Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a múlt hét pénteki (2 db)

Hogyan tudnám megszerezni a múlt hét pénteki napilapokat?

Az akkor született kisfiúnknak gyüjteném össze.

Legjobb válasz: Vagy felhívod a kiadót és úgyy, de jobban jársz, ha újságárúst kérsz meg, hogy kérje le neked. Ha még nem zúzták be biztos segítenek.

Vagy felhívod a kiadót és úgyy, de jobban jársz, ha újságárúst kérsz meg, hogy kérje le neked. Ha még nem zúzták be biztos segítenek.
vedd fel a kapcsolatot a Lapker zrt.-vel, annak vannak az országban nagykereskedései, ide érkeznek vissza a pavilonokból a megmaradt napilapok, ezeket néhány napon belül bezúzzák. ha találsz egy megértõ logisztikai vezetõt, akkor megkaphatod az újságokat. talán szerencséd lesz, és még nem semmisítették meg õket.
másik lehetõség a könyvtár, ahol a helyi újságokat is megkaphatod, de csak fénymásolásra, vagy ha van több példányuk, egy rendes könyvtáros biztos odaadja neked.
keress Európai Információs K.pontot, minden megyeszékhelyen van. ott ingyen tudsz fénymásolni.
Vagy a legegyszerûbb: elkéred ismerõseidtõl, barátaidtól, munkatársaktól. Írj egy köremailt, iwiwen ki az üzifalra, esetleg apróhirdetés:)

A kedvenc cicám elkóborólt pár napja olyan múlt hét csütörtök vagy péntek óta nem volt itthon. Ma reggel jött haza. A szeme nagyon be volt ragadva és a fenekénél valami kemény van rászáradva. Mi lehet az és hogy tudnám eltávolítani?

Id?s lány macskáról beszélek, azelött nem mászkált sehova se. Nem tudom mi lelte.

Legjobb válasz: És a szeme még megvan? Tudom, hogy közhely, de állatorvos, mert gond is lehet belõle. Bocs, nekem kandúrjaim voltak/vannak, jött már haza szem nélkül. Megesik.

És a szeme még megvan? Tudom, hogy közhely, de állatorvos, mert gond is lehet belõle. Bocs, nekem kandúrjaim voltak/vannak, jött már haza szem nélkül. Megesik.
A kérdező hozzászólása: Meg van a szeme. Kitörülgettem szépen nedves zsepivel.A fenekénél meg nemtudom mi van ott .. azért nem nyúltam még hozzá.
Ha nem széklet van a fenekére ragadva, akkor AZONNAL orvos, mert lehet, hogy a végbele lóg ki.
A kérdező hozzászólása: Sajnos már eltûnt és nem jött haza, meghalt szegény :'(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!