Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám elaltatni éjszaka (1 db)

Hogyan tudnám könnyeben elaltatni éjszaka?

a 12 napos babám nagyon nehezen alszik vissza az éjszakai és a hajnali szopi után. Van hogy 2 órán keresztül is ringatni kell. HOgyan tudnánk gyorsabban elaltatni?

Legjobb válasz: Szia. Ha egész nap alszik, ébrezgesd. Nem feltétlenül kell szopiznia.Tartsd egy puha plédbe bugyolálva. Már a délelõtti szopi után figyeld az elálmosodás jeleit-ásít, csak egy pontot néz.Ekkor simizd a hátát, fejecskéjét, homlokát. Közben énekelj halkan 1-3 altató dalocskát. Ezután még CD-én játsz le 1-3 relaxációs zenét. FIGYELEM!!!! Minden alkalommal ugyanazt a dálocskát és zenét használd. Így kialakul a kötõdés hozzá és ha meghallja, már megnyugszik és szunyizni kezd.

Szia. Ha egész nap alszik, ébrezgesd. Nem feltétlenül kell szopiznia.Tartsd egy puha plédbe bugyolálva. Már a délelõtti szopi után figyeld az elálmosodás jeleit-ásít, csak egy pontot néz.Ekkor simizd a hátát, fejecskéjét, homlokát. Közben énekelj halkan 1-3 altató dalocskát. Ezután még CD-én játsz le 1-3 relaxációs zenét. FIGYELEM!!!! Minden alkalommal ugyanazt a dálocskát és zenét használd. Így kialakul a kötõdés hozzá és ha meghallja, már megnyugszik és szunyizni kezd.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor cseréltétek le a rácsos kiságyat gyerekágyra?

Milyen ágyneműt vettetek bele és milyen lepedőt?

6

Miért van az, hogy 5 hetes babánk csak az anyatejet bukja/hányja ki? (50%-ban tejet, 50%-ban tápszert kap)

4

Ez tejallergiás tünet? Mi ilyenkor a teendő egy 9 hónapos babánál?

Egy hónapja kezdtem el tejtermékeket (joghurt, sajt) kóstoltatni. Semmi tünete nem volt, de múlt héten az arca két oldalán és az állán egy-egy pirosas, szárazabb folt tűnt fel. Lehet a hidegtől, de egy hetes kihagyás után a tízóraihoz kapott joghurtot és délutánra megint kijöttek a foltok, enyhébb kivitelben. Ez utalhat tejallergiára? Ilyenkor mi a teendő? Tudtommal ilyen kiskorban még nem mutatják ki, de akkor hogyan tovább? Anyatejes, 6hónapos kora óta kap tejpépet, de ilyen még nem volt, se más tünet. Családban sincs tejallergiás, így nagyon el vagyok keseredve.

6

Melyik forgás van előbb, a hátról hasra, vagy a hasról hátra? Melyiket várjam hamarabb?

Kislányom már majdnem 4 hónapos, még semerre nem forog. Napközben tartsam hason, mert a hasról hátra fordulás könnyebb, azt fogja hamarabb megtanulni, vagy a hátán feküdjön, és a hasról hátra forgást várjam hamarabb? Melyik könnyebb? Mert ha a hasról hátra a könnyebb, akkor hiába fekszik egész nap hanyatt, én meg várom hogy megtanuljon átfordulni, úgysem fog. Hogy van ez?

7

Valaki segítene szundikendő ügyben? FÜLES

Elhagytuk a kendőnket amit a c&a-ban vettünk füles feje van a közepén és csikos az alja a kendőnek!

5

Mennyit eszik egy alkalommal az egy hónapos babátok, és hányszor eszik egy nap? Anyatejes vagy tápszeres?

4

Milyen megoldást tudtok javasolni, hogy a gyermekem ne menjen közel a TV-hez?

A TV-nk egy átlag TV asztalon van, melynek magassága kb. 80 cm. Kisfiam 1,5 éves, minden érdekli, legfőképp az olyan dolgok, amiket ki-be lehet kapcsolni, így a TV elsőszámú kedvenc. Mondogatom neki, hogy nem szabad, s hogy miért nem, néha érti, és ott hagyja, néha alkalmi süket. :)))

8

Mikor lehet a babának engedni, hogy tévét nézzen? Mert a mienk még csak 2 hónapos, de mikor rápillant úgy nézi mintha tudná miről szól a film!

csak félek, hogy nagyon korai és még a végén szemüveges lesz.

14

Mindenki Fisher Price tanuló kutyust vesz karácsonyra a babájának? :D

19

Hogy érdemes leszoktatni egy 9 hónapost a harapásról és az erős hajtépésről?

Tudom, kicsi még, de azért fájdalmat tud okozni ezekkel. Mindig határozottan rászólok, hogy nem, nem szabad, persze nem nagyon van foganatja (gondolom, ez természetes), de szeretnék következetes lenni. Viszont van, hogy csak csócsálja a kezem, illetve birizgálja a hajam, ezeket engedjem neki? Nem fogja összezavarni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!