Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám egy (4177 db)

A kis macskám teljesen megvan kattanva, állandóan támad mindenkit a környezetünkben, hogyan tudnám egy kicsit megnevelni?

Körülbelül 12hetes én nevelem 3 napos kora óta,elhagyta az anyukája.Szépen felneveltem 2óránként etettem,úgy ahogy gondoskodni kell egy pici-cicáról,valami tünemény volt.Van egy másik cicám ? ki nem állja,s?t annyira,hogy mikor pici volt és bent volt a kosárba,be sem jött a szobába,hát féltékeny rá biztos.Viszont a 2 francia buldogjaim imádják ?t,mindig együtt játszanak:) Kb. 6hetes kora óta,teljesen megörült átvette az irányítást,nem lehet kézben tartani,mert mindig harap karmol,támad...mindenkit,teljesen mindegy ember vagy állat,olyan ,mint egy ördögfióka,éjszaka is ránk támad az ágyba,harapja a fülem az orrom,ilyenkor a párom ledobja,de ? még idegesebb lesz,tiszta gyagya.Eleinte cuki volt,de most már kicsit idegesít?,hogy mindenkit terrorizál,egy fél-kg-os kis démon:)Rengeteg cicánk volt még Anyáéknál,tehát konyítok hozzájuk elég jól,de ? rajtam is ki fog.Hiába vagyok kedves,vagy határozott,? ugyan azt csinálja harap,játszik vadul...

Legjobb válasz: Ha az anyukája vele lenne, ebben a korban kezdené el tanítgatni vadászni. Mivel a cicusnak ti vagytok az egyetlen hozzátartozója, rajtatok/veletek tanulja meg, amit egy cicának tudnia kell.

Ha az anyukája vele lenne, ebben a korban kezdené el tanítgatni vadászni. Mivel a cicusnak ti vagytok az egyetlen hozzátartozója, rajtatok/veletek tanulja meg, amit egy cicának tudnia kell.
Ha vadulna, fogd meg a nyakán a bõrt és kicsit rázd meg. Közben azért határozottan mondd is neki, hogy nem szabad. A rászólást kivéve az anyamacska is úgy neveli. Azt is próbálhatod, hogy belefújsz a pofijába, az is a nevelés része.
Éppen a napokban láttam egy mûsort, abban is ilyen cica volt. A családhoz egy "cica nevelõ" ment, hogy segítsen. A macskának az volt a baja, hogy nem voltak olyan helyek ahova felmászhatott volna, így mindig a földön volt. Nem volt "önbizalma". Aztán a plafonnál volt egy kiugró rész, vettek egy lépcsõzetes polcot, amin fel tudott mászni a cica. Ivartalanították is és onnantól nem volt baja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget:) Vidéken lakunk kertes-házban hatalmas udvarral, sokat van kint, és imád fára mászni, persze meg a kanapék oldalán is föl-le szaladgál.Van cica bejáró az ajtón, hogy kedvére ki-be szaladgálhasson a kutyik után.Szerintem is valami figyelemfelkeltés ez nála, mivel mi nem tudjuk, hogy szabhatnánk neki korlátot, így azt hiszi õ a király a családban.A másik cicám sajnos ki nem állja, pedig még õ is fiatal, de idegesíti.Mindig morog rá...mind a ketten lány cicák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megpróbálom.Ezt még nem csináltam:)

33-hetes kismama! Közeleg az idő, és nagyon magam alatt vagyok! Hogyan tudnám egy kicsit könnyebben venni?

Eddig nem igazán foglalkoztatott a szülés gondola,de most ahogy közeleg az id? eléggé beparáztam,és sokszor vagyok ideges és feszült.Nem akarom majd magam lejáratni,ha esetleg nem fogom annyira bírni a fájdalmat,és hisztizni sem..Hogyan fog menni,végig tudom e csinálni stb...Megirnátok nekem,aki ennyire félt annak hogyan ment.Mit csináljak,hogy ne parázzak ennyire?

