Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a párom, hogy ne (30 db)

Hogyan tudnám a párom öccsének a barátnõjét le állítani hogy ne irogasson a páromnak? Ki egészítettem

A párom öccsével nem valami jó a viszonyom, hat éve vagyunk együtt a párommal de a testvére mindvégig harcolt mert úgy érezte elveszíti a bátyját. Mikor lett neki barátnõje azt reméltem hogy majd abbahagyja a folyamatos piszkálódás. viszont a barátnõje messze lakik és inkább a neten tartják a kapcsolatot. én ezzel a lánnyal egyszer találkoztam akkor vettem neki ajándékot és tényleg nagyon rendes voltam vele. ennek ellenére nagyon rossz dolgokat kezdet rólam terjeszteni.biztosan az öccs beszélt neki rólam rosszat. és ez a lány elkezdett írni a neten a páromnak a párom 25 a lány 17 éves és rengeteg buta tini dolgot ír neki.de közben enyhén flörtöl is vele sajnáltatja magát és próbál behízelegni. szóltam már a páromnak hogy miért beszélget minden este a lánnyal, de õ állítja hogy csak barátok és szegény lány csak ki önti a szívét. De nõ vagyok és látom mit csinál a lány engem szid a páromnak hizeleg szerintem átlátszó. de hogyan állíthatom lenne ezt a lányt?

Legjobb válasz: inkább szervezz valami programot amit a párod nem hagyhat ki, és akkor hiába irogat a leányzó, ha közbe ti meg boldogan elvagytok.

inkább szervezz valami programot amit a párod nem hagyhat ki, és akkor hiába irogat a leányzó, ha közbe ti meg boldogan elvagytok.
a helyedben, belevernem a paromnak a fejet a monitorba!azert ez igy mar szemtelenseg "minden este".
Én sosem értettem az ilyen embereket h miért csinálnak ilyet és h ez nekik miért jó? (szóval ha vki tud erre válaszolni akkor azt pm-be várom) Mivel ez a 2 nyomorék (öccs meg a csaja) nem fog megváltozni, mindenképp a pároddal kellene beszélj. Nyilván az öccsétõl nem lehet eltiltani de h azzal a csajjal beszélgessen... Néha néha nemgáz de ha úgy van ahogy mondod h ez rendszeres, akkor mond meg neki h ez téged zavar. Sztem ha nem is ért veled egyet (elsõre tuti h nem) ha szeret akkor úgyis belemegy.
Szerintem itt a párod a ciki, aki 25 éves létére nem bánja, hogy egy 17 éves kislány minden nap sajnáltatja meg kéreti magát neki. Ha értelmes lenne a párod, akkor elküldené a lányt a saját párjához, azaz a párod testvéréhez, nem pedig még sajnálgatná.
Elgondolkoznék rajta, hogy vajon valóban annyira szeret-e téged a párod, mint te õt. Mindenképp megkéne beszélnetek ezt felnõtt fejjel, ha pedig nem hajlik rá, akkor neked kell cselekedned, mondjuk azzal, hogy megmondod neki, hogy akkor menyjen a 17 éves csajhoz, téged meg hagyjon békén.

Hogy tudnám a párom rávenni arra, hogy ne cigizzen többet vagy legalább csökkentse?

A barátom elég sokat cigizik,kb. 10 szálat naponta,attól függ,hogy van lehetősége rá. Próbáltam többször rávenni,hogy szokjon le,de ő nem akar esetleg csökkentené,de nem tudom,hogy csinálhatná,mivel én nem vagyok dohányzó és nem tudok erről jó formán semmit. Még régebben próbált leszokni,de nem bírta,annyira megszokta a szervezete a nikotint. Nincs benne elég akaraterő,én bíztatnám és mellette lennék,ha tényleg elhatározná,hogy leszokik,mert féltem őt és káros az egészségre is. Ötletek,tippek érdekelnének ezzel kapcsolatosan vagy esetleg aki már volt ebben a helyzetben és sikerült leszoknia és megosztaná tapasztalatait,nagyon megköszönném! :)

Legjobb válasz: Ha cigizel nincs szex! évszázados praktika és 99.9%ban bejön.

