Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a póktól való (1 db)

Hogyan tudnám leküzdeni a póktól való félelmemet?

Teljesen kiborulok ha meglátok egy pókot pláne ha az a lakásban van.Ha tisztaság van akkor miért jönnek be?

Legjobb válasz: Ebben pszichológus tud segíteni, vagy ha van jó sok akaraterõd, akkor sokkterápiát is lehet folytatni házilag. Ez lényegében arról szól, hoyg egyre közelebb mész a pókhoz végül megérinted. Ezzel le lehet gyõzni a fóbiát, legalábbis normális szintre csökkenteni, mert az agy megtanulja, hoyg irreális a félelem. Tisztaságnaál azért jönnek be, szabad az élettér, van táplálék. Ez van, a terészetet nem lehet kizárni a lakásból.

Ebben pszichológus tud segíteni, vagy ha van jó sok akaraterõd, akkor sokkterápiát is lehet folytatni házilag. Ez lényegében arról szól, hoyg egyre közelebb mész a pókhoz végül megérinted. Ezzel le lehet gyõzni a fóbiát, legalábbis normális szintre csökkenteni, mert az agy megtanulja, hoyg irreális a félelem. Tisztaságnaál azért jönnek be, szabad az élettér, van táplálék. Ez van, a terészetet nem lehet kizárni a lakásból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Remélem egyszer sikerül megközelítenem és "megbírkózok vele" :)
Szia! Én is ebben a cipõben járok! Nagyon félek a pókoktól! A félelem legyõzésében pszichológus tudna segíteni, bár bevallom én sem voltam még. Tisztázod kellenne magadban, hogy miért is félsz a pókoktól. Én már tudom miért félek, de leküzdeni még nem tudtam. Visszagondoltam a gyerekkoromra, és eszembe jutott, hogy anyuék mindig azzal ijesztgettek, "hogy ha rossz leszel pókot rakok a bugyidba!" Hát meg is köszöntem nekik... Ha van rá módod keress fel egy szakembert! Remélem neked sikerül!
Én is féltem tõlük most már csak felporszívózom ha meglátok egyet.. engem ne tartson rettegésbe egy ilyen kis geci. :D:D:D
A szokásos módokon kívül most már virtuális valósággal is gyógyítják ezt... nem is túl bonyolult. De, ha erre nincs lehetõséged, akkor tényleg próbálj meg magad közeledni hozzájuk.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki elmegyarázná?

Rengeteg az ilyen kérdés:"honnan tudjam h tetszek neki?" Minek tesznek fel 1000 ilyet ha nincs hozzá különösebb sztori

3

Mikor Jön ki a Naruto Shippuden 141 142 142 144 145 és 146. része?

3

Ha kicserélem a vincsesztert akkor az op. Rendszert ujra kell rakni?

2

A mozdonyvezetők 1 órában mennyit keresnek?

Van-e olyan mozdonyvezető aki keres 400.000 forintot?

3

Az egyik képemhez nem találtam idézetet (? ) V csak simán lehet öszi is

december 1-én készült vasárnap és nem tom h mit irjak..a képet akkor küldöm ha üzibe megadjátok a fb-neveteket!

2

Szükségem lenne egy nem túl hosszú, valami mellett érvelő újságcikkre, valaki esetleg nem olvasott mostanában ilyent, segítene?

0

Mit javasolnátok, ha elég gyakran eszem tele magam úgy, hogy szinte már rosszul érzem magam? -de nem tudom betartani h kevet egyek.

Nagyon szar...

0

Hogy lehet regisztrálni az Ncore-ra?

3

Ha vennek egy xbox 360 2 vagy 3 gb-ot akkor a gta 5 ot tudnam jatszani mert az 8gb . A playstationokhoz es az xboxokhoz nem ertek?

Meg arra lenek kivancsi hogy van olyan az xboxnal hogy gb nagyobbito vagy memoria nagyobbito ha nem menne 2, vagy 3 gb al a gta5? Valaszokat elore is koszonom ,bocsi az ekezeteker es a helyesirasi hibaker.

11

Mi valójába az idő? Mire jó?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!