Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám barátnőmet hogy (302 db)

Hogyan tudnám elérni hogy a barátnöm elélvezés után ejakuláljon?

Kérlek titeket hogy normális válaszokat adjatok !Nagyon fontos lenne ha tudnátok normális tippeket,válaszokat adni mert szeretném meglepni egy kicsit meg mert kiváncsi vagyok hogy milyen a squirt .

Legjobb válasz: Pisi. Szólsz neki hogy pisiljen le. Vizsgálat alapján HÚGY: Vizelet: J Sex Med. 2011 Dec;8(12):3500-4. doi: 10.1111/j.1743-6109.2011.02472.x. Epub 2011 Oct 13. New insights from one case of female ejaculation. Rubio-Casillas A, Jannini EA. Source Escuela Preparatoria Regional de Autlán, Biology Laboratory, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, México. Abstract INTRODUCTION: Although there are historical records showing its existence for over 2,000 years, the so-called female ejaculation is still a controversial phenomenon. A shared paradigm has been created that includes any fluid expulsion during sexual activities with the name of "female ejaculation." AIM: To demonstrate that the "real" female ejaculation and the "squirting or gushing" are two different phenomena. METHODS: Biochemical studies on female fluids expelled during orgasm. RESULTS: In this case report, we provided new biochemical evidences demonstrating that the clear and abundant fluid that is ejected in gushes (squirting) is different from the real female ejaculation. While the first has the features of diluted urines (density: 1,001.67 ± 2.89; urea: 417.0 ± 42.88 mg/dL; creatinine: 21.37 ± 4.16 mg/dL; uric acid: 10.37 ± 1.48 mg/dL), the second is biochemically comparable to some components of male semen (prostate-specific antigen: 3.99 ± 0.60 × 103 ng/mL). CONCLUSIONS: Female ejaculation and squirting/gushing are two different phenomena. The organs and the mechanisms that produce them are bona fide different. The real female ejaculation is the release of a very scanty, thick, and whitish fluid from the female prostate, while the squirting is the expulsion of a diluted fluid from the urinary bladder.

Pisi. Szólsz neki hogy pisiljen le. Vizsgálat alapján HÚGY: Vizelet: J Sex Med. 2011 Dec;8(12):3500-4. doi: 10.1111/j.1743-6109.2011.02472.x. Epub 2011 Oct 13. New insights from one case of female ejaculation. Rubio-Casillas A, Jannini EA. Source Escuela Preparatoria Regional de Autlán, Biology Laboratory, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, México. Abstract INTRODUCTION: Although there are historical records showing its existence for over 2, 000 years, the so-called female ejaculation is still a controversial phenomenon. A shared paradigm has been created that includes any fluid expulsion during sexual activities with the name of "female ejaculation." AIM: To demonstrate that the "real" female ejaculation and the "squirting or gushing" are two different phenomena. METHODS: Biochemical studies on female fluids expelled during orgasm. RESULTS: In this case report, we provided new biochemical evidences demonstrating that the clear and abundant fluid that is ejected in gushes (squirting) is different from the real female ejaculation. While the first has the features of diluted urines (density: 1, 001.67 ± 2.89; urea: 417.0 ± 42.88 mg/dL; creatinine: 21.37 ± 4.16 mg/dL; uric acid: 10.37 ± 1.48 mg/dL), the second is biochemically comparable to some components of male semen (prostate-specific antigen: 3.99 ± 0.60 × 103 ng/mL). CONCLUSIONS: Female ejaculation and squirting/gushing are two different phenomena. The organs and the mechanisms that produce them are bona fide different. The real female ejaculation is the release of a very scanty, thick, and whitish fluid from the female prostate, while the squirting is the expulsion of a diluted fluid from the urinary bladder.
Engem egyszer a barátnõm orálisan elégített ki, õ közben maszturbált de úgy hogy én alázó szavakat mondtam neki közben, meg hogy milyen jól csinálja stb (nõk többsége szereti ha aktus közben beszélsz hozzá, alázó vagy szép szavakkal, ettõl nagyon be tudnak ízgúlni) és mikkor én elélveztem akkor õ ejakulált.azt hittem hogy be vizelt.
Sehogy... és szerintem ne is stresszeld ilyesmivel, mert úgyse lesz rá képes, viszont azt fogja érezni, hogy nem képes telejsíteni a vágyadat, és emiatt nem élvezi majd eléggé. Szóval, ha még nem dobtad fel neki a témát, akkor szerintem ne is tedd.
Most raktam be a kutatás: pisi. Ez van, éljetek a tudattal!
5ös: ez nem igaz... a pornófilmekben tényleg megjátsszák, de a valóságban létezik!
Egyszerû a képlet: cseréld le a barátnõdet egy squirtes csajra.
Figyelj haver, van pár pornos ismerõsöm, ez az egész "spriccelõs orgazmus" egy kamu. Simán pisilnek közben és annyi. Ennyi a nagy titok...
Használd közben a A-Y-Y-X-A-Y-X-X-L1-R1-A-Y combót.
Szarasd szájba magad
nem minden nõ képes rá !!! van aki csak remeg és kész ritka a Squirt persze nem lehetetlen olyan csajt találni de nem mindenki olyan
Mert az is történt.

Hogyan tudnám elérni hogy a barátnőm képes legyen magabiztosan kezdeményezni a szexet? 17F

A barátn?mmel 6 hete járunk és boldogok vagyunk, mindketten elégedettek vagyunk a szexuális életünkkel, jókat szoktunk szeretkezni. Ám sajnos a barátn?mnek kicsi az önbizalma néha, mert teltkarcsú és sajnos nagyon kövérnek tartja magát. :( Sokat bókolok neki és úgy t?nik, kezd megjönni az önbizalma neki. :) Azt beszéltük meg legközelebb Õ FOG kezdeményezni egy szexet. :) :) Unalmas, hogy mindig én kezdeményezek, legyen Õ is domináns. :) Ám nem kezdeményezett... :( Nekem kellett. :( Amikor megkérdeztem miért nem kezdeményezett, azt mondta hogy attól tartott rosszúl fogja csinálni. :( Pedig biztos vagyok benne hogy mindent jól csinált volna!

Legjobb válasz: Szia!:) Én azt tanácsolom,hogy amikor vadul smároltok akkor mond neki: Úgy imádom amikor ilyen kis vadmacska vagy! Tudsz még mutatni nekem valamit?(a második mondatot szépen, kedvesen mond neki) Szerintem ettõl megjön a kedve.. Másat nem tudok tanácsolni..majd mond el mi lett:)

Szia!:) Én azt tanácsolom, hogy amikor vadul smároltok akkor mond neki: Úgy imádom amikor ilyen kis vadmacska vagy! Tudsz még mutatni nekem valamit?(a második mondatot szépen, kedvesen mond neki) Szerintem ettõl megjön a kedve.. Másat nem tudok tanácsolni..majd mond el mi lett:)
Én mindig várok ilyenkor hogy megkívánjon úgymond ki éheztetem kicsit, vadul csókold meg, de ne te támadd le, várj...hidd el fog kezdeményezni csak légy türelmes..
szerintem semmiképpen se legyen az, hogy ha õ nem kezdeményez, akkor túl sokáig vársz, mert még azt hiszi, hogy nem is akarod igazán... szóval akkor inkább kezdeményezz te. ha meg kezdeményez, de akár csak csókban is, szóval a lgeapróbb jelre is mondd neki rögtön, hogy ez milyen jó volt, milyen jól esett, stb. :) ez meghozza egy idõ után az önbizalmát:)

Hogyan tudnám megakadályozni, hogy mikor barátnőm orálisan kielégit, vagy pedig megújjazom, hogy ne jöjjön elő a természetes sikositó, mert nagyon kényelmetlen, vagy más helyzetekben is megakadályozni ezt?

Legjobb válasz: ha az elõváladékra gondolsz sztem sehogy. ez normális dolog. próbáljon meg vele együtt élni a barátnõd. zsepivel megtörlöd és voala.

ha az elõváladékra gondolsz sztem sehogy. ez normális dolog. próbáljon meg vele együtt élni a barátnõd. zsepivel megtörlöd és voala.

Azt hiszem, hogy megcsal a baratnom, hogyan tudnam meg hogy igaz-e vagy nem?

220 km van kozottunk s mikor beszelunk mindig szol a telefonja s mondja h kuldtel smst es az szol. Pl ma is kuldtem 2 smst reggel es most este szolt a telefon es azt mondja h most kuldtem en az smst... mindenki azt mondja h engemet szeret (szulei baratai stb ) de nekem kicsit furcsa h mindig szol a telefonja amikor en beszelek vele mit csinaljak

Legjobb válasz: Menj el hozzá egyszer váratlanul.

Menj el hozzá egyszer váratlanul.
Szerintem egy kicsit hanyagold ot, ne hivd, ne irj neki annyit, mint amennyit szoktal. Ha keres, akkor talan minden ok. ha annyira nem panikol be, akkor lehet hogy van valakije. Bar ez tul nagy tavolsag egy komoly kapcsolathoz szerintem, nem egeszseges.
A kérdező hozzászólása: egy honapban minimum 2 hetveget egyutt vagyunk vagy van amikor tobb hetveget s akkor csendben van a telefonja nem tudom mit csinaljak varatlanul is mentem oda de akkor kozbe jott valami s nem tudott el jonni (egyetem)

Hogy tudnám elérni hogy spricceljen barátnőm puncija? Vagy h legyen hüvelyi orgazmusa.

állítólag a hüvely felső részén kb 4-5cm-re a hüvely bemenetétől van egy kis borsó nagyságú dudor ami elvileg a G-pont és azt kellene masszírozni. na neki ott nincs semmi,hanem sokkal beljebb egy diónagyságú dudor éppen h elérem (elég hosszú ujjaim vannak de arra nem reagál. próbálom úgy is h kampót csinálok az ujjamból és ugy ujjazom mintha ki akarnám húzni a puncijából az ujjam na ez a leghatásosabb de így sem élvez el ... annyira akarom h élvezze...

