Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám csinálni (270 db)

A gta IV-nél hogy tudnám csinálni hogy neten játszhassak?

Legjobb válasz: Meg kell venni hozzá eredetiben, hogy online játszhass!

Meg kell venni hozzá eredetiben, hogy online játszhass!
Sajnos van egy program ami ha jól tudom a IV:MP 0.1 T3 R2 De kihaltak már a szerverek nem igazán találsz 1-et se :/
Nem kihaltak, még csak most kezd beindulni. http://www.youtube.com/watch?v=kYHaEoAfqj4&feature=g-upl Ott a link a leírásban. A Pyrokid super epic freeroam a legjobb. Általában televan a szerver!

Hogy tudnám csinálni?

Szeretnék még egy törpehörcsögöt (mivel már van egy) szülinapomra hogy tudnám rávenni a szüleimet hogy kapjak? azt mondják hogy akkor úgy nézne ki a szobám mint egy állatkert,de én nagyon szeretném,csak félek hogy nem fogom egyformán szeretni őket ,mit csináljak?

Legjobb válasz: Állatkert? 2 höri miatt? A törpehörcsögök amúgy is társas állatok. Mond azt hogy te ezt kéred és most ilyen pici állatkától még te is elférsz a szobádban. Gõzöm sincs:S Vagy hogy félsz egyedül és 2 védelmezõvel jobban aludnál vagy hogy a hörid is magányos és a kisállatok hasonlítanak a gazdájukra és a végén még te is az leszel:D Nem tudom mit mondj. Én szellemeset mondanék. Most 1 hörcsög vagy 2 hörcsög tartása között semmi különbség sincs és valami 600 ft felénk egy törpehörcsög. Még olcsón is megússzák :D

Állatkert? 2 höri miatt? A törpehörcsögök amúgy is társas állatok. Mond azt hogy te ezt kéred és most ilyen pici állatkától még te is elférsz a szobádban. Gõzöm sincs:S Vagy hogy félsz egyedül és 2 védelmezõvel jobban aludnál vagy hogy a hörid is magányos és a kisállatok hasonlítanak a gazdájukra és a végén még te is az leszel:D Nem tudom mit mondj. Én szellemeset mondanék. Most 1 hörcsög vagy 2 hörcsög tartása között semmi különbség sincs és valami 600 ft felénk egy törpehörcsög. Még olcsón is megússzák :D
A kérdező hozzászólása: igazából nem értik hogy mért kell még egy de én nagyon szeretnék még egyrõl gondoskodni meg azt mondják hogy ha meg megkapom akkor majd megint más fog kelleni meg azért mondják hogy állatkert lesz a szobám mert még van 2 papagájom és halaim, jah meg a lenne külön helye a másik hörinek (azért nem egybe tartanám õket mert alapból lenne köztük korkülönbség és mindenki azt mondja hogy összeverekednének , meg hát azt se akarom hogy szaporodjanak)
A kérdező hozzászólása: jah és baj lenne ha 2-3 hónap külömbség lenne köztük?


Hogy csináljak olyan hajat mint Acacia Clark-nak van? Ha elmennék fodrászhoz ő meg tudná csinálni? Azt meg tudná csinálni véglegesre? Vagy mindig kéne járni, hogy csinálja újra?

Kicsit begöndörítettem ahogy neki van!Van egy kis fufrum oldalra vágva!Átfésültem a másik oldalra ahogy neki van!De nem sikerül!

Legjobb válasz: Kér a fodrász segítségét. Bár én nem értem minek kell ilyen haj. Megkérdezhetem milyen indíttatásból szeretnéd?

