Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám az (6750 db)

Power point 2003? Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a zene egyből elinduljon, mikor elindítom az egészet, és hogy amikor új diába megy át, akkor is folytatódjon a zene ugyan ott?

Legjobb válasz: " Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a zene egybõl elinduljon, mikor elindítom az egészet, " elsõ dián jobb klikk és Áttünés,majd a Hang és Egyéb hang. " és hogy amikor új diába megy át, akkor is folytatódjon a zene ugyan ott? " na ezt hogy érted ?

" Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a zene egybõl elinduljon, mikor elindítom az egészet, " elsõ dián jobb klikk és Áttünés, majd a Hang és Egyéb hang. " és hogy amikor új diába megy át, akkor is folytatódjon a zene ugyan ott? " na ezt hogy érted ?

Most igazi hozzáértõket kérnék hogy válaszoljanak. Hogy tudnám az xperia x8 -as mobilomat, ami most 2.1 update-es androidja vam, hogy tudnám felnyomi 4. 0.4 vagy valami hasonlo erõsségûre?

Legjobb válasz: A 4-es droidnak kell félg giga ram, az x8-ban ennek a fele(sem) van meg. Gyakorlatilag használhatatlanul lassú lenne. Esetleg CyanogenMod-dal próbálkozhatsz, az xda fórumon biztos találsz tóla infót ha itt nem kapsz választ.

A 4-es droidnak kell félg giga ram, az x8-ban ennek a fele(sem) van meg. Gyakorlatilag használhatatlanul lassú lenne. Esetleg CyanogenMod-dal próbálkozhatsz, az xda fórumon biztos találsz tóla infót ha itt nem kapsz választ.
Xperia mini pron már csináltam ilyet:) XDA developeren van csomó leírás, meg jutuben is kb. 3000 video arról hogy hogy kell... linkekkel meg leírásokkal. 1 rootolod 2 felteszed a CWM-et 3 leszeded és memkártyára másolod a romot 4 elindítos CWM recovery modban és törlöd amiket kell 5 Telepíted a romot 6 müxik és örülsz Tanács: olyan romot keress amiben nincs benne a facebook (vagy lépj bele a romba és töröld manuálisan) és akkor nem lesz vele gáz, amúgy meg nem érdemes az uj face ami 4x androidra van több romot eszik mint ami össz van a telóban. http://www.youtube.com/watch?v=3BH1OD9sv5c itt egy video ez reálisnak néz ki. ha nem van youtuben 3000 másik ami 3001 különbözõ módon csinálja ugyanazt. A szlogen: "Ha romb*sztatás akkor youtube!"

Hogy lehet kiszámítani valakinek az aszcendensét, anélkül hogy tudnám az órát?

Legjobb válasz: Sehogy.Az aszcendensek 2 óra elteltével ugranak egy másik jegyre.Ugyhogy azért legalább a napszakot tudni kell hozzá hogy egy asztrológus betudja azonosítani.

Sehogy.Az aszcendensek 2 óra elteltével ugranak egy másik jegyre.Ugyhogy azért legalább a napszakot tudni kell hozzá hogy egy asztrológus betudja azonosítani.
Igazmondó, kihagytad a csillagász lábméretét.
Ez nem egyszerû. Elõször is, keress az égen egy csillagot. Ha találtál szimpatikusat, akkor figyeld azt pirkadatig. Nézd meg, kb mennyit ment az este. Adj hozzá még 5 köbcentimétert. Még nincs kész. Most menj, számold ki a területét. Vegyél el belõle 6 hektárt. Menj elõre 16, 5 lépést és megvan. Jó számolgatást, azt eredményt írd ki ide.
Gratulálok Miguel. Jó fej vagy.


Hogy tudnám azt elérni vagyis hogy tudnám kittenni a melleimet?

Legjobb válasz: ha nincs mit kirakni sehogy. ha nagyok akkor nem kell kitenni úgyis figyelni fognak rá

ha nincs mit kirakni sehogy. ha nagyok akkor nem kell kitenni úgyis figyelni fognak rá
kivágott felsõ, push-up melltartó persze mell is kell hozzá, mert ha nincs mit "felnyomni", akkor mindegy mit veszel fel
vastag szivacsos melltartó, lehetõleg olyan ami össze is nyomja a melleidet, amikor melltartót veszel figyelj arra, hogy a 2 kosár közötti hely ne legyen nagy és akkor össze fogja nyomni a melleid http://www.eatspraylove.com/wp-content/uploads/2012/04/paris.. http://www.superficialdiva.com/wp-content/uploads/2008/08/pa..
Pont ma láttam ezt: http://lajkgyar.fbcert.com/node/3168 Nem tudom hol lehet ilyet venni, de utánanézhetsz. :)
A kérdező hozzászólása: és hol lehet push up os melltartót kapni
H&M, New Yorker. Nekem sincs nagy mellem, de mindig ezeken a helyeken veszek melltartót és valami iszonyat jó dekoltázst csinálnak. :D
Kínaiban feleannyiért kapsz. Én is ott veszem és sokan irigykednek :D

Hogyan tudnám az Acer Aspire 5715Z tipusu laptopot összekötni egy Samsung LED tv-vel ha nincs a laptopon hdmi kimenetel?

Van olyan átalakito ami a hdmi kábelt a laptoppal összetudná kötni?

