Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám felizgatni a páromat, hogy (4 db)

A párom messze van tőlem, így most msn-en tartjuk a kacsolatot. Hogyan tudnám felizgatni?

Szeretném a barátn?met felizgatni msn-en keresztül. Hogy tereljem ilyen irányba a beszélgetést? Lányok, titeket eddig mivel sikerült lázba hozni?

Legjobb válasz: Szerintem scannelj be egy villanyszámlát:-) Vagy "véletlenül" fordítsd arra a camot, amerre a pasid legjobb barátja melletted ül pucéran:-)

Szerintem scannelj be egy villanyszámlát:-) Vagy "véletlenül" fordítsd arra a camot, amerre a pasid legjobb barátja melletted ül pucéran:-)
A barátom ugyanazokkal a szavakkal tud felizgatni, mint élõben. Mivel ha msn-en is mondja, eszembe jut amikor élõben csináljuk :)
Szia!!Figyelj most én is távol vagyok a párommal és tnap történt pont ez a dolog.Végül is Én (Férfi) csak bexélgettünk facebookon.Egyszer csak irom hogy de jó lenne ha rajtam ülnél és szenvedélyesen csókolóznánk, csókolnám a melled a nyakad és finoman a szád.A mellét konkrétan nem cssókoltam csak ami kilátszott a melltartóból.Amúgy attól is függ hogy mit mondasz hogy miket csináltatok már.Nálunk még sex nem volt de már neki is és nekem is többször sikerült egymást úgy felizgatni hogy elmentünk.
camsex :DDDD

Hogyan tudnám úgy felizgatni a páromat, hogy letámadjon?

Legjobb válasz: Olyankor, amikor nem fáradt, nem ideges, nem kell sietni sehova... Néhány megfelelõ ruha (amibe bele lehet nézni, stb). Bugyi nem kell... hacsak nem szereti. Akkor pedig valami izgalmasabb darab. Sétálj a közelben, hajolj le valamiért (amerrõl jobban szeret nézni)... lenge ruhában hajolj fölé, ha fekszik... Vagy kezdeményezhetsz te is: öleld át, simogasd meg kicsit. Ezt értékelik a férfiak is! Fogd meg a kezét, tedd oda valahova magadon... Vagy fürdés közben felejts el bevinni valamit, amihez mindenképpen az orra elõt kell elsétálnod, és egy kis törölközõben, vizesen gyere ki. Ne meztelenül, mert az így kevésbé izgalmas. Legyen rajtad valami, ami takar, csak akkor csúszik folyton félre, ha megmozdulsz - vagy, ha éppen keresed azt a valamit. És vigyázz, ne csússz el vizesen: töröld meg elõtte a lábad. Ha erre még mindig nem reagál, akkor szerintem valami baja van (munkahelyi, stb) - de akkor hívd be a hátad megmosni. Ha lassabb típus, ne siettesd. Ha hirtelen jön az alkalom, a férfinak is kicsit rá kell hangolódnia elõször. Ilyenkor lassíts kicsit, és finomabban folytasd: pl. simogasd a haját... És általban: a férfiak a legfurább alkalmaktól is kedvet kaphatnak. Takarítás, rendrakás, fõzés... sokan szeretik nézni a kedvesüket, ahogy mozog (nem kell túlöltözni hozzá, és ne a legócskább ruha legyen. Csak sütésnél kell vigyázni). Hallottam olyat egy asszonytól, akit ha fõzött, elõfordult, hogy végig átölelte a férje, hátulról. És még azt mondják, hogy a fõzés unalmas... :-)

