Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a párom, (396 db)

Hogyan tudnám a párom öccsének a barátnõjét le állítani hogy ne irogasson a páromnak? Ki egészítettem

A párom öccsével nem valami jó a viszonyom, hat éve vagyunk együtt a párommal de a testvére mindvégig harcolt mert úgy érezte elveszíti a bátyját. Mikor lett neki barátnõje azt reméltem hogy majd abbahagyja a folyamatos piszkálódás. viszont a barátnõje messze lakik és inkább a neten tartják a kapcsolatot. én ezzel a lánnyal egyszer találkoztam akkor vettem neki ajándékot és tényleg nagyon rendes voltam vele. ennek ellenére nagyon rossz dolgokat kezdet rólam terjeszteni.biztosan az öccs beszélt neki rólam rosszat. és ez a lány elkezdett írni a neten a páromnak a párom 25 a lány 17 éves és rengeteg buta tini dolgot ír neki.de közben enyhén flörtöl is vele sajnáltatja magát és próbál behízelegni. szóltam már a páromnak hogy miért beszélget minden este a lánnyal, de õ állítja hogy csak barátok és szegény lány csak ki önti a szívét. De nõ vagyok és látom mit csinál a lány engem szid a páromnak hizeleg szerintem átlátszó. de hogyan állíthatom lenne ezt a lányt?

Legjobb válasz: inkább szervezz valami programot amit a párod nem hagyhat ki, és akkor hiába irogat a leányzó, ha közbe ti meg boldogan elvagytok.

inkább szervezz valami programot amit a párod nem hagyhat ki, és akkor hiába irogat a leányzó, ha közbe ti meg boldogan elvagytok.
a helyedben, belevernem a paromnak a fejet a monitorba!azert ez igy mar szemtelenseg "minden este".
Én sosem értettem az ilyen embereket h miért csinálnak ilyet és h ez nekik miért jó? (szóval ha vki tud erre válaszolni akkor azt pm-be várom) Mivel ez a 2 nyomorék (öccs meg a csaja) nem fog megváltozni, mindenképp a pároddal kellene beszélj. Nyilván az öccsétõl nem lehet eltiltani de h azzal a csajjal beszélgessen... Néha néha nemgáz de ha úgy van ahogy mondod h ez rendszeres, akkor mond meg neki h ez téged zavar. Sztem ha nem is ért veled egyet (elsõre tuti h nem) ha szeret akkor úgyis belemegy.
Szerintem itt a párod a ciki, aki 25 éves létére nem bánja, hogy egy 17 éves kislány minden nap sajnáltatja meg kéreti magát neki. Ha értelmes lenne a párod, akkor elküldené a lányt a saját párjához, azaz a párod testvéréhez, nem pedig még sajnálgatná.
Elgondolkoznék rajta, hogy vajon valóban annyira szeret-e téged a párod, mint te õt. Mindenképp megkéne beszélnetek ezt felnõtt fejjel, ha pedig nem hajlik rá, akkor neked kell cselekedned, mondjuk azzal, hogy megmondod neki, hogy akkor menyjen a 17 éves csajhoz, téged meg hagyjon békén.

Hogyan tudna a párom néhány nap alatt felkészülni úgy közigazgatási alapvizsgára, hogy át is menjen?

Nagyon utálja a témát és jó lenne, ha legalább a minimumot teljesítené. Csak olyanok válaszoljanak, akik ebben a szférában (köztisztvisel?) dolgoznak. Köszi.

Legjobb válasz: Ha utálja a témát miért ebbõl tesz alapvizsgát? Miért nem mászott el egy ügyvédi irodához, vagy katonaságra, akármi. BTW attól függ melyik egyetem, mondjuk a debreceni jogi kar vizsgájára egy hét alatt egy majmom is felkészül, pl a szegediére esélye sincs, hónapokkal elõre készülnie kell. De, szerintem ezt leginkább neki kell tudnia, a lényeg, hogy ne adja fel, mákja is lehet. P tudja mit és milyen mélységben kérnek a tanárai, és abból õ mennyit is tud.

