Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám egy lánnyal, (283 db)

Hogyan tudnám egy lány tutára adni hogy tetszik nekem?

Még nem ismerjük egymást anyira csak párszor találkoztunk meg egyszer elhívtam magamhoz a faluba.

Legjobb válasz: Bókolj neki,vedd fel vele a szemkontaktust aztán majd rájön a lány is. Vagy egyszerûen mondd meg neki h bejön.Az nem gáz és a lányok is szeretik az egyenes beszédet.

Bókolj neki, vedd fel vele a szemkontaktust aztán majd rájön a lány is. Vagy egyszerûen mondd meg neki h bejön.Az nem gáz és a lányok is szeretik az egyenes beszédet.
mondd meg neki, hogy tetszik neked
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem oda írni hogy ne tul nyomulósan.
Igen, szeretjük ha szerelmet vallanak nekünk, dene olyan letérdelõsen, az majd az esküvõnél... :P
Közeledj hozzá.Beszélj vele többet , de ne legyél túl nyomulós.

Hogy tudna egy LÁNY kicsit izmosítani a hasán?

milyen eszközökkel,milyen hasi edzéssel ? előre is köszi :)

Legjobb válasz: Úgy ahogy egy fiú. Felülés, lábemelés... De remélem azt tudod, hogy helyi zsírégetés nincs, ha nem látszik a hasizmod, az azért van mert zsíros a hasad, nem pedig azért mert nincs. Fogyáshoz diéta kell és aerob mozgás, nem hasizomgyakorlatok garmadája.

Úgy ahogy egy fiú. Felülés, lábemelés... De remélem azt tudod, hogy helyi zsírégetés nincs, ha nem látszik a hasizmod, az azért van mert zsíros a hasad, nem pedig azért mert nincs. Fogyáshoz diéta kell és aerob mozgás, nem hasizomgyakorlatok garmadája.
A kérdező hozzászólása: köszi :) van hasizmom csak egy picit duci vagyok. a jóga is jó a zsírégetéshez?
A kérdező hozzászólása: vagy hogyan lehet könnyen lefogyni a HASI oldalon?
Nem tudsz csak a hasról fogyni.Szobabicikli.Kevesebb kaja, és az is inkább szénhidrát, és zsír szegény.A lényeg, hogy több legyen a kalória leadás mint a felvétel.A kettõ közti diferencia a lényeg.
Aerob edzés kell heti legalább 3-szor 40-50 perc (szobabicaj, ellipszis gép, futás, ugrálókötelezés, lépcsõzõgép) + szálkásító diéta. Enélkül nem megy le a zsír.
A kérdező hozzászólása: köszi

Egy 15 éves átlagosan kinéző srác vok de a csajoknál sosem volt szerencsém, ezen hogyan tudnék változtatni v hogy tudnám egy lánnyal megkedveltetni magam?

(csak normális válaszokat ha lehet) El?re is köszi

Legjobb válasz: Szerintem próbálj vele elõször haverkodni meg ilyesmik és ha már jobban ismeritek egymást akkor el is hívhatod parkba vagy egy pizzázóba.. Sok sikert:)

Szerintem próbálj vele elõször haverkodni meg ilyesmik és ha már jobban ismeritek egymást akkor el is hívhatod parkba vagy egy pizzázóba.. Sok sikert:)
Szerintem az is számít hogy milyen az a lány akit kiszemelsz.
elõzõ vagyok még mindig : mert ugyanis lehet, hogy nem is veled van a hiba.
Én is egy olyan pasival jöttem össze az osztályból, aki tök átlagosan néz ki, semmi extra nincs benne. Eleinte csak annyit csinált, h helyet adott maga mellett, oda adta a kajáját ha éhes voltam, sokat dumáltunk...Aztán ahogy telt-múlt az idõ, már átölelt, ölébe ültetett, átkarolt, segített a tanulásban stb. Én szinte azonnal belezúgtam, pedig elõtte szinte rá se néztem...Azóta is nagyon szeretjük egymást és boldogok vagyunk...Mutasd neki h szereted, és melletted biztonságban va. Ha rossz kedve van beszélgess vele, stb. Nála ez bejött, és azóta is együtt vagyunk!(L) 15/L
elöször ezt a vokot mellözd:Dutána próbálj közelebb kerülni a lányhoz..mondj vicceket vagy vicces sztorikat érd el hogy érdeklödjönjön irántad...


Hogy tudnam egy lany baratommal a baratsagunkat erositeni?

Eloben is joparszor beszelgetunk es neten is.valahol a baratsag es a haversag kozt vagyok vele.

Legjobb válasz: Egy nagy kefével.