Olyankor, amikor nem fáradt, nem ideges, nem kell sietni sehova... Néhány megfelelõ ruha (amibe bele lehet nézni, stb). Bugyi nem kell... hacsak nem szereti. Akkor pedig valami izgalmasabb darab. Sétálj a közelben, hajolj le valamiért (amerrõl jobban szeret nézni)... lenge ruhában hajolj fölé, ha fekszik... Vagy kezdeményezhetsz te is: öleld át, simogasd meg kicsit. Ezt értékelik a férfiak is! Fogd meg a kezét, tedd oda valahova magadon... Vagy fürdés közben felejts el bevinni valamit, amihez mindenképpen az orra elõt kell elsétálnod, és egy kis törölközõben, vizesen gyere ki. Ne meztelenül, mert az így kevésbé izgalmas. Legyen rajtad valami, ami takar, csak akkor csúszik folyton félre, ha megmozdulsz - vagy, ha éppen keresed azt a valamit. És vigyázz, ne csússz el vizesen: töröld meg elõtte a lábad. Ha erre még mindig nem reagál, akkor szerintem valami baja van (munkahelyi, stb) - de akkor hívd be a hátad megmosni. Ha lassabb típus, ne siettesd. Ha hirtelen jön az alkalom, a férfinak is kicsit rá kell hangolódnia elõször. Ilyenkor lassíts kicsit, és finomabban folytasd: pl. simogasd a haját... És általban: a férfiak a legfurább alkalmaktól is kedvet kaphatnak. Takarítás, rendrakás, fõzés... sokan szeretik nézni a kedvesüket, ahogy mozog (nem kell túlöltözni hozzá, és ne a legócskább ruha legyen. Csak sütésnél kell vigyázni). Hallottam olyat egy asszonytól, akit ha fõzött, elõfordult, hogy végig átölelte a férje, hátulról. És még azt mondják, hogy a fõzés unalmas... :-)
Sok-sok nõi taktikával.. és csábítással. Szépen csavard el a fejét, olyan dolgokat kell csinálni, ami felizgatja csak tudod, h mire bukik, nem? A lényeg, hogy kínozd.... Sokáig, és utána biztos rádveti magát. Tudod: akár jöhet a bilincs is, minden bevethetsz, a lényeg , h pl nem érhet hozzád, pedig olyan cucc lesz rajtam, amiben tuti , hogy..
kösd ki...kenzytesd es amikor mar latod hogy nem birja, engedd el...
Ha nõ vagy?Vezközz.. Ha férfi szintén vetkõzz... Szexi rucik, pózok stb.
A kérdező hozzászólása: nõ vagyok. :D
Waoooo! Szóval kedves lány, ha láttad a marslakó a mostohám c filmet Kim Basingerrel, akkor kb azt kéne elõadnod, amit a vetkõzõs jelenetben elõadott, az majdnem biztos siker!
Ha megmutatod a combod és símogatod, vagy a popód, akkor tuti.

Hogyan tudnám felizgatni ugy a párom, hogy azt érezze nem birja tovább és nekem essen? (lány vagyok)

Legjobb válasz: mindenkinél bejön pár szexmentes, nap/hét után bármi ^^ akkor még trükköznöd sem kell, ha már nem megy... akármit teszel rád ugrik.. erre gondoltál már?

mindenkinél bejön pár szexmentes, nap/hét után bármi ^^ akkor még trükköznöd sem kell, ha már nem megy... akármit teszel rád ugrik.. erre gondoltál már?
hajolj le vmiert. "veletlenul" csusszon le a polod (ha olyan szelesebb nyaku) tegyel provokativ megjegyzeseket. de a legtutibb ha ugy tancolsz 1 buliban h hozza dorzsolodj vagy ha tomegben hergeled, de ugy h masok ne lassak. ;)
Engem pl nagyon izgat ha a barátnõm csókolgatja, finoman harapgálja a nyakam.
Striptease, 'véletlenül' rajtakap masztin, "most jöttem ki a kádból és csak egy szál törölközõ van rajtam" trükk
Nyakcsokolgatassal vagy kisebb szajharapdalassal az ember sokmindent eler:D:D;)
én párom attól van oda ha csókolózás közben kicsit megcirogatom a nyelvemmel a felsö ajkát akkor teljesen beindul néha piszkálom is vele..:) a másik dolog pl ha filmetnéztek 2en a sötétben ágyból és a takaró alatt elkezdesz elöször a pociát simizni utána az oldalát a combját lassan nagyon lassan közeledve a lényeg felé...utána amikor már érzed hogy nem igazán tud figyelni ujra kell kezdeni mármint a pocitol...jokis kínzás egy tudti ah nem pokrocfajta és nem a kedvenc filme akor tuti a haáts..legalábbis nálunk...
Na ha ezek bejönnének... A páromat már az sem érdekli ha 4. hete nem szeretkeztünk. Ezeket a trükköket már fel se veszi.
Hali!Szerintem kis ölelkezés, csókolgatás, jó ha nyugodt(pl.:meló utánni feszültségek), vagy feszültségoldásnak masszázs ami átmehet másba is...utána símogatás az "érzékenyebb" zónákban is, és talán a lényegre térés kicsit húzva, jobban gerjed.

Mivel tudnám igazán levenni a páromat a lábáról? Milyen szavakkal tudnám telefonon keresztül felizgatni vagy személyesen mit tudnék tenni az érdekében hogy teljesen begerjedjen?

LÉGYSZI SEGÍTSETEK!! Most voltunk fél évesek és nem jut semmi új az eszembe:( Msn-en milyen szavakkal tudnám felizgatni vagy személyesen amikor adott a helyzet is tehát van szexre alkalmunk, akkor mit tegyek hogy teljesen begerjedjen??

