Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a vastag (17 db)

Nagyon vastagak a fel karjaim, hogyan tudnám "csinosítani"?

Legjobb válasz: Gondolom nõ vagy, de mitõl vastag? Mert hájas, vagy mert izmos, vagy mindkettõ?

Gondolom nõ vagy, de mitõl vastag? Mert hájas, vagy mert izmos, vagy mindkettõ?
A kérdező hozzászólása: Azért mert hájas :-)) Sajna
Hát akkor foggyá le! Mégis mi mást tehetnél plasztikai mûtéten kívül?
Lehet alkatilag erõsebb a karja, de a diéta akkor is hatásos
ha súlyzókkal tornázol(kis súllyal h ne legyen izmos) talán lefogyhat!
Hát van sok módja..Pl a [email protected]és, az nagyon hatásos, talán még a izmod is nöl..Vagy van a fogyókura, gondolom kis dagi csaj vagy...Mondjuk nem is kell le adnod azt a felesleget, menny el az állat kertbe, ottan be ülnél a medencébe és láss csodát megszületett az uj viziló bébi..Vagy a cirkuszok is nagyon örülnének ha lötyögtetnéd a népnek egy kcsit a hájod! Remélem segitettem:)

Vékony vagyok, semmi combom, hogy tudnám formázni? De úgy, hogy közben a vádlim ne izmosodjon, mer azt már nagyon vastag, az alakomhoz képest. Hogyan tudnám csökkenteni a méretét, és vastagítani a combom?

Minden falattal szinte csak fogyok.

Legjobb válasz: A legjobb combformáló gyakorlat a jól kivitelezett guggolás! Lassan, kissé felszegett fejjel, egyenes háttal. Eleinte csak saját súllyal 4x20 majd idövel 5-10-20kg-al. A másik a kitörés nevü gyakorlat amit eleinte lehet súly nélkül is végezni szintén4x10-10 gyakorlat. Egyik lábbal kb. 60cm-el elöre lépsz a lábaidat berogyasztod, a hátul levõ térdeddel majdnem érintsd meg a talajt,megtart és vissza. Ebböl 4x10 oldalanként. Ez elöl és hátul is fejleszti a combizmaid, és a feneket is megdolgoztatja rendesen. A vádlid ettöl pedig nem fog vastagodni. És próbálj meg rendszeresen rendesen étkezni föleg fehérjében gazdag ételeket. És ne feledkezz meg a vitaminokról sem.

A legjobb combformáló gyakorlat a jól kivitelezett guggolás! Lassan, kissé felszegett fejjel, egyenes háttal. Eleinte csak saját súllyal 4x20 majd idövel 5-10-20kg-al. A másik a kitörés nevü gyakorlat amit eleinte lehet súly nélkül is végezni szintén4x10-10 gyakorlat. Egyik lábbal kb. 60cm-el elöre lépsz a lábaidat berogyasztod, a hátul levõ térdeddel majdnem érintsd meg a talajt, megtart és vissza. Ebböl 4x10 oldalanként. Ez elöl és hátul is fejleszti a combizmaid, és a feneket is megdolgoztatja rendesen. A vádlid ettöl pedig nem fog vastagodni. És próbálj meg rendszeresen rendesen étkezni föleg fehérjében gazdag ételeket. És ne feledkezz meg a vitaminokról sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :-)
De jó neked.... Nálam pont ellenkezõ a helyzet... :(

Hogyan tudnám vékonyítani a szemöldököm, mert vastag?

férfi vok

Legjobb válasz: Kozmetikusnál szedesd ki.

Kozmetikusnál szedesd ki.
meg meleg?
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló tom h te egy ápolatlan antikarakter vagy 2. válaszoló köszönöm!
Örülök hogy ennyire ismersz.:DDDDDDVéleményem szerint undorító, ha egy férfi kiszedeti szemöldökét. Ez ilyen "páwás" jó igényes meg minden, meg jobb ha nincs kiszel tüncikés, de szoknyát nem akarnak már hordani?
A kérdező hozzászólása: vékonyításról volt szó, nem kiszedésrõl!
Menj el kozmetikushoz, és szépen megcsinálja a formáját. Utána, ha nem szeretnél rendszeresen kozmetikushoz járni, akkor már magadnak is ki tudod szedni 1-2 hetente a meglévõ kontúr mellett. :) Régebben én is így csináltam, de mostanában inkább eljárok, mert a kozmetikus csaj profibban megcsinálja. :) 28F


Sok embernek nem egyformák! Nekem kifejezetten tetszik ha valakinek vastagabb az alsó vagy felsõ.
ezzel az a baj, hogy hiába ügyes a doki, nem fogja tudni pontosan megcsinálni teljesen. mert feltöltés után van egy duzzadt idõszak amikor biztos hogy nagyobb lesz a fél ajkad. Aztán amikor lelohad akkor látzsik az igazi eredmény, néhány hét múlva, és nem garantált a siker. Rúzzsal nagyon jól lehet ezzel operálni szerintem.
A kérdező hozzászólása: az a baj h alul az egyik fele vastagabb mint a másik és ezt szeretném kijavítattni
Esetleg egy képet nem tudnál feltenni róla?
A botoxot a ráncok kisímítására használják, az ajkat kollagénnel töltik fel. Amúgy szerintem nem lehet rajta segíteni.
Nekem is olyan a szám. Nincs vele semmi probléma... Így is ezer meg egy pasinak tetszik. :)
Az enyém is teljesen aszimmetrikus, s ez fõleg beszédem közben tûnik ki, mégsem szólt eddigi életem során senki semmit, vagy aki mégis, az pozitívat.

Hogyan tudnám elérni hogy a hajam ne legyen olyan vastag?

