Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a párom, hogy ne (28 db)

Hogy tudnám a párom rávenni arra, hogy ne cigizzen többet vagy legalább csökkentse?

A barátom elég sokat cigizik,kb. 10 szálat naponta,attól függ,hogy van lehetősége rá. Próbáltam többször rávenni,hogy szokjon le,de ő nem akar esetleg csökkentené,de nem tudom,hogy csinálhatná,mivel én nem vagyok dohányzó és nem tudok erről jó formán semmit. Még régebben próbált leszokni,de nem bírta,annyira megszokta a szervezete a nikotint. Nincs benne elég akaraterő,én bíztatnám és mellette lennék,ha tényleg elhatározná,hogy leszokik,mert féltem őt és káros az egészségre is. Ötletek,tippek érdekelnének ezzel kapcsolatosan vagy esetleg aki már volt ebben a helyzetben és sikerült leszoknia és megosztaná tapasztalatait,nagyon megköszönném! :)

Legjobb válasz: Ha cigizel nincs szex! évszázados praktika és 99.9%ban bejön.

Ha cigizel nincs szex! évszázados praktika és 99.9%ban bejön.
Fogadd meg Shevy bácsi tanácsát :)
Napi 10 szál azért nem olyan sok. Én tudok olyat aki napi 2 dobozzal elszív, láncdohányos, nah az sok!
10 szál az semmi, én 25-30 -at lazán elszívok, de már nem is merem számolni :D Egy kis érzelmi zsarolás lehet nálam is mûködne :D
Csináld megszakításokkal. Vered - kis szünet - vered
te szûz vagy?
a csávó a szûz
szóval gondolom õ nem
Szünetek+jég...
A párod valószínûleg izgul, vagy neki is korai magömlése van, mint sok más férfinak. A megoldás egyszerû. Vegyetek orgazmus késleltetésére készített krémet vagy sprayt. Szex shoppokból tudsz rendelni, kb 3-4 eFt postaköltséggel. A webshop egy natúr dobozban küldi ki, nem lehet tudni, mit és honnan rendeltél. Ezek a szerek kb 10-30 perccel késleltetik az orgazmust. Tipp: Retard 907 (bevált spray)
2. meneteben tovább fogja bírni.
Ha te 24 vagy a csávó is minimum annyi. És te leálltál egy 24+ éves szûz nyomorékkal?! Ha a kezedtõl eddig bírja, a száddal jó ha 1 max. 2 két percig! A behatoláskor meg egybõl elsül. Hahaha! Keress egy igazi férfit!
neked mennyi partnered volt már? gumival csináljátok?

A párom arra kért, hogy simogassam magam és maszturbáljak előtte. Elég gátlásos vagyok, szerintetek hogy tudnám ezt leküzdeni, hogy ne legyek szégyenlős előtte? 16L

Legjobb válasz: gyakorlással. csak elkezdeni nehéz. aztán látod, hogy õ élvezi, h neki ez bejön, és nekedis egyre könnyebb lesz elengedned magad.

gyakorlással. csak elkezdeni nehéz. aztán látod, hogy õ élvezi, h neki ez bejön, és nekedis egyre könnyebb lesz elengedned magad.
Bár én nem a gátlásosság miatt folyamodtam ehhez a módszerhez de szerintem neked is beválna! Szóval én nyúlok magamhoz a párom elõtt, hogy az õ keze is ott van! Csak úgymond fogja az enyémet! Ha becsusszan az ujjam akkor az övé követi! Így magadhoz is nyúlsz meg nem is! Egy próbát megér!
Elõszörre talán vegyél szoknyát. Aztán egy idõ után ezt föl is lehet lebbenteni... vagy õ is alányúlhat közben. Lehet, hogy így könnyebb lesz.
Szerintem ha valami nem esik jól a szexben, azt ne csináld. Én nem tartom magamat gátlásosnak, de valahogy ezt nem tudnám megcsinálni, amit tõled kért a párod. Szóval, csak ami jól esik, és élvezed. Lehet nemet mondani.
Ne légy szégyenlös elötte..élvezni fogja amit lát:)


Hogyan tudnam ugy megcsalni a parom, hogy ne vegye eszre?

Mire figyeljek oda?