Legjobb válasz: Szerintem az mindenképp sokat segít, ha helyreteszed a dolgokat magadban. Például azt, hogy amikor a kicsi a világra jön, az nem elsõsorban rólad szól. Úgy értem, hogy nem azon van a hangsúly, hogy Te szülsz, hanem hogy Õ születik. Neked viszont mindent meg kell tenned azért, hogy az Õ dolgát megkönnyítsd, akár azzal is, hogy nem görcsölsz rá már hetekkek elõtte. Én amikor ezt végiggondoltam, akkor ez nekem sokat segített. Erõsnek kell lenned, de meg fogod tudni csinálni, mert biztos vagyok abban, hogy mindennél fontosabb lesz az, hogy segíts a kisbabádnak megszületni, és ez olyan erõt fog adni Neked, ami sokmindenen átsegít majd, ha ott leszel. Ne a fájdalomtól való félelmedre gondolj, hanem arra, hogy erõsnek kell lenned, és MINDENT meg kell tenned azért, hogy segíts neki megszületni. Arra meg hogy lejáratod magad ne is gondolj. Minden jót Nektek. Ne izgulj, fantasztikus lesz.:)))

Szerintem az mindenképp sokat segít, ha helyreteszed a dolgokat magadban. Például azt, hogy amikor a kicsi a világra jön, az nem elsõsorban rólad szól. Úgy értem, hogy nem azon van a hangsúly, hogy Te szülsz, hanem hogy Õ születik. Neked viszont mindent meg kell tenned azért, hogy az Õ dolgát megkönnyítsd, akár azzal is, hogy nem görcsölsz rá már hetekkek elõtte. Én amikor ezt végiggondoltam, akkor ez nekem sokat segített. Erõsnek kell lenned, de meg fogod tudni csinálni, mert biztos vagyok abban, hogy mindennél fontosabb lesz az, hogy segíts a kisbabádnak megszületni, és ez olyan erõt fog adni Neked, ami sokmindenen átsegít majd, ha ott leszel. Ne a fájdalomtól való félelmedre gondolj, hanem arra, hogy erõsnek kell lenned, és MINDENT meg kell tenned azért, hogy segíts neki megszületni. Arra meg hogy lejáratod magad ne is gondolj. Minden jót Nektek. Ne izgulj, fantasztikus lesz.:) ))
Bár én még most vagyok a 32. hétben, de én is ugyanúgy izgulok, és félek.Viszont nyugtatom magamat, hogy minden jól fog sikerülni, és akkor már a kezemben tarthatom a lányomat.Õ megér nekem ennyit.Pedig a fájdalomtûrõ képességem a béka feneke alatt van jóval, de mégis szeretnék természetesen, és szépen szülni.Nem kérek fájdalomcsillapítot, vagyis ezt tervezem. Légy erõs, és gondolj sokat a babádra.Gondolj arra, hogy nemsokára megfoghatod, de ehhez túl kell lenned egy próbán.Ilyesmikre gondolj és hátha könnyebb lesz.Beszélgess errõl a pároddal, vagy barátnõddel.Vagy aki már túlesett rajta.Nekem ez sokat segít. Könnyû szülést kívánok neked:-))
Szia! Nekem az vált be, hogy képzeletben végigjátszottam az egészet, hogy mik történhetnek (a bejelentkezéstõl a beöntésen át a szülésig, ahol ki vagyok szolgáltatva). És nyugtattam magam, hogy sokan túlestek rajta, nekem is menni fog, minden rendben lesz. Nem volt fogadott orvosom, nálunk még a szülõszobát, vajúdót se lehetett megnézni, nem találkoztam szülésznõvel se. Én sok rosszat hallottam a nálunk lévõ kórházról, én ettõl jobban paráztam, mint a szüléstõl. (Nálunk többször történ orvosi baki, ami miatt baja lett a babának). Aztán az egész sokkal jobb volt, mint amire készültem. Mindenki nagyon kedves, szimpatikus volt, nagyon segítettek. Nem volt beöntés sem, a varrást nem is éreztem. És az egész kb. 7 és fél óra volt. Nem mondom, hogy nem fájt, de ki lehetett bírni. És normál szüléssel megszültem 4350 grammos kisfiamat. És lehet, hogy közhely, de mikor kijön, már nem fáj semmi. További szép babavárást.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat, kicsit el is pityeregtem:) legyen igazatok, és tényleg minden rendben és könnyen mennyen!Szép babavárást, és babázást nektek!!
Örülök, hogy megnyugodtál egy kicsit.:) Emlékszem egyszer elkapott a pánik engem is. Vártam az orvosomra a szülõszoba elõtt. Azt mondták várjak rá pár percet, addig üljek le. Persze vártam vagy 15 percet. Nem tudtam levenni a szemem, az ajtón a szülõszoba feliratról. Elképzeltem mi játszódik le ott. Tisztára beparáztam. Akkor gondoltam bele, hogy innen már nincs visszaút, ezt a gyereket nekem kell megszülnöm, nincs mese. Aztán amikor ott voltam, összekaptam magam, és csináltam amit mondtak. Nagyon jó fej volt mindenki, és segítettek a nehezebb pillanatokban. Annyira csodálatos volt, hogy azóta bevállaltam még háromszor.:)
Tudom hogy ez is közhely, de ne abból indulj ki amit esetleg a tv-ben láttál, vagy pár rémtörténetbõl amiket meséltek.Én elhiszem hogy vannak nagyon nehéz szülések is, de sajnos sok nõ sportot ûz abból hogy a még nem szült nõket"ijesztgeti".Ezeknek a nõknek általában nagyon kicsi az önbizalmuk, igazából soha nem elégedettek magukkal, de erre az egy dologra nagyon büszkék ezért próbálják kiszinezni mert olyanok elõtt "hõsként"tüntethetik fel magukat akik még nem estek át ezen.Persze, minden szülés valamilyen szinten hõstett, de pl.a nõvéremet pár "csodálatos"kolléganõje olyan szinten beparáztatta a szüléstõl hogy nem mer teherbe esni, pedig már 31éves.Eddig is mindenki megszült, a régi öregek volt hogy az árokparton, vagy vegyük a 14éves lányokat, akik már szültek, hidd el, kibirod te is.