Legjobb válasz: A méhszájat nyomogatod? :D

A méhszájat nyomogatod? :D
nagyon csúcsra kell izgatni a csajt hogy "spricceljen" legalább egy óráig kell csinálni misszionárius pózban és amikor már kezd kikészülni hüvelykujjal izgatni kell a csiklóját ezzel hirtelen dupla orgazmust okozol neki ha jól csinálod. De én úgy tapasztaltam hogy nem minden lány képes erre. mellesleg nagyon szép látvány :)
A fehér kevés és nem tud spriccelni. A látványos híg. CONCLUSIONS: Female ejaculation and squirting/gushing are two different phenomena. The organs and the mechanisms that produce them are bona fide different. The real female ejaculation is the release of a very scanty, thick, and whitish fluid from the female prostate, while the squirting is the expulsion of a diluted fluid from the urinary bladder.
Tanulj meg angolul! Oda van írva hogy híg vizelet. Az igazi nõi ejakuláció pedig fehér és sûrû.
A kérdező hozzászólása: Jó akkor neked legyen pisi nekem nem az. Kicsit érdekes h nem sárga hanem fehér vagy áttetszõ színû .
A psa meghatározás mellett is az: The existence of continual female prostate secretion, with recognition of prostatic components, including PSA, into the urethra and the continual flow of small amounts of urine from the urethra to the vagina under gravitation and the ejaculation accompanying female orgasm (13) or sexual arousal (10) provide a simple explanation of how the female prostatic fluid with the PSA can get into the vagina. The rhythmical coital movements and pressure of the male membrum into the vagina provide for easy and fast attainment of female prostatic components in the vagina. Consequently, the continual (spontaneous) secretion and the ejaculation discharging of the female prostate can be accompanied by the occurrence of PSA and other female prostatic components in the normal environment of the vagina. Am. J. Epidemiol. (1 October 2005) 162 (7): 704-705. doi: 10.1093/aje/kwi265
vizelet: Electronic Journal of Human Sexuality, Volume 4, August 25, 2001 http://www.ejhs.org Urethral Expulsions During Sensual Arousal and Bladder Catheterization in Seven Human Females Gary Schubach, Ed.D. [email protected] ABSTRACT A major area of continued controversy and debate among sex researchers, gynecologists and sex therapists has been and continues to be the question of the phenomenon known as “female ejaculation.” The current study was an exploratory research experiment designed to provide information about this issue by catheterizing seven women, who reported that they regularly expelled fluid during sensual and/or sexual arousal. Evidence from various studies of live subjects, involving in total less than fifty women, has shown, at least in these subjects, that what was being considered was a urethral expulsion. However, with the total number of women studied being so small, it was impossible to rule out the possibility that some woman somewhere is expelling fluid other than through the urethra. While the current experiment, based upon a review of previous studies, focused on the nature, composition and source of female urethral expulsions during sensual arousal, this researcher was certainly open to observing, capturing and analyzing any expulsions other than from the urethra. With catheterization, the bladder could be isolated from the urethra so that it could be reliably determined which fluids came from which area. The fluids obtained could then be analyzed for their individual composition, having lessened the possibility that they had been mixed in the urethra. The entire experiment was videotaped with a medical doctor and/or a registered nurse present at all times. The overall environment was designed to be as comfortable and natural as possible for the women subjects in order to increase the probability that there would be fluid to be collected. The primary conclusion from the experiment was that almost all the fluid expelled from these seven women unquestionably came from their bladders. Even though their bladders had been drained, they still expelled from 50 ml to 900 ml of fluid through the tube and into the catheter bag. The only reasonable conclusion would be that the fluid came from a combination of residual moisture in the walls of the bladder and from post draining kidney output. There was also a consistency of results that showed a greatly reduced concentration of the two primary components of urine, urea and creatinine, in the expelled fluid. A review of previous literature leads to an inference that it is possible that the expelled fluid is an altered form of urine and that there may be a chemical process that goes on during sexual stimulation and excitement that changes the composition of urine. On four occasions the research team saw evidence of milky-white, mucous-like emissions from the urethra outside of the catheter tube. Although three of those emissions were recorded by the video cameras, the research team was only able to capture a small portion of the fluid for laboratory analysis. An objective reading of the previous literature indicated the possibility of such an emission from the urethral glands and ducts. In the past, the assumption has been that female urethral expulsions during sensual and/or sexual activity originated either in the bladder or from the urethral glands and ducts. The current study, which documented expulsions originating in the bladder, also indicated the possibility that, in some women, there may also be an emission from the urethral glands and ducts. That possibility seems promising enough to encourage future researchers to employ methodology similar to this study to resolve this age old controversy.
Bizony ez pisi! Vizelet: J Sex Med. 2011 Dec;8(12):3500-4. doi: 10.1111/j.1743-6109.2011.02472.x. Epub 2011 Oct 13. New insights from one case of female ejaculation. Rubio-Casillas A, Jannini EA. Source Escuela Preparatoria Regional de Autlán, Biology Laboratory, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, México. Abstract INTRODUCTION: Although there are historical records showing its existence for over 2, 000 years, the so-called female ejaculation is still a controversial phenomenon. A shared paradigm has been created that includes any fluid expulsion during sexual activities with the name of "female ejaculation." AIM: To demonstrate that the "real" female ejaculation and the "squirting or gushing" are two different phenomena. METHODS: Biochemical studies on female fluids expelled during orgasm. RESULTS: In this case report, we provided new biochemical evidences demonstrating that the clear and abundant fluid that is ejected in gushes (squirting) is different from the real female ejaculation. While the first has the features of diluted urines (density: 1, 001.67 ± 2.89; urea: 417.0 ± 42.88 mg/dL; creatinine: 21.37 ± 4.16 mg/dL; uric acid: 10.37 ± 1.48 mg/dL), the second is biochemically comparable to some components of male semen (prostate-specific antigen: 3.99 ± 0.60 × 103 ng/mL). CONCLUSIONS: Female ejaculation and squirting/gushing are two different phenomena. The organs and the mechanisms that produce them are bona fide different. The real female ejaculation is the release of a very scanty, thick, and whitish fluid from the female prostate, while the squirting is the expulsion of a diluted fluid from the urinary bladder.
A kérdező hozzászólása: hogyan?
pff, énis tudok ujjazáskor, és nem kell felizgatni ha kell 10másodperc alatt :D nekem nem kell hozzá 1 óra
A kérdező hozzászólása: 2:05-ös-nek : A nõi ejakuláció során, az orgazmussal egy idõben folyadék távozik a húgycsõbõl, a G-pont vagy a csiklók erõteljes ingerlésének köszönhetõen. Sokan – helytelenül – azt hiszik, hogy ilyenkor a nõk egyszerûen bepisilnek az élvezettõl, pedig nem errõl van szó: legelõször a nyolcvanas évek elején vizsgálták meg a tudósok az ilyenkor kilövellt testnedv összetételét, és megállapították, hogy ez a folyadék állagát (és nem összetételét!) tekintve sokkal inkább a spermához hasonlít. Az eddigi legátfogóbb vizsgálatra 2002-ben került sor, Emanuele Jannini, olasz endokrinológus laboratóriumában. Kiderítette, hogy bár a folyadék a húgycsõn keresztül éri el a külvilágot, nem a húgyhólyagból ered, hanem a vaginában található mirigyekbõl, amelyek a beteljesülés során ki is ürülnek.
A kérdező hozzászólása: néha szokta mondani olyan érzése van mintha pisilnie kéne azt mondják az jó jel ;)
a spriccelés még mindig fõként vizelet
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat. az az igazság hogy ha izgatom a csiklóját kb 2 perc alatt akkorát élvez hogy minden szomszéd hallja de megpróbálom elnyújtani próbáltam már keresni de nincs ott semmi :S és akkor mi az a nagy üveggolyó beljebb???
Ahhoz, hogy kitapintsd a G pontot, elõször a csiklót kell izgatni, mivel a kettõ összeköttetésben van.Ha csikló által jól felizgattad a b.nõdet, utána nyúlj be a hüvelyébe és ott pár cm-re érezni fogod azt a kis"borsót".A has felöli oldalon van egyébként és hívogató mozdulatokat tegyél az ujjaddal.Vagy enyhe nyomásokkal stimuláld.Ha ebben bele jössz, akkor próbáld meg közben a nyelveddel izgatni a csiklót és garantált lesz az orgazmus!
A kérdező hozzászólása: Én is másolok ide millió cikket amiben meg nem az és magyar.

Hogyan tudnám elérni, hogy a barátnőm megbocsátson nekem?

Tegnap este szeretkeztünk, én ki akartam próbálni az anál szexet, ő ellenkezett de én rámenős voltam és magamra húztam és tartottam magamon. Szegény sírva fakadt, és azóta nem akar velem beszélni.

Legjobb válasz: Hát elég nagy barom vagy barátom.