Legjobb válasz: Valószínûleg ha dvi csatlakozó sincs rajta akkor sehogy.. Mivel d-sub csatlakozó van rajta ezért csak avval lehetne de mivel a tv-n nincs d-sub csatlakozó valószínûleg ,csak úgy tudnád megcsinálni ha veszek egy vga->hdmi konvertert ami kb 20ezer ft gondolom ennyit meg nem adsz ki érte tehát sajnos kivitelezhetetlen. Ha csak filmet szeretnél rajta nézni, vagy ilyesmi akkor használd a samsung allshare programot ha támogatja a tv-d..

Valószínûleg ha dvi csatlakozó sincs rajta akkor sehogy.. Mivel d-sub csatlakozó van rajta ezért csak avval lehetne de mivel a tv-n nincs d-sub csatlakozó valószínûleg , csak úgy tudnád megcsinálni ha veszek egy vga->hdmi konvertert ami kb 20ezer ft gondolom ennyit meg nem adsz ki érte tehát sajnos kivitelezhetetlen. Ha csak filmet szeretnél rajta nézni, vagy ilyesmi akkor használd a samsung allshare programot ha támogatja a tv-d..
A kérdező hozzászólása: És hogyan tudnám allshare programmal a tv-hez kötni? amugy támogatja a tv-m.Elõre is köszi a választ.
Nincs az a Samsung LED tv, amin ne lenne D-sub. Egy sima D-sub-D-sub kábellel össze tudod kötni és kész.
VGA kábellel is össze lehet ha van a laptopon vga kimenet (általában van és az összes samsungon is van ha monitorként is használható)
olló
én pengével és sajtreszelõvel kezdtem neki anno :)
egy nagyon erõs körömreszelõ kikoptatja!! én azzal csináltam!

Hogyan tudnám azt megcsinálni 2007-es power pointba?

Házi feladatot csinálok és a tartalom a 2. dia. És azt szeretném hogy ha rákattintunk egy címre akkor ahhoz a diához ugorjon amelyiket beállítottam.

Legjobb válasz: Csatolj linket a címhez (asszem, beszúrásban kell keresni, de nem biztos) aztán ott állítsd be, hova ugorjon. Nem bonyolult, olvasni kell tudni hozzá.

Csatolj linket a címhez (asszem, beszúrásban kell keresni, de nem biztos) aztán ott állítsd be, hova ugorjon. Nem bonyolult, olvasni kell tudni hozzá.
Hivatkozást kell létrehozni, ahol megadod a tartalom egyes elemeinél hogy melyik diára ugorjon. Kijelölöd a tartalom szöveg elsõ bejegyzését, abból hivatkozást hozol létre. A hivatkozás beállításánál pedig megadod (azt hiszem egy lenyíló listából választható) hogy melyik diára ugorjon át.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm :) ) (LLLLLL)

Az volna a bajom hogy fel van tapétázva közepesen nehéz fûrészporos tapétával és száradás után itt ott van benne 1-2 mm eltérés néhány ívnél az illesztésnél. Hogyan tudnám azokat eltüntetni?

A válaszokat elõre is köszönöm.

Legjobb válasz:
Ez akkor fordul elõ, ha sûrû és sok volt a ragasztó és nem használtál varrathengert 3-4 lap felrakásán belül, illetve gipszkartonon ez a jelenég hatványozottan jelentkezik, ilyenkor picit inkább háztetõsre kell rányomni az elõzõre, hogy száradáskor az a 1-2 mm optimálisa dilatáljon. Ez úgy javítható, hogy vagy leszeded és újra rakod, vagy visszaáztatod, megkened ragasztóval, vársz 5 percet és ekkor már nyúlik 2 mm-t is. Ha az áztatás ellenére is feltépné a glettet, akkor inkább hagyd a csudába. Fél mm hiányt a festék még elég jól áthidal. 1-et már nem. Ha viszont az a baj, hogy rámentél, az gáz. Még éles gilette pengével sem lehet szépen, levágni, hiába van türelmed hozzá és használsz alu vonalzót is akár, mert lesz olyan hely, ahol nem lesz egyenes a vágás csak egy mély sötét rés fog éktelenkedni. Végsõ megoldás a szekrények és képek átpermutálása.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ez akkor fordul elõ, ha sûrû és sok volt a ragasztó és nem használtál varrathengert 3-4 lap felrakásán belül, illetve gipszkartonon ez a jelenég hatványozottan jelentkezik, ilyenkor picit inkább háztetõsre kell rányomni az elõzõre, hogy száradáskor az a 1-2 mm optimálisa dilatáljon. Ez úgy javítható, hogy vagy leszeded és újra rakod, vagy visszaáztatod, megkened ragasztóval, vársz 5 percet és ekkor már nyúlik 2 mm-t is. Ha az áztatás ellenére is feltépné a glettet, akkor inkább hagyd a csudába. Fél mm hiányt a festék még elég jól áthidal. 1-et már nem. Ha viszont az a baj, hogy rámentél, az gáz. Még éles gilette pengével sem lehet szépen, levágni, hiába van türelmed hozzá és használsz alu vonalzót is akár, mert lesz olyan hely, ahol nem lesz egyenes a vágás csak egy mély sötét rés fog éktelenkedni. Végsõ megoldás a szekrények és képek átpermutálása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ ma kipróbálom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!