Olvastam hogy a ritkítás jó de viszont csaj ideiglenesen.Félreértés ne essék nem a hajszálam szeretném hogy véknyabb legyen hanem a hajam rétegét.

Legjobb válasz: egyedül a ritkítással tudod.. és persze, hogy csak ideiglenes, mert a haj visszanõ. fodrásszal lehet havonta ritkítatni, nem vészes az ára.:)

egyedül a ritkítással tudod.. és persze, hogy csak ideiglenes, mert a haj visszanõ. fodrásszal lehet havonta ritkítatni, nem vészes az ára.:)
Dauer, szõkítés ezerrel és garantáltan ritkul a hajad. :D Persze csak vicceltem, ne roncsold a hajad. A fodrász tudja ritkítani, ami elég sokáig olyan marad.
A kérdező hozzászólása: körülbelül mennyi ideig marad olyan? mert én rákérdeztem már egy fodrászcsajnál és azt mondta hogy a tépett haj néz ki vékonyabbnak.: o
Néha csapd ki a másikkal is.
egyformán terheled a két karod. senki sem egyforma teljesen, 1cm nem sok, senki nem látja. próbáld ki esetleg az FST7et.
A kérdező hozzászólása: oks köszönöm a válaszod

Hogy tudnám az üzlet elől a hétvégén vastagon ráfagyott jeget eltüntetni? Valami praktika? Mielőtt elhalálozik valaki miattam?

Legjobb válasz: Elõször fel kell törni valamivel, aztán leszórod homokkal, vagy forgáccsal, (a sózást pénzbüntetéssel sújtják)

Elõször fel kell törni valamivel, aztán leszórod homokkal, vagy forgáccsal, (a sózást pénzbüntetéssel sújtják)
Igaz, hogy tiltják, de a só az egyetlen megoldás. Vagy sûrûn szórsz rá homokot vagy fûrészport. Igaz, hogy az állandóan belefagy a jégbe, ha közben olvad egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, apró nehézség, hogy egyik sincs az üzletben, én meg egyedül vagyok, de az ötlet jó, meglátom mit tehetek, köszi még egyszer!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam többféle szerszámmal:esélytelen.
A kérdező hozzászólása: Ha kevés forró vizet csorgatnék rá az rögtön lefagyna?
Nem viszont csúszósabb lenne tõle a jég! Csak azzal a kis jégtörõ ásószerû szerszámmal lehet feltörni az egy centi vagy annál vastagabb jeget szenvedés nélkül. És amúgy százezerre büntethetek a só használata miatt. Persze igen valószínûtlen hogy ez megtörténjen.
A kérdező hozzászólása: Jégtörõ!!!Fogom a bicskámat, meg valami kalapácsnak látszó tárgyat, és megkísérlem.

Hogyan tudnám formálni a vastag vádlimat?

Legjobb válasz: Ha a vádlid edzed akkor általában izmosodik ezáltal formásabb de vastagabb is lesz! Diéta, fogyás...stb

Ha a vádlid edzed akkor általában izmosodik ezáltal formásabb de vastagabb is lesz! Diéta, fogyás...stb
A vádli pont aza aterülete testünknek, amit nagyon nehéz formálni. Rubint Rékát hallottam egyszer errõl beszélni, mert õ is küzd azzal a testrészével, Neki vannak erre kifejlesztett gyakorlatai. Próbálj meg ezúton keresgélni, hátha sikerrel jársz.

Mit kell ilyenkor csinálni? Az internet Explorer-en valamiért homályosan jelennek meg a betűk és oldalt egy vastag fekete csík is megjelenik. Ha másik böngészőt indítok el ott nem jelentkeznek ezek a problémák. Hogyan tudnám őket visszaállítani?

Legjobb válasz: nincs ilyen hiba , tudom ,ettõl falra szoktak mászni,de tényleg ,a win-ben még beállítani sem lehetne,hogy az IE-n homályosan jelenjenek meg a betûk,

nincs ilyen hiba , tudom , ettõl falra szoktak mászni, de tényleg , a win-ben még beállítani sem lehetne, hogy az IE-n homályosan jelenjenek meg a betûk,
A kérdező hozzászólása: akkor mit csináljak?? pedig így van

Van egy kanapécm-esnk, aminek kivehető a vastag 14cm habszivacsa. Kislányom többször lepisilte. Hogyan, mivel, vagy hogy tudnám kitisztítani?

Már kivettem a szivacsot,és (csak zuhanyzónk van)kimostam amennyire tudtam,jól megtapostam,2 napig szárítottam,de megint érzem a pisi szagot.Panelban lakunk így ki sem tudom vinni,nincs hol száradnia a szobán kvül..a huzatot sikerült kimosni,kis lavor,mosószeres víz..hamar meg is száradt..

Legjobb válasz: Én biztosan újat vennék bele. Nyilván a belsejébe is belecsurgott és a víz nem ért odáig. Kertben lehetne kitisztítani, úgy, hogy alaposan eláztatod a matracot mosószeres vízzel, aztán hagyod száradni. De sok ideig szárad. Én nem vacakolnék vele.

Én biztosan újat vennék bele. Nyilván a belsejébe is belecsurgott és a víz nem ért odáig. Kertben lehetne kitisztítani, úgy, hogy alaposan eláztatod a matracot mosószeres vízzel, aztán hagyod száradni. De sok ideig szárad. Én nem vacakolnék vele.
Rendes, illatosított kárpittisztító habbal bekened, alaposan bedörzsölöd egy szivaccsal, hagyod megszárazni a napon (kiviszed az erkélyre), majd leporszívózod róla a habot.
Talán próbáld meg ecetes vízzel átitatni csak ott ahol a pisi érte, majd hagyni megszáradni. Egy darabig biztos érzõdni fog az ecet szaga, de el fog múlni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!