A kémia tudásomat hogyan tudnám egyedül, itthon, tanár nélkül fejleszteni?

Emelt szintű érettségihez nincs elég tudásom, mivel így is négyes vagyok kémiából. Ezen szeretnék változtatni, Mindenképp szükséges számomra az emelt szint. Nincs pénzünk külön tanárra. Esetleg tudtok valami jó könyvet, vagy weboldalt? Még csak kilencedikes vagyok ugyan, de nem érettségi előtt szeretnék majd pánikolni, hogy hoppá, "nem tudok semmit"...

Legjobb válasz: Szia. Számításokhoz mindenképpen az Ötösöm lesz kémiából c. kötet. Egy hibája van, hogy van benne 1-2 feladat, ami rossz. Legalábbis a megoldókulcs rossz eredményt ír oda. De ha beszerzed ezt a könyvet, akkor ez semmiképpen se törjön le, úgyis tudod, ha valamit jól számoltál :D legalábbis nálam így van. De tényleg csak 1-2 feladat ilyen, sõt összesen csak kettõvel találkoztam. Elmélethez van a Villányinak ez a szürke Kétszintû érettségi kötete. Van benne kis elmélet és hozzá feladatok. Hibája, hogy dögunalmas! Én nem tudtam belõle tanulni, de ha elég motivált vagy, akkor neked biztos mehet. Ellenben a Mozaikos kiadónak is lett egy összefoglaló kötete, külön jelöli, hogy mi középszint és mi emelt. Azt tudom még nagyon ajánlani. Egy kötet és minden benne van.

