Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám fényképemet a (20 db)

Van egy telefonnal fényképezett képem ami nagyon rossz minőségű lett de az előző fénykép pedig gyönyörű lett. Mintha fényképpel lett volna. Hogy tudnám kijavítani a képet?

Feltöltsem újra vagy átküldjem egy másik telefonra és arról töltsem fel vagy mi???

Legjobb válasz: Hát, nagy dologban ne reménykedj. Alapvetõen szarból aranyat csinálni lehetetlen a tudomány mai állása szerint, bár vannak különféle képdigitalizáló és retusáló programok, amelyekkel némi minõség javulást ellehet érni, de csodát azoktól se várj, hiszen azok is csak a meglévõ alapanyagból dolgoznak. A megfelelõ program kiválasztásában a Google segítségedre lehet. Sok sikert!

Hát, nagy dologban ne reménykedj. Alapvetõen szarból aranyat csinálni lehetetlen a tudomány mai állása szerint, bár vannak különféle képdigitalizáló és retusáló programok, amelyekkel némi minõség javulást ellehet érni, de csodát azoktól se várj, hiszen azok is csak a meglévõ alapanyagból dolgoznak. A megfelelõ program kiválasztásában a Google segítségedre lehet. Sok sikert!

Hogyan tudnám lecsökkenteni a fájl értékét, pl. egy fénykép 350 kilóbajt, ezt hogyan tudnám csökkenteni pl-ul felére, vagy még kisebbre?

Legjobb válasz: Vagy rosszabb minõségben vagy kisebb méretben menteni. De hova sok a 350 KB? Mert az manapság elég nevetséges érték.

Vagy rosszabb minõségben vagy kisebb méretben menteni. De hova sok a 350 KB? Mert az manapság elég nevetséges érték.
A kérdező hozzászólása: Agent K-nak: A 350 kilóbajt egy példa volt. van ilyen érték is de nem mind. viszont nem válaszoltál a kérdésre.
Sok szmájli :) )))))
A kérdező hozzászólása: Hallod, ez bejött :D Miután elolvastam, amit írtál, elkezdtem röhögni (fáradt vagyok, ilyenkor mindenen röhögök xd), majd ugyanúgy megnézte magam a tükörben, és egész elfogadható "vigyor" volt. :D Köszi :D
üdv, sorstárs :/ szerintem próbálkozz nem beállított képekkel. ezt úgy értem, hogy ne állj be a tükör elõtt, vagy ne te fényképezd magad. például menj ki a szabadba, természetes fényre, az sokat segít. majd kérd meg egyik barátnõdet, ismerõsödet, hogy fényképezzen le. szerintem az úgy természetesebb, nekem bevált :)
Az utolsó nagyon jókat írt, mi is így szoktuk.Szerintem az a legjobb, ha valamelyik barátnõdet viszed, mert akkor még el is hülyéskedtek, és akkor biztosan õszinte lesz a mosolyod, és nem erõltetett.Sok sikert!(:
A kérdező hozzászólása: Soha nem fényképezném magamat tükörben, utálom azt a fajta fényképet. Ha a barátnõmet kérném meg, szerintem abból állna az egész, hogy csodálkozik, hogy hogyhogy szeretném, ha lefotózna. xd Én inkább "kötelezõ" képekre gondoltam (sulis, nyaralós, hogy azért legyen rólam kép, stb...), de azért köszi a tanácsokat. :)


Facebookon a "fényképeid" menüpont alatt miért nem mutatja az összes képemet? Hogy tudnám beállítani, hogy mutassa?

Legjobb válasz: Igaz 2 éves kérdés, de sikerült megoldást találnod? Mert a sok képeim közül nekem is csak pár db-ot mutat.