Ha cigizel nincs szex! évszázados praktika és 99.9%ban bejön.
Fogadd meg Shevy bácsi tanácsát :)
Napi 10 szál azért nem olyan sok. Én tudok olyat aki napi 2 dobozzal elszív, láncdohányos, nah az sok!
10 szál az semmi, én 25-30 -at lazán elszívok, de már nem is merem számolni :D Egy kis érzelmi zsarolás lehet nálam is mûködne :D
Csináld megszakításokkal. Vered - kis szünet - vered
te szûz vagy?
a csávó a szûz
szóval gondolom õ nem
Szünetek+jég...
A párod valószínûleg izgul, vagy neki is korai magömlése van, mint sok más férfinak. A megoldás egyszerû. Vegyetek orgazmus késleltetésére készített krémet vagy sprayt. Szex shoppokból tudsz rendelni, kb 3-4 eFt postaköltséggel. A webshop egy natúr dobozban küldi ki, nem lehet tudni, mit és honnan rendeltél. Ezek a szerek kb 10-30 perccel késleltetik az orgazmust. Tipp: Retard 907 (bevált spray)
2. meneteben tovább fogja bírni.
Ha te 24 vagy a csávó is minimum annyi. És te leálltál egy 24+ éves szûz nyomorékkal?! Ha a kezedtõl eddig bírja, a száddal jó ha 1 max. 2 két percig! A behatoláskor meg egybõl elsül. Hahaha! Keress egy igazi férfit!
neked mennyi partnered volt már? gumival csináljátok?


A párom arra kért, hogy simogassam magam és maszturbáljak előtte. Elég gátlásos vagyok, szerintetek hogy tudnám ezt leküzdeni, hogy ne legyek szégyenlős előtte? 16L

Legjobb válasz: gyakorlással. csak elkezdeni nehéz. aztán látod, hogy õ élvezi, h neki ez bejön, és nekedis egyre könnyebb lesz elengedned magad.

gyakorlással. csak elkezdeni nehéz. aztán látod, hogy õ élvezi, h neki ez bejön, és nekedis egyre könnyebb lesz elengedned magad.
Bár én nem a gátlásosság miatt folyamodtam ehhez a módszerhez de szerintem neked is beválna! Szóval én nyúlok magamhoz a párom elõtt, hogy az õ keze is ott van! Csak úgymond fogja az enyémet! Ha becsusszan az ujjam akkor az övé követi! Így magadhoz is nyúlsz meg nem is! Egy próbát megér!
Elõszörre talán vegyél szoknyát. Aztán egy idõ után ezt föl is lehet lebbenteni... vagy õ is alányúlhat közben. Lehet, hogy így könnyebb lesz.
Szerintem ha valami nem esik jól a szexben, azt ne csináld. Én nem tartom magamat gátlásosnak, de valahogy ezt nem tudnám megcsinálni, amit tõled kért a párod. Szóval, csak ami jól esik, és élvezed. Lehet nemet mondani.
Ne légy szégyenlös elötte..élvezni fogja amit lát:)

Hogyan tudnam ugy megcsalni a parom, hogy ne vegye eszre?

Mire figyeljek oda?

Legjobb válasz: ne csald meg , ez miért jó? szép vele szemben?