Szia. Számításokhoz mindenképpen az Ötösöm lesz kémiából c. kötet. Egy hibája van, hogy van benne 1-2 feladat, ami rossz. Legalábbis a megoldókulcs rossz eredményt ír oda. De ha beszerzed ezt a könyvet, akkor ez semmiképpen se törjön le, úgyis tudod, ha valamit jól számoltál :D legalábbis nálam így van. De tényleg csak 1-2 feladat ilyen, sõt összesen csak kettõvel találkoztam. Elmélethez van a Villányinak ez a szürke Kétszintû érettségi kötete. Van benne kis elmélet és hozzá feladatok. Hibája, hogy dögunalmas! Én nem tudtam belõle tanulni, de ha elég motivált vagy, akkor neked biztos mehet. Ellenben a Mozaikos kiadónak is lett egy összefoglaló kötete, külön jelöli, hogy mi középszint és mi emelt. Azt tudom még nagyon ajánlani. Egy kötet és minden benne van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! :D


Hogyan tudnám egy hetes babámat minél hamarabb az éjjel-nappal különbségére megtanítani?

A múlt éjjel éjfélt?l reggel 4-ig fennt volt, aztán ma reggel 7-kor megint felébredt és most még mindig nem alszik (10.40) Szopizni még nem nagyon tanult meg, mert elég keveset eszik, inkább csak cicizne, és a szelek is bántják szegényt. És persze ha leteszem azonnal sírni kezd és csak ölben nyugszik meg. De azt sem szeretném, ha mindig ölben lenne.

Legjobb válasz: Szia.Mi 4hósok múltunk és kb két hete nem fáj a pocakja.Én cipeltem hordozóban magamon és ott is aludt sokáig,nem szokott hozzá,most is szépen elvan a játékokkal. Mindíg egy idõben legyen a fürdés-evés-alvás,és az azt követõ étkezéseknél,esetleg pelusozásoknál ne beszélj,vagy csak halkan,suttogva,legyen sötét vagy csak kevés fény. Ezzel majd meg tudja különböztetni hogy nappal vagy éjszaka van. Ez még egy kis idõbe bele fog telni,türelem. Éjszakára megpróbálhatjátok a papaverines oldatot,ekünk az sokat segített. Amikor teheted nyugodtan tedd cicire.Még ne ragaszkodj az idõhöz.Mivel fáj a pocakja,többször egyen kevesebbet,így kevésbé terheli meg. Megtanulja hamar a szopizást,csak segíteni kell neki,ahogy neked is segítenek.Türelem,kitartás! Menni fog.

Szia.Mi 4hósok múltunk és kb két hete nem fáj a pocakja.Én cipeltem hordozóban magamon és ott is aludt sokáig, nem szokott hozzá, most is szépen elvan a játékokkal. Mindíg egy idõben legyen a fürdés-evés-alvás, és az azt követõ étkezéseknél, esetleg pelusozásoknál ne beszélj, vagy csak halkan, suttogva, legyen sötét vagy csak kevés fény. Ezzel majd meg tudja különböztetni hogy nappal vagy éjszaka van. Ez még egy kis idõbe bele fog telni, türelem. Éjszakára megpróbálhatjátok a papaverines oldatot, ekünk az sokat segített. Amikor teheted nyugodtan tedd cicire.Még ne ragaszkodj az idõhöz.Mivel fáj a pocakja, többször egyen kevesebbet, így kevésbé terheli meg. Megtanulja hamar a szopizást, csak segíteni kell neki, ahogy neked is segítenek.Türelem, kitartás! Menni fog.
Az én 4 hónapos lányom este 9-tõl reggel 7ig alszik. Soha nem sötítettem be nappal és mi 5 hetes korától vittük mindenhová, és megtanulta mi a nappal. A legfontosabb este fürcsi elõtt 1 órával mindig felkeltettük akár mennyire aludt. Még 1 hetesen nálunk is elõfordultak hasonló dolgok, de majd megtanulja, még nagyon pici. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszolkat Kedves elsõ válaszoló, lehet kihasználom a kedvességed és ha egyéb probléma is felmerül (ami elég valószínû) megkereslek privátban. :) Üdv Berni
Elsõ vagyok. Örülök, ha tudok segíteni, keress meg nyugodtan, ha gondod van! Üdv!