Legjobb válasz: ne csald meg , ez miért jó? szép vele szemben?

ne csald meg , ez miért jó? szép vele szemben?
Lõdd tarkón magad.
Hagyd ott, neki is jobb lesz úgy, és te is annyi partnerrel csinálhatod, amennyivel akarod... nem értem, ilyen embereknek minek a párkapcsolat?
Ha már megcsalod semmi értelme a párkapcsolatnak. Kivéve ha trónörökös...
ha szexelni akar, szexeljél akkor is ha nincs kedved (elsõ árulkodó jel ha megváltozik a szexigénye) smseket rendszeresen törölni, nyomokat eltávolítani. többet nem tudnék mondani.
Úgy, hogy mi elõtt mással dugnál, gyorsan szakítasz a pároddal.
de kis g*ci vagy! (akár fiú, akár lány vagy...)
ásót vagy lapátot kérsz?
Kérdezd meg a párod, õ már régóta csinálja.
pánfelvétel? de miért volt szükséged szeretõre?
19 bocs, pénzfelvétel Tudod, a helyesírás ellenõrzõ. Néha oda sem figyel rá... Néha egy ember egyedül nem tud boldoggá tenni.
Sok sértõdött erkölcshuszár hogy lepontozott. Pedig én adtam ez egyetlen hasznos választ.
A kérdező hozzászólása: Igen, sokan nem birjak a temat. Bocs.
Hát ez ritka gerinctelen dolog
ha odaírtad volna, hogy évek óta nem fekszik le veled a feleséged, akkor megértõbbek lettek volna. de a pontos helyzetedet még mindig nem ismerjük.
15-ös. Én 8 hónapig csináltam, és ha az ember belejön, nem nagy erõfeszítés. Csak a pánfelvétel dolog igényel nagyobb figyelmet, a többit pillanatok alatt meg lehet szokni.
A kérdező hozzászólása: Igen kicsit furcsan fogalmaztam. Ugy ertettem, hogy ki akarom kenyszeriteni, hogy belemenjen, de nem tudom kivarni amig ez megtortenik, de nem kell tudnia addig rola.
Szerintem ha meg akarsz csalni valakit, akkor arra nagyon nagyon figyelj majd oda, hogy: NE CSALD MEG!
utolsó, ez olyan körülményes:D ha nyitott kapcsolatot akarsz ráerõltetni, akkor miért fontos, hogy ne tudja meg?
A megcsalás elsõ szabálya: 1)csak olyannal csalunk meg, akinek szintén van kapcsolata. Így nem kerülsz válaszút elé. 2)Ne válts életmódot, ne kezd el hirtelen edzeni, és új ruhákat venni. 3)Hajszálak, smink ellenõrzése. Mindig. 4)karmolós szex, nyakkiszívás tilos. 5)nincs sms. Se küldés, se fogadás. 6)A szertõt veled azonos nemû néven kell a telefonba beírni. Tehát Beát Bélának, Tamást Tündének, stb... 7)az email címed csak a tied! Ne add meg a párodnak a jelszavakat 8)Étteremben, szállodában csak kp fizetés. A számlakimutatás napra, órára pontosan megmutatná, hogy mikor ebédeltél mással. 9)Az alibi ne legyen hihetetlen. Csak olyasmi, amit egyébként is csinálsz. 10)Alibiegyeztetés, alibi megjegyzés Ha azt hazudod, hogy biliárdozni mész, nem mondd egy hónap múlva hogy utoljára a gimiben biliárdoztál. Emlékezz mindig mit mondtál. 11)Ne vegyél feltûnõ ajándékot, ne kapj feltûnõ ajándékot. És semmiképpen drágát! 12)Kártyáról pénzt csak a szokott útvonalon, szokott idõben szabad felvenni, a hó végi kimutatás során kérdõre vonhatnak: "Miért vettél fel pénzt itt: akkor Petiéknél voltál, az onnan nagyon messze van!" 13) Aki nem tiszteli azt, akit megcsal, mindig lebukik. Ez a legfontosabb szabály, és minden felett áll. (Felpontozol? :) )
A kérdező hozzászólása: Okbol akad eleg az egyuttelesre. Ez az egy problemank van. De nem egyezik bele a nyilt kapcsolatba. Kenytelen vagyok rakenyszeriteni.
Akkor miért nem szakítasz elõször?:D úristen... logika
férjrõl van szó? de most miért csinálnád ezt?
A kérdező hozzászólása: Megertem, hogy ez sok embert erzekenyen erint, de meg van ra az okom. A valas nem szerepel a lehetosegek kozott. Nem hiszem el, hogy egyedul lennek.
õ a feleség...