Ha utálja a témát miért ebbõl tesz alapvizsgát? Miért nem mászott el egy ügyvédi irodához, vagy katonaságra, akármi. BTW attól függ melyik egyetem, mondjuk a debreceni jogi kar vizsgájára egy hét alatt egy majmom is felkészül, pl a szegediére esélye sincs, hónapokkal elõre készülnie kell. De, szerintem ezt leginkább neki kell tudnia, a lényeg, hogy ne adja fel, mákja is lehet. P tudja mit és milyen mélységben kérnek a tanárai, és abból õ mennyit is tud.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de az a helyzet, hogy nem azok vizsgáztatják, akik tanították neki az anyagot. Hogy miért ebbõl vizsgázik? Az a helyzet, hogy önkormányzatnál dolgozik és muszáj letenni ezt a fajta vizsgát, hogy ott maradhasson továbbra is. Égetõen fontos most nekünk a munkahely, mivel pici babánk van.
Elég régi a kérdés, de azért megkérdezem, hogy hogy ment a párodnak a vizsga? Sikerült? Nekem is lassan kellene vizsgáznom belõle. Eddig egyszer rágtam át magamat az anyagon és hát nem sokra emlékszem belõle. Ráadásul nekem természettudományi diplomám van. Nem értem az ilyen jogi meg adatkezelési dolgokat mért kell tudnom. Egy ügyintézõnél megértem, de nekem minek...?
A kérdező hozzászólása: Sajna végül nem lett meg neki, el is jött errõl a munkahelyrõl. Õ meg rendszergazda. Szóval neki sem lehet érteni, hogy miért kellett annó.

Hogy tudnám a párom tudatára adni, hogy mennyire megbántott?

Tehát a párom igazából egy nagyon rendes pasi, nem rég viszont volt egy hullámvölgy a kapcsolatunkban. Sikerült túl lenni rajta, viszont utána nem sokkal meglátta hogy egy haverommal a neten beszélgettem aki mellesleg fiú. És totál kiakadt. Elmondta hogy mennyire bánja h helyrehoztuk a dolgokat, meg h én leszek az egyetlen aki a tiltólistájára kerül, meg hogy nem vagyok jó ember, hogy milyen önzõ vagyok, hogy szerinte a kapcsolatunkban csak én léteztem õ nem. Nagyon megbántott ezzel, de nem szóltam egy szót sem, viszont szeretném ha észrevenné magát. Hogy tudnám ezt elérni, ha el lehet?

Legjobb válasz: Mondd, az eszedbe se jut, hogy mindezt NEKI mondd el?

Mondd, az eszedbe se jut, hogy mindezt NEKI mondd el?
és mi lenne ha te is észrevennéd, hogy mondjuk TALÁN lehet, hogy azzal, hogy chateltél vmi random palival, ezzel meg te aláztad meg õt. teccik érteni az érem két oldalát? a szardobálásnak csak sírás lesz a vége, de hajrá.
rátok fér egy kiadós beszélgetés mindkettõtökben még mindig sok a tüske vágjál bele te elsõnek, hogy beszéljetek át dogokat és kezd te a sort!!!
Volt valami komolyabb is közted és a chates sráf közt? Milyen szándékból chateltél vele?
A kérdező hozzászólása: Minden esetben elmondom neki a gondomat, sosem tudom magamba tartani, ha vmi bánt de olyankor totál megsértõdik és úgy hozza ki a dolgokat, hogy én legyek a rossz. És nem random pasi volt, nem csak úgy össze vissza beszéltem, csak egy haverommal, hétköznapi dolgokról, az õ kishúgáról és az én vele egykorú unokahúgomról.
A kérdező hozzászólása: A facebook-on ismerõsöm a srác. Nagyon ritkán rám szokott írni, megkérdezni hogy vagyok.
ugye nem azt akarod mondani h a pasid kiakad azon, ha egy HAVERODDAL beszélgetsz?????
csak én érzem úgy, hogy valami még hiányzik a leírtakból? Most vagy van még valami amit a kérdezõ nem írt le, vagy a pasija nagyon ki lehet, ha egy véletlenszerû "hogy van a család?" chatnél kiakad. Szóval kérdezõ, mi maradt ki?