Hogy tudnám egy kép széleit elsötétíteni?

úgy gondolom, hogy a közepe világos, és körülötte folyamatosan sötétülne el. egy csomó képen láttam már, de nem jövök rá, milyen programmal kéne csinálni. köszi

Legjobb válasz: Bizonyára vannak erre célprogramok is, de én csak Photoshoppal dolgoztam eddig, és abban ismerem a megoldását. Ha egyenletesen akarod, hogy sötétüljön kifele, azt én úgy csinálnám, hogy PS-ban Q betûvel átváltasz gyorsmaszkoló módba (Quick Mask), G betûvel kiválasztod a fokozatos színátmenet festését (Gradient Tool), az eszköz palettáját (fent) kiválasztod a körkörös átmenetet (Radial Gradient), majd ezzel a kép közepétõl kifele húzol egy vonalat. Amikor elengeded az egeret, a kép közepe piros marad, a szélei fele fokozatosan halványodik. Q betûvel visszaváltasz Standard módba, a piros átmenetbõl átlátszó kijelölés lesz. Így tulajdonképpen kimaszkoltad a kép középsõ részét fokozatos átmenettel a széle fele. Amit ezután elkövetsz a fotón (amíg a kijelölés él), a közepén nem fog érvényesülni, majd a szélei felé egyre inkább. Ergo, ha lesötétíted a képet (Image --> Adjust --> Brightness/Contrast), akkor a szélei sötétebbek lesznek, a közepe pedig világosabb. Tudom, hogy létezik erre egyszerûbb megoldás egyszerûbb programokkal, de én csak ezt ismerem. Remélem, segítettem.:)

Bizonyára vannak erre célprogramok is, de én csak Photoshoppal dolgoztam eddig, és abban ismerem a megoldását. Ha egyenletesen akarod, hogy sötétüljön kifele, azt én úgy csinálnám, hogy PS-ban Q betûvel átváltasz gyorsmaszkoló módba (Quick Mask), G betûvel kiválasztod a fokozatos színátmenet festését (Gradient Tool), az eszköz palettáját (fent) kiválasztod a körkörös átmenetet (Radial Gradient), majd ezzel a kép közepétõl kifele húzol egy vonalat. Amikor elengeded az egeret, a kép közepe piros marad, a szélei fele fokozatosan halványodik. Q betûvel visszaváltasz Standard módba, a piros átmenetbõl átlátszó kijelölés lesz. Így tulajdonképpen kimaszkoltad a kép középsõ részét fokozatos átmenettel a széle fele. Amit ezután elkövetsz a fotón (amíg a kijelölés él), a közepén nem fog érvényesülni, majd a szélei felé egyre inkább. Ergo, ha lesötétíted a képet (Image --> Adjust --> Brightness/Contrast), akkor a szélei sötétebbek lesznek, a közepe pedig világosabb. Tudom, hogy létezik erre egyszerûbb megoldás egyszerûbb programokkal, de én csak ezt ismerem. Remélem, segítettem.:)
Elõzõ vagyok. Ha a Brightness/Contrast (ahol a Brightness-et kell csökkenteni) használatával nem tetszik az eredmény, akkor a Hue/Saturation... (Ctrl-U) menüpontban a Lightness-t csökkentve picit másként csinálja. Amúgy ezek a parancsok a Photoshop 6-os verziójában mûködnek (legalábbis ebben biztos, hogy így van), a kifejezések magyar megfelelõit pedig sajnos nem tudom.:(
Igen, ez igaz!:) Mondjuk, én nem boldogultam vele, túl régóta PS-ozok, de minap láttam egy barátomnál, mi mindenre képes. Nagyon ajánlom!
Photoshop kell hozzá. Ha van, írd meg, és leírom, hogyan tudod megoldani.
Ha nem akarsz Photoshoppal küszködni (ami pedig egyébként a legjobb erre), akkor létezik még a Picasa nevû ingyenes program, ami a Google-é (most már), és sokkal egyszerûbben meg lehet vele csinálni mint Photoshoppal. Keress utána :) Remélem tudtam segíteni.