ne csald meg , ez miért jó? szép vele szemben?
Lõdd tarkón magad.
Hagyd ott, neki is jobb lesz úgy, és te is annyi partnerrel csinálhatod, amennyivel akarod... nem értem, ilyen embereknek minek a párkapcsolat?
Ha már megcsalod semmi értelme a párkapcsolatnak. Kivéve ha trónörökös...
ha szexelni akar, szexeljél akkor is ha nincs kedved (elsõ árulkodó jel ha megváltozik a szexigénye) smseket rendszeresen törölni, nyomokat eltávolítani. többet nem tudnék mondani.
Úgy, hogy mi elõtt mással dugnál, gyorsan szakítasz a pároddal.
de kis g*ci vagy! (akár fiú, akár lány vagy...)
ásót vagy lapátot kérsz?
Kérdezd meg a párod, õ már régóta csinálja.
pánfelvétel? de miért volt szükséged szeretõre?
19 bocs, pénzfelvétel Tudod, a helyesírás ellenõrzõ. Néha oda sem figyel rá... Néha egy ember egyedül nem tud boldoggá tenni.
Sok sértõdött erkölcshuszár hogy lepontozott. Pedig én adtam ez egyetlen hasznos választ.
A kérdező hozzászólása: Igen, sokan nem birjak a temat. Bocs.
Hát ez ritka gerinctelen dolog
ha odaírtad volna, hogy évek óta nem fekszik le veled a feleséged, akkor megértõbbek lettek volna. de a pontos helyzetedet még mindig nem ismerjük.
15-ös. Én 8 hónapig csináltam, és ha az ember belejön, nem nagy erõfeszítés. Csak a pánfelvétel dolog igényel nagyobb figyelmet, a többit pillanatok alatt meg lehet szokni.
A kérdező hozzászólása: Igen kicsit furcsan fogalmaztam. Ugy ertettem, hogy ki akarom kenyszeriteni, hogy belemenjen, de nem tudom kivarni amig ez megtortenik, de nem kell tudnia addig rola.
Szerintem ha meg akarsz csalni valakit, akkor arra nagyon nagyon figyelj majd oda, hogy: NE CSALD MEG!
utolsó, ez olyan körülményes:D ha nyitott kapcsolatot akarsz ráerõltetni, akkor miért fontos, hogy ne tudja meg?
A megcsalás elsõ szabálya: 1)csak olyannal csalunk meg, akinek szintén van kapcsolata. Így nem kerülsz válaszút elé. 2)Ne válts életmódot, ne kezd el hirtelen edzeni, és új ruhákat venni. 3)Hajszálak, smink ellenõrzése. Mindig. 4)karmolós szex, nyakkiszívás tilos. 5)nincs sms. Se küldés, se fogadás. 6)A szertõt veled azonos nemû néven kell a telefonba beírni. Tehát Beát Bélának, Tamást Tündének, stb... 7)az email címed csak a tied! Ne add meg a párodnak a jelszavakat 8)Étteremben, szállodában csak kp fizetés. A számlakimutatás napra, órára pontosan megmutatná, hogy mikor ebédeltél mással. 9)Az alibi ne legyen hihetetlen. Csak olyasmi, amit egyébként is csinálsz. 10)Alibiegyeztetés, alibi megjegyzés Ha azt hazudod, hogy biliárdozni mész, nem mondd egy hónap múlva hogy utoljára a gimiben biliárdoztál. Emlékezz mindig mit mondtál. 11)Ne vegyél feltûnõ ajándékot, ne kapj feltûnõ ajándékot. És semmiképpen drágát! 12)Kártyáról pénzt csak a szokott útvonalon, szokott idõben szabad felvenni, a hó végi kimutatás során kérdõre vonhatnak: "Miért vettél fel pénzt itt: akkor Petiéknél voltál, az onnan nagyon messze van!" 13) Aki nem tiszteli azt, akit megcsal, mindig lebukik. Ez a legfontosabb szabály, és minden felett áll. (Felpontozol? :) )
A kérdező hozzászólása: Okbol akad eleg az egyuttelesre. Ez az egy problemank van. De nem egyezik bele a nyilt kapcsolatba. Kenytelen vagyok rakenyszeriteni.
Akkor miért nem szakítasz elõször?:D úristen... logika
férjrõl van szó? de most miért csinálnád ezt?
A kérdező hozzászólása: Megertem, hogy ez sok embert erzekenyen erint, de meg van ra az okom. A valas nem szerepel a lehetosegek kozott. Nem hiszem el, hogy egyedul lennek.
õ a feleség...

Ha a párom nagyon féltékeny típus, hogyan tudnám meg akadályozni hogy ne legyen az?

Már azért kivan akadva hogy ha utcára teszem a lábam, pedig sosem csaltam meg és még szinte férfiakkal nem is beszélek...

Legjobb válasz: sehogy. ha a nyilvanvalo tenyek ellenere is feltekenykedik, beszeld meg vele, hogy vagy abbahagyja az alaptalan gyanusitgatast, vagy otthagyod. ha nem hagyja abba, valoban hagyd ott, mert ennek nem lesz jo vege. a beteges feltekenyseg olt mar meg embereket, ne te legyel a kovetkezo.

sehogy. ha a nyilvanvalo tenyek ellenere is feltekenykedik, beszeld meg vele, hogy vagy abbahagyja az alaptalan gyanusitgatast, vagy otthagyod. ha nem hagyja abba, valoban hagyd ott, mert ennek nem lesz jo vege. a beteges feltekenyseg olt mar meg embereket, ne te legyel a kovetkezo.
A kérdező hozzászólása: az a legrosszabb h én szeretem és ennek ellenére õ fenyeget h elhagy:(
ha megteszi, mindenki jobban jar.