Hát elég nagy barom vagy barátom.
És neked az anál szex megér egy tönkretett lányt? Ez ugye tudod, hogy már nemi erõszak kategória?
mekkora [email protected] vagy te...remélem kidob
Köcsög vagy.
Nézmár a 31- es egy ügyvéd aki a sittet is megjárta. :-D
Kérj tõle bocsánatot, üljetek le, beszéljétek meg.A barátnõd majd eldönti, hogy tul tud-e lépni ezen. Azért ez nagyon szemét húzás volt, ugye tudod?
Reméljük feljelent
Azt várod, hogy megbocsájtson? Meg te szereted õt nem akarsz szakítani?? Igazából a saját önzõ, akaratos viselkedésed miatt alakult ki ez a helyzet! Minden ilyen fajta szexuális dolognak megegyezésen kell alapulnia. Rohadtul fáj a csak simán bedugom neki, mert ki akarom próbálni megoldás! Szerintem a virág kedves dolog lenne, de nem ettõl fog megbékélni. Én személy szerint innentõl félnék tõled... Szerintem próbálj vele beszélgetni! És ne állat módjára, hanem vedd elõ a megértõ stílust. Beszélgess vele, hogy nehogy tényleg traumaként élje meg! És szerintem nagy reménnyel ne várj megbocsájtást. :)
Szeretetbõl okoztál neki fájdalmat? Örülj ha nem jelent fel...
Tudodmit add meg a számát, én meg elvállalom a jogi képviseletét ingyér ellened, aztán tapsolni fogok mikor téged dugnak seggbe! Amúgy fingod sincs hogy milyen jó tud lenni mikor megdugnak hátulról ha jól csinálják ;)
Arc vagy haver :D (Y)
ez komoly fizikai sérülést is okozhatott volna!!!!!! a lelkirõl nem is beszélve. Azt hiszem én szakítanék, mivel nem mernék többet lefeküdni vele, mert ki tudja mikor csinál hasonlót. amúgy az összes bizalmam elszállna azt tudod hogy ezt a lányt lehet örök életére tönkretetted ne azon imádkozz, hogy megbocsásson, hanem azon, hogy meggyõzd nem minden pasi akkora féreg mint te önzõ vagy mit szólnál ha csak úgy seperc valaki feldugná neked a mûpéniszt, ugyanannyira erogén zóna a férfiaknak mint a nõknek a fenék, úgyhogy ez nem más. Pedig te ódzkodnál tõle, mert nem készültél fel amúgy próbáld ki egy kevésbé vastag dologgal mint a péniszed, és gondolj bele, hogy számítasz rá, csak ezután menj oda a lányhoz, mert akkor egy ici-pici elképzelésed lehet arról mit tettél. amúgy bûncselekmény is, ilyenért elítélhetnek, ha feljelent a lány (lásd Damu R. pedig neki is bnõje volt a lány)
Nagyon szánalmas vagy......belegondoltál abba hogy szegénynek hogy fájhatott???? Nem ilyenkor kéne gondolkozni, hanem elõtte.Remélem kidob a fenébe és fel is jelent ha van egy csepp kis esze.....
Tényleg, vezeklésként vegyél egy mûpéniszt, és hagyd, hogy megkötözzön és seggbe rakjon.
amúgy hány éves vagy?és a bnõd?
A kérdező hozzászólása: én 28 a barátnõm 20 éves
szánalmas..
Mit tegyél? Há' most már semmit, elõbb kellett volna gondolkozni.
Kérj tõle bocsánatot és hagyd magára hátha megbocsát ha nem akkor meg tanultál belõle
A kérdező hozzászólása: Én nem szeretném ha szakítana velem, mert nagyon szeretem õt. :(
Miért kellett ilyen szomorú dolgot tenned?
A kérdező hozzászólása: Mert ki akartam próbálni az anál szexet.
uhh... magadra húztad = betoltad a popsijába???
A kérdező hozzászólása: #5 igen
A kérdező hozzászólása: Már megbántam, hogy fájdalmat okoztam neki.
De egy állat vagy!:@ Nagyon gyorsan kérj tõle bocsánatot! És soha többet ne csinálj ilyet! Minimum egy csokor virággal érkezz!!!!!!
hát persze utána már könnyû megbánni... bunkó voltál
Egyik barátnõmmel is ez történt. De õ 5 évig nem is akart szexelni. Annyira megviselte a dolog. A mostani barátja pedig rosszul érzi magát a lány nem élvezi a szexet (senkivel nem élvezi már mellesleg).
Elfelejtettem, hogy térden állva kérj bocsánatot! És reménykedj!!!
az igen! hát tényleg nagyon gonosz húzás volt, de nem azért, mert undoritó vagy hasonló..hanem mert az neki nagyon fájt!!! szóval legközelebb eszedbe ne jusson ilyesmit csinálni. még ha óvatosan csináljátok, és õ is akarja stbstb akkor is picit fájhat, kellemetlen, nem az mikor egybõl, akaratana nélkül durr bele! Én is meg lennék sértõdve nagyon! A feladat az, hogy ilyet többet ne csinálj, és mond el neki, hogy nagyon sajnálod, de egyszerûen nem tudtál parancsolni magadnak, de ilyen többet nem lesz! Éreztesd vele mindenféle módon, hogy fontos neked, szereted, és mindent megteszel érte...Fõleg legyél nagyon kedves, és figyelj rá, törõdj vele sokat!!! 20/L
Hát szerintem ez megerõszakolásnak örülj ha nem jelent fel , de kérj tõle bocsánatot szerintem
Ostoba férfiak bmeg... Lehet ám azt úgy is csinálni, hogy a csaj is el tudjon lazulni, és ne adj isten még jól is essen neki. Erõszakkal, türelmetlenséggel, elõkészítetlenül el sem tudod képzelni, hogy az mennyire fáj. Tényleg az is lehet, hogy egy életre elvetted a kedvét a szextõl is. Nem is értem, hogy lehet valaki ekkora tapló. Legközelebb ha ki akarod próbálni az anális szexet kérdezz meg elõtte egy lányt, aki már csinálta, hogy hogyan lehet megoldani, hogy az neki is jó legyen. Ezt a csajt meg felejtsd el, szerintem az életben többet nem áll szóba veled.
én ezért dobnálak simán
remélem kidob ;)

A barátnőmet hogyan tudnám rábeszélni, hogy erre nincs szüksége és újra legyen a régi?

Lenne egy nagy problémám. Barátn?m körülbelül egy fél éve fogyózik, és azóta nem menstruál. Kb. mióta összejött velem.173 cm, akkor 68 kg volt, nekem úgy is tökéletes volt, s?t. Valamiért megtetszett, és tényleg nagyon formás mindenhol, és ami kincsnek számít nagyon jó természete van, kedves, szerény lány. Az utóbbi egy hónapban elég sokat vitázunk és tökre megváltozott. Most kb 62 kg lehet de nem elégedett magával. Teljesen másképp viselkedik, mindig rosszkedve van stb. Amíg több kiló volt sokkal boldogabbnak látszott meg minden. Megbeszéltük, hogy ha nem jön meg neki Októberig, akkor elmegy orvoshoz, ezt kb egy hónapja beszélhettük meg. Erre ma szóba került a téma és mondta, hogy ? bizony nem fog elmenni orvoshoz meg, hogy én nem fogom eldönteni helyette, hogy mit csináljon, egyszóval tökre megmakacsolta magát. Én meg kétségbe vagyok esve, mert nagyon szeretem, és félek, hogy ennek kés?bb következményei lehetnek. Amúgy 16 éves lesz februárban és nem akarom, hogy emiatt tönkretegye az életét, mert most elrontja.Már nem tudom Mit csináljak...

Legjobb válasz: viszont ha nem eszik semmit és igy "csak" 6 kilo ment le,akkor azért irány a doki....már 20nak is le kellett volna mennie ennyi koplalástol...doki,doki,doki