Hogyan tudnám egy kicsit féltékennyé tenni a barátomat?

Nagyon rosszul érzem magam a barátom gimis én,még nem.És az osztályában van egy csaj aki feltehetõen szerelmes belé.A barátom folyamatosan fogózkodik vele olyan képeket tölt fel meg ilyenek és borzasztó féltékeny vagyok.én is féltékennyé szeretném õt tenni.legalább csak egy kicsit(Semmi ilyen nagyon durvát nem szeretnék)

Legjobb válasz: Egy (normális) párkapcsolat nem így mûködik - bár ezt neked hiába mondom, 13-14 évesen úgysem fogod nekem elhinni. Ha zavar valami, szépen elmondod a barátodnak. A kommunikáció minden kapcsolat alapja, ha ez nem mûködik, lehúzhatod az egészet a wc-n. Megmondod neki, hogy zavar, amit ezzel a lánnyal csinál. Nem az a megoldás, hogy jaj akkor bosszúból én is féltékennyé teszem, ez még az óvodában sem mûködik... Ki kell nyitni az éretlen kis szádat.

Egy (normális) párkapcsolat nem így mûködik - bár ezt neked hiába mondom, 13-14 évesen úgysem fogod nekem elhinni. Ha zavar valami, szépen elmondod a barátodnak. A kommunikáció minden kapcsolat alapja, ha ez nem mûködik, lehúzhatod az egészet a wc-n. Megmondod neki, hogy zavar, amit ezzel a lánnyal csinál. Nem az a megoldás, hogy jaj akkor bosszúból én is féltékennyé teszem, ez még az óvodában sem mûködik... Ki kell nyitni az éretlen kis szádat.
ne mutasd ki hogy szereted tegyel ugy mint ha nemis erdekelne es ne mutasd ki hogy feltekeny vagy eszreveszi o magat

Aba kéne segítség hogy hogyan tudnám egy logónál levenni a fehér alap hátterét?

Sziasztok. azt meg tudná mondani valaki hogy egy logoból hogy lehet eltüntetni a fehér alap hátért tehát ha rá teszem a logot egy másik képre a betűk körül ne legyen fehér? Vagy videót belinkelni meg hogy m,ilyen programmal.

Legjobb válasz: Gimppel: Réteg => Átlátszóság => Alfa csatorna hozzáadása. Utána Varázspálcával kijelölöd a fehéret, és Delete. Ha marad egy kis fehér kontúr, a Kijelölés menüben növeld a kijelölést egy-két pixellel, és újra.

Gimppel: Réteg => Átlátszóság => Alfa csatorna hozzáadása. Utána Varázspálcával kijelölöd a fehéret, és Delete. Ha marad egy kis fehér kontúr, a Kijelölés menüben növeld a kijelölést egy-két pixellel, és újra.
Adobe photoshopban a lasszóval kijelölöd a logót és csak az marad meg ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Holnap ki is próbálom.
Vagy ott is Varázspálcával... Vagy a Gimpben is Lasszóval, de ha már sima fehér a háttér, az egyszerûbbet javasoltam.

Hogyan tudnám egy munkahelyi kamera felvételeit megnézni otthon? Egyáltalán lehetséges?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. A munkahelyemen használják is ezt a funkciót. Pontosan nem tudom milyen eszközök kellenek hozzá, csak annyit tudok, hogy a kamerák rá vannak kötve a szerverre és arra lehet felcsatlakozni otthonról vagy bárhonnan ha tudod a megfelelõ adatokat. De szerintem ha felveszed a kapcsolatot egy biztonságtechnikai céggel, az tuti elmondja pontosan hogy hogyan lehet és mennyiért.

Persze, hogy lehetséges. A munkahelyemen használják is ezt a funkciót. Pontosan nem tudom milyen eszközök kellenek hozzá, csak annyit tudok, hogy a kamerák rá vannak kötve a szerverre és arra lehet felcsatlakozni otthonról vagy bárhonnan ha tudod a megfelelõ adatokat. De szerintem ha felveszed a kapcsolatot egy biztonságtechnikai céggel, az tuti elmondja pontosan hogy hogyan lehet és mennyiért.

