Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám csinálni hogy szex (5 db)

Hogy tudnám meg csinálni hogy a szexet tovább bírjam? Mivel ha masztubálok azt nagyon sokáig bírom de a szexbe el megyek hamar mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: Mivel szerintem hogy a szex elõtt nagyon fel izgulok és attól mit tudnék tenni vagy teknika vagy valami?

A kérdező hozzászólása: Mivel szerintem hogy a szex elõtt nagyon fel izgulok és attól mit tudnék tenni vagy teknika vagy valami?
tereld el a figyelmed szex közben pl. gondolj a helyesírási szótárra! 2öt egy csapásra, és a masz tuba egy hangszer :D

Szeretem ha hatalmam van az ágyban, hogy tudnám a barátnőmet a szexben jól, esetleg durván alázni és neki mit kelljen csinálnia, mondania?

Legjobb válasz: még egy "domináns" férfi aki blfasz ahhoz, hogy domináns legyen -.- tudod mitõl szeret az igazi ilyen beállítottságú ember domináns lenni? azért, mert akkor õ mondhatja meg, hogy mi történjen, te meg ide jössz megkérdezni.. ez paradox nem gondolod?

még egy "domináns" férfi aki blfasz ahhoz, hogy domináns legyen -.- tudod mitõl szeret az igazi ilyen beállítottságú ember domináns lenni? azért, mert akkor õ mondhatja meg, hogy mi történjen, te meg ide jössz megkérdezni.. ez paradox nem gondolod?
mit csináljon? tûrje a megaláztatást
A kérdező hozzászólása: Mi lenne ha ti elhúznátok a francba?
"Mi lenne ha ti elhúznátok a francba?" ez nem domináns tulajdonság, hanem tapló XD
Elõször tanuld meg a domináns szerep szabályait. Amúgy nézz pornót és ismerd meg a lány tûréshatárát. Ha átesel a másik oldalra a csaj egy életre meggyûlöl és mehetsz a francba.
A kérdező hozzászólása: A pornóban kamu az egész, nem is ver rá a fenekére csak paskolja meg ilyenek közben meg játsszák a tízszeresére vagy semmire eljátszott érzéseket, kamunyögésesek.
tessék! kamunyögések: http://bestsexo.com/videos/h2porn/1903003/suzy-training-part.. -.- van még mit tapasztalnod a világból, szóval inkább ne okoskodj
A kérdező hozzászólása: Olyan nincs ahol nem aberrált eszközökkel (nyomiszögek, csipesz, öngyújtó), hanem csak rendesen alázza meg?

Hogy tudnám rávenni a barátnőmet hogy szeresse az orális szexet csinálni?

Legjobb válasz: Hát ha te csinálod neki akkor mondjad neki hogy ha õ se ,te se..És majd hátha megválltozik.Amúgy ez hülyeségnek hangzik de borotváld a fanszõrzetedet,és ápolt legyél,szeretkezés elõtt parfümözd be.Hidd el beválik!Spanom is így csinálta,mert neki se akarta a csaj..Sok sikert!!

Hát ha te csinálod neki akkor mondjad neki hogy ha õ se , te se..És majd hátha megválltozik.Amúgy ez hülyeségnek hangzik de borotváld a fanszõrzetedet, és ápolt legyél, szeretkezés elõtt parfümözd be.Hidd el beválik!Spanom is így csinálta, mert neki se akarta a csaj..Sok sikert!!
Kend be mézzel. :D
kend be erõs pistával
sehogy. ha erõltetni kell, az neki sem lesz jó.
Ha erõlteted akkor neked is rossz lessz.
Beszélj veled, de ne erõltesd.Te kiszoktad õt elégíteni orálisan?! Ha igen, akkor elég nagy szemétség, hogy õ nem teszi meg neked...
*vele

Milyen érzés egy nőnek az orál szex? És hol tudnék információt találni arra vonatkozólag, hogy hogyan tudnám viszonozni a páromnak? (hogy kell csinálni) (19 éves nő)

Legjobb válasz: Szia! Adok egy linket: http://www.szexualitas.hu/page.php?catid=4&id=35&p=3 Illetve azt hozzáteszem, hogy ugye mivel egyénenként változó, hogy ki mit szeret, ezért ha vagytok már olyan bensõséges viszonyban pároddal, akkor kérd meg, hogy segítsen Neked, hogy Neki mikor jó. Sok sikert a kényeztetéshez :-)

Szia! Adok egy linket: http://www.szexualitas.hu/page.php?catid=4&id=35&p=3 Illetve azt hozzáteszem, hogy ugye mivel egyénenként változó, hogy ki mit szeret, ezért ha vagytok már olyan bensõséges viszonyban pároddal, akkor kérd meg, hogy segítsen Neked, hogy Neki mikor jó. Sok sikert a kényeztetéshez :-)
Szerinted ezt mindenki könyvbõl tanulja? legtöbb helyen hülyeséget írnak, gyakorolj, próbálkozz. Segédlettel is bénázni fogsz elõször, sõt, úgy jobban, mert próbálod magad a betûhöz tartani.
Itt is jó leírások vannak már. Volt már ilyen kérdés. És ne higgy az itteni agybajnonoknak! Meg ne harapd, mert kiugrik a bõrébõl!

Hogyan tudnám azt csinálni hogy szex közbe ne menjek el olyan hamar és páromat jobban kielégitsem?

Legjobb válasz: Gondolj a nagymamádra:D na jó nem egészen de majdnem: az a lényeg h mielõtt vészhelyzet lenne akk ne éldd bele magad annyira.. aztán ha picit visszaestél lehet folytatni. ezt érezni kell

Gondolj a nagymamádra:D na jó nem egészen de majdnem: az a lényeg h mielõtt vészhelyzet lenne akk ne éldd bele magad annyira.. aztán ha picit visszaestél lehet folytatni. ezt érezni kell
Intimtorna. Vannak jó könyvek: ESZO, 7 perc szextitok. Meg a neten is van sok jó anyag errõl. De a hosszú elõjáték is elõsegíti, hogy a lányt boldoggá tedd. És akkor a rövidebb aktus is elég lehet a lánynak is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!