Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám elmondani hogy akár több (3 db)

kérdésedben benne van a válasz
Lehetõleg egyértelmûen elmondod neki. A burkolt célzásokat hajlamosak vagyunk félreérteni. 20/F
Mond el neki. Egyszerûen és lényegre törõen.

Lesmárolt egy srác jóba voltam veled de nem gondoltam volna, h többet is akar. Van barátom, hogy tudnám elmondani neki? nagyon félek!

ismerösömmel találkoztam beszélgettünk nevetgéltünk elvoltunk de én nem szürtem le semmi konkrétat , h többet akarna ... lesmárolt aztán kb ez egy szárja puszi sikerült... azóta minden nap ez kinoz (egy hete történt)

Legjobb válasz: egyik ismerõsöm lesmárolt, egybõl full nedves lett a puncim, és rohantam is haza maszturbálni, mert ha vele maradok ott helyben megerõszakolom

egyik ismerõsöm lesmárolt, egybõl full nedves lett a puncim, és rohantam is haza maszturbálni, mert ha vele maradok ott helyben megerõszakolom
talán elõtte kellett volna gondolkodni...
Miért a kérdezõ hibája az, amit a pasi tett? Feltételezzetek egy kevés cselekvõképességet a férfiak részérõl is.
A kérdező hozzászólása: köszi a megvédést :) magához huzott és lekapott ..szoval nem tudom miért az én hibám lehet tényleg rossz ember ismerö vagyok de sohasem csalnám meg a barátom :)
azért az õ hibálya, mert gondolom, akkor akciózott a gyerek, amikor ketten voltak, nem mindenki elõtt. és itt már jöhetnek a kérdések. mit keresett egy fószerral, aki nem a barátja? miért voltak kettesben? hogy nem vágta, hogy egy férfi, miért keresi a társaságát? alap, hogy egy férfi sem barátság célból ismerkedik, tart fent kapcsolatot nõkkel. ha meg ennyire naiv, vagy ennyire tetszik neki, hogy körbeugrálják az udvari bolondok, akkor az az õ hibája.
A kérdező hozzászólása: az igaz h kettesben voltam de más barátaimmal is szoktam kettesben lenni ... aki nem csinál semmi ilyemsit ! szoval nem tudom de oké lehet h hibáztam de most nem ez a kérdés hogyan tudnám jová tenni , és meg mondani a barátomnak ?
Én például jóhiszemûen az embert látom férfiban is, nõben is, akivel lehet barátkozni, szocializálódni vagy egyszerûen udvariasnak lenni anélkül, hogy elkezdene erõszakoskodni.
"Vele inkább ne szervezzünk több közös programot, a múltkor letámadott." Ha van olyan elmebeteg, hogy téged hibáztasson, elõbb-utóbb mellette sem leszel biztonságban.
Én aztán komolyan veszem a megcsalást, nálam nincs második esély, de szerintem ezt nyugodtan mond el, nem a te hibád végülis. Mondjuk nagyon rosszul érezném magam, de te ellenkeztél, azt meg nem lehet elvárni, hogy mátrixosan elhajolj. Az más kérdés, hogy a srácból sok minden nem maradna ezek után.:) 25f
A kérdező hozzászólása: bocsi azthittem még irtál saját tapasztalatot :S bocsi :S nagyon szépen köszönöm a hozzászolásodat :)
nem értelek, az utolsó hozzászólásom az volt, amit a barátodnak kell mondani. nyomtasd ki, hátha elfelejted!
A kérdező hozzászólása: es nem tudok mást tenni , körülvesznek ilyen hülyék .. öket távol tudtam tartani de ö eddig semmiilyet nem mondott h szép vagyok stb ... egy csepp boldogság légyszi értelmesebb választ irj mert szerintem ennek semmi köze sincs a kérdésemnek
A kérdező hozzászólása: róbert ? neked volt barátnöd
emberismeret kb nulla. amúgy meg ha barátod van, mit legyeskednek körülötted bikák? a te hibád. töröld az életedbõl, még a fészrõl is a csótányt.
-képzeld, lesmárolt egy ismerõsöm, de elküldtem a francba!
A kérdező hozzászólása: félek tegnap probáltam neki elmondani de egyszerüen meg se tudtam szolalni :/ szerintetek hogy mondjam el neki ?
és mi lesz akkor, ha elmondod? vagy ne agyalj rajta.
A kérdező hozzászólása: váratlanul ért ez az egész magához huzot is lesmárolt de nem hagytam neki utána aznnal ott is hagytam
Ha nem smroltál vissza, akkor mi miatt aggódsz? Hogy egy kanos haverod lesmárolt? Örülj neki, hogy nem itatott le, és rakott meg :D Azt milyen lenne kimagyarázni... Másnap reggel egy bokor mellett ébrednél gcis bugyival a szádba...