Hogy tudnám a párom rávenni arra, hogy ne cigizzen többet vagy legalább csökkentse?

A barátom elég sokat cigizik,kb. 10 szálat naponta,attól függ,hogy van lehetősége rá. Próbáltam többször rávenni,hogy szokjon le,de ő nem akar esetleg csökkentené,de nem tudom,hogy csinálhatná,mivel én nem vagyok dohányzó és nem tudok erről jó formán semmit. Még régebben próbált leszokni,de nem bírta,annyira megszokta a szervezete a nikotint. Nincs benne elég akaraterő,én bíztatnám és mellette lennék,ha tényleg elhatározná,hogy leszokik,mert féltem őt és káros az egészségre is. Ötletek,tippek érdekelnének ezzel kapcsolatosan vagy esetleg aki már volt ebben a helyzetben és sikerült leszoknia és megosztaná tapasztalatait,nagyon megköszönném! :)

Legjobb válasz: Ha cigizel nincs szex! évszázados praktika és 99.9%ban bejön.

Ha cigizel nincs szex! évszázados praktika és 99.9%ban bejön.
Fogadd meg Shevy bácsi tanácsát :)
Napi 10 szál azért nem olyan sok. Én tudok olyat aki napi 2 dobozzal elszív, láncdohányos, nah az sok!
10 szál az semmi, én 25-30 -at lazán elszívok, de már nem is merem számolni :D Egy kis érzelmi zsarolás lehet nálam is mûködne :D

Hogyan tudnam a paromat kikesziteni az agyban?

Legjobb válasz: Felveszel egy szexi fehérnemût, elkezded csókolgatni, harapdálni finoman fülét közben megsúgni neki hogy mennyire szereted aztán simogatod, utána elkezded levetköztetni, elkezded orálisan kielégíteni lehet közben õ téged. Azután szexeltek és végén csókolgatod és simagottod. 100% siker tapasztalat ;)

Felveszel egy szexi fehérnemût, elkezded csókolgatni, harapdálni finoman fülét közben megsúgni neki hogy mennyire szereted aztán simogatod, utána elkezded levetköztetni, elkezded orálisan kielégíteni lehet közben õ téged. Azután szexeltek és végén csókolgatod és simagottod. 100% siker tapasztalat ;)

Hogyan tudnam a paromat kielegiteni? De nem oralisan! 16L

Legjobb válasz: 16 évesen, inkább anyukádat elégítsd ki, hogy 5-ösöket viszel haza. Amúgy meg 18 éven aluliaknak nuku ez az oldal!!!!

16 évesen, inkább anyukádat elégítsd ki, hogy 5-ösöket viszel haza. Amúgy meg 18 éven aluliaknak nuku ez az oldal!!!!
Húzz egy kesztyût és mutasd be neki a turbó anál dózert
Vegyél neki egy kecskét.
sz.opd le!
Verd ki neki, vagy lovagold meg.
hát akkor hogy?szimpla szemezéssel nehéz lesz ám!
Verd ki neki?:D

Hogyan tudnám a párom szülei előtti szorongásomat leküzdeni?

17 éves leszek,lány vagyok.

Legjobb válasz: Na mizújs? Hogy ment?

Na mizújs? Hogy ment?
képzeld el õket bohóc sapkában...
Én is sokszor vagyok így társaságban.Sajna nem tudok rajt változtatni. Pedig otthon vagy barátnõimmel tudok laza lenni, hülyülni.
De itt nem kell megfelelned. Hisz ha elhívtak magukkal kirándulni, akkor elfogadnak, szeretnek.és azért ne abból álljon a közös program, hogy odaértek kipattantok az autóból és ti külön elvonultok, aztán egész nap nem is látjátok egymást, nem biztos hogy ezért visznek magukkal, hanem azért hogy együtt legyetek!
A kérdező hozzászólása: :DDD Igazából az se segít, mertbegörcsölökés nem tudok önmagam lenni, ami a legfontosabb....folyton feszengek.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló igazad van, aminap én is ezen gondolkodtam. BArátomatkérdeztem, hogy együtt leszünk-e a szülõkkel, és mondta, hogy nem, hanem nem messze tõlük pár bokorral meg fával arrébb.(horgászni megyünk).Tudom, hogy szeretnek, de valahogy mégse tudok elõttük úgy beszélni meg semmi, ez a bajom.
Egy pszichológus ismerõsöm javasolta, hogy ha szorongunk pl. a fõnöktõl, vagy vizsgán egy tanártól, képzeljem el, hogy õ is ugyanúgy "nagy WC-zik"- szóval érted..:) Hát, menj el bátran, és képzeld el õket úgy.
A kérdező hozzászólása: Húúú köszönöm mindenkinek, nagyon jól ment, nagyon szeretnek a szülei:) Rengeteget imádkoztam, hogy sikerüljön önmagamat adni, és nagyon jó volt:) Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsát:)