Hogy tudnám elérni azt, hogy a párom ugy bánjon velem, mint 1 évvel ezelõtt? Ne legyen neki természetes dolog, hogy ott vagyok. Megcsinálok mindent. Ja. és a szexrõl ne is beszéljünk. (nagyon nincs). De félre sem jár! 21L és 34F

Legjobb válasz: Függetlenedj tõle. Térj vissza régi szokásaidhoz, és legyél megint önálló egyéniség. Szabadulj fel, légy függetlenebb, felszabadultabb. Ha vissza térsz a régi önmagadhoz, lehet megint felkelted az érdeklõdését. Lehet azt szerette benned, hogy önálló vagy, nem pedig a cselédje.

Függetlenedj tõle. Térj vissza régi szokásaidhoz, és legyél megint önálló egyéniség. Szabadulj fel, légy függetlenebb, felszabadultabb. Ha vissza térsz a régi önmagadhoz, lehet megint felkelted az érdeklõdését. Lehet azt szerette benned, hogy önálló vagy, nem pedig a cselédje.
A kérdező hozzászólása: Lehet, sõt biztos hogy mondassz ezzel valamit, de annyira rossz, és nehéz, amikor minden percben vele lennék..
A kérdező hozzászólása: és már nem tudok az lenni, aki akkor voltam-..már nem akarok késõ estig a haverokkal bandázgatni. inkább összebújni vele este..
Talán beszéld meg vele? Amúgy sehogy, ha neki ez nem jön magától, beszélj vele, majd ha nem változik, szakítanod kell.
A kérdező hozzászólása: azt a legkönyebb..valami elromlik akkor azt kidobjuk, én inkább megpróbálom megjavítani, ha már fontos.
De fura, õ nem ezt gondolja.... Ezért kellene jelezni neki, hogy ha tényleg fontos neki, megjavítsa. DE HA NEM FONTOS NEKI, akkor azért nem tesz semmit, ilyenkor pedig emiatt kell szakítani, mert Õ nem akarja.
Majd akkor mond, amikor 15 év múlva te érett nõ leszel õ meg "nyugdíjas" legalábbis bizonyos szinten, hogy vele akarsz lenni... Egyébként meg talán vele kellene megbeszélned, de van egy olyan sejtésem, hogy hosszú távon ez csak rosszabb lesz.
szólj ha rájöttél a megoldásra, engem is érdekelne...nálunk is ugyanez a helyzet, és szomorú, hogy ilyen rövid idõ után már ez van. nekem is a függetlenedést javasolták, de egyszerûen ha választhatok, hogy vele vagy mással/egyedül töltsem az idõm, minden esetben õt választom, nem tudom magamra kényszeríteni a függetlenedést. szóval sok sikert nekünk :)

Hogyan tudnám azt elérni, hogy a párom mondhatni "ne unjon meg" az ágyban?

Valami tipp, hogy mivel is tudnám őt még jobban felizgatni?

Legjobb válasz: fiú vagy vagy lány?