Kér a fodrász segítségét. Bár én nem értem minek kell ilyen haj. Megkérdezhetem milyen indíttatásból szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: persze, hogy megkérdeszheted! :) AZÉRT MERT TETSZIK :P
Ha nem fokozatosra van levágva a hajad, nem fog sikerülni.Kell hozzá egy tupírfésû és rengeteg sok hajlakk, másképp nem áll meg.Itt egy vidi, nem tudom, hogy erre gondoltál-e: http://www.youtube.com/watch?v=WzMSo2mYHhQ
norbi, te egyáltalán mirõl beszélsz, excell, -e, vagy már ezt is nekünk kell kitalálni ?
Ahogy az elsõ irta, több infó kellene! De egyáltalán kijelöltél valamit? bevittél valami adatot? Mert akkor szokott szürke lenni valamelyik fül, ha nincs is kiválasztva semmi, nincs adat, amit értékeljen!
A kérdező hozzászólása: Bár mit kiválasztok semmi nem történik. Még a cellákat se engedi, hogy egyesítsem. Nem tudom mit csináljak? Mi okozhatja ezt? Lehet, sõt biztos, hogy a kérdést nem jól fogalmaztam meg ezért elnézést kérek és kérlek tekintsetek ettõl el.
Ez saját táblázatod vagy kaptad valakitõl? Lehet le van védve.
A kérdező hozzászólása: Saját táblázatom. Igen, lehet le van védve, de nem tudom, hogy akkor hogy inaktiváljam a levédést.

Valaki aki biomérnökin tanul tudná esetleg jellemezni a szakot? Van arra esély, hogy úgy, hogy 2 éve nem tanulok kémiát csak bioszt, tudnám csinálni ezt az egyetemet?

Legjobb válasz: Kémiával meg biosszal sztem nem lesz bajod, inkább a matek meg fizika miatt aggódj. A matekot NAGYON NAGYON profi szinten kell vágni, és így is vért fogsz izzadni. Én egy ex-biomérnökis vagyok, orvosiról csúsztam le, de abba is hagytam egy év után, mert nekem ez a matek és fizika túl sok volt (pedig gimiben én voltam a legjobb matekból az osztályunkban, és nagyon szerettem is!). Én most újraérettségizek, mert inkább azt akarom tanulni, amit tényleg szeretnék.

Kémiával meg biosszal sztem nem lesz bajod, inkább a matek meg fizika miatt aggódj. A matekot NAGYON NAGYON profi szinten kell vágni, és így is vért fogsz izzadni. Én egy ex-biomérnökis vagyok, orvosiról csúsztam le, de abba is hagytam egy év után, mert nekem ez a matek és fizika túl sok volt (pedig gimiben én voltam a legjobb matekból az osztályunkban, és nagyon szerettem is!). Én most újraérettségizek, mert inkább azt akarom tanulni, amit tényleg szeretnék.
Igen, a biosz és a kémia nem lesz vészes, viszont a vegyipari rész, úgymint mûvelettan, folyamatirányítas, na az eléggé húzós. Egyébként nem elvégezhetetlen, valamivel könnyebb mint a vegyészmérnöki, de az említett tárgyak mindkét szakon kötelezõek. Ajánlom figyelmedbe a Fonyó-Fábri: Vegyipari Mûvelettani Alapismeretek címû könyvet. Ha az ebben szereplõ levezetéseket nagyjából érted, akkor menni fog. A matekot megalapozzátok elsõben, azt KELL jól megtanulni es akkor nem okoz késõbb gondot.
Ne tévesszen meg a neve... Kémia sokkal inkább mérvadó, mint a biosz (legalább is az elején mindenképp) Fizika az elején nem vészes (szerintem) Matek a tényleg kemény, de ha nem hagyod felhalmozni, azaz minden órára átnézed a dolgokat és GYAKOROLSZ, akkor megoldható, jó eredménnyel is :) (Elsõ éves biomérnök)

Vajon barna félhosszú hajamon jól állna ombre? Rózsaszínt tudnának csinálni? De hogy és miképp? Meddig lesz még divat? Megéri csinálni?

Legjobb válasz: Leszívatják és festik. Nem éri meg, tönkre is teszi meg unalmas is már. Ombre haja annak van aki divatmajom és semmi egyénisége nincs. A legtöbb meg alapból csúnyán van megcsinálva is.

Leszívatják és festik. Nem éri meg, tönkre is teszi meg unalmas is már. Ombre haja annak van aki divatmajom és semmi egyénisége nincs. A legtöbb meg alapból csúnyán van megcsinálva is.
Mindenkinek olyan van már, miért akarsz beállni a sorba? Folyton azt hangoztatják, hogy így az egyéniség meg úgy, ezzel a hajjal minden leszel, csak egyedi darab nem.