Hogy tudnám a párom becézgetni? (fiúra)

Õ engem édes-nek meg szívem,cica stb..

Legjobb válasz: én kicsimnek hívom:D de lehet drága, drágám is...

én kicsimnek hívom:D de lehet drága, drágám is...
Nem.
hát én nem tudom de én ezeket mondom neki: életem, szerelmem, egyetlenem, drágám, szívem, kincsem
Disznó, marha, görény, patkány, kutya, kígyó, gyík, féreg stb... Csak vicceltem, még ha nem is sikerült. Szóval nem megsértõdni:) Egyébként tõle is megkérdezheted, hogy mit szeret.
De az aljas, mocskos, hohér, szemét f...kalap stb.. is jó... Ja az elõzõhöz még a tetût tudom ajánlani:D
Van aki szereti, ha becézgeted és van aki nem, egyén függõ! Szerintem a kicsim nagyon cuki, de a többi is jó:D Van aki utálná ezeket!
Jaaaaj te kis ügyüri-bügyüri...:D

Szerintetek LÁNYOK hogyan tudnám a páromat rávenni a lábfétisre?

Már többször is említettem neki h érdekel, h nagyon szeretném kipróbálni... már egy sztorit is találtam róla, elolvastattam vele. Azt mondta h ok, majd kipróbáljuk... Azóta sincs más, mint h a használt harisnyáiba verem bele... Ez gáz? Írjatok véleményeket! Köszi

