Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám canon (14 db)

Hogyan tudnám a canon mp210 es nyomtatómat telepíteni?

Már egyszer feltelepítettem a hozzá kapott lemezzel, de nemrég kaptam egy vírust, újratelepítették az egész gépemet, és most nem olvassa be a telepít? lemezt.Van esetleg olyan oldal ahol ilyesmiket találok?Köszi.

Legjobb válasz: Most lehet, hogy kicsit furát fogok kérdezni, de a canon honlapját már nézted? Bár tudom, hogy a kérdés is abszurd, csak mégis... http://software.canon-europe.com/products/0010485.asp

Most lehet, hogy kicsit furát fogok kérdezni, de a canon honlapját már nézted? Bár tudom, hogy a kérdés is abszurd, csak mégis... http://software.canon-europe.com/products/0010485.asp
A kérdező hozzászólása: Köszi, már néztem csak nemtudom beállítani rajta a magyar nyelvet, és az angol, nekem kínai.De az ötlet nem rossz.Köszi.

Találtam egy Canon EOS 7D fényképezőgépvázat, egy Canon objektívvel. Hogyan tudnám visszaadni a jogos tulajdonosának?

Rendőrségre nem viszem be, mert ott csak tönkretesznek egy ilyen érzékeny szerkezetet.. De ott is hagytam egy papírt a számommal, hogyha esetleg egy ilyen gépet keresnek, akkor adják meg a számom. Valamint pár plakátot kiraktam a a környékre, de egyelőre csak "próbálkozók" hívtak. Különleges színű kézpántja, valamint elég érdekes témájú képek vannak rajta, amiket nyilván nem szeretnék elárulni. Mennyi idő után illő megtartani egy ilyet? Vagy mit kezdjek vele, ha nem jelentkeznek érte? Ahhoz nincs pofám hogy megtartsam, de ha nem jelentkeznek érte, akkor muszáj lesz..

Legjobb válasz: ha nem jelentkeznek akkor tartsd meg vagy eladod. Mást nem tudsz tenni. Esetleg a képek hátterébõl nem lehet rájönni, hogy honnan lehet? persze ha van olyan kép rajta.

ha nem jelentkeznek akkor tartsd meg vagy eladod. Mást nem tudsz tenni. Esetleg a képek hátterébõl nem lehet rájönni, hogy honnan lehet? persze ha van olyan kép rajta.
sok információt közösségi oldalon se adjál meg mert bárki jelentkezhet érte.
A képek exif infóba benne van a gép tulajának a neve. Ha win7-ed van, akkor jobb klikk, tulajdonságok, részletek és ott kell lennie, akármelyik képnél.
Hepiend.
A kérdező hozzászólása: Meglett a tulaj!:) Egy nagyon kedves fiatal srác, haladó fotós. Minden összegyûjtött pénzét ebbe rakta bele, szóval nagyon örült hogy meglett a gép, bearanyoztam a napját. nagyon jól elbeszélgettünk, gyönyörû képei vannak. Megmondta a szériaszámot, a karpánt színét, és még azt is tudta, hogy pontosan hány kép van rajta.. Még akkor is a képeirõl és a fotózásól mesélt amikor hazavittem (kocsival voltam, õ meg gyalog, pont útbaesett nekem, szóval miért ne..) Egészen összehaverkodtunk, és még egy kávézó van a listámon, ahova érdemes elmenni, mert isteni a cappuccinojuk :D
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm!
A gépvázon van gyártási szám, ami alapján visszakereshetõ lenne aki vette, fõleg ha kártyával fizetett. A rendõrségen nem mondtak errõl semmit?
A törvényszöveg szerint a jegyzõnél kell leadnod, aki megõrzésre átveszi. Szóval az önkormányzatnál. És a leadáskor kell nyilatkoznod, hogy igényt tartasz-e rá. Gondolom valami papírt alá kell írnod. Ha igényt tartasz rá, akkor 3 hónap után te kapod meg használatra (az aksinak nem lesz semmi baja), 1 év után pedig a tulajdonodba kerül. Ha nem tartottál rá igényt, akkor a jegyzõnek gondoskodnia kell 1 év után az értékesítésérõl. Gondolom ócsóért hazaviszi valami önkormányzatos. Legalábbis ez van a törvényszövegben. Hogy mi a gyakorlat, azt majd megtudod :) 3 hónap után te kapo
A kérdező hozzászólása: Ja, és nekem akkor melyik kerületi kapitányságon kell leadnom a fényképezõt? Ahol én lakom, vagy annak a kerületnek a kapitányságán, ahol találtam?
A kérdező hozzászólása: 25.-én találtam. Akkor keddig van még idõm, ha jól számolok. Ha addig nem jelentkeznek érte, akkor leadom.:/ Ha nem tartok rá igényt, akkor mit csinálnak a géppel? 1 év után az akkunak annyi..
Másfél hét sok. 8 nap után automatikusan megvalósítottad a Btk. 378. szakaszát. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: A képeket felismerem, Budapesten készültek, ott is találtam. De nagyon különleges perspektívából és témával, amúgy nagyon jók lettek! Próbáltam családi fotókat keresni, vagy valami egyebet, amin egyeltalán elindulhatok a gazdája felé, de semmi ilyesmi nem volt rajta. Még másfél hétig magamnál tartom, hátha.. De ha egy ilyen értékû fényképezõért eddig nem jelentkeztek, szerintem késõbb sem fognak. Abból gyanítom, hogy nem külföldié volt, hogy a menü magyar volt. Mielõtt írná valaki.
Rendes tõled, hogy próbálod megtalálni a gazdáját! Sokaknak ez eszébe sem jut, csak fogják magukat éls megtartják vagy eladják valakinek. Tedd ki közösségi oldalra. Ha ott sem akadsz a tulajdonosára akkor nyugodt szívvel megtarthatod szerintem.
Ja, már megvan.. bocsi :)

Hogyan tudnám telepíteni a canon pixma mp250 tipusú nyomtatónkat?