Hogy tudnám elérni azt, hogy a párom ugy bánjon velem, mint 1 évvel ezelõtt? Ne legyen neki természetes dolog, hogy ott vagyok. Megcsinálok mindent. Ja. és a szexrõl ne is beszéljünk. (nagyon nincs). De félre sem jár! 21L és 34F

Legjobb válasz: Függetlenedj tõle. Térj vissza régi szokásaidhoz, és legyél megint önálló egyéniség. Szabadulj fel, légy függetlenebb, felszabadultabb. Ha vissza térsz a régi önmagadhoz, lehet megint felkelted az érdeklõdését. Lehet azt szerette benned, hogy önálló vagy, nem pedig a cselédje.

Függetlenedj tõle. Térj vissza régi szokásaidhoz, és legyél megint önálló egyéniség. Szabadulj fel, légy függetlenebb, felszabadultabb. Ha vissza térsz a régi önmagadhoz, lehet megint felkelted az érdeklõdését. Lehet azt szerette benned, hogy önálló vagy, nem pedig a cselédje.
A kérdező hozzászólása: Lehet, sõt biztos hogy mondassz ezzel valamit, de annyira rossz, és nehéz, amikor minden percben vele lennék..
A kérdező hozzászólása: és már nem tudok az lenni, aki akkor voltam-..már nem akarok késõ estig a haverokkal bandázgatni. inkább összebújni vele este..
Talán beszéld meg vele? Amúgy sehogy, ha neki ez nem jön magától, beszélj vele, majd ha nem változik, szakítanod kell.
A kérdező hozzászólása: azt a legkönyebb..valami elromlik akkor azt kidobjuk, én inkább megpróbálom megjavítani, ha már fontos.
De fura, õ nem ezt gondolja.... Ezért kellene jelezni neki, hogy ha tényleg fontos neki, megjavítsa. DE HA NEM FONTOS NEKI, akkor azért nem tesz semmit, ilyenkor pedig emiatt kell szakítani, mert Õ nem akarja.
Majd akkor mond, amikor 15 év múlva te érett nõ leszel õ meg "nyugdíjas" legalábbis bizonyos szinten, hogy vele akarsz lenni... Egyébként meg talán vele kellene megbeszélned, de van egy olyan sejtésem, hogy hosszú távon ez csak rosszabb lesz.
szólj ha rájöttél a megoldásra, engem is érdekelne...nálunk is ugyanez a helyzet, és szomorú, hogy ilyen rövid idõ után már ez van. nekem is a függetlenedést javasolták, de egyszerûen ha választhatok, hogy vele vagy mással/egyedül töltsem az idõm, minden esetben õt választom, nem tudom magamra kényszeríteni a függetlenedést. szóval sok sikert nekünk :)

Hogyan tudnám azt elérni, hogy a párom mondhatni "ne unjon meg" az ágyban?

Valami tipp, hogy mivel is tudnám őt még jobban felizgatni?

Legjobb válasz: fiú vagy vagy lány?