viszont ha nem eszik semmit és igy "csak" 6 kilo ment le, akkor azért irány a doki....már 20nak is le kellett volna mennie ennyi koplalástol...doki, doki, doki
beszélj a szüleivel, nagy valoszinüséggel koplal...ez nem vezet jóra, jó h idõben észreveszed, de segitség kell neki.bár az h fél év alatt fogyott le 6kg-t az nem sok, de az h nem jött meg neki, semmiképp nem normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az új tanácsokat is! Igazából lassan 2 éve ismerem, mert tavalyelõtt évfolyamtársak voltunk egy fél évig, aztán tavaly osztálytársak és úgy jöttünk össze.... Sokat mesélt arról, hogy sohasem volt elégedett magával, de nem csinálja évek óta ez fix, mert anyukája is mondta, hogy mindig is tök normálisan evett...Se nem sokat, se nem keveset... :/
Tényleg csak hat kilót fogyott? Láttad õt a mérlegen, vagy csak õ mondja? Mert akár hazudhatott is, és sokkal többet fogyott. Én is anorexiás voltam, és volt hogy vagy 7 kilóval többnek hazudtam magam, mint eredetileg voltam, csak azért kérdem...
A kérdező hozzászólása: Úristen ez eddig fel sem merült bennem :/ De nem hiszem, ilyenben nem hazudna, pláne nem ennyit... És azért még most sem nagyon vékony szerencsére, csak a következményektõl félek...:(
Nem olyan nagy gáz, ha nem menstruál. Én is volt, hogy sokat fogytam, és kb. egy évig nem menstruáltam, és semmi majom nem volt, nem lett. Nekem akkor az immunrendszerem gyengült nagyon le, és télen lett egy olyan betegségem, mint még soha (megszólalni nem tudtam, fájt a fülem, a torkom, fulladoztam a köhögéstõl éjjelente, a mandulám majdnem kivették, és nagyon nehezen jöttem rendbe), pedig addig nem voltam beteges típus!
Én is volt, hogy sokat fogytam, és kb. egy évig nem menstruáltam, és semmi majom nem volt, nem lett. még jó , hogy nem lett majom....
A kérdező hozzászólása: Barátnõmnek Májusban mononukleózisa volt, ezek szerint az is szerepet játszhatott a menstruáció elmaradásában ?
A volt anorexiás vagyok. Nekem is volt mononukleózisom, a drasztikus eredményeképpen. Én a helyedben nagyon gyorsan ráállítanám a mérlegre a lányt. A ruhák miatt kevésbé feltûnõ a fogyásmértéke. Emlékszem, én mindig is bõ ruhákban jártam, így nem tûnt fel elég gyorsan anyámnak, hogy nagyon lefogytam, csak 12 kg után. Jobbulást a barátnõdnek!
A kérdező hozzászólása: Rendben, nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget...:) Annyi ötletet kaptam itt, hogy egy életre hálás leszek mindannyiótoknak :) )
Emlékszem, nekem is volt egy fogyásos idõszakom, és hiába lettem elégedett magammal, pocsék kedvem volt mindig... Ez tartott kb. két évig, szóval majd õ is kinövi szerintem, csak idõbe telik. Ne erõltesd a dolgot, és ne is hozd szóba, mert az mindenképp bosszantani fogja, hagyd rá, idõvel majd felnõ, és rájön, hogy nem így kéne. Szerintem az a legjobb, ha nem próbál az ember ilyen drasztikusan fogyni, és nem kell koplalnia, mert valószínû attól ilyen ideges. A középutat kell megtalálni.
havi 1 kg nem lehet koplalás elméletileg. ELMÉLETILEG ezen van a hangsúly... nem ismered a lány fogalmad sincs hogyan fogyózik..... az össze vissza nem evésnek, intenzív sportolásnak vagyis az agyatlanságnak igen is lehet ez a következménye. S azt sem tudod mióta él így.. hiszen a srác is csak féléve ismeri.. lehet már évek óta csinálja csak még nem tûnt fel senkinek.
Biztos, hogy emiatt nem jön meg neki a mensese. Én is fogytam kb 4-5 kilót, és nekem sem jött meg 8hónapig! Ez nagyon gyakori! Modell barátnõimnél is elõfordult már. Nem az a lényeg, hogy normális tempóban fogyott, hanem hogy a saját egészséges "versenysúlyához" képest hogyan fogyott le (egészségtelen/hiányos táplálkozás, koplalás - ez mind felborítja a hormonháztartást és vitaminhiányt idéz elõ) Fõként a koplalás miatt. Beszélj vele, értesd meg vele, ha kicsit sportol és odafigyel akkor is lehet vékonyabb - ha neki ez a vágya és ennyire makacs az ellen nem tudsz mit tenni. NE azt mondogasd neki, hogy számodra így is tökéletes, próbáld meg pozitív irányba terelni egészségügyileg! sok sikert:)
Mivel még kiskorú így a szülei rátudnak parancsolni hogy elmenjen orvoshoz, beszélj a szüleivel, amint tudsz. Lehetõleg ne a barátnõd jelenlétében tedd ezt meg. Jogosan aggódsz miatta amit teljes mértékben megértek, de cselekedni kell a lehetõ leggyorsabban.
törõdj vele és legyél mellette, de az étkezési szokásaiba ne szólj bele, mert az csak rontani szokott a helyzeten. nem jó, ha azt látja, hogy a fogyása miatt plusz figyelmet kap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:) Még nem voltunk szexuálisan együtt, szóval az teljesen kilõve.. Próbáltuk megfejteni, hogy ez miért lehet, és arra jutott végülis, hogy valószínüleg azért nem menstruál mert fél éve nem eszik semmit szinte... Ez lehetséges?Hogy azért nem jön meg neki, mert nem volt egyetlen olyan hét sem, amikor rendesen evett volna? És az a durva az egészben, hogy szegény nagyon sokat szenved...És télleg nem eszik semmit...Viszont nem tudja elfogadni így magát...Én viszont nagyon szeretem, bárhogy, de az egészsége azért elég fontos lenne NEKEM, ha már neki nem az... Amúgy szüleivel nagyon jóban vagyok, mindenképp beszélek velük ezután, megadtátok a kezdõ lökést :)
A kérdező hozzászólása: És még annyi lenne a problémám, hogy nyár elején volt 60.4 kg azt hiszem...És mondta, hogy õ úgy is kövérnek érezte magát... Hogyan hitethetném el vele, hogy gyönyörû? Az osztályunkban is minden fiú csorgatja rá a nyálát, és õ tudja is ezt, de hogy õ MAGÁNAK nem tetszik... :( :S
A kérdező hozzászólása: És a viselkedésével összefügg valamennyire a fogyás ? :/
bocsánat az elütésekért.. a kisebbik fiam közbeszólt és véletlen elküldtem:(
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, köszönöm a segítséget :) Igen a terhesség teljes mértékben kizárható, mert nem voltunk együtt szexuálisan mert õ még nem állt készen rá, én ezt elfogadtam. És az a furcsa, hogy az osztályban senki sem csinálja ezt, mint õ... Voltak orvosnál is, mert májusban mononukleózisa volt...És amellett ezer más baja volt, alacsony vérnyomás stb... Viszont nem hajlandó elmenni orvoshoz... Vegyük rá erõszakkal, vagy mit tudnánk csinálni? Azért nem akar orvoshoz menni, mert akkor kiderülne, hogy nem eszik, fogyózik hasonlók...De így is tudja mindenki... Tudsz valamit tanácsolni ? :/
Írj privát.
A kérdező hozzászólása: Hál'istennek nem... Nem ilyen stílusban ír, és õ kb csak 7-8 kg-t fogyott, nem 18-at... Most is van egy kis hasa, szval még nem vészes, csak igazából a következményektõl féltem...:)

Barátnőmet hogyan tudnám meggyőzni, hogy ne nappalin járjon egyetemre?

Az a helyzet állatire féltem a bn?met, és most, hogy egyetemista lett mégjobban. Nem az, hogy benne nem bízom, hanem inkább a férfiakban. Hogyan vegyem rá, hogy inkább levelez?n végezze az egyetemet és ne nappalin?

Legjobb válasz: Szerintem ne akard meggyõzni.Bízz benne,ne akard megfosztani az egyetemista éveitõl.

