Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám csinálni hogy (270 db)

Honnan tudom hogy a kutyám vemhes-e és hogy mikor fog szülni ezt előtte egy két nappal lehet-e tudni vagy mit kell ilyenkor csinálni hogy biztosan tudjam hogy vemehs és hogy mikor szül?

egyébként tacskóról van szó és most másfél éves de a hasa az már nagyon nagy és hát nem az ételt?l n?tt meg ennyire. Kérlek segítsetek

Legjobb válasz: Állatorvos+ultrahang= vemhesség, és annak stádiumának megállapítása.

Állatorvos+ultrahang= vemhesség, és annak stádiumának megállapítása.
Gakorlatilag az ellés elõtti utolsó napig lehet ivartalanítani, kevesebb kockázattal jár, mint egy esetleges problémás ellés.Bármely jól felkészült klinikán megcsinálják.Az ára?Kb.annyi, mint komplikált ellésnél egy császár, vagy egy alom felnevelése.
Ja, és jobb ha orvos látja, mint ha itt kérdezgetsz fûtõl-fától, amikor a kutyád egészsége és élete a tét!!!
Az a baj, hogy nem ivartalanítotok. Kutyák tízezrei várnak gazdára és pusztulnak el nyomorultul gazda nélkül, ti meg szaporítotok! Aztán mi lesz a kiskutyákkal? Az ivartalanítás van olyan fontos, mint a kutyatartás! A kutya nem a kert tartozéka, hanem élõlény!
A tacskó nagyon kicsi, kérd orvos segitségét a szülésbe mert akár bele is halhat ha nagy kutyusokról van szó....ivartalanitani kellett volna :\...
ha az oldalára fekszik és "mozgolódást" látsz a hasában akkor biztos vemhes! a cicije is nagyobb ilyenkor és elég fáradákony!
Az állatorvos megmondja néhány perc alatt, hogy mikor fog elleni a kutyusod. Nem is kerül semmibe.
És elárulnád, minek pároztattad, ha ennyit sem tudsz?
Azért az elõrehaladott vemhességnél nagyobb a mûtéti kockázat. És bár a kutyát nem védi törvény, de a kutyamagzat éppoly kifejlõdött mint egy kilencedik hónapban levõ embergyerek és valódi gyilkosság az ilyenkori császározás. De orvos lássa és orvos mondjon véleményt, ne fogadj el bármilyen tanácsot, ha fontos a kutyád élete és egészsége.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló! én nem pároztattam nem tudom hogy lett vemhes a kutyám valószínû a szomszéd kutya átjött ugyanis a kerítés kivolt rágva de én nem tudtam hogy átjött mivel ott fák is voltak amin nem leeht egykönnyen átjutni! de most nem az a lényeg nem tudom hogy hogyan lett vemhes és azért kérdeztem meg! miért az is baj ha kérdezek?
Oncogitonak:szerinted gyilkosság, de ilyenkor át kell gondolni, milyen esélyei vannak a megszületõ kutyának a normális, gazdis életre? Milliószám vannak keverék kutyák, sok-sok közülük sintértelepeken várja az altatóinjekciót. Van továbbá sok utcákon kóborolva, autó üti el, vadász lövi ki, agyonverik, megkínozzák "csak"azért, mert nem kell senkinek, jóval több a gazdátlan kutya, mint a gazdijelölt.Keverék kutyának születni ma Magyarországon általában keserves sors. Ezt kéne összevetni azzal a ténnyel, hogy vemhes állat ivartalanításánál a magzatok a felnõtt állatnak beadott altatómennyiségtõl gyakorlatilag végleg elalszanak.
MArtin vagyok a kutyáknál 1 nagyobb kutya kicsi nagy kutyákat tud elleni 1 tacsko 1 nyobtol vemhes szép keverékek lesznek van 1 német dándog sé 1 német juhász kutya akkor németjuhász kaukázusit leht hogy nem tudja megszülni forditva igen
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszíró! a szomszéd kutya puli!
Csatlakozom többiekhez ultrahang hasmozgás állatorvos igy tudsz mindent. Milyen fajta a szomszédotok kan kutyája közepes vagy nagy méretû? mert westi csivava és többi ksitermetû szukák pároznak össze nagyob testü kutyával akkor télleg szülési bajok lesznek, Olyan mint az embereknél hogy 1 terhes nõ császározni kell mert szülõcsatorna lukjáhához képest sokkal nagyobb gyerek mitn csatorna.
Nekem ne mesélj létszám feletti kutyáról. A megelõzés a megoldás. Én csak ecseteltem, hogy nagyobb kockázat elõrehaladott vemhességnél az ivartalanítás. Ha megszületnének a kiskutyák, gondolom már te sem fojtanád meg, igaz? Ha már megtörtént a dolog, ha elõrehaladott a vemhesség, akkor már bizony gyilkosság ez is, akár az embernél.

A gta IV-nél hogy tudnám csinálni hogy neten játszhassak?

Legjobb válasz: Meg kell venni hozzá eredetiben, hogy online játszhass!

Meg kell venni hozzá eredetiben, hogy online játszhass!
Sajnos van egy program ami ha jól tudom a IV:MP 0.1 T3 R2 De kihaltak már a szerverek nem igazán találsz 1-et se :/
Nem kihaltak, még csak most kezd beindulni. http://www.youtube.com/watch?v=kYHaEoAfqj4&feature=g-upl Ott a link a leírásban. A Pyrokid super epic freeroam a legjobb. Általában televan a szerver!


csak tipp: ctrl+r vagy jobbklikk tükrözés:D
A kérdező hozzászólása: xD...Nem ugy, hanem egy anyagot beállítani, hogy visszaverje a fényt és tükrözzön(szoval lássam benne magam) :D

Ha elromlott a turmixom, de brokkolifőzeléket szeretnék csinálni, hogyan tudnám a brokkolit "főzelékállapotúra" csinálni?