fiú vagy vagy lány?
vegyél xboxot!
öltözz be egyszer tengerész-gyalogosnak, aztán pilotának, majd komornyiknak (a superman-t hanyagold mert szánalmas) és az ezekhez tartozó szövegeket se feledd el!!!
lány: fizetés emelés fiú: WoW elõfizetés (60napos)
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és 17 éves :D Nem szokott WOW-ozni, inkább én játszom...:D
Akkor öltözz elf-nek, vegyél fel egy csöcskidobósfantasyruhát, mint a japánok, aztán hívd drága egyetlen orkodnak. Ha megdönget, akkor nyert ügyed van. :D
Ebben a kérdésben az a gáz, hogy rohadtul egyoldalu a szemléleted. Ne hari, de ha én lennék a párod, tuti, hogy nem sokáig lennénk együtt, nem azért, mert "megunnálak ", hanem azért mert nekem se az ágyban se az életben nem kell se kiskutya, se szolga, hanem az egyenrangu barátnömmel élek együtt. 35/F
A kérdező hozzászólása: Ezanevfoglalt köszi de inkább kihagyom :D 35/F nem haragszom mivel nem vagyok sem kutya, sem szolga :D Csak gondoltam valamivel feldobnám a párkapcsolatunkat épp ezért, hogy ne csak mindig a párom lepjen meg engem :)
Tanuld meg a mélytorkot, és nyeld is le fintor nélkül. Nem csak feldobnád a kapcsolatot, de nem is akarna elhagyni soha :D
Legyél nagyon óvatos, türelmes és figyelmes!Az meg nem biztos hogy fájni fog neki.
Fontos, hogy nem durr bele a szexbe, hanem elõtte legyen pár alkalom (vagy akár több, akár hónapokig!!!) csak petting. Ne akkor lássa elõször a nemi szervedet, például. Ismerjétek meg egymás testét, hangolódjatok egymásra, késõbb, ahogy haladtok, elégítsd ki kézzel, szájjal. Ez jelentõsen fokozza a lányban az intimitás érzését is, és könnyebben elengedi majd magát akkor is, ha közösülésre kerül a sor. Ha van kedve, viszonozhatja, de ezt ne erõltesd! (Arra szerintem ne nagyon számíts, hogy szájjal fogja neked viszonozni, türelem rózsát terem :) ) Amikor jön a Nagy Alkalom :) (legjobb, ha spontán "elfajul" a szokásos petting - de védekezzetek!) akkor legyen hosszú az elõjáték, és ha nekikezdtek, és fáj a lánynak, hagyjátok abba! Semmi katasztrófa nincs abban, ha majd a következõ alkalommal jön össze!!! Nem szabad erõltetni! Sok lánynak jó úgy, ha õ van felül, így tudja irányítani! Ha Te vagy felül, akkor is csak óvatosan "haladj", centiméterenként, finoman, lassan, mert valószínûleg nagyon "feszíteni" fogja. Remélem
Na, lemaradt a vége: Remélem, jól fog alakulni! Szeressétek egymást! (Ja, és remélem, elég idõsek vagytok a szexhez?!)
Igen, meggyõzöd h nem kell félnie, azért fáj, mert azt hiszik, fájni fog :P
A kérdező hozzászólása: szeretjük egymást! és igen. én 17 barátnõm 16.
Szia! Szerintem is fontos hogy elötte sokat pettingeljetek igy már nem lesz neki idegen a helyzet...szerintem kicsit mindenképp fájni fog..mert azért a legtöbben mégis csak félünk az elsõtõl:DNekem például kicsit fájt de ettõl még nagyon meghitt élmény volt:) elötte másfél évig csak pettingeltünk és nagyon élveztünk minden percet:)

Sony Ericsson Xperia Mini Pro SK-17-esem van és pár napja érkezett meg rá az Andriod 4. 0, de amióta rajta van a készüléken, azóta rosszalkodik a wifi. Valami ötlet, hogy hogyan tudnám helyrehozni, úgy, hogy ne keljen vissza tenni a 2.3-as androidot?

Hol működik,hol nem.....Olvasgattam,hogy a routert kell WPA2-ről WPN-re állítani,de sajnos ezen a routeren nem lehet ezt végrehajtani...

Legjobb válasz: Szerintem azèrt mert simàn frissìtettèl (tehàt minden règi adat stb megmaradt). Ilyenkor elöfordul 1-2 hiba. Teljesen ùj romot rakj rà ès menni fog minden

Szerintem azèrt mert simàn frissìtettèl (tehàt minden règi adat stb megmaradt). Ilyenkor elöfordul 1-2 hiba. Teljesen ùj romot rakj rà ès menni fog minden
A kérdező hozzászólása: köszi!!!bár azt nem vágom, hogy a Sony Pc Companion miért tesz fel olyan frissítést, ami hibás...
Nem hibàs, csak elöfordul hogy a règi rendszer frissìtèse miatt belassul a teló vagy vmi hibàsan fog menni. Ezzel nem lehet mint tenni. Mintha te otthon a belakott xp-et felhùznàd win8ra ès hasznàlnàd tovàbb. Ha ugyanùgy a pc companionnal csinàlod de az elözöt felülìrod akkor nem lesz baj
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg ha azt teszem, amit tanácsoltál, hogy ráteszem az elõzõre még1x az újat, akkor törlõdni fognak a személyes dolgaim igaz?? csak mert akkor csinálok egy mentést a telomon...
Persze ez alap. Viszont utàna nem lesz gond vele egy darabig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!:)

A kollegám ma az akaratom ellenére kiszívta a nyakam. A párom este jön haza. Mit tegyek, hogy ne csináljon jelenetet? Hogyan tudnám a foltot eltüntetni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: "A kollegám ma az akaratom ellenére kiszívta a nyakam. " Ilyen NINCS!!!!!