Szerintem ne akard meggyõzni.Bízz benne, ne akard megfosztani az egyetemista éveitõl.
Ne akard már bemagyarázni h megbízol benne:D a dolgokhoz 2 ember kell!Ha tényleg megbízol benne akkor nem aggódsz! Amúgy meg az egyetemista évek tényleg jók, rengeteg bartáság, programok, stb!Tehát nincs jogod ahhoz h ilyen önzõ legyél! :S pff..sztem nézz kicsit magadba már megbocsáss!
Ne akard hülyeségre rábeszélni! Egyetemen a levelezõ sokkal pocsékabb, mint a nappali. Ráadásul mondjuk levelezõ mellett nem jár diákkedvezmény. Inkább támogatnád õt a tanulmányaiban, ehelyett ellene vagy? Szégyelld magad! És de, pont hogy nem bízol benne. Ennyi.
Fogd vissza a paranoiádat, így elõbb-utóbb más pasik segítsége nélkül is elüldözöd.
Szerintem ez iszonyú önzõ dolog a részedrõl! Ne próbáld rábeszélni, bízz benne!
hú, ilyen pasim lenne... ez már beteges
Az a srác aki engem le akarna beszélni a nappali egyetemröl...elmehetene a... A barátom sose tenne ilyet pedig nagyon félt mert szeret. Gondolkozál el magadon hülye gyerek.
... minek meggyõzni? egyszerûen csak zárd be a lakásba és nyeld le a kulcsot... :-/
A kérdező hozzászólása: "Te meg rengeteget tudhatsz arról, hogy milyen 'igényesek' az ilyen programok, ha még egy kis gimis (szakmunkás vagy kitudja) p*cs vagy" Nem tudok róluk sok mindent, de nyílván nincs akkora a színvonal, mint a Rioban vagy Taoban vagy akármelyik pesti szórakozóhelyen. A gimisek mióta szakmunkások? LoL
egyet=egy
Tökéletes párkapcsolat. Te mondod meg, hogy hová mehet, egyedül még arra a k..va egyetemre se mehet be, ott õrködsz ameddig õ ott van... Hát kérlek, te beteg vagy, õ meg h.lye, hogy ezt hagyja.
".Te meg rengeteget tudhatsz arról, hogy milyen 'igényesek' az ilyen programok" -> Miért ne ismerhetné az egyetemi bulikat, nem egyet középiskolást vittem már be.....
Haha, ki vagy te, hogy engedélyt kelljen kérnie??? Amúgy meg jóhogy nem jár egyetemi bulikba, ha nem is egyetemista még...Te meg rengeteget tudhatsz arról, hogy milyen 'igényesek' az ilyen programok, ha még egy kis gimis (szakmunkás vagy kitudja) p*cs vagy. Menj dolgozni a családi cégbe, és kerüld messzirõl az egyetemet, ahogy azt eddig is tetted. Azt viszont ne várd el senkitõl, hogy olyan ostobán gondolkozzon mint te...komolyan sajnállak, szánalmas vagy, és még csak nem is tudsz róla...
Úristen :D ekkora gyökeret
A kérdező hozzászólása: "Mindenkinek kell egy kis privát szféra." Az is van! Mikor õ nem alszik itt vagy én nem alszom ott, akkor van vagy amikor elmennek vásárolgatni, szóval.
"Írtam, hogy az egyetemi partykra nem jár, bulizni csak velem jön, meg a mi baráti társaságunkkal. " Most akkor már egyetemista a lány, vagy még csak az lesz? Az egyetemi partikkal az a "gond", hogy bizonyos szakesteken, évfolyameseteken még az adott egyetemre (de más karra/évfolyamra) járók sem mehetnek be a egy adott ideig (nálunk este 11-ig), nemhogy külsõsök és pláne nem 18 év alattiak... De nem is a koroddal van a fõ gond, ismerek tõled értelmesebb 12 éveseket is, hanem ezzel a hozzáállással. Ki vagy te, az apja? Amúgy ha nem jár ezekre a rendezvényekre, akkor jó eséllyel õ lesz a "tudod, az a csaj, aki sose jön sehová, és neki van az a gyík, ovis hapsija, aki nem engedi el sehová és a hülye csaj még el is tûri"-lány az évfolyamról... Xar ügy.
IQ-d, szókincsed és stílusod alapján max egy lepusztultabb szakmunkást nézek ki belõled, de gimit nem. :D
Nem a gyereked, hogy bármit megtilts neki.
A kérdező hozzászólása: "Most akkor már egyetemista a lány, vagy még csak az lesz?" Már az. "Amúgy ha nem jár ezekre a rendezvényekre, akkor jó eséllyel õ lesz a "tudod, az a csaj, aki sose jön sehová" Tudod, én igényesebb helyekre beviszem, és nem kell, hogy csöves egyetemi *zarokra járjon!
A kérdező hozzászólása: "IQ-d, szókincsed és stílusod alapján max egy lepusztultabb szakmunkást nézek ki belõled, de gimit nem. :D" LooL
Melyik egyetemre jár a barátnõd?
A kérdező hozzászólása: ME
Attól hogy egy szórakozóhelyen csilli-villi neonfények vannak és 10000-be kerül egy sör, még nem biztos, hogy jobb, mint egy kisebb, egyszerûbb beülõs/beszélgetõs kocsma, ahol a SAJÁT (nem, nem a te) barátaival elbeszélgethet. És nem a kutyád, hogy parancsolgass neki...Csodálom hogy egy egyetemista lánynak (aki bevallásod szerint nagyon jól néz ki) ilyen gyökér kell, mint amilyen te vagy...Habár azt is el tudom képzelni, hogy itt sajnáljuk szegény, és neki van annyi esze, hogy téged szépen csak lehúz, közben valami talpraesett pasi döngeti a hátad mögött :D
Kicsit ovis létedre el vagy szállva magadtól. Szállj le a magas lóról, pajti!
Miskolci Egyetem? Hát, az tényleg nem a legigényesebb hely, de ez még nem jogosít fel arra, hogy zsarnokoskodj a lány felett. Örülj annak, hogy egy ilyen egyetemen a "konkurencia" is gyengébb, így gyakorlatilag csak TE tudod elcs.szni a kapcsolatot a féltékenykedéseddel. Bár, a szellemi képességeid is hagynak kívánnivalót maguk után, de ha lány eddig nem dobott ki, akkor valószínû, hogy nem emiatt fog...
A kérdező hozzászólása: "egyébként ha levelezõsre megy, két (esetleg 3) nap akkor is be kell járni, már eleve ott is simán bepróbálkozhatnak nála, szóval tök mindegy..." Tudom, de oda elvinném én és megvárnám, érted.
Mindenkinek kell egy kis privát szféra.
egyébként ha levelezõsre megy, két (esetleg 3) nap akkor is be kell járni, már eleve ott is simán bepróbálkozhatnak nála, szóval tök mindegy...
Tökéletes kapcsolatból nem vágynak el a lányok. Csak ha már amúgy is érik a szakítás.
A kérdező hozzászólása: Hát azért én ilyen nem vagyok.
Csak idõ kérdése. Még egy kis fejlõdés, és túlteszel rajta.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem.
Mit terveztek diploma utánra?
Most baszogathatjátok a srácot, azért félelem nem alaptalanok. Új környezet, új srácok, bulik (és nem mehet el vele a kérdezõ minden egyes partyra...). A kockázat csak fokozódni látszik abban az esetben, ha a kérdezõ barátnõje külsõleg a "toppon" van... Kíváncsi vagyok, hogy a válaszolók közül, hány emberke hagyta el, vagy csalta már meg a párját? Szerintem sok... A kérdezõnek: Azért ne tiltsd el, hisz ez ne megoldás, ha megakar csalni úgyis megfog... törõdj bele...., majd keresel mást...
Én megértelek, nekem is sokszor egész nap azon kattog az agyam, hogy vajon mit csinálhat a barátnõm, meg hogy bármikor bárki lecsaphatja a kezemrõl, vagy bárkivel megcsalhat. Mondjuk én beismerem, hogy nem bízom benne. 19/F
Néhány szempontból rosszabb is vagy. Az õ barátja nem nyomoztatott és nem próbálta kivenni az egyetemrõl.
félelem=félelmei
A kérdező hozzászólása: "Mit terveztek diploma utánra?" Õ még menne jogra is...nem tudom mi lesz belõle, én érettségi után építészeti egyetemre vagy fõsulira megyek, aztán beállok a családi cégbe.
Szerintem sok férfi jogász van.
A kérdező hozzászólása: "Új környezet, új srácok, bulik (és nem mehet el vele a kérdezõ minden egyes partyra...)" Írtam, hogy az egyetemi partykra nem jár, bulizni csak velem jön, meg a mi baráti társaságunkkal. Hol engedném már el egyedül egyetemi bulira...maximum ha én is megyek vele, bár nem sok kedvem lenne igénytelen egyetemi partykon bohóckodni.
Pedig, lesznek olyan bulik, ahova majd nélküled akar menni.... Akár tetszik, akár nem :D...
A kérdező hozzászólása: Leginkább attól félek, hogy ott napközben az egyetemen elkezdi zargatni vagy ilyesmi. A gimiben is volt már rá példa, de ott ugye le tudtam rendezni a gyökeret...
És nem feltétlenül pasizni, saját barátokkal is kell egy kis idõ.
A kérdező hozzászólása: "Pedig, lesznek olyan bulik, ahova majd nélküled akar menni.... Akár tetszik, akár nem :D..." Nélkülem biztos, hogy nem fog elmenni, csak ha már nem lezünk együtt max.
ha szereted a baratnodet, engedd neki a nappalit, neked is jo lesz ot boldognak latnod, te is megtudod majd egyszer, milyen jo az egyetemista élet :) Nagyon hasonlitasz egy exemre, leirom neked miért szakitottam vele:mikor megismerkedtunk én 24 éves, harmadéves egyetemista voltam, o 28, egy masik varosban élt, ott is dolgozott...egy ideig birta, hogy nem akaszt ki a tobb mint beteges féltékenykedésével, de aztan egyszercsak " bekattant" vagy nem is tudom és elkezdett olyanokat muvelni, hogy a hajam égnek allt tole. Egyetemen egy eloadas masfél oras- alig, hogy elkezdodott, latom, hogy hiv...kinyomom, nem érek ra, par perc mulva ujra, majd sms ek tomege, " mit csinalsz, hol vagy, kivel, azonnal vedd fel", elég nehéz volt megmagyaraznom hogy nyelvtorténet eloadason nem nagyon tudok csevegni vele, nem hitte el, hogy én reggel 8 és fél 10 kozott nem oran vagyok!!!!... voltak film-estek, tanchazak, vagy csak ha egy sima kavézast terveztunk par baratnovel, baratokkal ( akiket ismert o is), orakat!!! kellett konyorognom, hogy engedjen el, és csak annak fejében engedett el, hogy este fél 10 kor el kell indulnom haza, fel kell hivjam, hallani akarja ahogy kopog a cipom és nyitom a bejarati ajtot szakdoga miatt csinaltam egy uj e-mail cimet, amire a konzulensem kuldte a leveleket, minden reggel megnyitott minden e-mailem, és felolvasta, kitol, miért jott levél, ha valakit nem ismert, addig nem tette le a telefont, mig el nem mondtam, ki az.... nagyon nagyon csunya vége lett a kapcsolatnak, miutan szakitottam vele, sokaig nem hagyott békén, most utal ( felolem, nem érdekel), pedig ha nem lett volna ilyen veszettmod féltékeny, jo kis kapcsolat lett volna...
A kérdező hozzászólása: "ahol a SAJÁT (nem, nem a te) barátaival elbeszélgethet" Bulizni nem csak az én haverjaimmal megyünk, hanem az õ haverjaival is, úgyhogy ezt benézted.
Te nézted be, mert még egy kapcsolatban is kell olyan, hogy csak a saját barátaival megbeszélje a dolgait. Nem úgy, hogy te meg a csatlós haverjaid ott kuksolnak.
A kérdező hozzászólása: "cumizik a koleszban" Te nem tudsz olvasni, fa*szfej? Írtam, hogy nem koleszos te idióta vadbarom!
Azt írtam, hogy másodéves!!! -.- mivel már vége az elõzõ évnek, de mindegy xD a másik kérdésben is másodéves LESZ meg itt is amúgy visszatérve a kérdéshez, még mindig nem jó ötlet:/
miért is szánalmas az oldal?
Kérdezõ Írtad h majd te is végezni akarsz Egyetemet, akkor direkt oda mész, ahova õ?:D vagy netán levelezõn?:D:D:D
ja ez az mekkora poén lesz amikor 3-an az arcára verik, neked meg elõadja hogy hûséges hozzád, közben meg minden 2. f.szt lesz.p ami csak az útjába kerül....majd neked szépen elõadja, hogy szemináriumon van, meg ráhúztak az órára, aztán csak kamuzik, épp a szaktársát cumizta le a wc-ben....ha ha ha
A kérdező hozzászólása: "miért is szánalmas az oldal?" mert más bajából poént csinálnak. Segáz. Nem oda megyek, ahova õ, mert ott nem tanítják azt, amit én akarok.
Általában ez történik, ha valaki nem ért a szép szóból.
Akkor az építészetet akarod levelezõn tanulni?csak mert vmi ilyesmit írtál
a kommenteid alapján úgy tûnik, h eléggé az van amit te akarsz, egyedül még bulizni se mehet, és egyáltalán még annyi jogot és szabadságot sem adsz neki, h érett nõ módjára lekoptasson egy nyomulós srácot, és egyedül oldja meg az életét.én sok ilyen kapcsolatot láttam már (legalább 3-4-et)és mindegyiknek az volt a vége, h a csaj fellázadt és ahogy tudott, úgy menekült egy ilyen kapcsolatból.a barátnõd még nagyon fiatal, és ha még sokáig vele szeretnél lenni, szerintem hagyd, h legalább nappalira járjon, ha már szórakozni nem mehet másokkal.ha el akar hagyni vagy meg akar csalni, úgy is meg tudja tenni, h levelezõre jár.nem ezen fog múlni, hidd el. mondd el neki, h mit érzel evvel kapcsolatban, hátha õ meg tud nyugtatni.a levelezõn végzetteket általában mellõzik a munkáltatók, illetve a nappalin végzettek háttérbe szorítják õket.egyszerûen a barátnõd jövõjét és boldogságát kockáztatod azzal, hogy levelezõs képzésre való jelentkezésre akarod rávenni.fontosabb a saját bizonytalanságodból fakadó önzõ és birtokló hozzáállásod, mint a szerelmed karrierje, jövõje? 20/L