Hogyan tudnám egy programmal megmondani a számítógépnek, hogy mikor kapcsoljon be magától? Vagy egy mikrokontroller kellene hozzá?

Legjobb válasz: Szerintem programmal nem lehet megadni, hogy mikor kapcsoljon be magától... hiszen ahhoz, hogy a program fusson, a gépnek is mennie kell.

Szerintem programmal nem lehet megadni, hogy mikor kapcsoljon be magától... hiszen ahhoz, hogy a program fusson, a gépnek is mennie kell.
Csillának igaza van. Esetleg távoli ébresztés beállítani és mondjuk telefonról ébreszteni a gépet. Lehet, hogy lehet azt is idõzíteni.
Program nincsen rá, viszont BIOS-ban lehet, hogy van ilyen beállítási lehetõség. Vagyis nekem már sikerült ilyennel találkoznom régebben...
Biosban szokott lenni ilyesmi, RTC-vel jelölik általában.

Hogyan tudnám egy kicsit reklámozni a divatblogomat?

Már egy ideje elkezdtem blogolni, de naponta csak 1-2 ember nézi meg, és nincsenek rendszeres olvasóim sem. Valakinek lenne valami ötlete hogyan tudnám egy kicsit népszerűsíteni? A blog címe:

Legjobb válasz: 3 válaszoló vagyok igen javult csak így tovább! A személyesség, a varázs fontos egy ilyen blognál, mert ez olyan mint egy jó bolt, ha az eladó kedves és jól elbeszélget a vevõvel, a vevõ szeretni fogja azt a boltot és vissza fog térni, de ha a vevõ csak tárgyilagos, akkor nem fogja érdekelni többet az a bolt. Több személyes benyomás, önálló meglátás, ne fogd vissza magad. A kép nagyon jó, drukkolok! :D fel is veszlek a kedvenceimbe hogy lássam a fejlõdést:D

3 válaszoló vagyok igen javult csak így tovább! A személyesség, a varázs fontos egy ilyen blognál, mert ez olyan mint egy jó bolt, ha az eladó kedves és jól elbeszélget a vevõvel, a vevõ szeretni fogja azt a boltot és vissza fog térni, de ha a vevõ csak tárgyilagos, akkor nem fogja érdekelni többet az a bolt. Több személyes benyomás, önálló meglátás, ne fogd vissza magad. A kép nagyon jó, drukkolok! :D fel is veszlek a kedvenceimbe hogy lássam a fejlõdést:D
Facebook-on. Mondjuk nekem tetszik a blogod, belenéztem. :-)
waoo :) nekem nagyoon tetszik !! csinálj neki egy facebook fan page-t és oda mindig posztold az új témákat stb.
A kérdező hozzászólása: Már csináltam, és oda is kirakom rendszeresen az új bejegyzések linkjét, de eddig az sem jött be. De azért köszi az ötletet :)
hát lehet haragudni fogsz de nekem nem nagyon tetszik...kevés, nincsen rólad kép(vagyis nem láttam) összeollózgatott, nem saját ruhatár..gyengécske megfogalmazás...én többet várok egy blogtól...
A kérdező hozzászólása: Igazából nem az a célom vele, hogy mindenkinek megmutassam milyen ruhákat vettem, mert szerintem ez egy blognak nem feladata, legalábbis én nem ilyet akarok. És természetesen ha többen követnék akkor több lenne a bejegyzés is, de az hogy alig olvassa valaki visszavetett az én lelkesedésembõl is. De azért köszi a választ :)
belinkelnéd ide a facebook like-olós oldaladat is ? :) )
oszd meg twitter-en, vagy, ha vannak olyan barátaid akik twittereznek akkor azokat is kérd meg. Persze ez is, csak akkor jó, ha sok követõd/követõik van/vannak akik magyarok.
# 8/8 vagyok: vagy legalább tudnak magyarul...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!