljen kikaparni belőle a fugát. Esetleg valamivel nem lehet befesteni? Hiába takarítom , nem szép:(((

Legjobb válasz: Lehet kapni fugához festéket

Lehet kapni fugához festéket

S. O. s van egy apple iphone 4 8gb canadai rogers fügõ telefonom hogy tudnám használni ithon magyarországon? 7. 0.1-es ios van rajta

és hogy lehet e használni gevey sim-el és hol lehet kapni ojan sim-et??

Legjobb válasz: Robertó, büntet a helyesírásod. Most loptad egy turistától, mi?

Robertó, büntet a helyesírásod. Most loptad egy turistától, mi?
Itthon nincs ilyen szolgáltató, így ilyen sim-et sem tudsz használni, mivel gond lehet az egyenlegfeltöltéssel! Bonyolultabb és jóval drágább mûvelet, így jobban jársz, ha függetlenítteted, és veszel bele Telenor, Tmobile vagy Vodás sim-et!
Ki kell kaparni, és újrafugázni!
A többi fúgát is bekened. vagy újrafúgáztatod. Máshogy nem jon ki.
A kérdező hozzászólása: :(((( neeee.... Tényleg semmi csodaszer nincs?
Ezen felesleges aggódni, lesz azon még folt, amit használnak az már csak ilyen. Esetleg próbáld meg a hipót az elvileg fehérít.
A hypó men oldja az olajat!
Nem tudom.De a penészeltávolítóval is próbálkozhatsz.Nekem is eltüntetett egy két dolgot.Nem penészt.Vagy Cif, körömkefe.
Én is megpróbálnám a súrolást, szerintem segítene. Majd írd meg, segítette-e valami.
HÁT HIDEG ZSÍROLDÓVAL!De úgy csináld, hogy a csempét leragasztod cellux-szal(ragassz oda valami vastagabb papírt, pld.használt borítékot)csak a fuga, ami olajos lett, az legyen zsíroldós. És akkor körömkefével megsikálod, jó lesz.
Mosogatószer + körömkefe.

Hogyan tudnám a fugát körömkefe sikálás nélkül könnyen hajolgatás nélkül takarítani?

Hatásos lehet az ecettel való felmosás vagy esetleg valami más praktika?

Legjobb válasz: ecet, vagy sósav (vízkõ oldó) megteszi a hatásást, öntsél a kívánt felületre egy keveset, hagy hatni, és nedves szvaccsal mosd le, majd töröld szárazra. használj gumikesztyût, mert a savas anyagok kikezdik a bõrt. sok sikert

ecet, vagy sósav (vízkõ oldó) megteszi a hatásást, öntsél a kívánt felületre egy keveset, hagy hatni, és nedves szvaccsal mosd le, majd töröld szárazra. használj gumikesztyût, mert a savas anyagok kikezdik a bõrt. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Woooooow....ez a vízkõoldós megoldás fantasztikus.Én fecskendõvel nyomtam végig a fugákban, hát megmondom õszintén amikor kifugáztak akkor volt ilyen szép baranck színû pedig én sikáltam rendesen körömkefével.. Köszönöm szépen :o)
rendszeres locsolás és napfény mellett is nekem 1 évre rá jött új hajtás.
szia én ajánlanám neked a pálmaligetetmagyarországnak.hu-t ott nagyon sok segitséget fogsz kapni, és elmondják hogy tartsd a növényedet.itt nem csak arról van szó hogy nap meg öntözés, aztán majd lessz valami.na itt probálkozz de esetleg ott ha már ugy rakod fel hoy lefotózod mé többet fognak neked segiteni és talán majd kedvet kapsz majd máshoz is.
általában 38 hétig tart a fogantatástól, vagyis kb. 40 hétig az utolsó menstruációs idõszak végétõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!