Mint ahogy írta már valaki, felesleges erõlködni, ígyis-úgyis meg fogják d***i meg les*****i !
jaja, csorogni fog a sperma az arcáróóóól =D
De nem érted mirõl beszélnek neked 16 oldalon keresztül? Az oké, hogy szereted és nem szeretnéd elveszíteni, de nem fogod fel, hogy pont ezzel fogod elüldözni? Elõbb utóbb elege lesz belõle, hogy mindenbe beleszólsz, nélküled nem mehet sehova, más hozzá sem szólhat. Szerinted egy épeszû ember ezt meddig bírja? Csodálkozom, hogy két évet lehúzott... De mondjuk azt sem értettem, hogy ha 17 éves vagy és gimis, hogy a fenébe tudnád neki kifizetni a tandíjat? Mert az elején még ezzel villogtál... Nem lehet, hogy a leányzó csak kihasználja, hogy van pénzed, és közben tart egy normális pasit?:D
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, arról már tudomást szereztem volna...
Hol írta, hogy 17 éves?
18:02: szerinted ha 16 oldalon keresztül nem fogta fel, most meg fogja érteni? :D Reménytelen. A kutyám elásná magát szégyenében, ha ilyen gyenge lenne a felfogó képessége. :D
"Nekem van még 1 évem egyetemig/fõsuliig, de az biztos, hogy nem nappalin fogom elvégezni!" levelezõvel nem fogsz sokra menni, a nappali többet ér
így is - úgy is meg fogják kúrni a csajod páran egyetemen. ez az élet rendje öcskös. vagy mit hittél, a te kis virágszálad majd egyedül a tied lesz? vegyél érzékeny búcsút és könnyes szemmel figyelgesd majd, ahogy a te egyetlened cumizik a koleszban. már alig várom. te nyomorék
Nem, másodéves lesz, egy évig nappalira járt.
Biztos kamu, de a lány tuti ilyeneket gondolna, ha ezeket látná... amúgy tényleg másodéves a kérdezõ barátnõje, ha olvastál
=S
Ne bántástok már a kérdezõt! Biztosan meg van rá az oka, hogy feltette a kérdést. Én meg tudlak érteni, nyílván nagyon szereted a barátnõdet, és nem akarod elveszíteni, ezért félted, de azért egy kis szabadságot hagyni kell neki is, nem lehe rátelepedni. Rábeszélni nem tudod, felvetheted neki a kérdést, hogy nem-e tanulna levelezõn azért, hogy többet lehessetek együtt. Sok sikert! =)
Még egy kérdés: mióta vagytok együtt? elõzõ voltam
annyira a pasiktól félted... és ha egy lánnyal fog megcsalni? :D akkor fogod csak igazán rosszulérezni magad... de ezzel a zárda is kiesett a lehetõségek közül :D
Lenne pár kérdésem (a [email protected]ást hagyom, mert úgyis csak a többieket ismételném): Én azt nem értem, hogy ha már lehúzott egy évet az egyetemen minden "gond" nélkül, akkor miért most jön rád, hogy menjen át levelezõre? Történt bármi is, ami okot adott volna a féltékenykedésre? (Ha igen, akkor már ígyis-úgyis döglõdik a kapcsolatotok, ha nem, akkor pedig döglõdni fog a beteges(!) féltékenységed miatt). Mennyi ideje vagytok együtt?
ajaj, te srác....sztem változtass, de gyorsan!Én most leszek végzõs gimis, barátom pedig harmadéves, mégis elengedem egyetemi bulikra, ahol csaj barátokkal is mennek, mert jóban vannak, sõt én is voltam már, és tudom h milyenek, jó fejek!Tehát ha vannak ott barátai(mert ha nincs, az elég gáz) akkor ismerkedj meg velük te is!Ja és nem minden egyetemi buli xar meg igénytelen!Barátoméknál is van olyan, hogy csak egyetemisták mehetnek be meg ismerõsük, tehát zárt buli és egyáltalán nem kocsma stílusú! De az azért elég tré h megvárod, amíg kijön az egyetemrõl és együtt mentek haza :S mi lesz, ha elutazik pár hétre vmikor és nem mehetsz vele?Majd csak nézed a 4 falat, mert tõle függsz!Tényleg ne fojtsd meg ezzel a nagy szeretetteddel, mert csak bajt csinálsz vele, nem hiéba írja mki ezt!Hajrá!
A kérdező hozzászólása: 2 éve vunk együtt. És igen, most jön rám, hogy menjen levelezõn, mert elég volt egy évig állandóan várni, hogy jöjjön haza délután meg agyalni, hogy kivel mit csinálhat.
beteg vagy, klinikai eset
Valószínûleg felnõttként is várnod kell, hogy hazajöjjön a munkából.
hány éves vagy? sztem tényleg beteg lehetsz...ennyire nem kell féltened mert ha megcsal az a te hibád lesz, és azt nem hiszem el hogy külön nem mész nélküle sehova!wcre esetleg nem kiséred el?hátha bemegy utána vki....pfff ha nem szeretne már rég megcsalna, lenyomoztatni meg felesleges mert ha kiderülne akkor 100% hogy repülnél és ez is a te hibád lenne...ne birtokold, õ is ember, mi lenne ha õ csinálná ezeket?minden csak BIZALOM kérdése de sztem hiányzik ez a szó a szókincsedbõl...VÁLTOZTASS MAGADON!!!!!ha megakarod tartani õt!
Ha mindenkivel flörtölne, még megérteném, de nincs semmi, amivel kiérdemelte volna ezt a megalázó bizalmatlanságot.
ahhh, ez egy baszott nagy kamu, valószínû, hogy a barátnõje pont most irt ide....
Jaja, kellett volna pár hét különbséget hagyni a két kérdés között, mert ez így nagyon valószínûtlen.
A kérdező hozzászólása: Unatkoztok, látom! :) Szánalmas ez az oldal.
De ennek a fiúnak most lett egyetemista a bnõje, a másik kérdezõ meg már másodéves...
Bocsi, nem olvastam végig...:D de az egyik kérdés tuti kamu..
Miért mindig a leghülyébb kérdezõ legostobább kérdésére jön a legtöbb válasz, amivel ráadásul úgysem megyünk semmire?
Neked Szaud Arábiába kellett volna születned. Ott elfogadják az ilyen viselkedést :D
A kérdező hozzászólása: Egyetemista éveitõl? Mitõl fosztanám meg?
Azért az mond valamit, hogy két oldalon keresztül senki nem ért veled egyet. Még ha a gyakorikérdések látogatóiról is van szó. Szerintem gondolkozz el! A diák/egyetemista évek nem csak arról szólnak, hogy na egy kettesre magoljunk be egy fél könyvet. Nem. Egyrészt nappali tagozaton - mivel havonta kurzusonként 4-16 órája van, és nem összesen 5-10 - sokkal jobban el lehet sajátítani a szükséges tudást, ergo sokkal versenyképesebb munkaerõ válik belõle. Másrészt az egyetemista évek varázsa pont abban áll, hogy kicsit belekóstol az önálló életbe, nem lesz ott mellette anyuci, aki pátyolgatja, megtanulja ellátni önmagát. Közben új ismeretségek születnek, nem ritkán életre szóló barátságok alakulnak ki. A levelezõ tagozatot nem erre találták ki. Az egy szükségmegoldás, ahol nyilván nem tudnak annyit nyújtani, mint nappalin, és elsõ sorban nem is azoknak szól, akik megtehetnék, hogy nappalira járjanak. Hanem azoknak, akik mondjuk 18 évesen már kell, hogy dolgozzanak, mert alig tudják eltartani magukat, vagy mert családjuk van, akirõl gondoskodniuk kell. Gondolom egyik sem áll fenn jelen esetben. Kicsit gondolkozz el! Mit is akarsz valójában? Azt, hogy neki rossz legyen? Igen, azt. Hogy ne tapasztalhassa meg az egyetemista lét jó oldalát, csak a rosszat. Ennyit rólad.
Magyarázd el, mitõl félted, ha nem értjük.
A kérdező hozzászólása: "még ha nem is lesz kolis" Barátnõm sem kolis, hanem bejár itthonról minden nap, szóval tényleg de tényleg nem értem mi a jó fenébõl maradna ki!
Akkor, ha szted így mûködik, miért ne lehetne nappalis?:D:D Mellesleg simán nem fog pár egyetemi bulit kihagyni szerintem, ahova nem mindenképp engednek be kicsiket(vagyis téged..)
"De akkor is zavar, hogy nem láthatom, hogy mit csinál." Itt a baj. Nem bízol benne, ez annak a tipikus jele. Mellesleg levelezõn mit csinálna egész nap? Otthon rohadna? Ahhoz meg nem kellene nagy IQ felfogni, hogy a levelezõ meg a nappali között milyen különbségek vannak.
Akkor milyen szörnyûség történhet vele az órákon?
Aztaku...!!! De jót röhögtem ezen a kérdésen :D Valahogy meglátszik, hogy még egy éretlen 17 éves vagy, de nagyon.Ilyen viselkedéssel fél éven belül elfog hagyni a barátnõ, de az tuti h nem lesztek együtt évekig, ha te mindent megfosztanál tõle a saját önzõséged miatt, ilyen srácot is ritkán látni, ez már ultra ciki!Ne magyarázd már be a süket dumádat, hogy bízol benne, csak a fiúkban nem!(kacc-kacc) Neked még elég sokat kell tanulni azt látom, de tudod mit, mondd el ezt neki és majd számolj be h mit mondott:D biztos örülni fog!:D
de h*lye vagy
Milyen csaj az, aki veled össze bírt jönni? :D
A kérdező hozzászólása: "Magyarázd el, mitõl félted, ha nem értjük." Rendben! Ettõl félek: hogy ott az egyetemen valami srác lecsapja a kezemrõl. Gimiben annyira más volt. Egész nap vele voltam, láttam, tudtam mit csinál. De itt más. Csak telón dumálunk, este látom csak. Ez így nekem nagyon nem jó. És nem benne nem bízom, hanem a férfiakban, mivel látom, hogy mit mûvelnek a környezetemben. Példának okáért: az osztályomban is van olyan srác, akit nem érdekel, hogy egy lánynak van pasija, rámászik, fûzögeti...hát ezt az én bnõmmel senki nem fogja megcsinálni...ennyirõl lenne szó csupán.
Légy jó barátja, becsüld, törõdj vele, ne õrjítsd meg a féltékenységeddel, és még bezárnod sem kell, hogy veled maradjon.
Igen, látom, mennyire bízol benne.
Bocs, de te nem vagy ép. Ha az én pasim lennél már rég repültél volna.
"Ettõl félek: hogy ott az egyetemen valami srác lecsapja a kezemrõl." Ezt hívják beteges féltékenységnek. Hol van itt a bizalom? Csak akkor vagy nyugodt, ha egész nap a felügyeleted alatt lehet? Te beteg vagy B+
Ha õ téged szeret, hiába zaklatnák.
Most mondjuk megint, hogy minden KÉT (2!!) ember kell?Ha a barátnõd nem akarja, akkor más is abbahagyja.Amúgy meg nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni, lehet h senkinek sem fog annyi tetszeni!Ha meg be is próbálkozni valaki, a bnõd megmondja, hogy vagy neki és nem akarja, ha meg engedi akkor azt is el kell fogadnod, az õ élete! Bocsi, de simán el tudom képzelni h a leírtak alapján egyszer menekülne a kapcsolatotokból:S És ennek nincs köze az egyetemhez h most nappalis-e
hagyjuk, kicsi még ehhez h ezeket felfogja:( majd rájön :D mondjuk így lehet h sosem :D egyébként még ha nem is lesz kolis, akkor is egy csomó élményt kihagyna(és sajnállak h ezzel a gondolkodásoddal megfosztanád ezektõl) Te inkább tanulj az érettségire azt ajánlom. Nem veszed magad észre?Mindenki hülyeségnek tartja az ötleted, nem véletlen.
A kérdező hozzászólása: Ááá...mindegy, nem értitek meg úgy sem, hogy miért szeretném ezt, de mindegy. Legalább akkor valamit írjatok, hogy mégis mi a fene történik ott, amit vétek kihagyni! Pls! Amúgy pedig nem tudom, mit hagyna ki, amikor, reggel megy, délelõtt ottvan, délután jön haza. Bulizni nem a csoporttársaival jár, hanem velem, ezért nem értem, hogy napközben milyen kihagyhaatlan dolog történhet ot vele...
Nagy lányok már tudnak vigyázni magukra.
A kérdező hozzászólása: De miért gáz ez? Ugyan úgy járna egyetemre. Nemértem!
ez nem féltés, ez féltékenység de orbitális
A kérdező hozzászólása: Diákkedvezmény? LOOL Arra pont nem szorulunk rá. Ha kell kifizettetem a tandíját vagy akármi. És sokkal nyugodtabb lennék. Mellesleg anyám is levelzõn szerzi most a 2. diplomáját...
Szerintem fogalmad sincs arról, hogy mi az az egyetem. De arról sincs, hogy mi az a bizalom. Csak szegény csajt sajnálom, hogy egy ilyen balféket fogott ki.
biztos a csaj is nyugodtabb lenne ha nem lennél a közelében
Mi lesz a következõ? Nem léphet ki a házból csador nélkül?
hát már bocs, de szerintem nem is a pénz a legfõbb indok, hanem, hogy õ nappalin akarja elvégezni. innentõl neked kuss van
Csak gondolom anyád nem 18 éves. Lehet, hogy pénzed van, de agyból annál kevesebb jutott. Sajnállak.
De mégis mitõl félted?Volt már rá példa h megcsalt vagy mi?Hagyjuk már ezt a hülye dumát h a pasikban nem bízol csak..:D:D mindehez 2 ember kell!És ez már beteges és egyben szánalmas is, amit mûvelni akarsz...sztem bnõd is kiröhögne már bocs:/ akkor sem ugyanaz elvégezni az Egyetemet levelezõn, mint nappalin!Mellesleg biztos h õ is szeretné nappalin elvégezni, miért nem mondtad neki ezt akkor?De ez az õ élete, nem a tiéd, ezt fogd már fel! Anyukád meg már gondolom h nem 20on éves, szóval ez annyira mellékes h õ mit hogyan csinál:/ Te nem végeztél Egyetemet?Nem minden a tanulásról szól!Erre mindig is emlékezni fog, a szép és jó emlékekre:)
A kérdező hozzászólása: Hmm...nem tudom, mi zajlik az egyetemeken, hogy annyira kötelezõ nappalin elvégezni, de nem is érdekel. Nekem van még 1 évem egyetemig/fõsuliig, de az biztos, hogy nem nappalin fogom elvégezni!
nem minden egyetemet lehet ám levelezösen elvégezni