fiú vagy vagy lány?
vegyél xboxot!
öltözz be egyszer tengerész-gyalogosnak, aztán pilotának, majd komornyiknak (a superman-t hanyagold mert szánalmas) és az ezekhez tartozó szövegeket se feledd el!!!
lány: fizetés emelés fiú: WoW elõfizetés (60napos)
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és 17 éves :D Nem szokott WOW-ozni, inkább én játszom...:D
Akkor öltözz elf-nek, vegyél fel egy csöcskidobósfantasyruhát, mint a japánok, aztán hívd drága egyetlen orkodnak. Ha megdönget, akkor nyert ügyed van. :D
Ebben a kérdésben az a gáz, hogy rohadtul egyoldalu a szemléleted. Ne hari, de ha én lennék a párod, tuti, hogy nem sokáig lennénk együtt, nem azért, mert "megunnálak ", hanem azért mert nekem se az ágyban se az életben nem kell se kiskutya, se szolga, hanem az egyenrangu barátnömmel élek együtt. 35/F
A kérdező hozzászólása: Ezanevfoglalt köszi de inkább kihagyom :D 35/F nem haragszom mivel nem vagyok sem kutya, sem szolga :D Csak gondoltam valamivel feldobnám a párkapcsolatunkat épp ezért, hogy ne csak mindig a párom lepjen meg engem :)
Tanuld meg a mélytorkot, és nyeld is le fintor nélkül. Nem csak feldobnád a kapcsolatot, de nem is akarna elhagyni soha :D
Legyél nagyon óvatos, türelmes és figyelmes!Az meg nem biztos hogy fájni fog neki.
Fontos, hogy nem durr bele a szexbe, hanem elõtte legyen pár alkalom (vagy akár több, akár hónapokig!!!) csak petting. Ne akkor lássa elõször a nemi szervedet, például. Ismerjétek meg egymás testét, hangolódjatok egymásra, késõbb, ahogy haladtok, elégítsd ki kézzel, szájjal. Ez jelentõsen fokozza a lányban az intimitás érzését is, és könnyebben elengedi majd magát akkor is, ha közösülésre kerül a sor. Ha van kedve, viszonozhatja, de ezt ne erõltesd! (Arra szerintem ne nagyon számíts, hogy szájjal fogja neked viszonozni, türelem rózsát terem :) ) Amikor jön a Nagy Alkalom :) (legjobb, ha spontán "elfajul" a szokásos petting - de védekezzetek!) akkor legyen hosszú az elõjáték, és ha nekikezdtek, és fáj a lánynak, hagyjátok abba! Semmi katasztrófa nincs abban, ha majd a következõ alkalommal jön össze!!! Nem szabad erõltetni! Sok lánynak jó úgy, ha õ van felül, így tudja irányítani! Ha Te vagy felül, akkor is csak óvatosan "haladj", centiméterenként, finoman, lassan, mert valószínûleg nagyon "feszíteni" fogja. Remélem
Na, lemaradt a vége: Remélem, jól fog alakulni! Szeressétek egymást! (Ja, és remélem, elég idõsek vagytok a szexhez?!)
Igen, meggyõzöd h nem kell félnie, azért fáj, mert azt hiszik, fájni fog :P
A kérdező hozzászólása: szeretjük egymást! és igen. én 17 barátnõm 16.
Szia! Szerintem is fontos hogy elötte sokat pettingeljetek igy már nem lesz neki idegen a helyzet...szerintem kicsit mindenképp fájni fog..mert azért a legtöbben mégis csak félünk az elsõtõl:DNekem például kicsit fájt de ettõl még nagyon meghitt élmény volt:) elötte másfél évig csak pettingeltünk és nagyon élveztünk minden percet:)

Sony Ericsson Xperia Mini Pro SK-17-esem van és pár napja érkezett meg rá az Andriod 4. 0, de amióta rajta van a készüléken, azóta rosszalkodik a wifi. Valami ötlet, hogy hogyan tudnám helyrehozni, úgy, hogy ne keljen vissza tenni a 2.3-as androidot?

Hol működik,hol nem.....Olvasgattam,hogy a routert kell WPA2-ről WPN-re állítani,de sajnos ezen a routeren nem lehet ezt végrehajtani...

Legjobb válasz: Szerintem azèrt mert simàn frissìtettèl (tehàt minden règi adat stb megmaradt). Ilyenkor elöfordul 1-2 hiba. Teljesen ùj romot rakj rà ès menni fog minden

Szerintem azèrt mert simàn frissìtettèl (tehàt minden règi adat stb megmaradt). Ilyenkor elöfordul 1-2 hiba. Teljesen ùj romot rakj rà ès menni fog minden
A kérdező hozzászólása: köszi!!!bár azt nem vágom, hogy a Sony Pc Companion miért tesz fel olyan frissítést, ami hibás...
Nem hibàs, csak elöfordul hogy a règi rendszer frissìtèse miatt belassul a teló vagy vmi hibàsan fog menni. Ezzel nem lehet mint tenni. Mintha te otthon a belakott xp-et felhùznàd win8ra ès hasznàlnàd tovàbb. Ha ugyanùgy a pc companionnal csinàlod de az elözöt felülìrod akkor nem lesz baj
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg ha azt teszem, amit tanácsoltál, hogy ráteszem az elõzõre még1x az újat, akkor törlõdni fognak a személyes dolgaim igaz?? csak mert akkor csinálok egy mentést a telomon...
Persze ez alap. Viszont utàna nem lesz gond vele egy darabig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!