Hogyan tudnám kímélni a hátamat, ha hasizomerősítő gyakorlatokat akarok csinálni?

Lány vagyok. Elég erős testfelépítésű.:D De sajnos nyitott gerinccel élő és gerincferdüléses.Kockásabbnak mondható hasat szeretnék elérni,de mindig befájdul a hátam.Minden hasizomerősítő feladatnál. Milyen gyakorlatokat csináljak ?

Legjobb válasz: próbálj csak hasprést csinálni/max a lapockád alját emeld el a földtõl ne csinálj teljes felülést-amúgy is tönkreteszi bárkinek a hátát a teljes felülés/ vagy kérd az orvosod tanácsát gyógytorna miatt.

próbálj csak hasprést csinálni/max a lapockád alját emeld el a földtõl ne csinálj teljes felülést-amúgy is tönkreteszi bárkinek a hátát a teljes felülés/ vagy kérd az orvosod tanácsát gyógytorna miatt.
A kérdező hozzászólása: Az a baj velem, hogy kézilabdáztam 5 évig és úgymond a gyors, energikus testedzéshez vagyok hozzászokva. Miután kikerültem, teljesen elengedtem magam. Gyógytornára járok jelenleg is, de valamivel energikusabbat akartam. Most kaptam egy Etka Jóga -tanácsot. Kipróbálom azt is. Köszi szépen.
Ha jársz gyógytornára, akkor kérdezd meg a gyógytornászt, hogy milyen hasizomgyakorlatokat csinálj és mire figyelj.

Van egy shoutcast alapú rádióm, és haverral szeretnénk csinálni egy beszélgetős showt, hogy tudnám ezt megoldani? Van olyan program amivel egyszerre ketten tudjuk csinálni?

Legjobb válasz: Neten keresztül akarjátok? Mert 1 gép elõtt ülve könnyebb lenne. (A neten keresztüli megoldásra talán egy Skype vagy hasonló megoldás lehet, ha nincs más...)

Neten keresztül akarjátok? Mert 1 gép elõtt ülve könnyebb lenne. (A neten keresztüli megoldásra talán egy Skype vagy hasonló megoldás lehet, ha nincs más...)
A kérdező hozzászólása: Igen neten.

Szeretnék érdeklődni, hogy mostanában aki építkezik mennyiből jön ki? Nálunk a család a nagyrészét meg tudná csinálni, csak nem merünk belefogni félünk, hogy elfogy a pénz menet közben. Szóval ki mennyiért épített 2011-ben? Üdvözlettel: A.

Legjobb válasz: Hát ez sok mindentõl függ, pl mekkora házat szeretnél, milyet. A mi példánkat tudnám leírni, könnyû szerkezetes lakható házat építettünk, nagyon picikét, (48 nm) és eddig 5 milliónál tartunk, úgy hogy szinte mindent mi csináltunk, csak a víz és villany munkákhoz hívtunk szakembert.

Hát ez sok mindentõl függ, pl mekkora házat szeretnél, milyet. A mi példánkat tudnám leírni, könnyû szerkezetes lakható házat építettünk, nagyon picikét, (48 nm) és eddig 5 milliónál tartunk, úgy hogy szinte mindent mi csináltunk, csak a víz és villany munkákhoz hívtunk szakembert.
2010ben építettek itt a településen egy házat /nem könnyû szerkezetes/, kb.100négyzetméter, nem tûzfalas. úgy tudom hogy az volt 17 millió, viszont abban nem melóztak a tulajok.
ma 10:40 vagyok! A miénk is könnyûszerkezetes (tehát a falak téglából vannak, csak nincs fasbeton födém.. a tetõ a könnyûszerkezetes) A miénk is viszonylag kis ház... és teljesen készen kijöttünk a 9, 5 millióból. Bent van minden közmû, ki van festve, le van vakolva a ház.. Kerítésünk még nincs. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Mi 75-85 négyzetméterben gondolkozunk. A szülõk tudnának segíteni, az én és a párom édesapja is szakember. A szülõknek csak nem kell tán fizetni?
/A szülõknek csak nem kell tán fizetni?/ hajaj dehogy is nem csak nekik általában nem pénzel, õk náluk a fizetség a sör és a pálinka szokott lenni de az építkezés minden napján. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!