Egy nagy kefével.
És végsõ soron te mit akarsz tõle?
A kérdező hozzászólása: Egy nagyon jo barátot
Aprobb ajándékok ( kocsi, lakás, világ körüli ut, ....) erösitik a barátságot.
Vegyél neki egy kecskét!
A kérdező hozzászólása: Esetleg tobbszor kene beszelgetnem vele?? V vmi programot vele? De mit?
Ne ne vegyél neki kecskét nem láttam hirtelen hogy lány.
Beszélgess vele többször, és ne csak magadról beszélj, hagyd õt is beszélni, és érdeklõdj iránta.

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan tudnám egy lány szívét meghódítani? Aki önmagamért szeretne?

Egy jószívû, barátságos és õszinte fiú vagyok. A mai napig sajnos nem volt még semmilyen értelemben lány az életemben, pedig vagyok egy szép kapcsolatra. És sajnos a sulis évek ami kb 15 év, eléggé megváltoztatta az életemet. Emiatt eléggé megcsappant az önbizalmam, mert sokat bántottak, sokszor megvertek, megaláztak és kigúnyoltak.18 éves korom óta folyamatosan piszkálnak az ismerõseim, hogy 25 évesen még mindig szûz vagyok és, hogy egy csókot se tudhatok magaménak. És azt váltotta ki belõlem ennyi év után, hogy nagyon félénk és bátortalan lettem.

Legjobb válasz: Ja szegényke... :/

Ja szegényke... :/
Nézz HIMYM-et és tanulj Barney Stinsontól. De tényleg ez most komoly. Én is 24 éves koromig voltam a te cipõdben. Tudod mi lett a megoldás? Elhittem, hogy király vagyok. Ami valamilyen szinten igaz is. Úgy kell odamenni egy nõhöz, hogy nagy ívben sz.rsz a véleményére, arra, hogy tetszel e neki vagy sem, arra, hogy akar e õ téged, vagy sem, te odamész és õ igenis pisilje össze magát a gyönyörûségtõl, hogy te a király, megtisztelted õt a társaságoddal. Aztán ha nemet mond mi van? Kihagyta élete legnagyobb lehetõségét... Az õ baja, sok hal van még a tengerben, majd kifogsz egy másikat, õ meg rohadjon csak az iszapban. Na ilyen mentalitás kell, az hogy bízz magadba, az, hogy tudd mik az értékeid, és ne úgy menj oda egy nõhöz mintha szívességet akarnál kérni. Egy nõtõl nem szívességet kérünk, hanem ajánlatot teszünk. Ha pedig esetleg bunkó módon visszautasít, tehát nem korrektül kedvesen küld el, akkor porig kell alázni, a nõk önbizalma csupán egy vékony hártya, baromi könnyû lerombolni. :-)
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj tudod, hogy én az a fajta férfi vagyok, akit oda kell vinni egy csajhoz vagy össze ismertetni. Mert annyi bátortalan vagyok.
A kérdező hozzászólása: még annyi kérdésem lenne, hogy mi a véleményetek az alkalmi szexrõl?

Hogyan tudnám egy lánynak a fülébe ültetni a bogarat, hogy szakítson a barátjával? Persze óvatosan, feltűnés nélkül!

Legjobb válasz: Miattad úgysem fog vele szakítani. Jobb, han em is mesterkedsz, mert csak lejáratod magad.

Miattad úgysem fog vele szakítani. Jobb, han em is mesterkedsz, mert csak lejáratod magad.
JÉZUSOM! annyi lány szaladgál az utcán, miért õ kell neked? Jó, én is szeretnék megszerezni egy lányt, de õ foglalt, ezért nem mászok rá, SÕT! még segítek neki abba, hogy boldog legyen a pasijával (mert tudom, hogy fordítva õ is megtenné értem!) Különben is, azt szeretnéd, hogy boxzsáknak használjanak? És a lány akar téged egyáltalán? Keress egy másik csajt!
Hát ez nem lenne szép dolog...! Te mit szólnál hozzá, ha lenne barátnõd, és valaki szét akarna titeket választani??? Gondolom nem örülnél! Egyébként az univerzum kiegyenlítõdik! Amit teszel másokkal, te is azt kapod vissza...! Ne csinálj ilyet...!:( Majd ha úgy gondolja, szakít vele! De egyébként nem hiszem, hogy ezzel el lehetne érni, hogy szakítsanak, hacsak [email protected] a kapcsolatuk és rossz a kommunikácó köztük, akkor lehet bejön..., de azért nem kéne...!
Az elõttem lévõ nagyon jó mondja :) Az univerzum , vagyis a karma törvénye kiegyenlít. És te örülnél annak, ha ezt csinálnák veled amikor összejössz a lánnyal ? Amúgy szerintem meg ha szereti a barátját , nem fog egy hülye miatt szakítani, sõt lehet a barátja még ad neked egy kis "útravalót" is :)
te nagy szemétláda lehetsz barátom. Van több ezer szabad csaj az országban és te tönkretennél egy mûködõ kapcsolatot?. Köcsög.
Önzõ vagy. De mint a rohadt élet. Amúgy ha nincs semmi baj a kapcsolatukkal, akkor úgyis megbeszélik és kiderül, hogy csak kevertél. Annyit érsz el vele, hogy a srác majd jól megver. ( Remélem.)
gondolod amiatt szakítana?..ugyan
sztem ha te mindig ottvagy, te mindig meghallgatod, kedves vagy velem, bókolsz neki, az ellentéte vagy a pasijának azokban a dolgokban amiket a lány nemszeret, akkor elõbbutóbb nálad fogja végezni. csak tedd oda magadat.