A nyomtató gyári lemeze már nincs meg és a canon honlapján lévő telepítőkkel sem működik. Sürgősen kellene valami megoldás mert a szüleim rendszeresen használják nyomtatót.

Legjobb válasz: Szia! Ez: http://www.canon.hu/Support/Consumer_Products/products/Fax__.. em jó...?Fénymásolóm 007 error üzenete mit jelent és hogyan tudnám elhárítani (canon np6521-es típus)?

Legjobb válasz: Szia, A fixálód hibásodott meg, cserélni kell. Rossz hír, hogy nehéz hozzá alkatrészt beszerezni. (8 évesnél idõsebb a géped.) Canon szerviz: Delta Services Kft Szarvas Ferenc 06-30-2808606

Szia, A fixálód hibásodott meg, cserélni kell. Rossz hír, hogy nehéz hozzá alkatrészt beszerezni. (8 évesnél idõsebb a géped.) Canon szerviz: Delta Services Kft Szarvas Ferenc 06-30-2808606
Csekkold meg a family settingset, lehet be van lõve a gyerekzár.
hol kell átállítani hogy angolul menjen a játék?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm már azóta rájöttem csak nem volt idõm írni mert játszottam :D

Hogyan tudnam beallitani a gepemet? (Canon EOS 30D)

Nemreg kaptam egy fenykepezot de sotetben es belteri helyeken szornyu kepeket csinal a gepem.Meg kezdo vagyok valaki tudna segiteni hogyan tudnam beallitani?Mar elolvastam par weboldalt de nem segitettek..koszonom elore.

Legjobb válasz: Mit értesz szörnyû alatt? Sötét? Zajos? Utóbbin fényerõs objektívvel lehet segíteni, ezek a gépek nem tudnak értékelhetõ képet csinálni ISO 1600 felett. Ahhoz már FF gép kell. Milyen üzemmódban használod a gépt?

Mit értesz szörnyû alatt? Sötét? Zajos? Utóbbin fényerõs objektívvel lehet segíteni, ezek a gépek nem tudnak értékelhetõ képet csinálni ISO 1600 felett. Ahhoz már FF gép kell. Milyen üzemmódban használod a gépt?

Kaptam egy Canon nyomtatót. (használt) Itthon hogy tudnám a patront magam tölteni? Mik kellenek hozzá?

Legjobb válasz: lehte venni utántöltõt van benne tû meg fecskendõ meg persze festék is és csak be kell injektálni a festéket

lehte venni utántöltõt van benne tû meg fecskendõ meg persze festék is és csak be kell injektálni a festéket
hát papírírószerben is megnézheted de vannak nyomtatástechnikai szaküzletek nem tudom melyik városba laksz így nem tudom hol van ilyen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Hol tudok ilyet venni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A X.-ben lakunk, volt itt pont egy patronos, de sajnos bezárt! :S Sokat segítettél, köszönöm! :)

Hogy tudnám a cane corsomat kicsit agresszívabbá nevelni idegenekkel szemben?

Legjobb válasz: ma 15:07 A wikiben szinte minden nagyobb testû kutyára ezeket írják. . Aki az ott leírtak alapján választ kutyát, igen sokféle meglepiben lesz része.A kutya nem egy gyári termék, amelyet sorozatban gyártanak.

ma 15:07 A wikiben szinte minden nagyobb testû kutyára ezeket írják. . Aki az ott leírtak alapján választ kutyát, igen sokféle meglepiben lesz része.A kutya nem egy gyári termék, amelyet sorozatban gyártanak.
Felesleges. Ha olyan a természete, felnõtten éppen megfelelõen tartózkodó lesz az idegenekkel.
Az idegenekkel szembeni gyanakvás már alapból fajtatulajdonság, a magyar és az angol Wikipedia cikk is kiemeli. Az angol szerint: Erõs és impozáns a Cane Corso, az idegenekkel szemben gyanakvó, ezért agresszióra soha sem szabad ösztönözni. "A gyerekekkel jól megfér, idegenekkel szemben viszont gyanakvó, csak a gazdája jelenlétében hajlandó megtûrni õket." "Powerful and imposing, a Cane Corso is highly suspicious of strangers, and for this reason aggression should never be encouraged"
Mért kell agreszívnak lennie? Ha bemászik valaki akkor legyen agreszív amig a kapu elõtt sétál addig minek ? gondolom ez a baj.
cseréld le....vagy tanulj meg te agresszívnak lenni helyette...de õt ne bántsd, csak mert te butaságot vársz el tõle...
Hogy viselkedik az idegenekkel szemben?Otthon, a saját területén és kint, séta közben érdekelne.S mennyi idõs?
Remélem, sehogy :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!