A kérdező hozzászólása: "Nem minden a tanulásról szól!Erre mindig is emlékezni fog, a szép és jó emlékekre:) " Akkor mirõl szól? Szerintem így zajlik az egyetemen egy nap: bemegy, jegyzetel, végez, húz haza. Legalábbis az én bnõm így szokta. De akkor is zavar, hogy nem láthatom, hogy mit csinál.
ufff:D akkor maradj szépen a begyepesedett középsulis éveidnél, a bnõdet meg ne foszd meg a jó élményektõl meg a beteges féltékenykedésedtõl!Az már a te bajod h nem tudod h mi a jó az egyetemi életben, majd megbánod h ilyen kijelentéseket mondtál. Amúgy vedd észre magad, mki azt írja h mekkora szánalmas, amire kérni akarod.. Ilyen hozzáállással(önzõségnek hívják) a bnõd találni fog vki mást, aki nem ilyen, mint te, ez biztos(már ha megemlíted neki ezt a témát) és az mellékes h hol!
Amíg õ nem akar semmit, a férfiak sem kényszeríthetik. Akik egyébként a munkahelyen is lesznek, az utcán is, a boltban is.
Te mit szólnál, ha barátnõd megtiltaná, hogy leérettségizz? Azzal ugye tisztában vagy, hogy a levelezõs diplomák a felét sem érik a nappalin elvégzetteknek és ezt a munkáltatók is jól tudják. Gyakorlatilag elcseszheted a karrierjét a féltékenykedéseddel.
jaaaa... akkor majd felnõsz... :) a levelezõ meg az esti egyébként rendhagyó, atipikus formák... persze nem rosszabbak, és egy második diploma esetén, munka mellett vagy ilyesmi, teljesen jó... de inkább ne vedd el se a magad, se a barátnõd lehetõségét ettõl az... élménytõl :D
A kérdező hozzászólása: Még errõl nem mondtam neki semmit, és szerintem nem is fogok, mert kitaláltam valamit. Van ott egy ismim, megkérem, hogy figyeljen rá, mondja el, hogy mit csinál vagy ha valaki közeledik hozzá, akkor azt is, a srácot meg majd lerendeztetem.
Ilyen hozzáállással jól tenné, ha még az egyetem elõtt szakítana.
Kulturált megoldás, amolyan igazságos Izom Tibor-féle. Téged kéne jól lerendezni, és mindörökké távol tartani akármilyen nõtõl.
Nem mi nem értjük, hanem te! Tudod mi a kulcsszó a te esetedben? Túl kicsi vagy még egy kapcsolathoz! Baromi önzõ vagy és csak a saját érdekedet nézed!Nem errõl szól egy kapcsolat!Nem véletlen jelentkezett a bnõd nappalira és nem levelezõre, ne szólj már bele az életébe!A féltékenykedésed nagyon szánalmas, ilyen hozzáállással meg viselkedéssel el fogod üldözni magadtól, nem véletlenül.Hadd csinálja már azt amit szeretne, úgy, ahogy õ akarja!Ha rászállna egy pasi, majd levakarja!Ne ellenõriztesd is már, uramatyám! És szerinted nem lesz fiú barátja sem?Ez sem kizárt, te meg majd mész nyavalyogni, hát gratulálok!Így el fogod veszíteni, saját hibádból!Feltételezem h õ az elsõ barátnõd, vagy elsõk közt lévõk, hát tanuljál, mert a következõ sem fogja ezt tûrni, és egyszer csak a mostani bnõd rájön, hogy önzõ vagy és ezt egy lány sem szereti!
Inkább igyekezz boldoggá tenni, azzal jobban megtartod, mint bármilyen elzárással.
A kérdező hozzászólása: LoL, persze, kamu a kérdés! omg Minek kamuzzak ide kérdést? omgomg
Szerintem inkább tõled kéne megvédeni szegény lányt!
A kérdező hozzászólása: "Feltételezem h õ az elsõ barátnõd" Igen, õ az elsõ és soha életemben nem hittem, hogy ilyen barátnõm lesz nekem valaha is, szóval szerintem érthetõ, hogy nem akarom õt elveszíteni és óvom mindentõl!
Azért, mert ennyire h*lye ember nem létezik, mint te:S nézd már meg a több, mint 40 választ...mind ellened, de azért te vagy a tökéletes, 17 éves, aki ért a kapcsolatokhoz h hogyan ne veszítse el a bnõjét:D:D:D
Azelõtt sem te voltál az elsõ fiú, akit a hárembõl kilépve meglátott, mégis téged választott.
Õ az elsõ, és meg sem becsülöd...szép...:/ gondolkodj már el komolyan!Mi az h lenyomoztatod meg stb?Hát így fogod elveszíteni, de mi szóltunk, csak t evagy ilyen begyepesedett h csak neked van igazad, akkor mégis minek tetted fel a kérdést?na ez az omg -.-"
Uhhuhuhúúú, hogy te mekkorát fogsz koppanni barátom!!! Majd csak rájössz, hogy ez nagyon nem úgy mûködik, ahogy te elképzeled, de hát szerintem mi (válaszolók) már túl vagyunk az elsõ csalódáson...Magad alatt vágod a fát, ha ennyire rondának tartod magad a lányhoz képest, akkor magaddal kéne foglalkozni kicsit, nem pedig a világ összes többi emberétõl elzárni, mert az úgysem fog menni...
Egy óra alatt kaptál 59 [email protected]ást, és 0db egyetértõ választ. Szerinted, normális dolgot, amit csinálni akarsz??? Amúgy én javaslom, hogy próbáld meggyõzni, hogy menjen levelezõre, mert így legalább hamarabb fog rájönni arra, hogy mekkora mikrop.csû, paprikajancsi, szellemileg visszamaradott, óriás csecsemõvel jár. Így legalább, már hamarabb kereshet egy igazi FÉRFIT, és nem egy takonyevõ bölcsis mellett pazarolja el az életét.
Ha el akar hagyni, akkor úgyis elfog!Tehetsz rá bilincset vagy be is falaztathatod a szobája ajtaját.Mindegy, aki menni akar az fog is.Ezzel, amire készülsz csak felgyorsíthatod a folyamatot.A helyedben kussolnék, összetenném kezem lábam, hogy ilyen jó nõ a barátnõm, szeretném és ha mellettem mindent megkap, akkor nem érezné, hogy mással jobb lenne.Amit te tervezel, az felér a kapcsolatotok legyilkolásával.Hát csak csináld!
Nem kell más pasi ahhoz, hogy elhagyjon, csak egy ilyen akció.
Én úgy szájon vágnálak, hogy a fal adná a másikat. A barátnõdet sajnálom.
Én a csajt sem értem. Hogy a rákba jött össze veled? Okos nem vagy, empatikus nem vagy, érett nem vagy, egy kis féltékeny egoista pisis vagy. Vagy talán arra is úgy kényszerítetted, hogy összejöjjön veled? Mert különben elintézted volna?
Te nem szerelmes vagy, hanem egy féltékeny, bizalmatlan zsarnok. Te nem érted, hogy miért nem értünk meg?! Olvasd már vissza, amiket írtál, szerinted ez normális gondolkodás egy kapcsolatban? Mi a párommal 3 évig csak hétvégén találkoztunk 200 km távolságból, és eszünkbe se jutott a másikat megfigyeltetni, vagy ráerõltetni az akaratunkat. És sokkal jobban szerettük, szeretjük még most is egymást, mint te ezt a lányt.. Tudod, ha egy srácnak megtetszik ez a lány, azzal nincs gond. A lány el tudja küldeni, tökön tudja rúgni, ha kell. Akkor van a gond, amikor a lány is el kezd vele flörtölgetni. És ez csak a te hibád lesz, a viselkedésed miatt. Amúgy férfiak mindenhol vannak, ha lemegy a boltba, elmegy az orvoshoz, jár majd dolgozni, akkor végig figyeltetni fogod? Nem lenne egyszerûbb zárdába küldeni? Ne haragudj, de remélem, egy ilyen kisebbségi komplexus, önzõ kispö csöt, mint amilyen te vagy, nagyon hamar ki fog rúgni a te szeretett barátnõd..
Ha elég meglátnia egy másik srácot, hogy elhagyjon, hadd menjen.
Persze, hogy kamu! Ilyen szûk látókörû ember nem létezik. De ha mégis létezel, akkor egyet tudok tanácsolni: A saját életeddel azt csinálsz, amit akarsz, de másokét ne cseszd el. Fõleg ha szereted õt. Bár nem hiszem, hogy szereted, csak birtokolni akarod. Látom olyan vagy, mint az átlag gyakorikérdések látogató. Csak akkor érdekel mások véleménye, ha megegyezik a tieddel. Megerõsítést vársz valakitõl, hogy nyugodtabb legyél és ne te légy az egyedüli felelõs, ha rosszul sül el a dolog. 23F
A kérdező hozzászólása: -.-''
Dehogynem, a magyarázatod bebizonyította, hogy tökéletesen értettük.
:D:D:D esetleg valami lehallgató készüléket nem akarsz rászereltetni?:D nem látod h miket írsz?nagyon szánalmas...ha ki fog derülni páros lábbal fog kirúgni a bnõd az is fix :/ Nem tudom mikor akarsz felnõni, de ez nagyon gyerekes:S Amúgy alaptalanul senki sem féltékeny sosem ;) és hiába írod, hog a bnõdben bízol, ez nem így van, akkor nem csinálnád ezt, szegényt sajnálom csak:S olyan nincs, hogy csak a pasikban nem bízol..ha vki nem akar mástól semmit, akkor nem is lesz, errõl ennyit:S
Nem nyomoztatni kellene utána, hanem felnõttszámba venni.
Nem, inkább chip kellene a barátnõbe.
Guminõ kell neked, nem barátnõ!
Szerintem ez a kérdés kamu....sztem nem létezik ilyen szánalmas ember:D ha meg igen, hát pf.. az meg nagy megoldás kisfiam, amit mûvelni akarsz:D De igen, magyarázd még be magadnak, hogy bízol a barátnõdben:D
Már nem azért de te a barátnõdben nem bízol, és a férfiakra háritod a dolgot, úgyanis, ha a csaj tényleg szeret akkor a srácokat lekoppintja secperc alatt, és hûséges marad hozzád.És a levelezõre is bekell menni néha.
"Még errõl nem mondtam neki semmit, és szerintem nem is fogok, mert kitaláltam valamit. Van ott egy ismim, megkérem, hogy figyeljen rá, mondja el, hogy mit csinál vagy ha valaki közeledik hozzá, akkor azt is, a srácot meg majd lerendeztetem." CSináld csak te elmebeteg f4sz , ha rájön a barátnõd úgy kirak mint macskát sz4rni :D Ja és kimarad a jó kis egyetemista bulikból , abból hogy találjon egy normális srácot maga mellé , ne olyan debil állatot mint te vagy....
Gratulálok kedves kérdezõ, látszik hogy annyi eszed sincs, mint egy marék porcelán lepkének...Én szegény lány helyében már rég elzavartalak a bús p*csába a féltékenységeddel együtt!!! Nem szabad SENKI kedvéért a legszebb éveinket elpazarolni, rengeteg élményt és barátságot egy ilyen [email protected] miatt elmulasztani. Abban pedig ne reménykedj, hogy hanyagolni fogja miattad a csoporttársait, nem te vagy a világ közepe, és nem te döntesz mások élete felõl. Ha annyira szeret téged, akkor úgyis veled marad, de ha így folytatod, szerintem már az egyetem kezdete elõtt megszûnnek az ilyen jellegû gondjaid...Nem lehetsz ekkora önzõ majom, szállj már magadba...
Neked kéne levelezõn végezni a középiskolát, hogy ne találkozz osztálytársakkal, haverokkal, hogy órán ne tudj tanulni, csak könyvbõl felkészülni. Egyébként milyen iskolába jársz, kisegítõbe?
Nem vagy még érett egy kapcsolathoz.
Te nem vagy normális szerintem, és mi lesz ha végez és el szeretne menni dolgozni csak olyan munkahelyet kereshet ami egy erdõ közepén van és csak nõk dolgoznak ott és zárt buszal viszik öket minden reggel a ház elöl :( mert a munkahelyen is akadnak olyan pasik akik elcsábitják töled én már csak tudom :) .Én kivánom a barátnödnek hogy találja meg az igazit vagy az egyetemen vagy máshol, mert te BETEG vagy kezeltesd magad!!!!
1. A levelezõn szerzett elsõ diploma értéke a munkaerõpiacon a WC-papír értékével vetekszik. 2. Ha egy ember bízik a másikban, akkor akár még külföldre is elengedi több hónapra... 3. Tudod magadról, hogy egy kis p.cs vagy, és hogy a barátnõd jobbat érdemel nálad. Én is félnék a helyedben, hogy mikor fog leesni a szemellenzõ a lány a fejérõl. 4. "Lerendeztetem". Vigyázz, mert szólok anyukádnak, hogy rosszalkodik a pici fia és akkor irgum-burgum!
Munkahelyre meg csak GPS-nyomkövetõvel meg õrökkel mehet majd, mi?
A kérdező hozzászólása: Nem értitek ti és ennyi. Én szeretem annyira a barátnõmet, hogy nem akarom elveszíteni és szeretném megvédeni õt. Persze ez furcsának tûnhet nektek, de nem érdekel. Már bánom, hogy megkérdeztem itt.
Sok házaspár is csak este találkozik, nem õrzik egymást egész nap.
Nem szereted õt. Te csak birtokolni szereted õt. Ennyi. Szánalmas kis IQ-light óvodás vagy.
Itt egy valaki nem érti, hogy mirõl van szó: te.
A kérdező hozzászólása: Kösy
Legyél vele többet beszélgess vele úgy mint régen :P De mi történt hogy már nem vagytok lb-k ??
A kérdező hozzászólása: Hát kicsit hosszu az egész ott kezdödik hogy én falun élek ö pedig a szomszéd faluba de egy suliba járunk és a közelembe van a másik osztájtársunkmamája és mikor ö buszozgatni szokott meglátta hogy én vele görkorizok beszélgetek stb de nem tekintettem rá legjobb barátnöként.Holott neki is voltak plussz barátai!
Szóval a legjobb barátnõd féltékeny lett egy másik barátnõdre szentem a legegyszerûbb ha mondod neki hogy:neked is vannak más barátaid és nekem is de ez még nem azt jelenti hogy most már nem is érdekelsz ugyan úgy a legjobb barátnõm vagy csak vannak más barátim mint ahogyan neked is.én valami ilyesmit mondanék neki.mivel azt írtad hogy tudásban is megegyeztek így gondolom meg fogja érteni ha mondod neki :) És újra együtt lóghattok dumálhattok meg minden :)
megoldódott a kérdés???