Legjobb válasz: Szia! Fõzd jó puhára, aztán krumplitörõvel vagy villával paszírozd át. Akár paradicsompaszírozón is áétnyomhatod. Végsõ esetben kérj kölcsön a szomszédtól, hátha neki mûködik. :) Üdv!

Szia! Fõzd jó puhára, aztán krumplitörõvel vagy villával paszírozd át. Akár paradicsompaszírozón is áétnyomhatod. Végsõ esetben kérj kölcsön a szomszédtól, hátha neki mûködik. :) Üdv!
Van esetleg olyan konyhai robotgéped, amivel sütiket, habot szoktál készíteni? Annak elõfordul, hogy van turmix toldaléka. Ha az ember a merülõ mixert vagy a turmixgépet használja, hajlamos errõl megfeledkezni. Azért írom, mert velem elõfordult már... Szia!
szitán is átnyomhatod
Jó puhára fõzöd majd szitán átpaszírozod szûröd majd keményítõvel sûrítheted
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Sajnos már a második turmixgépem romlik el úgyhogy egyelõre leszámoltam velük magamban.:) Gépnélküli módszereket keresek, ez a paszírozás jól hangzik.:)

11 éves fiú vagyok, tériszonyom van. De ez később rosszul jön, amikor a suliban olyanokat kell csinálni. Hogyan tudnám legyőzni?

Legjobb válasz: Kötélmászásra gondolsz? Nekem az vált be, hogy nem néztem le. Egyik napról a másikra nem fog elmúlni a tériszonyod...esetleg "gyúrhatnál" a dologra, fokozatosan menj fel minél magasabb helyekre, hogy megszokd az érzést. A félelem nem fog elmúlni, max. megtanulsz uralkodni rajta, talán enyhül kicsit. Ne görcsölj rá, nem olyan nagy dolog ez, sok mindenkinek van tériszonya, lehet, hogy nem is te leszel az egyetlen :)

Kötélmászásra gondolsz? Nekem az vált be, hogy nem néztem le. Egyik napról a másikra nem fog elmúlni a tériszonyod...esetleg "gyúrhatnál" a dologra, fokozatosan menj fel minél magasabb helyekre, hogy megszokd az érzést. A félelem nem fog elmúlni, max. megtanulsz uralkodni rajta, talán enyhül kicsit. Ne görcsölj rá, nem olyan nagy dolog ez, sok mindenkinek van tériszonya, lehet, hogy nem is te leszel az egyetlen :)
A kérdező hozzászólása: Köszi megfogadom :D

Minecraftba hogy tudok tört nem hamachis szervert csinálni és azt hogy tudnám megcsinálni hogy a nap 24-órájában mennyen?

Legjobb válasz: 1. A tört hamachitlan szerver em tudom hogy megy , de lehetséges 2. A 24 órás megoldás csak premium profillal megy , akkor is pénzét , vagy törtnél bekapcsolva hagyod a géped :p

1. A tört hamachitlan szerver em tudom hogy megy , de lehetséges 2. A 24 órás megoldás csak premium profillal megy , akkor is pénzét , vagy törtnél bekapcsolva hagyod a géped :p

Hogy tudnám csinálni?

Szeretnék még egy törpehörcsögöt (mivel már van egy) szülinapomra hogy tudnám rávenni a szüleimet hogy kapjak? azt mondják hogy akkor úgy nézne ki a szobám mint egy állatkert,de én nagyon szeretném,csak félek hogy nem fogom egyformán szeretni őket ,mit csináljak?

Legjobb válasz: Állatkert? 2 höri miatt? A törpehörcsögök amúgy is társas állatok. Mond azt hogy te ezt kéred és most ilyen pici állatkától még te is elférsz a szobádban. Gõzöm sincs:S Vagy hogy félsz egyedül és 2 védelmezõvel jobban aludnál vagy hogy a hörid is magányos és a kisállatok hasonlítanak a gazdájukra és a végén még te is az leszel:D Nem tudom mit mondj. Én szellemeset mondanék. Most 1 hörcsög vagy 2 hörcsög tartása között semmi különbség sincs és valami 600 ft felénk egy törpehörcsög. Még olcsón is megússzák :D

Állatkert? 2 höri miatt? A törpehörcsögök amúgy is társas állatok. Mond azt hogy te ezt kéred és most ilyen pici állatkától még te is elférsz a szobádban. Gõzöm sincs:S Vagy hogy félsz egyedül és 2 védelmezõvel jobban aludnál vagy hogy a hörid is magányos és a kisállatok hasonlítanak a gazdájukra és a végén még te is az leszel:D Nem tudom mit mondj. Én szellemeset mondanék. Most 1 hörcsög vagy 2 hörcsög tartása között semmi különbség sincs és valami 600 ft felénk egy törpehörcsög. Még olcsón is megússzák :D
A kérdező hozzászólása: igazából nem értik hogy mért kell még egy de én nagyon szeretnék még egyrõl gondoskodni meg azt mondják hogy ha meg megkapom akkor majd megint más fog kelleni meg azért mondják hogy állatkert lesz a szobám mert még van 2 papagájom és halaim, jah meg a lenne külön helye a másik hörinek (azért nem egybe tartanám õket mert alapból lenne köztük korkülönbség és mindenki azt mondja hogy összeverekednének , meg hát azt se akarom hogy szaporodjanak)
A kérdező hozzászólása: jah és baj lenne ha 2-3 hónap külömbség lenne köztük?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!