Legjobb válasz: Hogy mit mondj?:Szia édes egész nap rád gondoltam már az is elég volt,hogy benedvesedjen a puncim.A mellem simogatom és azt képzelem,hogy a nyelveddel izgatod a bimbóimat.Ah nagyon fel vagyok izgulva kívánlak bébi nagyon!!!! Valami ilyesmi.Közben persze duruzsolva kell beszélni és egy két kéjes nyögést is lehet beleiktatni.Fel fog izgulni ne félj!:)

Én csókolgatni és nyalogatni szoktam a fülcimpája mögötti részt! Azt tuti befutó!Csókolasd, nyalogasd a nyakát!A hasuk oltári érzékeny ill. az oldaluk, tehát puszilgasd nyugodtan! A combtõ náluk is igen érzékeny rész :-)) Mondd azt neki, hogy kívánod, azt hogy el sem tudja képzelni mi mindent csinálnál vele ha most itt lenne veled! Mondd, hogy agyonra kényeztetnéd! Ha megkérdezné mit csinálnál mondd hogy majd megtudod ha találkozunk legközelebb! Indítsd be a fantáziád!
Fõzz valami finomat!
akkor ez nem neked szólt :-)))
Ja bocs azt nem láttam hogy lány vagy!
Mondd neki azt, hogy kívánod akár a szemébe akár telefonon keresztül! Ha ott a helyzet finoman kezd el csókolgatni a nyakát!Simogasd és suttogj a fülébe édes szavakat! Nekem csókolózás közben már az izgató ha kicsit erõsebben fogja a fejem ezzel is mutatván hogy férfi!Simizd a fenekét, majd a combja belsõ felét az ujjhegyeddel! Ha oda kerül a sor itt csókolgasd ill. a combja tövét! Nálam ezek mind befutók!Aztán pedig elõre tévedhet a kezed!Nyúlj a fölsõje alá és simogatd de nagyon finom! Izgató még a köldök alatti rész!Észre fogod venni, hogy ha izgatja mert ilyenkor lüktet egy kicsit! Azért a melleket se feledjük! Finom kezd el csókolgatni, nyalogatni persze a mellbimbókat is hiszen az nagyon tuti!Ettõl be kell gerjednie, aztán meg jön minden magától!
Hogy mit mondj?:Szia édes egész nap rád gondoltam már az is elég volt, hogy benedvesedjen a puncim.A mellem simogatom és azt képzelem, hogy a nyelveddel izgatod a bimbóimat.Ah nagyon fel vagyok izgulva kívánlak bébi nagyon!!!! Valami ilyesmi.Közben persze duruzsolva kell beszélni és egy két kéjes nyögést is lehet beleiktatni.Fel fog izgulni ne félj!:)
Az én párom totálisan begerjed (igaz én is) attól, ha msn-en beszélünk a szexröl. A vágykról... Elmondom neki, mit szeretnék vele csinálni stb... A találkozáskor már nem kellenek szavak...
Az utolsó válaszoló vagyok, folytatom. Ha nincs ott Veled: - pl. SMS-ben írhatod ezt neki: Mmmm... Ha végre velem lennél, gondolkozás nélkül beleülnék a kukidba.. Kívánlak! Vagy: Alig várom, hogy megszopogassam a kukidat, és elmenj a számba, nagyon szeretem az ízedet Drágaságom...
Huuu, jó sok ilyen van, adagolj be mindig egyet-egyet, szerintem nagyszerû érzés ha régebb óta vagytok együtt és mindig más meglepetésekkel szolgálsz:) Ha ott van veled: - egy váratlan pillanatban vezesd az ágyhoz, fektesd le, és mondd meg neki, hogy nem csinálhat semmit, nem érhet hozzá, és készítsd ki! Itt minden megengedett:) Pl. csókolgasd elõször a nyakát, aztán erõsebben, aztán menj lefelé, majd kanyarod vissza amikor a köldökénél jársz, nyalogasd a nyelved hegyével picit, aztán a mellbimbóját is, harapdáld meg finoman a nyakát, az oldalát. Aztán játssz a nacijával, vedd le a fogaddal, aztán húzd vissza, és kezd el mást csinálni pimaszul, hogy megijedjen, hogy vége, így még jobban begerjed, és "mérges" is lesz:) Közben ne feledkezz meg a folytonos simogatásról, és megfoghatod bármijét erõsebben, határozottabban is. Tapasztalatból mondom, hogy szeretik a pasik a határozott lányokat az ágyban, de soha ne legyél durva.
A kérdező hozzászólása: Az elözõ válaszoló válasza volt eddig a leghasznosabb. De kérnék még válaszokat meg esetleg praktikákat trüköket amitõl tuti hogy beindul a pasi. Mit tegyek amikor ott vagyok vele hogy minnél jobban begerjedjen? Milyen sms-t írjak neki kérdésre még senki sem válaszolt. Szóval még várom a válaszokat
nagyon szívesen :-))
A kérdező hozzászólása: köszike eddig ez volt a leghasznosabb válasz
A kérdező hozzászólása: Ja és sajna ritkán találkozunk. Tehát egy szöveg kellene vagy majd ha találkozunk akkor mit tegyek hogy teljesen beinduljon töle? VÁROM A VÁLASZOKAT! ELÖRE IS KÖSZIKE!
A kérdező hozzászólása: semmi gond esetleg akkor valami sms szöveget vagy olyant amit fiúnak tudok mondani, írni vagy csinálni??
A kérdező hozzászólása: Jó oké De mondjuk egy sms-ben mit írjak, vagy személyesen mit csináljak?K
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat hasznosak voltak rendesek vagytok hogy segítettetek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!