Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a póktól való (1 db)

Hogyan tudnám leküzdeni a póktól való félelmemet?

Teljesen kiborulok ha meglátok egy pókot pláne ha az a lakásban van.Ha tisztaság van akkor miért jönnek be?

Legjobb válasz: Ebben pszichológus tud segíteni, vagy ha van jó sok akaraterõd, akkor sokkterápiát is lehet folytatni házilag. Ez lényegében arról szól, hoyg egyre közelebb mész a pókhoz végül megérinted. Ezzel le lehet gyõzni a fóbiát, legalábbis normális szintre csökkenteni, mert az agy megtanulja, hoyg irreális a félelem. Tisztaságnaál azért jönnek be, szabad az élettér, van táplálék. Ez van, a terészetet nem lehet kizárni a lakásból.

Ebben pszichológus tud segíteni, vagy ha van jó sok akaraterõd, akkor sokkterápiát is lehet folytatni házilag. Ez lényegében arról szól, hoyg egyre közelebb mész a pókhoz végül megérinted. Ezzel le lehet gyõzni a fóbiát, legalábbis normális szintre csökkenteni, mert az agy megtanulja, hoyg irreális a félelem. Tisztaságnaál azért jönnek be, szabad az élettér, van táplálék. Ez van, a terészetet nem lehet kizárni a lakásból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Remélem egyszer sikerül megközelítenem és "megbírkózok vele" :)
Szia! Én is ebben a cipõben járok! Nagyon félek a pókoktól! A félelem legyõzésében pszichológus tudna segíteni, bár bevallom én sem voltam még. Tisztázod kellenne magadban, hogy miért is félsz a pókoktól. Én már tudom miért félek, de leküzdeni még nem tudtam. Visszagondoltam a gyerekkoromra, és eszembe jutott, hogy anyuék mindig azzal ijesztgettek, "hogy ha rossz leszel pókot rakok a bugyidba!" Hát meg is köszöntem nekik... Ha van rá módod keress fel egy szakembert! Remélem neked sikerül!
Én is féltem tõlük most már csak felporszívózom ha meglátok egyet.. engem ne tartson rettegésbe egy ilyen kis geci. :D:D:D
A szokásos módokon kívül most már virtuális valósággal is gyógyítják ezt... nem is túl bonyolult. De, ha erre nincs lehetõséged, akkor tényleg próbálj meg magad közeledni hozzájuk.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen hasonló oldalak vannak a Tinydeal oldalhoz?

0

Melyik a jobb? Zayn Malik vagy Sebastián Rulli?

2

Tudtok egy jo rap szoveget?

2

Nem akarok fellepni a polgarmesteri hivatalban miz tegyek?

Most pentwken fel kell lepnem a ket tesommal a polgarmester elott .(enekelunk) de en nem akarok mert nagyon izgulok..

0

Csepeli műveknél van még olyan (azon belül) hogy a telefonokat illetve számitógépes hulladékot? És hogy tudnék rá találni neten?

3

Székeltetek már nyilvános wc-n?

0

Magyar házi dolgozat, ötlet?

Egy leírást és egy monólógot kell szerdára magyarból csinálni. Nem azt kérem, hogy valaki írja meg helyettem csak a monológhoz valami ötlet amiről írhatnék, és a leíráshoz is (hegyet mutatok be, hogy milyen állatokat látni, be van fagyva a patak meg stb..) Előre köszönök minden hasznos választ.:D

0

Debrecen FAG-nál milyen a tesztírás?

Milyen kérdések vannak ?

0

Mi a véleményetek? Magyarországon mi esélye van egy szakácsnak hogy elismert jólkereső szakember legyen?

1

Milyen dj traktor a jó amit ingyen le tudok tölteni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!