Miből lehet tudni, hogy a srácnak bejövök? Ti srácok hogyan jelzitek egy lánynak ha tetszik nektek? És én hogyan tudnám a tudtára hozni, hogy bejön nekem?

Legjobb válasz: Ha tetszik egy lány és látok esélyt rá, hogy összejöjjön a dolog akkor személyesen vagy FB-n bepróbálkozok. De FB-s chat után találkozót kérek ha bejön a csaj. Tisztában vagyok azzal, hogy tulajdonságaim alapján milyen lányoknál érdemes próbálkozni (csendesebb, nem plazap*csa) így még sose kezdtem ki bunkó csajjal, plusz ha az illetônek nem jöttem be, akkor kulturált visszautasításban volt részem.

Ha tetszik egy lány és látok esélyt rá, hogy összejöjjön a dolog akkor személyesen vagy FB-n bepróbálkozok. De FB-s chat után találkozót kérek ha bejön a csaj. Tisztában vagyok azzal, hogy tulajdonságaim alapján milyen lányoknál érdemes próbálkozni (csendesebb, nem plazap*csa) így még sose kezdtem ki bunkó csajjal, plusz ha az illetônek nem jöttem be, akkor kulturált visszautasításban volt részem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Arra lennék inkább kiváncsi, hogy hogyan viselkedik a fiú ha bejövök neki? Vagy értsem ezt úgy ha nem ir facebookon pl, akkor nem is érdeklem?(elsõ válaszolónak)

Lányok, hogyan viselkedtek, ha egy nektek tetsző fiút láttok a buszon vagy veletek szembe jönni a járdán? Milyen jeleket adtok, amiből lehet tudni, hogy tetszem egy lánynak?

Legjobb válasz: amikor velem szembe jön egy helyes, szimpatikus srác rámosolygok. buszon pedig sokszor nézek felé:)

amikor velem szembe jön egy helyes, szimpatikus srác rámosolygok. buszon pedig sokszor nézek felé:)
#2 "A heverom nem túl okos 20 éves azt 6.-kos..."
Én egyszerûen csak elmosolyodok. Így próbálok másfelé nézni:D
hello suliba állandóan szünetbe amikor mindenki lement az udvarra én a folyósón álltam, mert le.sza, rt mindenki, a mellettünk lévõ osztájból amikor kijöttek ottis lement mindenki, egy idõ után aztvettem észre hogy 3-4 csaj mindig fenntmaradt, aztán elkezdtek hangosan ebszélni, mumia, ott a mumia, odanzéek erre az eggyik csaj kacsintott, mi volt ezzel a célja?hisz halottam hogy lefikáznak akkor mértakarta elhitetni velem hogy bejövök neki?és mérthitte azt hogy olyan hülye avgyok hogy elis hiszem?ráadásul elég csunyák voltak, nyilván énse nézhettem ki tuljol, ott álokmint egy szobor kómás fejjel(alig tudtam aludni). Mértvannak ilyen szem.ét ri.ban, cok?

Honnan lehet tudni hogy bejövök egy lánynak? és lányok ti hogyan szoktatok viselkedni amikor tetszik nektek egy fiu?