"A kollegám ma az akaratom ellenére kiszívta a nyakam. " Ilyen NINCS!!!!!
Fogjad rá, hogy rovarcsípés, melegkiütés, bõrbetegség, vagy elhiszi, vagy nem.
fogkrém kiviszi
Vagy olyan fazonú polót veszel fel ami takarja. Pl ing
Ne mutatkozz elõtte, csak kizárólag szkafanderben, akkor nem leszel gyanús. http://meteor.mcse.hu/galeria/main.php?g2_view=core.Download..
Miért szívta ki?
Kolléga? Akkor ma melóztatok, vagyis munkahelyi szexuális zaklatás! Tudod, mi a dolgod!
mijaz, 1-es, hogy ilyen nincs? hát nem láttál még olyat, hogy valaki elmélyült a parciális differenciál egyenlete megoldásában és lesbõl ráugrott egy puma? Szkafander! csak az a biztos.(már a munkahelyen is az kellett volna)
A jó öreg alapozó+korrektor páros...
Nem akarod hogy baja essen? Annak aki kiszívta a nyakadat? De jó hogy vele foglalkozol. És a férjed érzése nem számít? Most már tudod, melyik kategóriában vagy!
Szexuális zaklatás miatt beperelném, és ha nem hagy békén, súlyosbítanám nemi erõszak kísérletére, a férjemnek meg soha nem hazudok semmiben! N29
Tuti kamu kérdés!
Az igazat mondd ne kamuzz mert rájöhet és nagyobb a baj. Legfeljebb bemegy és szétveri a harapdálós kedvében lévõ kollégát, aztán majd végre megérti mi az hogy más asszonyát ne molesztálja akarata ellenére. Én egyébként kivertem volna a balhét.
A kérdező hozzászólása: Elmondtam a páromnak az igazat kár volt mert nem hisz nekem.
Az már érdekes kapcsolat.Gondolom már tettél valamit, amivel eljátszottad bizalmát.
A kérdező hozzászólása: Már írtam, hogy õ hirtelen haragú, de remélem, hogy haza fog jönni.
Hisz akkor meg is b*szhatott volna helyben, ha nem tudtál ellenkezni! Amúgy olyan az írásod, mint egy 13 éves gyereknek!
Hány éves 15? Kiszívta a nyakad, fuj.
Ha ennyire nem hisz neked a férjed, lehet, hogy még azt sem fogja elhinni, hogy ö a gyereked apja.
Én elmondanám a férjemnek, hogy mit tett velem, mert ha hagyod, lehet legközelebb tovább merészkedik.
Ha annyira nem akarsz tõle semmit, akkor simán elmondhatod a férjednek, hogy mit tett az a barom... persze szerintem itt errõl szó sincs, tetszett neked is a dolog, mert ha nem így lenne, akkor nem akarnád eltitkolni.
A kérdező hozzászólása: Már régóta csapja a szelet de én nem akarok vele lefeküdni. Ma elkapott és kiszívta a nyakamat. Nem tudtam védekezni én 50 kg vagyok õ kb 90.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy mostmár nem tudom bizonyítani, hogy õ volt és az állásomat is féltem. Azt mondom majd a páromnak, hogy valami megcsípett csak akkor lesz gáz ha nem hiszi el.
Nem hiszem, hogy nem tudtál volna védekezni, ha nagyon akarsz...ha más megoldás nincs tökön rúgom, de nekem biztos nem szívná csak így ki valaki akaratom ellenére a nyakam. Ha valóban akaratod ellenére történt szerintem mond el a párodnak õszintén, majd munkahelyi zaklatás miatt jelents fel az illetõt. Ha rejtegeted és takargatod a pár elõtt annak csak az lesz a vége, hogy lebuksz és akkor már mondhatsz bármit úgyse fogja elhinni. Persze ha mégis az eredeti tervednél maradsz, akkor alapozó és korrektor segít, plusz vegyél fel valamilyen jól takaró ruhát.
Szólsz a férjednek, meg a fõnöködnek!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õ nem közvetlen a munkatársam. Egy helyen dolgozunk de más cégnél. A párom eléggé hirtelen haragú és nem akarom, hogy baja essen. Nagyon félek, hogy mi lesz.
Belerúgsz, beleharapsz, ordítasz, fejbe vágod Ezek közül egyiket sem tetted...érdekes
Ugye ez csak vicccc!!!A férjedtõl vagy te kapol ki vagy a kollégád.Ha nem érzed magadat hibásnak talán könnyebb lenne elmondani az igazat.
Cigó vagy???Azok csinálják ezt.Szégyen...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok roma! Amúgy ennek a pasinak sok nõje volt már a munkahelyen ezért szerintem senki nem hinne nekem.
Mi lett végül? Elmondtad a párodnak az igazat vagy púderoztál?

