Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a póktól való (1 db)

Hogyan tudnám leküzdeni a póktól való félelmemet?

Teljesen kiborulok ha meglátok egy pókot pláne ha az a lakásban van.Ha tisztaság van akkor miért jönnek be?

Legjobb válasz: Ebben pszichológus tud segíteni, vagy ha van jó sok akaraterõd, akkor sokkterápiát is lehet folytatni házilag. Ez lényegében arról szól, hoyg egyre közelebb mész a pókhoz végül megérinted. Ezzel le lehet gyõzni a fóbiát, legalábbis normális szintre csökkenteni, mert az agy megtanulja, hoyg irreális a félelem. Tisztaságnaál azért jönnek be, szabad az élettér, van táplálék. Ez van, a terészetet nem lehet kizárni a lakásból.

Ebben pszichológus tud segíteni, vagy ha van jó sok akaraterõd, akkor sokkterápiát is lehet folytatni házilag. Ez lényegében arról szól, hoyg egyre közelebb mész a pókhoz végül megérinted. Ezzel le lehet gyõzni a fóbiát, legalábbis normális szintre csökkenteni, mert az agy megtanulja, hoyg irreális a félelem. Tisztaságnaál azért jönnek be, szabad az élettér, van táplálék. Ez van, a terészetet nem lehet kizárni a lakásból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Remélem egyszer sikerül megközelítenem és "megbírkózok vele" :)
Szia! Én is ebben a cipõben járok! Nagyon félek a pókoktól! A félelem legyõzésében pszichológus tudna segíteni, bár bevallom én sem voltam még. Tisztázod kellenne magadban, hogy miért is félsz a pókoktól. Én már tudom miért félek, de leküzdeni még nem tudtam. Visszagondoltam a gyerekkoromra, és eszembe jutott, hogy anyuék mindig azzal ijesztgettek, "hogy ha rossz leszel pókot rakok a bugyidba!" Hát meg is köszöntem nekik... Ha van rá módod keress fel egy szakembert! Remélem neked sikerül!
Én is féltem tõlük most már csak felporszívózom ha meglátok egyet.. engem ne tartson rettegésbe egy ilyen kis geci. :D:D:D
A szokásos módokon kívül most már virtuális valósággal is gyógyítják ezt... nem is túl bonyolult. De, ha erre nincs lehetõséged, akkor tényleg próbálj meg magad közeledni hozzájuk.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A cinema city IMAX mozijában foglaltam 4db helyet és ha 2 tag nem bír eljönni akkor kérhetek a négyből csak 2 jegyet?

A jegyeket ,számítógépen FOGLALTAM,persze úgy hogy ne a 4 jegy árát fizessem

1

Valaki esetleg nem tudja, hogy mostanában Sopronban valamelyik önkéntes segélyszervezet fog e az ünnepek alkalmával meleg ételt osztani ingyen?

0

Mit kértek karácsonyra?

unatkozok, és izgulok a karácsony miaat ezért kérdezem meg! :))

1

Gázpisztolyt tarthatok 16 évesen? Bővebben lent.

Szeretnék venni egy gázpisztolyt és a kérdésem az lenne hogy 16 évesen adnak tartási engedélyt hogy hordhassam közhelyen ?

7

Tudtok még ilyen rövidítéseket és jelentést? (többi lent)

Olyanokra gondolok mint pl: YOLO=You only live once vagy SWAG=Sexy With A bit of Gangsta,Secretly We Are Gay..xD Ha tudtok ilyeneket írjatok és magyarul is írjátok le légyszí:D kíváncsi vagyok, hogy mik vannak:)

1

Kapható már valahol Stair-Rover deszka?

0

Mi ez a figura?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

3

Mi a véleményetek a tömegkályháról? Naponta hányszor kell rakni? Ha valakinek már van, annak bevállt?

0

Hol található meg a pólón lévő minta?

Hali. Nem akarom megrendelni, mert úgy egy kicsit drága lenne, így arra gondoltam, hogy rárakatom a képet egy sima fekete pólóra, de nem találom sehol a mintát... :

4

Melyik lézer pointer az erősebb?

Az 1 mW-os vagy az 5mW-os?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!