Legjobb válasz: gáz. mondd neki,h most akkor csináljuk is

gáz. mondd neki, h most akkor csináljuk is
De mit szeretnél konkrétan kipróbálni?
A kérdező hozzászólása: Azt h harisnyás lábbal verje ki nekem, esetleg a magassarkú cipõivel.... mindent végülis. Nem vok beteges fetisiszta de a harisnyás meg a magassarkús lábak látványa nagyon begerjeszt.
Beteges én nem vagyok. Nekem csak puncifétisem van.
Valószínûleg a barátnõdet ez a téma nem annyira izgatja, csak nem akarja neked ezt bevallani, ezért húzza a dolgot. De lehet tévedek. Mondjuk nem tudom, hogy én kipróbálnám e a barátommal, mert szerintem engem em nagyon hozna lázba, de ki tudja. Kérdezz rá óvatosan, hogy mizu? 22/L
A kérdező hozzászólása: puncifetise minden épeszû faszinak van :)
Nekem is úgy tûnik, hogy ez nem nagyon tetszik neki, még ha bele is egyezett. Mi lenne ha újra felhoznád a témát pl. szülinapod környékén? Vagy valamilyen ünnepre kérhetnéd ezt tõle. Jó, nem karácsony, de pl évforduló, ilyesmik. És akkor az mégis csak egyszeri alkalom amivel örömet szerez neked.
A kérdező hozzászólása: Kedves 5. nem hangzik rosszul amit mondtál de hidd el h állandóan emlegetem neki. Szinte minden nap veszek neki valami kis kedvességet... kérdem tõle h mikor csináljuk... "majd..." a válasz rá... Én meg nagyon vágyom rá... már túlságosan is.... Vagy bárki máséra :)
Szerintem pont az zavarja, hogy egyfolytában "szekálod" vele. Én is nagyon szeretem a harisnyás lábakat, képeket, filmeket, ahol harisnyás lábakra, harisnyás puncira élveznek, jól összekenik, de sosem mondtam a csajszimnak, még azt a szót sem , hogy lábfétis! Ez hülyeség ilyent mondani, mert eleve bekategórizálod adolgot valamibe, ami neki furcsa, és onnantól mégjobban ódzkodik tõle! Fõleg, ha naponta szekálod, akkor nem csak ettõl, hanem tõled is, és felmerül benne, hogy valami bajod van, ahelyett, hogy megértené. Eleve pl a magassarkú cipõ, hogy vonzó a férfiaknak, az egyik oka, hogy ha a csaj abban jár, a fenekét jobban hátradomborítja. tv-ben volt olyan kísérlet, hogy féltérd alatt takarták a lábakat, és mindegyik csajról meg tudták mondani a kísérleti alanyok, hogy magassarkús, vagy nem. Mert tudat alatti felfogja a puccsítósabb tartásról, ami jobban párzásra indítja a férfit. A fenék felpuccsítása párzásra felkérés a beépített, tudattalatti ösztönös érzékeinknek. A harisnyák, fõleg a mintásak meg jobban kihangsúlyozzák a szép idomokat szerintem. De szereem a tapintásukat is én is. Én eleve csak veszegettem harisnyákat a csajnak, és mivel mi szoktuk eleve kérdezgetni egymástól, hogy ki mit szeretne, hogy szeretné, szoktam mondani, hogy szexi fehérnemû, meg harisnya. És nem kifejezésekkel bombáztam, hanem pl mikor fürdés után leült tv-zni, míg én is megfürödtem, utána odaültem a lába elé, elkezdtem simogatni, majd puszilgatni, majd nyalogatni, szépen fokozatosan. mivel kedvesen kezdtem , tetszett neki is az eleje mindenképp, ha olyanhoz érsz, ami neki érthetetlen , akkor is hagyja, ha fokozatosan térsz át rá, ha elõtte olyant csinálsz, amit szeret, elfogad. Mivel így elfogadta, hogy szeretem a lábát, lábfejét, ujjait (kezén is) utána természetessé vált neki, hogy harisnyában, vagy anélkül is szoktam nyalogatni a lábujjait. mondjuk, én nem akartam, hogy lábbal verje ki nekem, dugás után és néha ráélveztem a harisnyájára a belsõ combján, és kenegettem, vagy néha a lábfejéhez is, de elfogadta. De nem egyfolytában traktáltam ilyenekkel.

Hogyan tudnam a parom boldogga tenni? Mindig a munka miatt stresszel, az anyagi helyzeten es mindent negativan lat. Van valami otletetek? Legyszi aki volt mar ilyen helyzetben, segitsen, mert valamit ugy erzem tennem kell.

Legjobb válasz: Sehogy. Senkit nem lehet boldoggá tenni, ha nem akarja. Ha alapvetõen figyelmes, kedves vagy hozzá és támogatod abban, amit csinál, annál többet nem tehetsz.

Sehogy. Senkit nem lehet boldoggá tenni, ha nem akarja. Ha alapvetõen figyelmes, kedves vagy hozzá és támogatod abban, amit csinál, annál többet nem tehetsz.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszod, sajnos en is igy latom, mert nagyon bant ez...
Esetleg beszélhetsz vele errõl, de szerintem pusztán ez nem fog segíteni. Ha tartósan ennyire negatív a hozzáállása mindenhez, akkor hiába "téped a szádat", mert a probléma annyira mélyen gyökerezik õbenne, hogy meggyõzni nem lehet arról, hogy nem olyan nagy a baj, vagy pedig hogy nem érdemes magát emészteni rajta, mert az nem változtat semmin. Nem tudom, mennyire súlyos a helyzet, miben nyilvánul meg ez a negatív látásmód, de ha már a napi életvitelt zavarja, vagy a párkapcsolatotok látja kárát, el kellene gondolkozni egy jó pszichológus-terapeuta felkeresésén. Õ tud segíteni, hogy a párod kijöjjön a túlzott megfelelési kényszerbõl (már ha az van neki).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!