Valami jó öltet kellene hogyan tudnám barátnőm meglepni?

egész pontosan az a helyzet hogy most szakitott velem de vissza akarom szerezni.ma letettem az ajta elé egy csokor rózsát és tettem bele egy levelet.nagyon meglep?dött és örült neki.

Legjobb válasz: sztem a legfontosabb a kitartás és a kreativitás ha örült a rózsának, az nyert ügy kitartással(mmint, ha tudta, hogy te voltál) hajrá!!! A helyedben írnék neki egy levelet, hogy nem akarom korlátozni a szabad akaratában, szóval nem akarom erõszakosan, hogy jöjjön vissza hozzám, de nagyon szeretem és hajlandó vagyok változtatni azon, amit a szakítás okaként felhozott. Hajlandó vagyok idõt adni neki, és várni rá, stb. Kis apró figyelmességek, hogy tudja, hogy nem felejtetted el, de nem vagy erõszakos sem.

sztem a legfontosabb a kitartás és a kreativitás ha örült a rózsának, az nyert ügy kitartással(mmint, ha tudta, hogy te voltál) hajrá!!! A helyedben írnék neki egy levelet, hogy nem akarom korlátozni a szabad akaratában, szóval nem akarom erõszakosan, hogy jöjjön vissza hozzám, de nagyon szeretem és hajlandó vagyok változtatni azon, amit a szakítás okaként felhozott. Hajlandó vagyok idõt adni neki, és várni rá, stb. Kis apró figyelmességek, hogy tudja, hogy nem felejtetted el, de nem vagy erõszakos sem.
A kérdező hozzászólása: köszi
Sz*rj a küszöbére, tegyél bele pár fogpiszkálót, és tegyél mellé egy papírt, hogy "a süni már nálatok fog lakni"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!