Igaz 2 éves kérdés, de sikerült megoldást találnod? Mert a sok képeim közül nekem is csak pár db-ot mutat.
ez nem képformátum. amúgy egy kmplayer pl megnyitja.
ha jól tudom ezek játék adatfájlok, amúgy hibás rendszermûködésre utal amit írsz

Facebookon, hogy tudnám a leggyorsabban törölni az összes eddigi tevékenységemet? (fényképeken bejelölés, állapotkiírás, valami likeolása, hozzászólások stb)

Legjobb válasz: törlöd a profilod.Másképp nem tudod törölni,most ezzel az új idõvonal, vagy mivel minden látható

törlöd a profilod.Másképp nem tudod törölni, most ezzel az új idõvonal, vagy mivel minden látható
A kérdező hozzászólása: De hogy ehet véglegesen törölni?
fizikailag csak úgy tudod, ha írsz nekik és kéred a törlésedet. Megteheted, hogy a security settingsben láthatatlanná teszed magad, így semki nem lát.Deattólmég ott leszel. Nagy gond a facebookkal, hogy nem lehet semmit törölni, mindent megõriz. Ezért nem töltök én fel semmit és nem like-olgatok...

Hogyan/miel tudnám letömöríteni a fényképeimet?

Legjobb válasz: total commander a legegyszerubb alternativa

total commander a legegyszerubb alternativa
én úgy szoktam h megnyitom paint-be a képet, és ott felül van olyan opció h nyújtás döntés, ide beirom h mondjuk 40%-40% és akkor az eredeti képet 40%-al lecsökkenti, aztán meg elmentem
A paintes megoldás nem a legjobb, mert miután leméretezted a képedet, élesíteni kell utána! Akármelyik photoshopban ezt megtudod csinálni és látható különbség lesz a két program között!
A leggyorsabb megoldást a sok kép átméretezésére az ACDSee program szolgáltatja. Töltsd le ezt (az én kedvencem az 5ös verzió). Majd miután a programba betöltötted a kívánt képeket, Tools menü > Resize > itt vagy %-ban adod meg a méretet, vagy pixelben. a többivel ne foglalkoz...
Szinte mindegyik fotoszerkesztõ progi képes rá. pl photoshop.
ja, PS lenne a legalkalmasabb rá, de ha a minõség annyira nem számít, akkor akár Paint-be is meglehet valamennyire oldani.. Elõször megnyitod azt a képet amelyikRÕL ki akarod vágni a részletet, "Kijelölés"-el kijelölöd azt, nyomsz egy CTRL+C-t, utána pedig megnyitod azt a képet amelyikRE rá akarod rakni a részletet, CTRL+V-vel beilleszted a kimásolt részletet, ésha az kicsi vagy nagy, CTRL+"+"-al és CTRL+"-"-al tudod méretarányosan változtatni annak a méretét.. helyére passzolod és voálá :) Mentés
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Biztos jailbreakelve van ha igen akkor annak a telefonnak annyi, A használt iphonokon sose szabad adattörlést csinálni
nos igen, képletesen esélyes, hogy annyi a telónak. tulajdonképpen dfu módba teszed(google), majd rádugod gépre, és csinálsz neki restore-t, azonban csak 1 esetben nagyon indokolt az, ha az eladó eladás elõtt nem csinál egy restore-t neki, és az meg valószínû, hogy valamilyen hálózatfüggõ, és ezért volt jailbreak-elve, hogy szoftveresen független legyen, ami ugye elveszett, de ez majd kiderül, szóval elõbb csinálj egy restore-t, aztán meglátod, tudod-e a sim kártyáddal aktiválni.

Én egy katona srácot/ férfit keresek! A baj, hogy se nevet se semmit nem tudok róla csak véletlenül láttam meg! Hadihajós kiképzés fényképet néztem és akkor láttam, de hiába nézem nem látom a nevét! Képem van, de ennyi! Hogy tudnám megtalálni?

Legjobb válasz: Hát az országba csak egy hadihajós ezred van... 1. Hadihajós és Tûzszerész ezred... Ha elmész a támaszpontjukra kis szerencsével talán meglátod (össz-visz 3 hajónk van! sok az eséj) Ha nem engednek be nem gond! Szoktak lenni nyiltnapok is!

Hát az országba csak egy hadihajós ezred van... 1. Hadihajós és Tûzszerész ezred... Ha elmész a támaszpontjukra kis szerencsével talán meglátod (össz-visz 3 hajónk van! sok az eséj) Ha nem engednek be nem gond! Szoktak lenni nyiltnapok is!
Ja és sok szerencsét!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!