Hogyan tudnám rávenni a párom, hogy ne üljön annyit a számítógép előtt?

Szörny?, hogy az összes szabadidejét a gép el?tt tölti, hétvégenként még sokszor éjszaka is, de hétköznap is megvan legalább a napi 4-5 óra.

Legjobb válasz: Rá bizony! Elhatalmasodhat az emberen. Leülsz a gép elé és észre sem veszed, hogy eltelt 4 óra hossza. Az ismeretségi körömben elõfordult ilyen és már ott tartottak hogy a csaj az ágyban aludt, a srác pedig a gép mellett a heverõn. Egészen addig, míg a csaj be nem adta a válókeresetet. Ez hatott és vissza is vonták. Azóta megoldódott ez a probléma! Lehet, hogy neked is ezt kéne.

Rá bizony! Elhatalmasodhat az emberen. Leülsz a gép elé és észre sem veszed, hogy eltelt 4 óra hossza. Az ismeretségi körömben elõfordult ilyen és már ott tartottak hogy a csaj az ágyban aludt, a srác pedig a gép mellett a heverõn. Egészen addig, míg a csaj be nem adta a válókeresetet. Ez hatott és vissza is vonták. Azóta megoldódott ez a probléma! Lehet, hogy neked is ezt kéne.
Hát sajnos az én kapcsolatom is emiatt ment tönkre... Pontosabban a sok internetes "barát" miatt. Én próbáltam vele megbeszélni, de nem lehetett... Próbáld meg te is, hátha te sikerrel jársz... Csak nyugodtan.
Próbáld megbeszélni vele, hogy mennyit lehet ott. Szólj a vége elõtt 10 és 5 perccel... és szervezz utána egy jó páros programot. Adjunk tanácsot, vagy magadtól is van ötleted? Legyél egy kicsit aktívabb, és támadd le, ha lejárt az ideje! Ez egy függõség (ugye, társaim) - amibõl nehéz kitörni. Tegyél érte valamit, hogy kedve legyen megpróbálni :-)
Na most lehet lepontozni, de scak én érzem az iróniát, hogy a pasid sokat gépezik és Te neten kérsz tanácsot vadidegenektõl? A kapcsolatotok bármiféle módon megszenvedi ezt? Vagy csak idegesít? Én is sokat gépezek, de ha velem van a kedvesem, gép ki. Sok nõt idegesített, aki pedig nem volt képes fölfogni, hogy a gép elõtt csak akkor ülök, ha nincs velem, azzal vége lett. De aki értetlen, az úgyis talált volna más kifogást is.
lehet hogy nem olyanoktól kéne segítséget kérned akik egész nap a gyakorikérdéseken lógnak.
Régebben engem is megszólt a párom, ha sokat gépeztem. (igaza is volt) Most a munkámból kifolyólag napi 9 órát ülök a gép elõtt, (most is melózok :) ) és otthon csak akkor van bekapcsolva, ha zenét hallgatok, vagy ha filmet nézünk a barátnõmmel. Mindenképp mondd neki, hogy akkor netezzen, mikor Te nem vagy ott, ha meg játékfüggõ, akkor sajnos valóban keményen kell fellépned ellene.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!