Legjobb válasz: pl nézni szoktam, de csak fél-fél pillantásokkal félénken, mert ilyen vagyok... L/19

pl nézni szoktam, de csak fél-fél pillantásokkal félénken, mert ilyen vagyok... L/19
Ez is volt már.
Onnan tudod, ha keresi a társaságod, röhög a poénjaidon, megdícséri a ruhád, hajad stb. ha pl villamoson vagy buszon vagy, és még nem ismered a csajt, akkor felveszi veled a szemkontaktust, esetleg megkérdez tõled valamit (ami amúgy nyilvánvaló), rád mosolyog...
Hosszan ránézek és keresem a tekintetét, néha.néha elmosolyodom ... 19/L
2-eske! Volt is, és még mennyi ilyen lesz.
#7: ez aztán a hihetetlen sztori. Tényleg ugyanott nyaralt mint egy évvel korábban? Hazudsz bzmg.
esélytelen h itt megtaláld:D ez volt a "tanulópénz". legközelebb oda kell menni ;)
Ilyenkor oda kell menni, mivelhogy szinte nulla az esélye hogy újra látod. Így simán odamehetsz, mert nem veszthetsz semmit, mert ha nem jössz be neki, és elküld a csába, akkor sincs gáz, mert úgysem látod többet. Ha meg bejössz neki, megismerkedtek, az meg jó, mert ha nem teszed meg úgysem látnád többet.
Hát rajtad kívül szerintem még páran xD
Tegnap, júl 20, én is láttam egy srácot a 3as metrón, aki nagyon tetszett(nem Te voltál, mert õ egyedül utazott).Én a Ferencieken szálltam le. Szerintem jobb, ha odamész, engem legalábbis zavart, hogy láttam, hogy tetszem neki, de nem jött oda. Legyél már talpraesett! Az a baj, hogy sok férfi azt gondolja, ha egy nõ jól néz ki, akkor esélytelen, ezért az ilyen nõkhöz senki nem megy oda. :-)
Istenemm nyom követõt nagy bocsi xD
A kérdező hozzászólása: Igen, eltûntem, mert vonaton voltam és átkellett szállnom. Hamarosan csatlakozok.
A kérdező hozzászólása: Jól eltaláltátok. Nem nagyon mertem volna oda menni. Meg mondjuk anyukám is ott volt, így kellemetlen lett volna. De milyen ürüggyel mehetnék oda hozzá? Úgy érzem, hogy a külsõmmel nincs probléma, de és még is határozatlan vagyok. Mindenesetre memorizáltam az arcát, hátha egyszer össze futok vele.
Mi lett végül? Megtaláltad?:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként megtörténhet, hogy találkozok egyszer vele még egyszer. Pl.: tegnap láttam a Nyugatinál az aluljáróban azt a lányt, akit a Csillag Születik stúdiójában (velem ült szemben). De nem hiszem, hogy megint összejönne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásod! De neme merek, pedig nem vagyok csúnya. :P Igen, õ tovább ment.
Legközelebb kérd el a számát, mert így tényleg esélytelen. Én is láttam a héten egy jó csaj egy hipermarketben, de hiába járok azóta oda ugyanabban az idõben nem találom
A kérdező hozzászólása: És szerinted nem furcsálna engem, hogy csak úgy megszólítom a metrón? Te hogy csinálnád?
GPS -t raktak egymásra
"Lenne értelme, hogy itt most hazudok? gondoljatok már bele istenem..-.-" "#7: ez aztán a hihetetlen sztori. Tényleg ugyanott nyaralt mint egy évvel korábban? Hazudsz bzmg." most TÉNYLEG. ebbõl a válaszból abszolút nem érzed az iróniát?:D
A kérdezõ úgy eltûnt elment meg keresni a csajszit vagy már megtalálta .
Ez kicsit lehetetlen vállalkozás. Láttam már itt hasonló kérdéseket, amiben azt tanácsolták, hogy keresd ugyan ott kb. ugyan abban az idõben hátha összefutsz vele :)
Majd pont itt olvasgat a csaj nem?..:'D
A kérdező hozzászólása: Ja, ez a baj. :D Az a gond, hogy akit egyszer látok a metrón és szimpatikus, többet soha... Csak gondoltam szerencsét próbálok itt. :D
Nem mindegy? Ha akkor nem mertél odamenni, akkor most se mernél.
Egyébként az egyszer sem biztos, hogy nem látod többet.. :DD Errõl van egy jó sztorim is.. :DD Az egyik évben nyaralni mentem a barátnõimmel, és ahol megszálltunk, kiszúrtam egy helyes srácot és õ is épp ott nyaralt.. Következõ évben, ismét ott nyaralt a haverjaival, ahol mi..:'))
Nem hazudok..:D Tényleg így volt... Mit számít h elhiszed vagy sem...
9-es: látom nem vágod ha valaki oltogat...:D
"Nem hazudok..:D Tényleg így volt... Mit számít h elhiszed vagy sem..." légyszi mond azt h csak valami értelmetlen viccbõl írtad D:
Héé 9-es vagyok..:'D Nem nagyon érdekel, hogy mit hisztek..:D Lenne értelme, hogy itt most hazudok? gondoljatok már bele istenem..-.-
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos nem találtam meg. :( Ez szinte lehetetlen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!