Hogyan tudnám neki elmondani hogy akár több is lehetne köztünk? És egyre jobban érzem hogy ez már nem csak barátság!

Van egy fiú akivel 5 és fél éve találkoztam el?ször!Akkor még csak eljött néha és beszélghettünk!Majd egyre er?sebb lett minden és szinte minden nap találkoztunk!Tisztára meglep?dtem amikor puszit kért!Adtam is de valahogy még én akkor nem akartam komolyabb kapcsolatot!Õ ezt tudomásul vette!Most hogy egy év eltelt én már ugyérzem hogy komolyabb is lehetne de Õ szerintem már beletör?dött a barátságba ,pedig most is mindan nap találkozunk!Légyszíves segítsetek!

Legjobb válasz: szeritem ha azóta nincs senki az életében akivel komolyabb kapcsolatot szerete akkor közeledj hozzá:) te kérj puszit! érezze h meggondoltad magad vagy csak egyszerüen beszélj vele! sok szerencsét!

szeritem ha azóta nincs senki az életében akivel komolyabb kapcsolatot szerete akkor közeledj hozzá:) te kérj puszit! érezze h meggondoltad magad vagy csak egyszerüen beszélj vele! sok szerencsét!
Hát elsõnek arra gondoltam, hogy mikor együtt vagytok és csönd van akkor közelebb mész hozzá és a szemébe nézel..még közelebb, hogy érezze csókra vársz de rájöttem, hogy ezekután rendesen összezavarodna mert nem tudná mit is akarsz tõle..a legtisztább ha elmondod, hogy lehet hibáztál amikor azt mondtad, hogy legyetek barátok és akkor ha még mindig akar úgysem hagyja annyiban..ha pedig nem akkor veszett fejsze :) persze szurkolok, hogy összejötjjetek
A kérdező hozzászólása: köszi!senki más nem volt még eddig!
A kérdező hozzászólása: köszi mindánt bár már most tiszta ideg vagyok!
A kérdező hozzászólása: Huhh...nem tudok vele beszélni mert mikor próbáltam akkor az jutott eszembe hogyha mégis nemet mond akkor még a barátságunknak is lõttek!!!:( Esteleg ötletek még?
Szia. Pont "itt tartok" én is mint te! 16 éves srác vagyok, és nagyon beleestem egy csajba. Az elején csak barátként tekintettem rá, de igy hogy mindennap együtt vagyunk napról-napra egyre jobban érzem hogy többet érzek iránta.(lassan belebolondulok:'() Csak van egy szépség hiba hogy "elég" félénk vagyok és nem merem neki elmondani, hogy mit érzek iránta. Félek, ha elmondom neki akkor tönkreteszem a barátságunkat is (esetleg) :'( Szerintem Te legyél bátrább mint én és mondd el neki, hogy mit érzel iránta, kettesben egy nyugott helyen:)
Hát sztem..találkozáskor vagy elköszönésnél kérhetnél puszit és egy picit (mintha véletlen lenne) elfordítod a fejed és a szájára adod "véletlen"xÐ és majd meglátod a reakcióját talán ebbõl már tudni fogod hanyadán is áll a dolog.(: Sok szerencsét=)
am.. "15/L"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!