Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a múlt hét (6 db)

Hogyan tudnám megszerezni a múlt hét pénteki napilapokat?

Az akkor született kisfiúnknak gyüjteném össze.

Legjobb válasz: Vagy felhívod a kiadót és úgyy, de jobban jársz, ha újságárúst kérsz meg, hogy kérje le neked. Ha még nem zúzták be biztos segítenek.

Vagy felhívod a kiadót és úgyy, de jobban jársz, ha újságárúst kérsz meg, hogy kérje le neked. Ha még nem zúzták be biztos segítenek.
vedd fel a kapcsolatot a Lapker zrt.-vel, annak vannak az országban nagykereskedései, ide érkeznek vissza a pavilonokból a megmaradt napilapok, ezeket néhány napon belül bezúzzák. ha találsz egy megértõ logisztikai vezetõt, akkor megkaphatod az újságokat. talán szerencséd lesz, és még nem semmisítették meg õket.
másik lehetõség a könyvtár, ahol a helyi újságokat is megkaphatod, de csak fénymásolásra, vagy ha van több példányuk, egy rendes könyvtáros biztos odaadja neked.
keress Európai Információs K.pontot, minden megyeszékhelyen van. ott ingyen tudsz fénymásolni.
Vagy a legegyszerûbb: elkéred ismerõseidtõl, barátaidtól, munkatársaktól. Írj egy köremailt, iwiwen ki az üzifalra, esetleg apróhirdetés:)

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a múlt heti vasárnapi Való Világ 5 fináléjában mi volt annak a zenének a pontos címe, amikor megnézték a műsör vége felé Attila és Csaba legjobb pillanatait?

Konkrét videót is találtam rá, de az RTL most-on is fennt van a teljes adásban. A videó:

Legjobb válasz: U2 - City of Blinding Lights http://www.youtube.com/watch?v=WhR4K35TQSY

U2 - City of Blinding Lights http://www.youtube.com/watch?v=WhR4K35TQSY
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)

Múlt héten vettem egy nagyon jó kis Converse cipőt, amikor felpróbáltam jó volt. Elmentem benne suliba és törte a lábam. Hogyan tudnám betörni hogy ne keljen kicserélnem? (mert tetszik)

Legjobb válasz: Szinte minden új cipõ feltöri az ember lábát... Be kell járatni, aztán ennyi. Addig használj sebtapaszt.

Szinte minden új cipõ feltöri az ember lábát... Be kell járatni, aztán ennyi. Addig használj sebtapaszt.
Ha nem kényelmes és megvan a blokkja akkor nem érdemes vele szórakozni. vidd vissza és cseréltesd ki eggyel nagyobbra sz.tem
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném vissza vinni mert csak az ez 1 volt. Nem nagyon van ilyen MO.n Neon Pink Converse cipõ. Méretre jó 1 számmal se kellene nagyobb, mert az már túl nagy lenne. Csak valami technika kellene hogyan lehet betörni. Mert hát én elég sokat gyaloglok. A sebtapasz meg nálam megoldás mert zoknit húzok a sebtapasz elcsúszik lejön a lábamról(Próbáltam). Ezért kérlek titeket, hogy irjatok valami technikát légyszives hogyan lehetne megoldani ezt a problémát. Elõre is nagyon köszönöm a válaszokat, tanácsokat. 19/L
A kérdező hozzászólása: Nem megoldás, javitom bocsi.
Szia! A converse csukák ilyenek, én is így jártam, kb. 5 sebtapasz volt rajtam, amikor azt vettem fel. Miután kb 10x felvettem, már semmi bajom nem volt. Kitartás!
Ne egy sebtapaszt tegyél fel, hanem többet, úgy már nem csúszik el... Én is így szoktam. Nincs technika, be kell járatni és kész. Úgyis leesik a lábadról fél év múlva. Akkor nem mindegy?


A kedvenc cicám elkóborólt pár napja olyan múlt hét csütörtök vagy péntek óta nem volt itthon. Ma reggel jött haza. A szeme nagyon be volt ragadva és a fenekénél valami kemény van rászáradva. Mi lehet az és hogy tudnám eltávolítani?

Id?s lány macskáról beszélek, azelött nem mászkált sehova se. Nem tudom mi lelte.

Legjobb válasz: És a szeme még megvan? Tudom, hogy közhely, de állatorvos, mert gond is lehet belõle. Bocs, nekem kandúrjaim voltak/vannak, jött már haza szem nélkül. Megesik.

És a szeme még megvan? Tudom, hogy közhely, de állatorvos, mert gond is lehet belõle. Bocs, nekem kandúrjaim voltak/vannak, jött már haza szem nélkül. Megesik.
A kérdező hozzászólása: Meg van a szeme. Kitörülgettem szépen nedves zsepivel.A fenekénél meg nemtudom mi van ott .. azért nem nyúltam még hozzá.
Ha nem széklet van a fenekére ragadva, akkor AZONNAL orvos, mert lehet, hogy a végbele lóg ki.
A kérdező hozzászólása: Sajnos már eltûnt és nem jött haza, meghalt szegény :'(
A Gabriell hamar kimutatja, de sztem gyógyszertárba vedd.
Clearblue!
A Qupido teszt az egyik legérzékenyebb, 10-es érzékenységû. Nekem ez már pozitív lett amikor a Gabriel még negatív. Gyógyszertárban kapható, csak sajnos nem mindegyikben, de tudnak általában másnapra rendelni. 800 ft körül van.
Ha múlt hét vasárnap volt tüszõrepedésed, akkor még ne tesztelj. Negatív lesz. Tüszõrepi után legalább 11-12 napot várj a teszteléssel, kell ennyi idõ, hogy beágyazódjon a babó.
nekem az x-epil terhességi teszt jött be már 10 napos terhességet kimutatott. sok sikert.
Szia. Hát én a hejedben vissza mennék a dokimhoz.Lehet, hogy sebed van.
Valószínû hormonzavar okozza. De a legbiztosabb ha felkeresed az orvosod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!